14. Hafta itibariyle bittiAranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
İyi tatiller canım keyfini çıkarSlm millett
Mis gibi iyot kokusu gönderiyorum size
Mayoma zor girdim ama olsun
Ben ikili tarama yaptırmadım.İkili tarama detaylı ultrason kağıdımda yazıyor benim
üff nasıl istedim orda olmakSlm millett
Ohh mis gibi keyfine bakSlm millett
Evet canım benimde öyle umarım bulabilirizBenm de Ekim sonu canm ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi doktorum isim de verdi bı kaç profun ama randevu bulamıyorum şuan
Normal dersleri bende online veriyorum fakat hamilelik pilatesi online olmamalı muhakkak yüzyüze yapılmalı benim naçizane tavsiyem bu yöndeÖnerileriniz için çok teşekkür ederimgenelde hep online veriyorlar sanırım biraz daha araştırıp yüzyüze ders veren birini bulmaya çalışacağım
Bugün azaldı bakalım ama yine olursa gideceğimYani şişlikler sürekli devam ediyorsa bir gidip baktirabilirsin.
Çok sağol, azaldı biraz bugün evden çıkmadım, tekrarlarsa giderim mutlaka ukarım sıkıntı çıkmazSisligin devam ediyorsa gitmeni tqvsiye ederim.Cok gecmis olsun
Benim 7. haftada basladi hala devam ediyor.Aranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Bende aksine bayılırım tuzluya, şimdi hamileyim diye azaltmaya çalışıyorumŞekeri ne kadar seviyosam ,tuzu o derece sevmiyorum sanırım ödem konusunda tek avantajımhiç bir yemeğe tuz atmak aklıma gelmez tuzsuz yerim ev halkına yapıyosm az tuz atarım ..
Ayyy bu ben işteŞekeri ne kadar seviyosam ,tuzu o derece sevmiyorum sanırım ödem konusunda tek avantajımhiç bir yemeğe tuz atmak aklıma gelmez tuzsuz yerim ev halkına yapıyosm az tuz atarım ..
Seninki benimkimden de kotuymus .Saglk olsun ama cok zor oluyo ya ben 3 hafta oncesine kadar sen gibiydim ilaca ragmen ve mutfags girmek bile iskenceydi.3 haftadir tiksinti koku hassasiyetim istifra olayi bitti ama hafif bulanti oluyo bazen.Yemek yerken iyiyim ama ögun atlarsam fena.Benim 7. haftada basladi hala devam ediyor.
Ilac icmeme ragmen sabahlari bir iki kez daha kahvalti bile yapmadan cikariyorum malesef.
kokular cok etkiliyor hala. et tavuk yumurta fln yiyemiyorum. 92 kilo ile hamile kaldim suan 86.5 kiloyum . eminim rahat 8 kilo fln verdim toplamda bu zamana kadar .
Insallah en kisa surede gecer
Mutfaga girmek miiSeninki benimkimden de kotuymus .Saglk olsun ama cok zor oluyo ya ben 3 hafta oncesine kadar sen gibiydim ilaca ragmen ve mutfags girmek bile iskenceydi.3 haftadir tiksinti koku hassasiyetim istifra olayi bitti ama hafif bulanti oluyo bazen.Yemek yerken iyiyim ama ögun atlarsam fena.
Ay tam bi imtihan :))) ben ilk zamanlar sen gibiydim sonra yavas yVas sadece sogan sarimsak ve tavuktan tiksindim.Sonra bitti tiksinti.Allah yardimcin olsun canim tez vakit kurtarsin :)Mutfaga girmek miiBen aylardir yemek yapmadim . Isitilan yemek kokusu bile beni rahatsiz ediyor.
Isin kotu tarafi pizza dukkani isletiyorumilk yarim saat dukkanda kendime gelemiyorum kokudan
Zaten dalga geciyorum , yogurt da yemesem , aylardir veganim diyeAy tam bi imtihan :))) ben ilk zamanlar sen gibiydim sonra yavas yVas sadece sogan sarimsak ve tavuktan tiksindim.Sonra bitti tiksinti.Allah yardimcin olsun canim tez vakit kurtarsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?