- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Amin canım inşallah hepimizin istekleri farklı gerçekten dün babamda dedi biri oğlan olsa ama sana hayır getirmiycegini tüm dünyanı zindan edicegini bilsen yine istermisin diyeRabbim evladın hayırlısını versin canım erkek evladını hiç tatmadım nasıl bir duygu bilmiyorum ama iyiki bir kız evlada sahibim şükürler olsun acısını göstermesin Rabbim.Şu an net olmasada yüksek ihtimal erkek demişti doktorum ama benim gönlümde hep kız yatıyor yine Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin her birimize insallah tek duam bu kız erkek farketmiyor aslında sağlıkla gelsin bebişlerin insallah canım doğduklarında iyiki diyeceksin eminim
Benim doktorum hiç tahminde bulunmadı direk üçüde kız yazdı kagıda hatta ben çok sasırmıştım çünkü bebeklerin alt tarafından bile bakmadı bende dedim demekki çok belli oluypki öyle bakmaya ihtiyaç duymadı demiştimBenimki erkenden erkek olabilir daha sonraki hafta kız olabilir dedi.ama en son 17 haftalık gittim kesin erkek evet kesin erkek dedi ve artık inandım.senin doktar nasıl konuştu bide çoğul gebelik bu haftalarda pek yanilmiyor doktorlar ama tabi tersi çıkanları da duydum.
görmüş olabilir ben doktora 16+3 de gittim doktor hiç emin olamadı ve 20. haftada gel dedi yolladı, net olsaydı kimse ayrıntılı ultrasonu beklemezdi. 3 prenses anneye bahşedilmiş bir mucize bence özellikle ileriki yaşlarda çok büyük bir yoldaş oluyorlar Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin tabiKızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Ayın 8inde randevum var perinatoloji de gidince sorcam daha ne kadar progestana devam edicem diye bakalım hayırlısı hakkımızda umarım bi sorun kalmamıştır hem vitaminler hem progestan hem mide bulantısı ilacı hepsi birden ağır geliyor artık
görmüş olabilir ben doktora 16+3 de gittim doktor hiç emin olamadı ve 20. haftada gel dedi yolladı, net olsaydı kimse ayrıntılı ultrasonu beklemezdi. 3 prenses anneye bahşedilmiş bir mucize bence özellikle ileriki yaşlarda çok büyük bir yoldaş oluyorlar Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin tabi
Harfi harfine katılıyorumRabbim evladın hayırlısını versin canım erkek evladını hiç tatmadım nasıl bir duygu bilmiyorum ama iyiki bir kız evlada sahibim şükürler olsun acısını göstermesin Rabbim.Şu an net olmasada yüksek ihtimal erkek demişti doktorum ama benim gönlümde hep kız yatıyor yine Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin her birimize insallah tek duam bu kız erkek farketmiyor aslında sağlıkla gelsin bebişlerin insallah canım doğduklarında iyiki diyeceksin eminim
Bu benim liseden fen bilgisi öğretmenim kızları üçüz gönderilerine bakıyorum bazen o kadar eğleniyorlar ki kızlar birbirine yoldaş olmuş destek çıkıyor hem arkadaş hem aile onlar biribirini idare ederken hocam ve eşi dışarda hayatı yaşıyor harika bi ailelerAmin canım inşallah hepimizin istekleri farklı gerçekten dün babamda dedi biri oğlan olsa ama sana hayır getirmiycegini tüm dünyanı zindan edicegini bilsen yine istermisin diye
Ama iste diyorum ya nankörlükten başka bişey değil bu düşüncem daha 1 ay önce kanamalarımda düşük yapmıyım diye ağlıyodum şimdi inşallah yanılmıstır teki oğlandır diye ağlıyorum
Hayt çok tuhaf gerçekten inşallah hemen alışırım bu duruma
Evet gerçekten bu dediklerini düşünüyorumBu benim liseden fen bilgisi öğretmenim kızları üçüz gönderilerine bakıyorum bazen o kadar eğleniyorlar ki kızlar birbirine yoldaş olmuş destek çıkıyor hem arkadaş hem aile onlar biribirini idare ederken hocam ve eşi dışarda hayatı yaşıyor harika bi ailelerkomşumun da oğlu iki kız bir oğlu var oğlan kız kaçırıyor boşanıyor işte çalışmıyor baba parası yiyor ay iğrenç Allah ne verirse hayırlısını versin sağlık versin kendini suçlama herkes ister oğlu olsun kızı olsun ama ya hiç hamile kalma şansın olmasaydı Allah nasip etmeseydi nasıl bi yıkım olurdu Allah kimseye vermesin böyle düşündüğünü biliyorum seninde herkese kulağını tıka kıskanan bile oluyor böyle şeyler
hahaPasha22 sen bana 3 erkek dediğinde bile üzülmüştüm ya
Bilmiyorum etrafımdaki insanlarda çok yanılma oldugu içinmi öyle söyledir bi türlü anlamadım salı günü doktora randevum var ultrasonlarımı değerlendircek o gün sorucam ynılma pyı olup olmadıgını
Evet canım çok haklısın gerçektenhahahatırladım evet ben de 3 ününde cinsiyetini aynı görmüştüm ama sanki erkek gibiydiler demek hepsi kızmış. Rabbim sağlıkla kucağına hayırlı evlatları nasip etsin Ne verirse hayırlısı olsun, bu devirde kızı erkeği yok. Hatta kız evlat şuan inan erkek evlatlardan çok daha iyi (erkek anneler kızmasın lütfen )
Hormonlar halay çekiyor desene kisacaEvet gerçekten bu dediklerini düşünüyorum
Sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum
Daha sonra kızlarım benim üzüldüğümü hissedip etkilendiler diye üzülüyorum
Daha sonra eger böyle düşündüm diye bişey olursa diye üzülüyorum
Dünden ber hep bi üzüntü döngüsündeyim
Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah bi gün karar verip ikinci gebeligi düşünürsem inşallah o oğlan olur diyelim bari
Hiç öyle düşünme herkez ister her iki cinsiyet de olsun diye ama üzülcek bi sey yok cok sukur ki hamile kaldın evladların seninle şükür sebebi benim bir oglum var ben de ikinci kız olsun isterim ama erkek deseler de ona da kendimi hazırladım her türlü takılma cok her seyin başı sağlık sağlıklı olsun yeter deKızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Yok canim o anlık birsey zaten ..merak etme hemen bi iki gün içinde kiza adapte oluyorsun hızlica yani ..tadini çıkar herşeyin hayirlisiDemekki benim başta bu kadar üzülmem normal ya
Bende haksızlık yapıyorım diye kendimi çok yıpratmıştım
Evet canım insan herşeyi yaşayarak ögrenir derler ya hamilelikte öyle bi süreçmiş onu anladımHiç öyle düşünme herkez ister her iki cinsiyet de olsun diye ama üzülcek bi sey yok cok sukur ki hamile kaldın evladların seninle şükür sebebi benim bir oglum var ben de ikinci kız olsun isterim ama erkek deseler de ona da kendimi hazırladım her türlü takılma cok her seyin başı sağlık sağlıklı olsun yeter debiri bısey dedi mi saglıklı olsunlar ne önemi var de geç
Sen nerdesin yaSüperrrrrr
Bundan sonra tadını çıkarıcamY
Yok canim o anlık birsey zaten ..merak etme hemen bi iki gün içinde kiza adapte oluyorsun hızlica yani ..tadini çıkar herşeyin hayirlisi
Ben bekliyorum 8 Haziran ayrıntılı ultrason da artık der doktor zaten 5 aydan önce söylemem dedi dediğini de yaptı yani bebek de inat zaten acmadı bacaklarınıBundan sonra tadını çıkarıcam
Ama İşte içime bi şüphe düştü ya heralde detaylı ultrasona girmeden kendimi alıştıramıycam
Ben bayıldım vallaha sonucaSen nerdesin ya
Ben burda duygu karmaşası yaşıyorum sen daha dünde kalmışsın
Bakalım benim detaylı ultrason ne zaman yapılıcakBen bekliyorum 8 Haziran ayrıntılı ultrason da artık der doktor zaten 5 aydan önce söylemem dedi dediğini de yaptı yani bebek de inat zaten acmadı bacaklarınıcıkacak ak koyun kara koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?