2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar çok tesekkur ederim durup durup bir şeylere takiliyorum bu ara şimdiye kadar yapmadigim evhami yaptım resmen en ufak ağrıdan akıntıdan huy kapar oldum hepsi birbirini tetikliyor
Hepimiz aynıyız hepimiz mesela bu ara bende durup durup kalp dinleme isteği vukug buldu meccburrrrrr gidip dinlenecek.

Sağlık ocağındaki doktorum iyidir ama sonuçta uzmanlığı değil. Herşeyi bilemiyorlar onlarda

Bende aynı şekil kullanıyorum merak ediyorum bende ama doktor sorun yok demişse yoktur ozaman inşaAllah

Kızlar sizinde nabzınız göbeğinizde atıyor gibi hissediyor musunuz. Göbeğim atıp duruyor sanki
Bende tam olarak şuan konuşmaları okurken elim karnımdaydı ve sürekli karnımda bisey hissettim nabız atışı gibi benimde garibime gitti tam düşünüyodum neden böyle ki diye anlam veremedim

Toplamda mı 0.8 mg?

Kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum; doktorum bana sadece multivitamin verdi kan ilacı vermedi ya da d vitaminini ayrı olarak vermedi bunu sorsam mı acaba kendisine?

Herkese günaydın kızlar Vitamin konusu benim de kafama takılıyor. Doktorum bana sadece kan hapı ve magnezyum verdi. Multivitamin istediğimde ise her şeyin fazlası zarar hiç gerek yok dedi. Ama hep görüyorum diğer hamilelere doktorlar hep multivitamin vermiş. Benim gibi olan var mı acaba

Kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum; doktorum bana sadece multivitamin verdi kan ilacı vermedi ya da d vitaminini ayrı olarak vermedi bunu sorsam mı acaba kendisine?
Canım bende de kan hapı yok daha vermedi, multivitamin verdi ve Coledan D3 damla verdi.Kan hapını sonra verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…