2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tam göremiyorum ama sanırım düşük risk cıkmıs canım zaten olasılık

Hoş geldin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 15 Kasım olacak inşallah her şey yolunda giderse. Benim de doğum günüm ayrıca. Bebeğimi doğum günümde doğurmak istedim
amin canim , hepimiz insallah ayy nasil guzel olur 15 kasim da ayni olsa dogum gunleriniz

Aynen baban çok haklı canım bende aynen böyle düşünüyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da gerisi hiç önemli değil.Bak sana küçük bi anımdan bahsedeyim kızıma hamileyken 5 ayırma kadar doktorlar hep erkek dediler odasına kadar mavi renk aldık kıyafetleri desen ona keza sonra doktorumu değiştirdim ben yeni doktoruma eşimle beraber gittik ultrasonda bana erkek değilde kız olacağını söylediğinde ben mutluluktan gözyaşlarına boğulmustum sanki hep kız istemişim gibi ama eşim eve dönerken direksiyonu yumrukluyordu sinirinden çok üzüldüm o öyle davranınca sonra doğum geldi çattı o gün isyan eden eşim kızını kollarına aldığında ağlayarak seni 10 erkeğe değişmem dedi o anı hiç unutamam öyle pişmandı ki söylediklerine hala daha gözlerim dolar hatırlayınca anlatınca şimdi 10 yaşında kızım çok düşkün babası ve inan yine kız istiyor bu seferde erkek deniyor bakalım hayırlısı hakkımızda Rabbimden gelen herşey başımızın üstüne yeterki iyi olsunlar.
Mavi oda takımına gelincede ablam benden 39 gün sonra doğum yaptı erkek yeğenime eşim ona hediye etti yenisini aldı hemde özene bözene hiç fiyatını bile sormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…