- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Kimsenin başına gelmedi mi ? Bugün biraz indi ama endişelendirdi beniKızlar tek eli veya ayağı şişen oldu mu ? Sağ ayağım arada şişiyor. Bugünde hem sağ ayağım hem sağ elim biraz şişmiş. Normal mi ? Sabah erkenden uyandım. Kahvaltı yaptık biraz yürüdük ama sıcaktı çok bunaldım. Sonra anneme geldik öğleden sonraydı. Baktım şişmiş. Sıcaktan mı acaba başka bişey mi ? Hamilelikte olduğunu biliyorum da daha erken değil mi ?
Canım daha erken tabi ama hepimizin vücut yapısı beslenmesi bile birbirinden farklı belki yürümekten olmuştur tuzu azaltabildiğin kadar azalt birde bol su iç fırsat buldukça da uzan dinlen bende çok ayakta kaldığımda ayak bileklerimi şişmiş hissediyorum sen yinede doktoruna gittiğinde bildir bu durumu mutlakaKimsenin başına gelmedi mi ? Bugün biraz indi ama endişelendirdi beni
Maşallah ne kadar güzel ne kadar büyük bir süpriz olmuşAynen baban çok haklı canım bende aynen böyle düşünüyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da gerisi hiç önemli değil.Bak sana küçük bi anımdan bahsedeyim kızıma hamileyken 5 ayırma kadar doktorlar hep erkek dediler odasına kadar mavi renk aldık kıyafetleri desen ona keza sonra doktorumu değiştirdim ben yeni doktoruma eşimle beraber gittik ultrasonda bana erkek değilde kız olacağını söylediğinde ben mutluluktan gözyaşlarına boğulmustum sanki hep kız istemişim gibi ama eşim eve dönerken direksiyonu yumrukluyordu sinirinden çok üzüldüm o öyle davranınca sonra doğum geldi çattı o gün isyan eden eşim kızını kollarına aldığında ağlayarak seni 10 erkeğe değişmem dedi o anı hiç unutamam öyle pişmandı ki söylediklerine hala daha gözlerim dolar hatırlayınca anlatınca şimdi 10 yaşında kızım çok düşkün babası ve inan yine kız istiyor bu seferde erkek deniyor bakalım hayırlısı hakkımızda Rabbimden gelen herşey başımızın üstüne yeterki iyi olsunlar.
Mavi oda takımına gelincede ablam benden 39 gün sonra doğum yaptı erkek yeğenime eşim ona hediye etti yenisini aldı hemde özene bözene hiç fiyatını bile sormadan
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hiç belli olmazMaşallah ne kadar güzel ne kadar büyük bir süpriz olmuş
Evet bende eminim kucagıma aldıgımda erkek evlada değişmiycegimi
Ama ben kendimi o kadar inanadırmısımki hala 2 kız 1 oğlan eminim doktor yanlış baktı diyorum
Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Öylee mi bebek uyurken falan bize dönmesi gerek olabilirmiş dalan diye duydum kafam karıştı benimde :/Benim aldığımda öyle, şimdi çoğu model o şekilde üretiliyor, puseti kendine dönük takabiliyorsun zaten. Ben sevdim yani
Sismeler icin cok erken normalde.sanirim 25. Haftalardan sonra sislik oluyor ilk hamileligimde oyleydi. Tuzu cok azaltip bol su icmen gerkeebilir veya cok ayakta mi kaliyorsun acaba ?Vucutta sislik bobreklerle de baglantilidir Bi doktora gorunmen iyi olabilir.Kimsenin başına gelmedi mi ? Bugün biraz indi ama endişelendirdi beni
Benim 2 haftadır bitti çok şükür . Ne yesem burnumdan geliyorduAranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Ay ne mutlu size.Ben ilaci birakmaya korkuyorum.Benim 2 haftadır bitti çok şükür . Ne yesem burnumdan geliyordu
Ay ne mutlu size.Ben ilaci birakmaya korkuyorum.
Günaydın, pilates ve yoga eğitmeniyim fakat benim hem tüp hem ikiz gebelik olduğu için pek doktorum yanaşmıyor fakat doktoru onay veren herkese çok çok tavsiye ederim, muhakkak faydasını görecektir hem hamilelikte hem doğumda hem de doğumdan sonra. Birebir ders alın sakın online ders almayın, eğer daha önceden yoga yada pilates tecrübeniz yoksa asla aletli pilates çalışmayın, çok kalabalık dersleri tercih etmeyin çünkü sizin her hareketinizin kontrol edilmesi lazım. Ve tabiki en en önemlisi gerçekten hamile pilates yada yogası eğitimi almış ve tecrübe etmiş insanlarla çalışınGünaydın kızlar, güzel bir pazar olur umarımaranızda hamile yogası/pilatesi yapmayı düşünenler var mı? Çarşamba günü doktor kontrolüm var sonrasında onay verirse ben başlamayı düşünüyorum aranızda yapan varsa önerilere açığım
Tamamen geçti diyemem ama her gün kusmuyorum artık cok şükür sabahları hala bulantım oluyoAranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Yani canım tek el diyince yazmadım. Benim odemlerim başladı. Daha önce de yazdım gruba. Tek taraflı olmasını bilmiyorum. Sadece benim sol ayağım daha büyük mesela o yüzden ayakkabılarda o zorluyor şu anda. Havalar sıcak normal. Bol su içiyorum. 2,5-3 lt civarı içmeye çalışıyorum. Tuzu minimuma indirdim. Eriği tuza banıp banıp yiyordum yani.Kimsenin başına gelmedi mi ? Bugün biraz indi ama endişelendirdi beni
Çok güzeller sağlıkla giyinsin minik paşanız
Amin inşallah çok sağ olunÇok güzeller sağlıkla giyinsin minik paşanız
Travel sistem arabaların bazılarında var, ama onu da 1 yaşına kadar kullanabiliyor, ileri yaşlarda da kullanmak istiyorsanız diğer türlü alacaksınız malesef.Öylee mi bebek uyurken falan bize dönmesi gerek olabilirmiş dalan diye duydum kafam karıştı benimde :/
Bende öyle, benimde hala geçmedi. 16.haftadan umutluydum ama olmadıAy ne mutlu size.Ben ilaci birakmaya korkuyorum.
İnşallah büyük bi süprizle dönerim burayaRabbim gönlüne göre versin inşallah canım hiç belli olmaz
Elif canım senin sağ kasığında bi şişlik oluyordu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Ben de ayaklarımı uzatıp yatınca sağ tarafımda şişlik oluşuyor bebek mi bilmiyorum48 ile hamile kaldım 54 oldumkilo takıntım var asla yemek yemem karbonhidrat hiç yoktur hayatımda ama hamileyken herşeyi yiyorum vicdanen rahat olmak için doğumdan sonra veririz uzulmeyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?