Bende cok zorlanıyorum yaahiçbiri de işte giyecek tarzda değil
Evet üçüz üçüde kızSeninkiler üçüz degil miydi?
Kuzum doktor ne dedi sadece tahmin mi net mi
Dusuk bir hafta da dwgil cok değişeceğini sanmiyorum ama
İnsanlara da sen cok takılma ne olursa olsun kafa karıştıran cikar onemli olan senin ne hissettigin
Evet ben kendimi hep erkeğe alıştırmıştım çocukken bile benim büyüyünce oğlum olucak diyodumYani erken paylassan ne olur ki. Çok sacmalamislar. İnsanların hevesini kursağında birakmaya bayılıyor bazıları. Değişiklik olabiliyor da sen kafanı yorma bence. Sadece kendini hepsini kıza alistirmamissin. Bir süre sonra alışırsın. Ben hamile kaldığimdan beri herkes kız dedi. Ben kendimi o kadar alistirmisim ki doktor erkeğe benziyor dediğinde dışarı çıkınca ağladım resmenŞimdi hala net değil ama erkek de olsa kız da olsa başımın tacı.
Evet öyle yapmaya çalısıcam inşallahBence anin tadini cikarin saglikli olsunlar onemli olan o etraf hep konusur zaten degistsede supriz olur size
Saglikla dogsunlar insallah canimEvet üçüz üçüde kız
Doktor direk kagıda üçüde kız yazdı tahminde bulunmadı
Bende henüz evlenmeden ilerde evlenirsem oğlum olacak diyordumEvet ben kendimi hep erkeğe alıştırmıştım çocukken bile benim büyüyünce oğlum olucak diyodum
Ne yalan söyliyim bende ağladım
İnsanoğlu çok nankör maalesef o kadar tedavi sonucu hamile kaldım ve üçüde kız diye moralimi bozdum
Üçüz oldukları için bidaha çocuk düşünmüyoruz o yüzdende bi erkek olmadıgı içinde üzülüyorum açıkcası
İnsanlarda öyle diyince dahada moralim bozuldu, aslında yaptıgım nankörlükten başka bişey değil
Masallah gozunaydin saglikla büyüsün insallahKizlaaaaar çok net gösterdi bebişim cinsiyetini, oğluşum oluyormusherşey yolunda çok şükür çok çok mutluyum, umarım hepiniz iyisinizdir
Canım cinsiyet belli oldumu nasıl gidiyo hamislikbende aksine çok zayıf olmayı sevmiyorum 1, 63 üm bende 50 kiloyum ama isteğim 55 civarı olmak
Bende hep oglum olcak benim gibi zorlanmicak derdim 1. Kiz oldu 2. Kiz oldu 3. Oglan düştü simdi bilmiyorumBende henüz evlenmeden ilerde evlenirsem oğlum olacak diyordumhamile kaldım doktor dedi kiz bende aglamistim o an ..ama sonra tabi alışıyor insan hele birde kızlar o kadar tatlı ve sevimli oluyormuş ki aman aman iyiki kızım olmus diyorum. simdi 12 yaşında..bu seferde gonlumden yine oğlan geçiyor ama oyle eskisi gibi değil kiz olursa yine çok sevinicem ..cok tatlı oluyorlar
Demekki benim başta bu kadar üzülmem normal yaBende henüz evlenmeden ilerde evlenirsem oğlum olacak diyordumhamile kaldım doktor dedi kiz bende aglamistim o an ..ama sonra tabi alışıyor insan hele birde kızlar o kadar tatlı ve sevimli oluyormuş ki aman aman iyiki kızım olmus diyorum. simdi 12 yaşında..bu seferde gonlumden yine oğlan geçiyor ama oyle eskisi gibi değil kiz olursa yine çok sevinicem ..cok tatlı oluyorlar
Benimki erkenden erkek olabilir daha sonraki hafta kız olabilir dedi.ama en son 17 haftalık gittim kesin erkek evet kesin erkek dedi ve artık inandım.senin doktar nasıl konuştu bide çoğul gebelik bu haftalarda pek yanilmiyor doktorlar ama tabi tersi çıkanları da duydum.Kızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Aynen canim sağlıkla kavusalim önemli olan oBende hep oglum olcak benim gibi zorlanmicak derdim 1. Kiz oldu 2. Kiz oldu 3. Oglan düştü simdi bilmiyorum
Her türlü çok cok seviliyorlar bu yüzden en önemlisi saglikla kavusmak
Ayın 8inde randevum var perinatoloji de gidince sorcam daha ne kadar progestana devam edicem diye bakalım hayırlısı hakkımızda umarım bi sorun kalmamıştır hem vitaminler hem progestan hem mide bulantısı ilacı hepsi birden ağır geliyor artıkBende progestana devam ediyorum ara ara lekelenmelerim oluyor doktor önlem amaçlı kesmedi
Kanama olsun olmasın plasenta rahim agzına yakın olduğu dönemde bile veriyorlar progestanı rahimi güçlendirmesi bebeğin sağlıkla tutunması için bir zararı yok aksine faydası var ama bende çok uyku ve sersemlik yapıyor kontrole gidince sorcam eğer gerek kalmadıysa kesmesini isticem umarım bi sorun kalmamıştırAnladım canım benim plasenta rahime 2 cm yakinlikta kanamamda hic olmadi bir doktor kullan dedi baska bir doktor kullanma gerek yok dedi bende kararsiz kaldım
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalımKizlaaaaar çok net gösterdi bebişim cinsiyetini, oğluşum oluyormusherşey yolunda çok şükür çok çok mutluyum, umarım hepiniz iyisinizdir
Teşekkür ederim canimmmMasallah gozunaydin saglikla büyüsün insallah
Amin canım benim inşallah hepimizHayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım
Yok kuzu ya keşke belli olsa 16+3 de gittim doktorun cihazı çok kötüydü bi çıkıntı var gibi ama hiç emin olamadım dedi. Ayın 20 sine randevum var bakalım. inşallah öğrenirimCanım cinsiyet belli oldumu nasıl gidiyo hamislik
Rabbim evladın hayırlısını versin canım erkek evladını hiç tatmadım nasıl bir duygu bilmiyorum ama iyiki bir kız evlada sahibim şükürler olsun acısını göstermesin Rabbim.Şu an net olmasada yüksek ihtimal erkek demişti doktorum ama benim gönlümde hep kız yatıyor yine Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin her birimize insallah tek duam bu kız erkek farketmiyor aslında sağlıkla gelsin bebişlerin insallah canım doğduklarında iyiki diyeceksin eminimEvet ben kendimi hep erkeğe alıştırmıştım çocukken bile benim büyüyünce oğlum olucak diyodum
Ne yalan söyliyim bende ağladım
İnsanoğlu çok nankör maalesef o kadar tedavi sonucu hamile kaldım ve üçüde kız diye moralimi bozdum
Üçüz oldukları için bidaha çocuk düşünmüyoruz o yüzdende bi erkek olmadıgı içinde üzülüyorum açıkcası
İnsanlarda öyle diyince dahada moralim bozuldu, aslında yaptıgım nankörlükten başka bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?