2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bayıldım vallaha sonuca benimde oğlum oluyormuş eşim depresyonda babanın sana dediklerini şimdi gidip ona söylicem üç kız kardeşi müthiş evde prenses sayısı arttı
Ay maşallahhh çok sevindim oğlun olucagına
Evet evde 4 kız olucaz inşallah

B Beklenmedikcevap zaten o her şeye yorum yapanların ağzına bir gün bir vurucam benimde oğlum oluyor diye linçliyorlardı asla yaranamıyorsun takma boşverrr
Gerçekten öyle ya dün pylaşım yaptıgım için pişman oldum zaten herkes jinekolog olmuş bizim haberimiz yok

Kızlar yeni gelenler olmuş hoşgelmişşş işte olduğumda daha aktifim bugün evdeyim giremedim sabırsızlıklaa detaylı ultrasonu bekliyorum inşallah bebişlerimiz cinsiyette ki gibi utangaç olmaz yüzlerini gösterirler

Umarım plasenta yukarı cikmistirda bizde rahatlarız

Ya bırak Allah aşkına benim doğmamış bebeği daha yaramaz ve canavar yaptılar büyüyünce gelsinnn dedikodular , alışverişlee bence çokkk güzel
Geçen gün bi paylaşım görmüştüm 22 yaşında üçüz kızlar kendi kendime demiştim off bunların annesi nasıl rahattır şimdi diye heralde o analardan biride ben olucam

Bakalım benim detaylı ultrason ne zaman yapılıcak
Fransada ne zaman yapıyolar hiç bilmiyorum salı günü randevum var o gün söyler galiba tarihi
cidden takılma bosver kalbini bozma şükürler olsun bize annelik duygusunu yasattırana rabbim nasip etti cok şükür sağlıkla gelsinler

Amin canım valla bu zamana kadar bekledim surda ne kaldı illa ki görür artık olmadı doğum da diycekler

cidden takılma bosver kalbini bozma şükürler olsun bize annelik duygusunu yasattırana rabbim nasip etti cok şükür sağlıkla gelsinler
Evet canım rabbime şükürler olsun
Oysa ben 6 ay klomen tedavisi gördüm 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm bi çocugum olsun diye gece gündüz dua ediyodum
Böyle düşüncegimi hiç tahmin etmezdim

Bak ne kadar da ugrasmıssın günümüz böyle artık kolay hamile kalınmıyo yaş ister 22 olsun ister 35 bu Boyle rabbim sana onca cabanın karsılığını vermiş 1 değil 3 tane nur topu gibi cıcek kızlar kalbini bozma

Bence kendini suçlama. Çok insani şeyler bunlar. İnsanın hayalleri oluyor bu konuda ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. Bu evlatlarını istemediğin anlamına gelmez. Can ciğer hepsi tabi ki. Üçü de erkek olsaydı huniyi takıp gezerdin Kizlar candır. Emin ol birkaç güne geçecek bu durum. Alisacaksin.

Aynen valla niye olmasın ben tlc de bi program izliyorım adı neydi ya waldrop ailesi mi çok yanlış yazmış olabilirim kadının bir oğlu sonra ikiz oğlu sonra da altız çocukları olmuş üç kız üç oğlan kadın da taş gibi maşallah o yaptıysa bizde yaparız dur bende düşünüyorum şu sıpa kız mı oğlan mı belli olsun üçüncü hemen peşine oğlan tutana kadar

Benim içten gelen bir baskı vardı vardı geçti şükür. Acı değilde şiddetli bir basınç vardı sanırım gaz sıkıntısı yüzünden oluyor. Sanada geçmiş olsun çoğul gebelik birde hemeroid epey zor olurdu sevindim iyileşmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…