- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol cnm, anlaşılan özelde yaptırcazBen 2 hafta önce gittim, randevu almak için sıraya girdim, haftana göre randevu dolu yer yok dedi, muhtemelen uzun bi süre de dolu, orada ücretsiz ama maalesef yer yok, tıklım tıklımdı zaten
Canım sen bidaha gidecektin doktora bir değişiklik oldu mu?Bende vitaminleri bırak deyince sasırmıstım diger randevularımda ikisinede sordum ilk 3 aydan sonra kanıtlanmış bi etkisi yok dedi
malesef hayır sadece göbeğimde atım var.Sakin zamanda yataga uzandiginizda da mi yok ?
Bu ölçümler gerçek ölçümler değil, bebeğin karın çevresinin genişliğine göre cihaz yaklaşık bi değer veriyor yani doktor probu milim kaydırsa ölçüm değişir, bi de şöyle bişey var mesela benim bebeklerin karnı zayıf ve uzun boyluydu hep, karın çevreleri azdı, kiloları gerçek kiloya göre daha az çıkardı, doğumdan hemen önceki ölçümle bile arasında 200-300 gr bile fark olabilir, ultrasonla ölçerek 2900 gr der az sonra doğuma girersiniz tartıda 3200 gr gelebilir, yani anne karnında tartıyla ölçülmüyorBir sey soracagim size 15+1de gittim kontrolw en son , bebis 4 gun önde gidiyormus onda da sorun yok. Peki bebisin 144 gr oldugunj soyledi, sizde biraz tombiş mi, normal haftasina gore qgirligi fazla gibi geldi okudugum yazilara gore. Doktor bisey demedi gerci :)))
Bizde bir yıl sonra Tekirdağ da olacağız sanırım bir yılı bulur taşınıyoruz , hep hayalim burdan birlerini tanıyıp sonradan bebişlerle bi buluşma ayarlamakHatta bana senin kız çok oynuyor elleri de kapatmış Tekirdağ’da oturuyoruz biz tam şopar gibi dedibiraz izletti bize böyle bi foto vereyim dedi ve verdi. Hani değişir mi bilmiyorum ama mantık olarak erkek bebekte ya testisin ya da pipinin ufakta olsa oluşması gerekmiyor mu diye de düşünmeden edemiyorum. Çünkü bana etrafımda o kadar çok oğlun olacak dediler ki kendimi erkek bebeğe alıştırmış iyice. Şüphe yok içimde ama bakalım rabbim ne verirse en hayrlısını verir
Merhaba, gayet memnunum hiç kasılmam olmuyor. Doktorunuz önerdiyse uygun görürse kullanabilirsiniz. Osteacare ve feroglobin kullanıyorumMerhabalar bende osteacare almak istiyorum doktor kullanabilirsin demişti. Normal suya atmali magnezyum verdi ama
Midemi bulandırıyordu bunu almak istiyorum. İçinde başka vitaminlerde var. Siz memnunmusunuz ?
Benimde bu ikinci gebeligim ama 12 yıl geçti aradan yani suan nadiren böyle kıpırtı oluyor ama damar atmasımi bebek hareketi mi ayrımını yapamıyorum tam ..biraz daha geçsin hissederiz insallahBen hic hissetmedigim icin henuz cok sasirdim masallah
Salı günü gittim canım ama burda her gidişte ultrason yapmıyorlar önceki ultrasonlarımı degerlendirdiCanım sen bidaha gidecektin doktora bir değişiklik oldu mu?
Vitaminleri bebeğe geçiyor mu gibi değil de kendin için kullanıyormuşsun gibi düşün bence bebekler kendilerine gereken her şeyi anneden çekiyorlar zaten ve bizim depolarımız boşalıyor üstelik biz çoğul gebeliğe sahibiz daha çok çekiliyor her şey.
özellikle 16 hafta sonrasında elbetteki önce testistler daha sonra pipi oluşur tabiki küçük olur ama olur yani. Hadi kafa yapısını çözdüm az çok, ellerde açık ve kemikli uzunsa erkek onu da anladım ama omurilik şeklinden nasıl anlıyorlar acabaHatta bana senin kız çok oynuyor elleri de kapatmış Tekirdağ’da oturuyoruz biz tam şopar gibi dedibiraz izletti bize böyle bi foto vereyim dedi ve verdi. Hani değişir mi bilmiyorum ama mantık olarak erkek bebekte ya testisin ya da pipinin ufakta olsa oluşması gerekmiyor mu diye de düşünmeden edemiyorum. Çünkü bana etrafımda o kadar çok oğlun olacak dediler ki kendimi erkek bebeğe alıştırmış iyice. Şüphe yok içimde ama bakalım rabbim ne verirse en hayrlısını verir
Benimde 3. bebegim10 yıl geçti son hamileliğimden 18 haftalık oldu daha yeni yeni sanki alta ayak itme hareketi gibi biseyler oluyor ama tamda bebek diyemiyorum tam guclenince hissedecez hanimlar rahatsız olup uyuyamayacaz bileBenimde bu ikinci gebeligim ama 12 yıl geçti aradan yani suan nadiren böyle kıpırtı oluyor ama damar atmasımi bebek hareketi mi ayrımını yapamıyorum tam ..biraz daha geçsin hissederiz insallah
Çok sevinirim çorludayız bizBizde bir yıl sonra Tekirdağ da olacağız sanırım bir yılı bulur taşınıyoruz , hep hayalim burdan birlerini tanıyıp sonradan bebişlerle bi buluşma ayarlamakNasip olur belki
Beklemek zor oluyor ama zamanın da gitmekte fayda var gibi geliyor Allah korusun hoşuna gitmeyen bişey derse haftaya geri gel dese İnan beklemek daha da zorlaşacak.Kızlar ben de haftaya 19 + olucam, haftaya alayım diyordum detaylının randevusunu. Bebişi görürüm diye seviniyordum. Ama aradığımda 20’yi doldurunca gelin daha iyi olur dediler. Bir hafta daha eklendi. Hevesim kursağımda kaldıilk defa bu kadar uzun sürecek görmem.
Bir prenses daha gördüm sankiMerhabalar güzel annelerben de aranıza katıldım 17 hafta 4 günlük hamileyim kasım ortaları gibi doğum olur nasipse, bebişim kız olacak inşallah benimki kesinleşti size kız kardeşimin bebeğine tahminde bulunur musunuz diye yeğenimin ultrason fotoğrafını atmak istedim yorumlayabilen olursa çook sevinirim. Doktor tahminde bulunmamış
Oy masaallah aynen canim bende emin olamıyorum biraz daha sabır elbet hissedeceğiz net olarak biraz daha guclensinler dedigin gibiBenimde 3. bebegim10 yıl geçti son hamileliğimden 18 haftalık oldu daha yeni yeni sanki alta ayak itme hareketi gibi biseyler oluyor ama tamda bebek diyemiyorum tam guclenince hissedecez hanimlar rahatsız olup uyuyamayacaz bile
Hiç bilmiyorum. Ama zaten kadın iskeleti erkek iskeletine göre daha narin. Erkek kemikleri daha iri ve kalın. Bize de gösterdi ama bilmediğimiz için neyine baktığını anlamadık ama omuriliğini gördüközellikle 16 hafta sonrasında elbetteki önce testistler daha sonra pipi oluşur tabiki küçük olur ama olur yani. Hadi kafa yapısını çözdüm az çok, ellerde açık ve kemikli uzunsa erkek onu da anladım ama omurilik şeklinden nasıl anlıyorlar acaba
Çok doğru aslındaBeklemek zor oluyor ama zamanın da gitmekte fayda var gibi geliyor Allah korusun hoşuna gitmeyen bişey derse haftaya geri gel dese İnan beklemek daha da zorlaşacak.
Olabilirr ben de öyle düşündüm ama kafa yapısına göre teoriler de tutuyor gibi ona hiç yorum yapamadım, çok teşekkürler bu aradaBir prenses daha gördüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?