2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet üçüz üçüde kız
Doktor direk kagıda üçüde kız yazdı tahminde bulunmadı

Evet ben kendimi hep erkeğe alıştırmıştım çocukken bile benim büyüyünce oğlum olucak diyodum
Ne yalan söyliyim bende ağladım
İnsanoğlu çok nankör maalesef o kadar tedavi sonucu hamile kaldım ve üçüde kız diye moralimi bozdum
Üçüz oldukları için bidaha çocuk düşünmüyoruz o yüzdende bi erkek olmadıgı içinde üzülüyorum açıkcası
İnsanlarda öyle diyince dahada moralim bozuldu, aslında yaptıgım nankörlükten başka bişey değil

Bende henüz evlenmeden ilerde evlenirsem oğlum olacak diyordumhamile kaldım doktor dedi kiz bende aglamistim o an ..ama sonra tabi alışıyor insan hele birde kızlar o kadar tatlı ve sevimli oluyormuş ki aman aman iyiki kızım olmus diyorum.simdi 12 yaşında..bu seferde gonlumden yine oğlan geçiyor ama oyle eskisi gibi değil kiz olursa yine çok sevinicem ..cok tatlı oluyorlar

Bende hep oglum olcak benim gibi zorlanmicak derdim 1. Kiz oldu 2. Kiz oldu 3. Oglan düştü simdi bilmiyorum
Her türlü çok cok seviliyorlar bu yüzden en önemlisi saglikla kavusmak

Demekki benim başta bu kadar üzülmem normal ya
Bende haksızlık yapıyorım diye kendimi çok yıpratmıştım

Benimki erkenden erkek olabilir daha sonraki hafta kız olabilir dedi.ama en son 17 haftalık gittim kesin erkek evet kesin erkek dedi ve artık inandım.senin doktar nasıl konuştu bide çoğul gebelik bu haftalarda pek yanilmiyor doktorlar ama tabi tersi çıkanları da duydum.

Bende progestana devam ediyorum ara ara lekelenmelerim oluyor doktor önlem amaçlı kesmedi
Ayın 8inde randevum var perinatoloji de gidince sorcam daha ne kadar progestana devam edicem diye bakalım hayırlısı hakkımızda umarım bi sorun kalmamıştır hem vitaminler hem progestan hem mide bulantısı ilacı hepsi birden ağır geliyor artık

Anladım canım benim plasenta rahime 2 cm yakinlikta kanamamda hic olmadi bir doktor kullan dedi baska bir doktor kullanma gerek yok dedi bende kararsiz kaldım
Kanama olsun olmasın plasenta rahim agzına yakın olduğu dönemde bile veriyorlar progestanı rahimi güçlendirmesi bebeğin sağlıkla tutunması için bir zararı yok aksine faydası var ama bende çok uyku ve sersemlik yapıyor kontrole gidince sorcam eğer gerek kalmadıysa kesmesini isticem umarım bi sorun kalmamıştır

Rabbim evladın hayırlısını versin canım erkek evladını hiç tatmadım nasıl bir duygu bilmiyorum ama iyiki bir kız evlada sahibim şükürler olsun acısını göstermesin Rabbim.Şu an net olmasada yüksek ihtimal erkek demişti doktorum ama benim gönlümde hep kız yatıyor yine Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin her birimize insallah tek duam bu kız erkek farketmiyor aslında sağlıkla gelsin bebişlerin insallah canım doğduklarında iyiki diyeceksin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…