Kusmam olmadı ama çok bulantı yaşadım 13-14. haftamda tamamen bittiAranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Önerileriniz için çok teşekkür ederimGünaydın, pilates ve yoga eğitmeniyim fakat benim hem tüp hem ikiz gebelik olduğu için pek doktorum yanaşmıyor fakat doktoru onay veren herkese çok çok tavsiye ederim, muhakkak faydasını görecektir hem hamilelikte hem doğumda hem de doğumdan sonra. Birebir ders alın sakın online ders almayın, eğer daha önceden yoga yada pilates tecrübeniz yoksa asla aletli pilates çalışmayın, çok kalabalık dersleri tercih etmeyin çünkü sizin her hareketinizin kontrol edilmesi lazım. Ve tabiki en en önemlisi gerçekten hamile pilates yada yogası eğitimi almış ve tecrübe etmiş insanlarla çalışın
Bende 14. Hafta bitimindeyim umarim gecer.Kusmam olmadı ama çok bulantı yaşadım 13-14. haftamda tamamen bitti
Benim de tiksinti 3 haftadir yok ama bulanti azalsa da bitmedi.Insallah az kalmistirTamamen geçti diyemem ama her gün kusmuyorum artık cok şükür sabahları hala bulantım oluyo
İnsallah canım cunku ceken bilir cok zor ya cinsiyetini ögrenmiş miydin senBenim de tiksinti 3 haftadir yok ama bulanti azalsa da bitmedi.Insallah az kalmistir
Canm bebek bı yerde toplanıp yeriliyorsa oran aynus eti yasiyoruz demektir kasılma bu magnezyum eksikligindenElif canım senin sağ kasığında bi şişlik oluyordu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Ben de ayaklarımı uzatıp yatınca sağ tarafımda şişlik oluşuyor bebek mi bilmiyorumsen doktora gittiğinde bunu sormuş muydun. Sorduysan sana ne demişti
Sağol canım bunlara dikkat edeyim. Bugün hazır izinli iken uzanayım bol bolCanım daha erken tabi ama hepimizin vücut yapısı beslenmesi bile birbirinden farklı belki yürümekten olmuştur tuzu azaltabildiğin kadar azalt birde bol su iç fırsat buldukça da uzan dinlen bende çok ayakta kaldığımda ayak bileklerimi şişmiş hissediyorum sen yinede doktoruna gittiğinde bildir bu durumu mutlaka
Sağol canım aslında bir böbrek taşı öyküm var, geçenlerde de sağ böbrek civarı çok ağrıdı ama sonra geçti. 2 haftaya kadar randevum var doktoruma sorayım yoksa geç mi kalmış olurum kiSismeler icin cok erken normalde.sanirim 25. Haftalardan sonra sislik oluyor ilk hamileligimde oyleydi. Tuzu cok azaltip bol su icmen gerkeebilir veya cok ayakta mi kaliyorsun acaba ?Vucutta sislik bobreklerle de baglantilidir Bi doktora gorunmen iyi olabilir.
Tuz da etkili olabilir. Sağ böbreğim yakın zamana kadar ağrıyordu. Acaba ondan olabilir mi ? Kendi doktoruma vakit var, ürolojiye mi girsem acaba ultrasonla bir bakarYani canım tek el diyince yazmadım. Benim odemlerim başladı. Daha önce de yazdım gruba. Tek taraflı olmasını bilmiyorum. Sadece benim sol ayağım daha büyük mesela o yüzden ayakkabılarda o zorluyor şu anda. Havalar sıcak normal. Bol su içiyorum. 2,5-3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Tuzu minimuma indirdim. Eriği tuza banıp banıp yiyordum yani.
Yaa benim eşimde zorlanıyorGöktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .eşim R leri soyleyemediginden
Tamamen değilse bile neredeyse yok oldu. Hiç ilaç kullanmadım.Aranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Tamam canım çok saol haftaya randevum olmadı hafta içi gidicem artık 2 dir fark ediyorum sana sormak istedim.Canm bebek bı yerde toplanıp yeriliyorsa oran aynus eti yasiyoruz demektir kasılma bu magnezyum eksikliginden
İnşallah canım beni de etiketle ozamanİnşallah büyük bi süprizle dönerim buraya
Yani şişlikler sürekli devam ediyorsa bir gidip baktirabilirsin.Tuz da etkili olabilir. Sağ böbreğim yakın zamana kadar ağrıyordu. Acaba ondan olabilir mi ? Kendi doktoruma vakit var, ürolojiye mi girsem acaba ultrasonla bir bakar
Sisligin devam ediyorsa gitmeni tqvsiye ederim.Cok gecmis olsunSağol canım aslında bir böbrek taşı öyküm var, geçenlerde de sağ böbrek civarı çok ağrıdı ama sonra geçti. 2 haftaya kadar randevum var doktoruma sorayım yoksa geç mi kalmış olurum ki
Peki biz nerden bilircesine plasenta neredeKızlar bebek hareketleri birazda plasentanın rahimde hangi duvarda olduğunla bağlantılıymış arkadaşım 19 haftalık hamile ikinci bebeği onunda plasenta rahim ön duvarındaymış hiç hissetmiyorum bebek hareketlerini diyince doktoru bu yüzden demiş ben çok rahat hissediyorum demekki doğru çünkü benim plasentamda arka duvarda posterior diye yazıyor aslında mantıkende akla yatıyor plasenta rahim ön duvarda olunca bebek arkada kalıyor haliyle arada iki üç santimlik bi duvar oluşturuyor.
Bana 12. haftamda ikili tarama detaylı ultrasonda söylemişti doktorum plasenta arka duvardan rahim ağzını kapatıyormuş 10. haftamda kanamam olmustu ben iki doktorda takibini yaptırıyorum hem kadın doğum hem perinatoloğa gidiyorum canımPeki biz nerden bilircesine plasenta nerede
İkili tarama detaylı ultrason kağıdımda yazıyor benimPeki biz nerden bilircesine plasenta nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?