2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yaa ne güzel nasıl bir his.. ben hissetmedim daha hep dinliyorum aslında, biraz kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba
Sanki balık gibi birşey kaydı elimin altından tam emin olamadım ama daha önce hiç böyle hissetmemiştim

Seninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi daha senin kız bu teoriye güzel bi örnek çünki, kafası çenesi alnı tam anlatıldığı gibi
İnşallah artık detaylida çıkar ama bende kız hissediyorum 2 doktorda kıza benziyor dedi sonuçta inşallah

Kizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Haşlanmış patates ya da kuru kahveye bir iki damla damlat hap gibi yutu ver. Kahve pek önerilmiyor hamilelikte ama şifa niyetine artık üzerine de haşlanmış patates oh mis bi de muz iyi gelir olgunlaşmış olsun

Ben de lierac ve bio oil aldım ama bio oilin kokusu beni çok rahatsız etti kullanamıyorum. Lieraca devam ediyorum göğüs kalça göbek sürüyorum ama 1 tane yeter mi emin değilim. bir tane daha mı alsam diyorum.
Ben oglumda bio oil kullandım 3 şişe bitirmiştim liarak kullanıyorum sımdı ikili aldım yetmezse bi daha alırım 508 liraydı bi ara trendyol da o ara denk getirdim aldım

Seninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi daha senin kız bu teoriye güzel bi örnek çünki, kafası çenesi alnı tam anlatıldığı gibi
Emilii beni çok merak ettirdin bizim de haftaya belli olacak nursu son zamana kadar kız demişti son fotoya erkek dedi atıyorum ikisini de sana zahmet bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20220523_144039.webp
    25 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20220506_171739.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…