2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya evet benim de tam Tam tam olarak aynısı dünden beri sağ taraf boşluğuma yakın yer korkudan gece yatamadım ama sabah uyandığım da çok fazla gaz olduğunu fark ettim karnım gurul gurul hareket ediyordu bu hamileliğim de çok gaz sancısı çekiyorum malesef en baştan beri ama sonra lavaboya gidince tabi bi rahatlama geldi sanırım gaz ağrısı oluyor kaslarım ağrıyor gibi hissetmiştim bağlar geriliyorDu dönünce ..

Aşko benimde göğüs ucum fındık kadar büyüdü bebek nasıl ağzına alacak onu düşünüyorum bi de daha ne kadar büyüye bilir o kafamı karıştırıyor. Ben zaten emzirme konusunda korkularım var bide ağzına büyük gelir almazsa diye endişe çıktı bende. Ama göğüslerde değişikliklerler normal olduğu için korkma bence bebeği kontrole gittiğinde doktorunda bi görsün yönlendirme yapacaktır

Bebeğin doğum kilosu da önemli yani ben kesinlikle 0-3 ay kesinlikle alacağım

kesinlikle öyle yükselende çok etkiliyor ama genel anlamda hepsinin ortak özelliği oluyor
Erkek akrep tanıdığım hiç yok, bayan bikaç akrep tanıdığım da ‘Çok kinciyim, öcümü almadan rahat etmem, bana yapılanı asla unutmam, kolay kolay affetmem’ diyorlar, yani bunu kendilerinden duydum yoksa ben çok yakından tanımıyorum, tanısam da diyemem. Erkekler de böyle diyor mu? Tabi her özellik herkeste baskın olacak diye bişey de yok. İnsan hoşuna gitmeyen bazı özelliklerini kendi törpüleyebilir kendi kendini geliştirerek. Mesela ben tam bir ‘çok bilmiş’ aslanım belli oluyordur Kendimi tutmaya çalışıyorum her soruya cevap yazmamak için

Çok haklısın. İyice araştır bence. Doktorlara göre hava hoş. Allah yardımcın olsun. En doğru kararı verirsin inşallah

Ben akrebim ama bugüne kadar hiç öç alma gibi bir derdim olmadı. Ama kafamda bitiririm insanları. O da kolay kolay değil. Herkeste değişiyor ama akreplerde kincilik ve kıskançlık ben de duyuyorum. Benim yükselenim çok etkilemiş galiba. Sadece kocamı kıskanırım o da çok normal düzeyde

Adalet, vicdan ve empati kesinlikle katılıyorum, eşim de terazi. En sevdiğim özelliklerinden biridir çok vicdanlı olması. Hatta bazen empati ve vicdan yapmanın dozunu ayarlayamıyor, abartıyor. Kendini karşıdakinin üzüntüsüne fazla kaptırıyor mesela. Zaten o yüzden dengesiz terazi diyorlar

Riskli dediğin hangisi canim genelde yas riskini pek önemsemiyorlar acaba riskli dediğin o mu bozma hemen moralini amniyosentezden ziyade fetal dna düşünebilirsin doğruluk oranı daha yuksek daha garanti
Riskli olan yaş değil canım papp a değeri betahcg normal sadece bu değer düşük çıktı fetal dna yaptıracağım sanırım.. amniyosentezi göze alamıyorum

Çoook yakından tanıdığım var gerçekten öcünü almadan bırakmaz öyle kinci saman altından su yürüten ama sadıklar güzel huyları yok da değil kadınları fazlasıyla süslü ve aşırı becerikli oluyorlar .

Lütfen hele ki su donemde olumsuz dusunce çekme canim
Hamielelikte göğüste farklılıklar olabilir normal bunlar

Kiz hele dur simdiden böyle düşüncelere girmeyin anam insan kafayi yer ..
Daha var ozamanlara ki bebek eğitimli gibi geliyor ne yapacağını biliyor sanki bazıları hemen kapıyor hemşireler yardim ediyor ilk zorluklar için biberon var bunlari sonra düşünürsünüz kafa yormayın simdiden

Kızlar bu fetal DNA disleksi rahatsızlığının olup olmadığını gösterir mi sizce. Benim disleksi rahatsızlığım vardı çocukluğum tam bir kabus içinde geçti. Okul hayatım yılmıştım artık. İlkokul öğretmenim okuyamıyorum diye çöp kutusunu önlük kuşağıma bağlamıştı o denli yani. Hamileliğimde yine çıktı sanırım ortaya eşim fark etti. Ve bu rahatsızlık genetik olabiliyormuş gerçi bende fark edildiğinde artık 8. Sınıftaydım Bebeklerde fark edilir mi ya da ne yapılır bilmiyorum. Çocuğumun da aynı sıkıntıları yaşamasından aşırı derece de korkuyorum.

Yaaa inşallah yaaa öğretmişler gibi böyle şıp diye olsun herşey o kadar çok istiyorum ki

Yaaa inşallah yaaa öğretmişler gibi böyle şıp diye olsun herşey o kadar çok istiyorum ki
Ben bir video izlemiştim yeni doğan kedi köpek yavrusu nasıl memeyi buluyorsa insanda buluyor. Kadının göğsüne bebiği koyuyolar ama ten tene bebiş memeyi buluyordu gerçekten mucize ama bazen biz korkularımızı işliyoruz bebeklere yapamayacaklarını sanıyoruz ama aslında bizden daha iyiler.

Benim de öyle ya iştahım kesildi. Hiçbirşeyi keyifle yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…