Ay maşallahhh çok sevindim oğlun olucagınaBen bayıldım vallaha sonucabenimde oğlum oluyormuş eşim depresyonda babanın sana dediklerini şimdi gidip ona söylicem üç kız kardeşi müthiş evde prenses sayısı arttı
Gerçekten öyle ya dün pylaşım yaptıgım için pişman oldum zaten herkes jinekolog olmuş bizim haberimiz yokB Beklenmedikcevap zaten o her şeye yorum yapanların ağzına bir gün bir vurucambenimde oğlum oluyor diye linçliyorlardı asla yaranamıyorsun takma boşverrr
Ya bırak Allah aşkına benim doğmamış bebeği daha yaramaz ve canavar yaptılarGerçekten öyle ya dün pylaşım yaptıgım için pişman oldum zaten herkes jinekolog olmuş bizim haberimiz yok
Umarım plasenta yukarı cikmistirda bizde rahatlarızKanama olsun olmasın plasenta rahim agzına yakın olduğu dönemde bile veriyorlar progestanı rahimi güçlendirmesi bebeğin sağlıkla tutunması için bir zararı yok aksine faydası var ama bende çok uyku ve sersemlik yapıyor kontrole gidince sorcam eğer gerek kalmadıysa kesmesini isticem umarım bi sorun kalmamıştır
Geçen gün bi paylaşım görmüştüm 22 yaşında üçüz kızlar kendi kendime demiştim off bunların annesi nasıl rahattır şimdi diyeYa bırak Allah aşkına benim doğmamış bebeği daha yaramaz ve canavar yaptılarbüyüyünce gelsinnn dedikodular , alışverişlee bence çokkk güzel
cidden takılma bosver kalbini bozma şükürler olsun bize annelik duygusunu yasattıranaBakalım benim detaylı ultrason ne zaman yapılıcak
Fransada ne zaman yapıyolar hiç bilmiyorum salı günü randevum var o gün söyler galiba tarihi
Amin canım valla bu zamana kadar bekledim surda ne kaldıKızlar yeni gelenler olmuş hoşgelmişşş işte olduğumda daha aktifim bugün evdeyim giremedimsabırsızlıklaa detaylı ultrasonu bekliyorum inşallah bebişlerimiz cinsiyette ki gibi utangaç olmaz yüzlerini gösterirler
Evet canım rabbime şükürler olsuncidden takılma bosver kalbini bozma şükürler olsun bize annelik duygusunu yasattıranarabbim nasip etti cok şükür sağlıkla gelsinler
Bak ne kadar da ugrasmıssın günümüz böyle artık kolay hamile kalınmıyo yaş ister 22 olsun ister 35 bu Boyle rabbim sana onca cabanın karsılığını vermiş 1 değil 3 tane nur topu gibi cıcek kızlarEvet canım rabbime şükürler olsun
Oysa ben 6 ay klomen tedavisi gördüm 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm bi çocugum olsun diye gece gündüz dua ediyodum
Böyle düşüncegimi hiç tahmin etmezdim
Allah resmen gönülüne göre vermişGeçen gün bi paylaşım görmüştüm 22 yaşında üçüz kızlar kendi kendime demiştim off bunların annesi nasıl rahattır şimdi diyeheralde o analardan biride ben olucam
O kadar beklleti seni inşallah yüzünü gösterirAmin canım valla bu zamana kadar bekledim surda ne kaldıilla ki görür artık olmadı doğum da diycekler
İnsallah canım artık ayrıntılı da belli olur sonuc da baya incelemeli detaylı bakılcakO kadar beklleti seni inşallah yüzünü gösterir
İnsallah canımUmarım plasenta yukarı cikmistirda bizde rahatlarız
Bence kendini suçlama. Çok insani şeyler bunlar. İnsanın hayalleri oluyor bu konuda ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. Bu evlatlarını istemediğin anlamına gelmez. Can ciğer hepsi tabi ki. Üçü de erkek olsaydı huniyi takıp gezerdinEvet ben kendimi hep erkeğe alıştırmıştım çocukken bile benim büyüyünce oğlum olucak diyodum
Ne yalan söyliyim bende ağladım
İnsanoğlu çok nankör maalesef o kadar tedavi sonucu hamile kaldım ve üçüde kız diye moralimi bozdum
Üçüz oldukları için bidaha çocuk düşünmüyoruz o yüzdende bi erkek olmadıgı içinde üzülüyorum açıkcası
İnsanlarda öyle diyince dahada moralim bozuldu, aslında yaptıgım nankörlükten başka bişey değil
Sağlıkla gelsin paşanızKizlaaaaar çok net gösterdi bebişim cinsiyetini, oğluşum oluyormusherşey yolunda çok şükür çok çok mutluyum, umarım hepiniz iyisinizdir
Aynen valla niye olmasın ben tlc de bi program izliyorım adı neydi ya waldrop ailesi mi çok yanlış yazmış olabilirimEvet gerçekten bu dediklerini düşünüyorum
Sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum
Daha sonra kızlarım benim üzüldüğümü hissedip etkilendiler diye üzülüyorum
Daha sonra eger böyle düşündüm diye bişey olursa diye üzülüyorum
Dünden ber hep bi üzüntü döngüsündeyim
Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah bi gün karar verip ikinci gebeligi düşünürsem inşallah o oğlan olur diyelim bari
Benim içten gelen bir baskı vardı vardı geçti şükür. Acı değilde şiddetli bir basınç vardı sanırım gaz sıkıntısı yüzünden oluyor. Sanada geçmiş olsun çoğul gebelik birde hemeroid epey zor olurdu sevindim iyileşmesineHemoroid olabilir canım. Bende makatta ağrı hissediyordum ara ara zonklama gibi ve hemoroid çıktı malesef. Doktor krem verdi ve çok erken çıkmış son aylarda zaten çoğul gebeliklerde kesin çıkıyor kan basıncının artması ve baskının aşağı olmasıyla daha doğuma kadar geçmez büyür dedi çok üzülmüştüm o gün baya kafaya taktım bunu. Neyseki kremden sonra acı tamamen geçti inşallah tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?