yaa ne güzel nasıl bir his.. ben hissetmedim daha hep dinliyorum aslında, biraz kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acabaSanırım ilk defa bebeğimin hareketini hissettim
Gayet iyi sonuçlarınız. Risk düşük çıkmış.Kızlar sonuç anlayan varmı
Bi öğrensek de rahatlasakBanada arkadan görüntü erkek gibi demistin Nurs’u emin olmamakla kız ve hala öğrenemedim
Teşekkür ederim :)Narin bir kafa yapısı var, kız olma ihtimali daha yüksek
yaaa ne güzel galiba ben de hissettim alttan pıt pıt vurdu otururken :)Sanırım ilk defa bebeğimin hareketini hissettim
Sanki balık gibi birşey kaydı elimin altındanyaa ne güzel nasıl bir his.. ben hissetmedim daha hep dinliyorum aslında, biraz kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba
Evet kayar gibi nabız atmasından daha güçlü bir hisyaaa ne güzel galiba ben de hissettim alttan pıt pıt vurdu otururken :)
Evet kıza benziyor, sağlıkla gelsinYa bana da doktor yüksek ihtimalle kız dedi ama bir sonrakinde kesinleşir dedi erkeğe döner mi acaba :) 12.hafta ultrasona bakabilir misiniz :)
İnşallah artık detaylida çıkar ama bende kız hissediyorum 2 doktorda kıza benziyor dedi sonuçta inşallahSeninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi dahasenin kız bu teoriye güzel bi örnek çünki, kafası çenesi alnı tam anlatıldığı gibi
Ay inşallah çok huzurlu bir hismiş :)Evet kayar gibi nabız atmasından daha güçlü bir hissanırım birkaç haftaya daha net hissederiz
Haşlanmış patates ya da kuru kahveye bir iki damla damlat hap gibi yutu ver. Kahve pek önerilmiyor hamilelikte ama şifa niyetine artık üzerine de haşlanmış patates oh mis bi de muz iyi gelir olgunlaşmış olsunKizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Ben ilk hissettiğimde kasıklarımda sanki mısır patlaması gibi baloncuk baloncuk hissetmiştim günden güne daha çok güçlendi...Kızımda da ilk kelebek çırpınma hareketi gibiydi çok güzel bir duyguAy inşallah çok huzurlu bir hismiş :)
Geçmiş olsun. Salgın var maalesef. Patates haşlaması, muz vs iyi geliyor. Çok olursa doktora git bence.Kizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Teşekkür ederim evhamlı yaptı bu hamilelik ruh Halim saniyede değişiyor kuruyorum kafamda bir sürü nerdeyse doktor koşucaktim eşimi işyerimden hastaneye gönderdim allah sonumu hayır etsinGayet iyi sonuçlarınız. Risk düşük çıkmış.
Ben oglumda bio oil kullandım 3 şişe bitirmiştim liarak kullanıyorum sımdı ikili aldım yetmezse bi daha alırım 508 liraydı bi ara trendyol da o ara denk getirdim aldımBen de lierac ve bio oil aldım ama bio oilin kokusu beni çok rahatsız etti kullanamıyorum. Lieraca devam ediyorum göğüs kalça göbek sürüyorum ama 1 tane yeter mi emin değilim. bir tane daha mı alsam diyorum.
Bende oluyor canim normalmiş oyle olması
Emilii beni çok merak ettirdinSeninki değişirse çok şaşırırım ve bu teoriye de inanmam bi dahasenin kız bu teoriye güzel bi örnek çünki, kafası çenesi alnı tam anlatıldığı gibi
Tamam hemenMuz, leblebi bana iyi geliyor canım, evinde varsa bir dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?