2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok kötü bir öğretmene denk geldiğin için çok üzgünüm bu konu biraz farkındalık konusu siz görmüş geçirmişsiniz bu bi rahatsızlık değil ayrıcalık sadece biraz fazla sabır ve çaba gerektiriyor inşallah bebeğiniz sizin çektiğiniz sıkıntıları çekmez

Bende rahim damarlarında direnç olduğu için hep sola yatmaya çalışıyorum acaba dedim bebek rahatsız oldu da yukarı mı çıkmaya çalıştı

Riskli olan yaş değil canım papp a değeri betahcg normal sadece bu değer düşük çıktı fetal dna yaptıracağım sanırım.. amniyosentezi göze alamıyorum
Papp a benim 0.90 çıkmış ben yüksek olması risk diye biliyordum ama sen bi yorum yazmissin normali 1.33 diye ilk defa duydum ben hem ikili hem fetal yaptırdım aynı gün kan verdim, fetal temiz çıktı acikcasi ikiliyi sorgulamadım çok doktorum da bakmadı sonuca ikilide yas riski var biraz rapordan anladığım kadariyla doktorun sana gereksiz bi panik yaptırmış olabilir mi canim

Unutmayın bu bir tarama testi, tanı değil. Hastalık genler ile ilgili iken hormonlarımız ile saptama yapmaya çalışıyorlar. Çoğu annenin bebekleri sağlıklı doğuyor riskli çıkmasına rağmen. Tabi insanın içi içini yiyor doğuma kadar orası ayrı. Umarım bebeklerimiz sağlıklı doğar. Benim de düşük riskli çıktı. Hastaneden gelene kadar ağladım. Durumunuz varsa Fetal DNA yapın. Benden ayrıntılı ultrason istediler. Onu yaptıracağım, sonra Fetal Dna düşünüyorum.

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum yani sürekli dönüp duruyorum dalamıyorum bir türlü sabah da 7 8 gibi uyanıyorum daha da uyuyamıyorum o yüzden gün içinde halsiz oluyorum. Bunun bir çözümü yok mudur ya

Kızlar bi kaç gündür az az su geliyor sanki aranızda yaşayan var mı İdrara da çok çıkıyorum

zlar ben geceleri uyuyamıyorum yani sürekli dönüp duruyorum dalamıyorum bir türlü sabah da 7 8 gibi uyanıyorum daha da uyuyamıyorum o yüzden gün içinde halsiz oluyorum. Bunun bir çözümü yok mudur ya
Bende öyleyim canım bir çözüm bulamadım tüm gün uykulu ve yorgunum. Öğle veya ikindi sonrası 1 2 saat uyumak iyi geliyor

Kızlar bi kaç gündür az az su geliyor sanki aranızda yaşayan var mı İdrara da çok çıkıyorum
Dikkat edin belki de baskı dolayısıyla idrar geliyordur ama mutlaka doktorunuzu bilgilendirin bu ihmal edilecek bi konu değil geçmiş olsun

Kızlar ya kaç kilo aldınız ben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım

Ben güya bir kilo almışım ama bence net 3 veya daha fazla var
Daha 3. Bucuk ay olmadi üstelik
Yemezsem de midem kotu oluyor yiyorum mecburen
Yemeden yapamıyorum asla sürekli ağzımda bir şey olacak ekmeği çıkardım iki gündğr bakalım ya inşallah almam bu ay korusam motive olacam

Yemeden yapamıyorum asla sürekli ağzımda bir şey olacak ekmeği çıkardım iki gündğr bakalım ya inşallah almam bu ay korusam motive olacam
Ben ekmegi de çıkaramıyorum katili ekmekler hamurisi börekler çörekler tatlılar hep rüyalarımda sonra hoopp agzimda
Asla engel olamıyorum aslında olmaya calismiyorum ama tabi az dikkat etsem daha iyi olacak

Kızlar ya kaç kilo aldınız ben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
hic endise etmeyin, bazen yediklerimizden ictiklerimizden dolayi odem de olabiliyor. Eger protein agirlikli beslendiyseniz, kas agirliginiz artmistir ama yag azalmistir. Daha ince iken daha agir olabiliyor kisi.

bende aynı tuvalete kalkıyorum yok sola yatıyım diyip kendi kendimi uyandırıyorum zaten sıcaklamaya başladım uykumu alamadan uyanıyorum birde o halde işe geliyorum 2 gündür mide bulantım ve mide yanmam başladı neyin nesi anlayamadım herkesin geçer benim yeni başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…