2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Haşlanmış patates ya da kuru kahveye bir iki damla damlat hap gibi yutu ver. Kahve pek önerilmiyor hamilelikte ama şifa niyetine artık üzerine de haşlanmış patates oh mis bi de muz iyi gelir olgunlaşmış olsun
Tamam canim deniyorum hemen tesekkurler

Emilii beni çok merak ettirdin bizim de haftaya belli olacak nursu son zamana kadar kız demişti son fotoya erkek dedi atıyorum ikisini de sana zahmet bakar mısın
Önceki fotosuna bakınca kesin kız diyesim geliyor ama sonra çekilen foto kafa karıştırıyor, ikinci foto da kafa yapısı top gibi görünüyor, Nursu da aynı şeyi düşünmüş olmalı, acaba bebek hareket ederken foto alınınca mu böyle görünüyor, benim bebişin de böyle, farklı fotolarda farklı kafa yapısı görünüyor, keşke videoya çekseydik diyoruz, eşim diyor ‘ video olsa kesin anlardın.’ Ben önceki fotosunun daha net olduğunu düşünerek kız diyorum ama sen de benim gibi kendini ikisine de hazırla

Kızlar sonuç anlayan varmı

Sonuç güzel görünüyor, daha doğrusu bir tarama testine göre risk düzeyi cut off değerinin altında, düşük riskli görünüyor. Sanki daha önce 1/87 yazmıştın, tabloya ona göre baktım ama, gayet düşük risk alanında çıkmış

Canım teşekkür ederim haklısın nursu da öyle düşündü kesin artık hayırlısı sağlıcakla gelsin bebişlerimiz ama insanda merak oluyor işte

Ne yapiyorsunuz kizlar
Bir tuhafim ben ya
Boyle kiz isimlerine hic bakmamıştım içime sinen yok gibi
Halen erkekmiş gibi hissediyorum ve suphe dahi yok ..
Normal mi gececek degil mi

Ne yapiyorsunuz kizlar
Bir tuhafim ben ya
Boyle kiz isimlerine hic bakmamıştım içime sinen yok gibi
Halen erkekmiş gibi hissediyorum ve suphe dahi yok ..
Normal mi gececek degil mi
Geçecek tabi ki bende ilk başta kıza kendimi öyle şartlandırmışım ki oğlan diyince bir tuhaf oldum. Asla istememek beğenmemek ne haddime zaten zor elde edilen bir gebelikti. 1 2 gün içinde geçti bu düşüncem.
Elis: Güzel kokan bir çiçek
Eliz: 1. Emir Veren Prenses, Cennetteki En Büyük Meyva Ağacı. 2. Bir Şeye Duyulan İçsel Eğilim; Birinden Yerine Getirilmesi İstenilen Şey. 3. Sıçrama. 4. Çifte, tekme. 5. El izi
Aren: 1. Çölde bulunan en parlak ve gösterişli kum. 2. Çöl kumu. 3. Parlak kum tanesi. --
: Ecrin Allah'ın hediysi Aden cennet bahçesi
Bu isimleri beğenmiştim belki fikir olur

Merhabalar,
Geçtiğimiz Mart ayında tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım. Sıkıntılı zor bir süreç geçirdim bu zamana kadar. 14.hafta ultrason kontrolünde doktorumuz tüm ölçümlerin iyi olduğunu, bebeğin gelişiminin güzel olduğunu söyledi. Bir de "amniyon sıvısı şu an sınırda, önümüzdeki 2 haftada böbreklerin aktif çalışmasıyla bebek daha çok idrar yapıp artırabilir, eğer artırmazsa perinatolog yorumu alırız" gibi de bir dip not düştü. Ben tedirgin oldum tabi sıvının sınırda olmasından. Bol su, havuç suyu ve armut tüketiyorum bu süreçte. Benim gibi sıvı değeri başlarda sınırda olup ilerleyen gebelik haftasıyla artanlar var mı acaba?

Güzelmiş ecrin ilgimi çekti
Bakalim zaman lazim bana biraz
Benimki de begenmemek degil olamaz hepsi canımızın parçası oluyor ama iste düşürdüğüm oglandi hep o sandim o boşluk şimdi bendeki

Güzelmiş ecrin ilgimi çekti
Bakalim zaman lazim bana biraz
Benimki de begenmemek degil olamaz hepsi canımızın parçası oluyor ama iste düşürdüğüm oglandi hep o sandim o boşluk şimdi bendeki
Geçer mutlaka canım

Kızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?

Kızlar bakın Happy Mom uygulamasında bugün bu açıklama var sanırım tam da bizim için yanıt yazmışlar.

Eklentiler

• 6A4F5EC3-8CE2-424F-A6E6-C3E36D327411.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…