2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kimsenin başına gelmedi mi ? Bugün biraz indi ama endişelendirdi beni

Canım daha erken tabi ama hepimizin vücut yapısı beslenmesi bile birbirinden farklı belki yürümekten olmuştur tuzu azaltabildiğin kadar azalt birde bol su iç fırsat buldukça da uzan dinlen bende çok ayakta kaldığımda ayak bileklerimi şişmiş hissediyorum sen yinede doktoruna gittiğinde bildir bu durumu mutlaka

Maşallah ne kadar güzel ne kadar büyük bir süpriz olmuş
Evet bende eminim kucagıma aldıgımda erkek evlada değişmiycegimi
Ama ben kendimi o kadar inanadırmısımki hala 2 kız 1 oğlan eminim doktor yanlış baktı diyorum
Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hiç belli olmaz

Sismeler icin cok erken normalde.sanirim 25. Haftalardan sonra sislik oluyor ilk hamileligimde oyleydi. Tuzu cok azaltip bol su icmen gerkeebilir veya cok ayakta mi kaliyorsun acaba ?Vucutta sislik bobreklerle de baglantilidir Bi doktora gorunmen iyi olabilir.

Günaydın, pilates ve yoga eğitmeniyim fakat benim hem tüp hem ikiz gebelik olduğu için pek doktorum yanaşmıyor fakat doktoru onay veren herkese çok çok tavsiye ederim, muhakkak faydasını görecektir hem hamilelikte hem doğumda hem de doğumdan sonra. Birebir ders alın sakın online ders almayın, eğer daha önceden yoga yada pilates tecrübeniz yoksa asla aletli pilates çalışmayın, çok kalabalık dersleri tercih etmeyin çünkü sizin her hareketinizin kontrol edilmesi lazım. Ve tabiki en en önemlisi gerçekten hamile pilates yada yogası eğitimi almış ve tecrübe etmiş insanlarla çalışın

Yani canım tek el diyince yazmadım. Benim odemlerim başladı. Daha önce de yazdım gruba. Tek taraflı olmasını bilmiyorum. Sadece benim sol ayağım daha büyük mesela o yüzden ayakkabılarda o zorluyor şu anda. Havalar sıcak normal. Bol su içiyorum. 2,5-3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Tuzu minimuma indirdim. Eriği tuza banıp banıp yiyordum yani.

48 ile hamile kaldım 54 oldum kilo takıntım var asla yemek yemem karbonhidrat hiç yoktur hayatımda ama hamileyken herşeyi yiyorum vicdanen rahat olmak için doğumdan sonra veririz uzulmeyelm
Elif canım senin sağ kasığında bi şişlik oluyordu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Ben de ayaklarımı uzatıp yatınca sağ tarafımda şişlik oluşuyor bebek mi bilmiyorum sen doktora gittiğinde bunu sormuş muydun. Sorduysan sana ne demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…