2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Önerileriniz için çok teşekkür ederim genelde hep online veriyorlar sanırım biraz daha araştırıp yüzyüze ders veren birini bulmaya çalışacağım

Canm bebek bı yerde toplanıp yeriliyorsa oran aynus eti yasiyoruz demektir kasılma bu magnezyum eksikliginden

Sağol canım bunlara dikkat edeyim. Bugün hazır izinli iken uzanayım bol bol

Sağol canım aslında bir böbrek taşı öyküm var, geçenlerde de sağ böbrek civarı çok ağrıdı ama sonra geçti. 2 haftaya kadar randevum var doktoruma sorayım yoksa geç mi kalmış olurum ki

Tuz da etkili olabilir. Sağ böbreğim yakın zamana kadar ağrıyordu. Acaba ondan olabilir mi ? Kendi doktoruma vakit var, ürolojiye mi girsem acaba ultrasonla bir bakar

Göktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .eşim R leri soyleyemediginden
Yaa benim eşimde zorlanıyor dikkat ederse söyleyebiliyor ama konuşma arasında kopup gidiyor bende mihra istiyordum ama normalde bile zor söyleniyor eşimi hepten zorlamak istemedim ve masal karar verdik

Kızlar bebek hareketleri birazda plasentanın rahimde hangi duvarda olduğunla bağlantılıymış arkadaşım 19 haftalık hamile ikinci bebeği onunda plasenta rahim ön duvarındaymış hiç hissetmiyorum bebek hareketlerini diyince doktoru bu yüzden demiş ben çok rahat hissediyorum demekki doğru çünkü benim plasentamda arka duvarda posterior diye yazıyor aslında mantıkende akla yatıyor plasenta rahim ön duvarda olunca bebek arkada kalıyor haliyle arada iki üç santimlik bi duvar oluşturuyor.

Peki biz nerden bilircesine plasenta nerede

Peki biz nerden bilircesine plasenta nerede
Bana 12. haftamda ikili tarama detaylı ultrasonda söylemişti doktorum plasenta arka duvardan rahim ağzını kapatıyormuş 10. haftamda kanamam olmustu ben iki doktorda takibini yaptırıyorum hem kadın doğum hem perinatoloğa gidiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…