2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen bak simdi ben de korkmaya basladim.

Merhaba kızlar tahmini doğumum Ekim sonu Kasım başı dedi doktor o yüzden grubunuza katılmak istedin şuanda 18. Haftadayım doktorum 20 - 22 haftalarda 4 lü tarama için randevu almamı söyledi 22nin küsürde randevu alsam sıkıntı olur mu?

Merhaba hanımlar. Meme ucu çıkarken sızlama olur mu ?

Ben size takılabilirim normalde de kilo sorunu olan bir bayan olarak çok muzdaribim bu dertten bir de sütüm çok olmuyor maalesef bu konularda çok sorunluyum varsa mucize formülünüz ben seve seve katılırım
Tamam kuzum zaten doğuma yakın yeni post acarm bunun için sadece bizim sayfadakilerden toplaniriz herkesle bebiş varken takibe almam zor olur

Diz üstü tayt giyiyorum ben kalın bacaklı biri olarak kaderim

Benm de Ekim sonu canm ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi doktorum isim de verdi bı kaç profun ama randevu bulamıyorum şuan

Güzelim sen mutluluğunu paylaştım boşver gerisini insanlar doğumda yanildigini görüyor. Ben 5 ay oğlum olacak diye maviler giydim paşam paşam dedim kızım olacagini öğrendim 5. Ayda evlat evlattir gene sevindik çevrem yine sevindi diyen boşa konuşmuş değişirse değişir ilerde kime ne hiç takılma

Kızlar tek eli veya ayağı şişen oldu mu ? Sağ ayağım arada şişiyor. Bugünde hem sağ ayağım hem sağ elim biraz şişmiş. Normal mi ? Sabah erkenden uyandım. Kahvaltı yaptık biraz yürüdük ama sıcaktı çok bunaldım. Sonra anneme geldik öğleden sonraydı. Baktım şişmiş. Sıcaktan mı acaba başka bişey mi ? Hamilelikte olduğunu biliyorum da daha erken değil mi ?

Ay kıyamam ona
Benim kızda üzüldü azcık ama kader kısmet yapcak bir şey yok
Senin kaçıncı

Sevgilii ciciş anneler, bi sorum var. Bugun bi bebek arabası baktık 3 tekerli çok beğendik.

Hafif pratik vs vs. Tek aklıma takılan bebeğin sadece dışa bakar poziyonda yatabilmesi bu bir sorun mu? İlk 6 ay zaten anne kucağı konacak sonrası zaten dışarı izler pozisyon kullanılır dedi. Tecrübeleri annelerden yorum bekliyorum

Ya ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba

Ya ben asiri meyve yiyorum aklim firkim meyve ve dogal neyve sulari.Erik seftali kavun çilek.Yemek de yiyorum ama meyvelere agzi m sulaniyor tikanana dek yiyorum zararli midir acaba
Fazlası tabii ki zararlı yüksek şeker içeriyor Ben de baştan beri meyveye ekstra düştüm. Ama normalde de çok severim yaz meyvelerini hele. Diyetisyenim 2 porsiyon veriyor

Aşırı kilo takıntım var 1.69 boyum ama 50 yi görmeye tahammülüm yok tartıda o yüzden dengeli sütü arttıran ama yemek az yiyeceğimiz yöntemler buldum hep de öyle kaldım
Keşke bende de böyle takıntım olsa ömrüm boyunca 60 kiloyu bile ortaokulda görmüşümdür. Yemeyi seven , börek çörek abur cubur seven asla kilo veremiyor, sağlıklı beslenmeye başlıyorjm sonra 1 hafta sonra dayanamayıp yiyorum

Erik ,çilek, karpuz taktım bunlara bu ara kiraz daha almadık ona da başlarım yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…