2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Önerileriniz için çok teşekkür ederim genelde hep online veriyorlar sanırım biraz daha araştırıp yüzyüze ders veren birini bulmaya çalışacağım
Normal dersleri bende online veriyorum fakat hamilelik pilatesi online olmamalı muhakkak yüzyüze yapılmalı benim naçizane tavsiyem bu yönde

Aranizda cok bulantim vardi simdi tamamen sona erdi diyenleriniz var mi?Kacinci haftada bitti?Bende hala var.
Benim 7. haftada basladi hala devam ediyor.
Ilac icmeme ragmen sabahlari bir iki kez daha kahvalti bile yapmadan cikariyorum malesef.

kokular cok etkiliyor hala. et tavuk yumurta fln yiyemiyorum. 92 kilo ile hamile kaldim suan 86.5 kiloyum . eminim rahat 8 kilo fln verdim toplamda bu zamana kadar .

Insallah en kisa surede gecer

Şekeri ne kadar seviyosam ,tuzu o derece sevmiyorum sanırım ödem konusunda tek avantajım hiç bir yemeğe tuz atmak aklıma gelmez tuzsuz yerim ev halkına yapıyosm az tuz atarım ..
Bende aksine bayılırım tuzluya, şimdi hamileyim diye azaltmaya çalışıyorum

Şekeri ne kadar seviyosam ,tuzu o derece sevmiyorum sanırım ödem konusunda tek avantajım hiç bir yemeğe tuz atmak aklıma gelmez tuzsuz yerim ev halkına yapıyosm az tuz atarım ..
Ayyy bu ben işte hep öyle olalım tuza bayılan bir ailede tuz sevmeyen tek insanım çok da mutluyum

Seninki benimkimden de kotuymus .Saglk olsun ama cok zor oluyo ya ben 3 hafta oncesine kadar sen gibiydim ilaca ragmen ve mutfags girmek bile iskenceydi.3 haftadir tiksinti koku hassasiyetim istifra olayi bitti ama hafif bulanti oluyo bazen.Yemek yerken iyiyim ama ögun atlarsam fena.

Mutfaga girmek mii Ben aylardir yemek yapmadim . Isitilan yemek kokusu bile beni rahatsiz ediyor.

Isin kotu tarafi pizza dukkani isletiyorumilk yarim saat dukkanda kendime gelemiyorum kokudan

Mutfaga girmek mii Ben aylardir yemek yapmadim . Isitilan yemek kokusu bile beni rahatsiz ediyor.

Isin kotu tarafi pizza dukkani isletiyorumilk yarim saat dukkanda kendime gelemiyorum kokudan
Ay tam bi imtihan :))) ben ilk zamanlar sen gibiydim sonra yavas yVas sadece sogan sarimsak ve tavuktan tiksindim.Sonra bitti tiksinti.Allah yardimcin olsun canim tez vakit kurtarsin :)

Kızlar karnında şişlik yaşayan var mı karnım şiş ve taş gibi kendimi patlayacak gibi hissediyorum normal mi bu durum yaşayanınız var mı

Hanımlar sizce alışverişe nereden başlamalıyız? Neredeyse yolu yarıladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…