Hepimiz aynıyız hepimizKızlar çok tesekkur ederim durup durup bir şeylere takiliyorum bu ara şimdiye kadar yapmadigim evhami yaptım resmen en ufak ağrıdan akıntıdan huy kapar oldum hepsi birbirini tetikliyor
Sağlık ocağındaki doktorum iyidir ama sonuçta uzmanlığı değil. Herşeyi bilemiyorlar onlardaCanım valla pek bilgim yok ama istersen bi sağlık ocağındaki doktora ya da hemşirelere de sorabilirsin iki doktor da sıkıntı yok diyorsa büyük ihtimalle ikisini aynı anda kullanman uygundur ama için rahat edecekse bir doktora daha danış derim ben
Bende aynı şekil kullanıyorum merak ediyorum bende ama doktor sorun yok demişse yoktur ozaman inşaAllahKızlar konu mu açsam size mi sorsam bilemedim. Şimdi ben bir aydır belki daha fazla olmuştur multivitamin içiyorum. Demir ilacı da almam lazım. Sgk nın verdiği ilaç mideme dokunduğu için cesaret edemedim, doktorum da başka biir ilaç önerdi. Ama onun içinde de folik asit falan diğer vitaminlerden de var. Ben bunu ilacı yazdığı zaman farketmedim. Sonradan gördüm. Hastaneye gittim, doktorum yoktu, başka doktora sordum, ikisini de aybı anda kullanabilirsin dedi. Sonra doktoruma ulaştım telefon ile, O da ikisini de kullan zaten demir ilacındaki vitaminler az dedi. sorun olmaz dedi. Vitamin fazla gelmez mi sizce ? Ama 2 doktor da kullan dedi. Kafam çok karıştı. Feroglobin diye bir ilaç. Multivitaminde de folik asit var bu demir ilacında da. 500 mg fazla diye ilk başlarda bir folik asiti kullanma demişlerdi. Ama bu ikisşni de kullanırsan 800 mg folik asit olacak. İnternette fazla folik asitin otizm bozukluğuna sebep olabileceği yazıyor
Sende mi iki folik asit kullanıyorsun canım ?Bende aynı şekil kullanıyorum merak ediyorum bende ama doktor sorun yok demişse yoktur ozaman inşaAllah
O kız duruyo askimTek olan ne sence
senin hem kız hem oğlan geliyorEki Görüntüle 3074105 Eki Görüntüle 3074106 kızlar burda hep eko fotosu vermiyolar en son gittiğimde eşim gizlice çekmiş bana atmayı unutmuş bi tahmin edin benimkilerin cinsiyetini ya12-13 hafta olması lazım
En üsteki ikizlerden teki
Altında ikizlerin ikisi var
En son tek olan bebek
Pasha22
elifselman
O kız duruyo askim
İnşallahhhhhsenin hem kız hem oğlan geliyor
Benim de eve cihaz alasim var dinlemek içinHepimiz aynıyız hepimizmesela bu ara bende durup durup kalp dinleme isteği vukug buldu meccburrrrrr gidip dinlenecek.
Bende bugün farkettim, sanki kalbim göbeğimdeKızlar sizinde nabzınız göbeğinizde atıyor gibi hissediyor musunuz. Göbeğim atıp duruyor sanki
Evet oluyor bazenKızlar sizinde nabzınız göbeğinizde atıyor gibi hissediyor musunuz. Göbeğim atıp duruyor sanki
Bende tam olarak şuan konuşmaları okurken elim karnımdaydı ve sürekli karnımda bisey hissettim nabız atışı gibi benimde garibime gitti tam düşünüyodum neden böyle ki diye anlam veremedimKızlar sizinde nabzınız göbeğinizde atıyor gibi hissediyor musunuz. Göbeğim atıp duruyor sanki
Kızlar konu mu açsam size mi sorsam bilemedim. Şimdi ben bir aydır belki daha fazla olmuştur multivitamin içiyorum. Demir ilacı da almam lazım. Sgk nın verdiği ilaç mideme dokunduğu için cesaret edemedim, doktorum da başka biir ilaç önerdi. Ama onun içinde de folik asit falan diğer vitaminlerden de var. Ben bunu ilacı yazdığı zaman farketmedim. Sonradan gördüm. Hastaneye gittim, doktorum yoktu, başka doktora sordum, ikisini de aybı anda kullanabilirsin dedi. Sonra doktoruma ulaştım telefon ile, O da ikisini de kullan zaten demir ilacındaki vitaminler az dedi. sorun olmaz dedi. Vitamin fazla gelmez mi sizce ? Ama 2 doktor da kullan dedi. Kafam çok karıştı. Feroglobin diye bir ilaç. Multivitaminde de folik asit var bu demir ilacında da. 500 mg fazla diye ilk başlarda bir folik asiti kullanma demişlerdi. Ama bu ikisşni de kullanırsan 800 mg folik asit olacak. İnternette fazla folik asitin otizm bozukluğuna sebep olabileceği yazıyor
Evet canım kullandığım kan ilacı ve multivitaminde varSende mi iki folik asit kullanıyorsun canım ?
Gözün aydım canımAnneler merhaba..14+4 bugun kizim olucagini ogrendim..oglum vardi..hep oglan bekliyorduk ikinciyide ama kizmisinsallah anlasirlarr
Canım bende de kan hapı yok daha vermedi, multivitamin verdi ve Coledan D3 damla verdi.Kan hapını sonra verir diye düşünüyorumKızlar günaydınbir şey sormak istiyorum; doktorum bana sadece multivitamin verdi kan ilacı vermedi ya da d vitaminini ayrı olarak vermedi bunu sorsam mı acaba kendisine?
Tesekkurederim..ama amnisontez yapilicak yine..umarim hersey yolunda gider...Gözün aydım canımhayırlısıyla saglıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?