- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Aynen bak simdi ben de korkmaya basladim.Gece ilacı içtikten sonra kendime geldim uyudum.Uyandığımdan beri çok şükür iyiyim neydi o dün yaşadığım şey.Bende düşündüm bu prilam bağımlılık mı yapıyor anlamadım sadece bir gece içmedim tüm günümü zehir etti mide bulantısı üstüne migren tipi bir baş ağrısı eşim ambulans çağırmak istedi düşün.
Gebelikte bu ilacı kullanıp bırakanlara danışmak lazım böyle şeyler yaşadılarmı acaba?
Tamam kuzum zaten doğuma yakın yeni post acarm bunun için sadece bizim sayfadakilerden toplaniriz herkesle bebiş varken takibe almam zor olurBen size takılabilirim normalde de kilo sorunu olan bir bayan olarak çok muzdaribim bu dertten bir de sütüm çok olmuyor maalesefbu konularda çok sorunluyum varsa mucize formülünüz ben seve seve katılırım
Diz üstü tayt giyiyorum ben kalın bacaklı biri olarak kaderimAvm ye gittim biraz eksikler vardi
Hayatımda hicbirzaman boyle bacak aralarım yanmadi tahriş olmadi hep zayıftır ne bileyim kilometrelerce yururdum biyle şeyler yaşamadım fazla da gezip yürümediğini halde tahriş oldu yine hergun etek elbise giymekten yok mu bunun çözümü ya
Benm de Ekim sonu canm ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi doktorum isim de verdi bı kaç profun ama randevu bulamıyorum şuanMerhaba kızlar tahmini doğumum Ekim sonu Kasım başı dedi doktor o yüzden grubunuza katılmak istedin şuanda 18. Haftadayım doktorum 20 - 22 haftalarda 4 lü tarama için randevu almamı söyledi 22nin küsürde randevu alsam sıkıntı olur mu?
Güzelim sen mutluluğunu paylaştım boşver gerisini insanlar doğumda yanildigini görüyor. Ben 5 ay oğlum olacak diye maviler giydim paşam paşam dedim kızım olacagini öğrendim 5. Ayda evlat evlattir gene sevindik çevrem yine sevindi diyen boşa konuşmuş değişirse değişir ilerde kime ne hiç takılmaKızlar nasılsınız?
Ben dün aşırı mutluydum cinsiyet partisinden sonra
Bugünde aşırı mutsuzum bi kaç kişi mesaj atmış biraz daha bekleseydin yanılabilirler çok erken paylaştın diye
Bide bilmiyorum dünden beri kızada hiç alışamadım
Ben hep erkek düşünüyodum biliyosun
En azından 1-2 tanesi erkek olur diyodum ama hiç aklımdan kız geçmiyodu
Suan kafam karmakarısık oldu
16. Haftada doktor yanlış görmüş olabilirmi ya
Bende yiyip içeyim onlardan iyi gelir belki. Meyve var evde süt de var.Umarım kısa sürede geçer zor oluyor bu şekilde. Meyve süt ürünleri tüketimine ağırlık verdim bende bebeğin beslenmesi için
UmarımBende aynı durumdayım, 55 ile hamile kaldım 51'e kadar düştüm, şuan 53 kiloyum. İnşallah 4. Aydan sonra ufak ufak almaya başlarım.
Kesinliklehiçbiri de işte giyecek tarzda değil
Ay kıyamam onaÇok şükür Rabbim ikisini de tattırmış sana, oğluna bi kanki geliyo, kızın da evin tek gülü olacak. Abisi olan ve kızkardeşi olmasını isteyen yeğenimin erkek kardeşi olunca çok üzülmüştü, ‘Sen evin tek gülü olarak kalacaksın’ diye ikna etmişlerdi
Bebek hqreketi hissediyor musunuzBen bekliyorum 8 Haziran ayrıntılı ultrason da artık der doktor zaten 5 aydan önce söylemem dedi dediğini de yaptı yani bebek de inat zaten acmadı bacaklarınıcıkacak ak koyun kara koyun
Yok canım salı günü üniversite hastanesinde kurula giricem bakalımeras0201 gelisme var mi canim
Fazlası tabii ki zararlı yüksek şeker içeriyorYa ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba
Keşke bende de böyle takıntım olsaAşırı kilo takıntım var 1.69 boyum ama 50 yi görmeye tahammülüm yok tartıda o yüzden dengeli sütü arttıran ama yemek az yiyeceğimiz yöntemler buldum hep de öyle kaldım
Erik ,çilek, karpuz taktım bunlara bu araYa ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?