Hadi ya bol da su içmeye calisayik sanci bende de ara ara giriyorPatates hasla canm şuan bende tam olarak onu yapiyorum sancı girip girip çıkıyor sular da sorun varmış acil dün full doluydu tabi bu dediğim Mersin'de ama
Tamam canim deniyorum hemen tesekkurlerHaşlanmış patates ya da kuru kahveye bir iki damla damlat hap gibi yutu ver. Kahve pek önerilmiyor hamilelikte ama şifa niyetine artık üzerine de haşlanmış patates oh mis bi de muz iyi gelir olgunlaşmış olsun
Önceki fotosuna bakınca kesin kız diyesim geliyor ama sonra çekilen foto kafa karıştırıyor, ikinci foto da kafa yapısı top gibi görünüyor, Nursu da aynı şeyi düşünmüş olmalı, acaba bebek hareket ederken foto alınınca mu böyle görünüyor, benim bebişin de böyle, farklı fotolarda farklı kafa yapısı görünüyor, keşke videoya çekseydik diyoruz, eşim diyor ‘ video olsa kesin anlardın.’ Ben önceki fotosunun daha net olduğunu düşünerek kız diyorum ama sen de benim gibi kendini ikisine de hazırlaEmilii beni çok merak ettirdinbizim de haftaya belli olacak nursu son zamana kadar kız demişti son fotoya erkek dedi atıyorum ikisini de sana zahmet bakar mısın
Kızlar sonuç anlayan varmı
Canım teşekkür ederim haklısın nursu da öyle düşündü kesin artık hayırlısı sağlıcakla gelsin bebişlerimizÖnceki fotosuna bakınca kesin kız diyesim geliyor ama sonra çekilen foto kafa karıştırıyor, ikinci foto da kafa yapısı top gibi görünüyor, Nursu da aynı şeyi düşünmüş olmalı, acaba bebek hareket ederken foto alınınca mu böyle görünüyor, benim bebişin de böyle, farklı fotolarda farklı kafa yapısı görünüyor, keşke videoya çekseydik diyoruz, eşim diyor ‘ video olsa kesin anlardın.’ Ben önceki fotosunun daha net olduğunu düşünerek kız diyorum ama sen de benim gibi kendini ikisine de hazırla
Kahveye limon damlat yazmakmışım eksik kalmış en etkilisi aslındaTamam canim deniyorum hemen tesekkurler
Geçecek tabi kiNe yapiyorsunuz kizlar
Bir tuhafim ben ya
Boyle kiz isimlerine hic bakmamıştım içime sinen yok gibi
Halen erkekmiş gibi hissediyorum ve suphe dahi yok ..
Normal mi gececek degil mi
Güzelmiş ecrin ilgimi çektiGeçecek tabi kibende ilk başta kıza kendimi öyle şartlandırmışım ki oğlan diyince bir tuhaf oldum. Asla istememek beğenmemek ne haddime zaten zor elde edilen bir gebelikti. 1 2 gün içinde geçti bu düşüncem.
Elis: Güzel kokan bir çiçek
Eliz: 1. Emir Veren Prenses, Cennetteki En Büyük Meyva Ağacı. 2. Bir Şeye Duyulan İçsel Eğilim; Birinden Yerine Getirilmesi İstenilen Şey. 3. Sıçrama. 4. Çifte, tekme. 5. El izi
Aren: 1. Çölde bulunan en parlak ve gösterişli kum. 2. Çöl kumu. 3. Parlak kum tanesi. --
: Ecrin Allah'ın hediysi Aden cennet bahçesi
Bu isimleri beğenmiştim belki fikir olur
Geçer mutlaka canımGüzelmiş ecrin ilgimi çekti
Bakalim zaman lazim bana biraz
Benimki de begenmemek degil olamaz hepsi canımızın parçası oluyor ama iste düşürdüğüm oglandi hep o sandim o boşluk şimdi bendeki
keşke bir %100 bi formül olsada hepimiz hemencik öğrensek yaO mesajı MaviNazlı ya yazmıştım diğeri de nesli8994, sana da %80 kız yazmışım listeme
Nurum bakalım bana yaptığın tahmin tutcak mıH
keşke bir %100 bi formül olsada hepimiz hemencik öğrensek ya
ay hadi inşallahNurum bakalım bana yaptığın tahmin tutcak mıprrşembe gidiyos
Saol kuzum amin inşallah, hepimiz hem bizim hem bebeklerimizle sağlıkla atlatalım şu süreci inşallahGeçmiş olsun canım Allah'ın izniyle sağlıcakla atlatırsın inşallah
saol canım, sizde ihmal etmeyin kendiniziHadi ya. Hiç bilmiyordum. Sorayım ben de. İnşallah senin için de ciddi bir sorun çıkmaz. Geçmiş olsun.
doktora güveniyorum canım bakalımKendini nasıl iyi hissedecegini düşünüyor isen öyle yap canm ama strese girmeyip doktoruma güveniyorum diyorsan
adım büyücüye çıkacak vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?