2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bende multivitamin kullanıyordum doktorum bıraktırdı bunlar bi işe yaramıyo diye iki doktora gidiyorum ikiside aynısını dedi
Ben sormadım ama magnezyumu yazarken şunu söylemişti doğal olarak tüketmeye çalış. Semiz otu olur, balık olur, ceviz olur felan diye ama onları ben dengeli beslenme için söyledi sanmıştım. Arkadaş dedikten sonra bakınca aslında multivitamini ilaç olarak vermek istememiş onu anladım. Cinsiyeti öğrenip sağlıklı olduğunu öğrenince sevinçten bişey konuşamamışım

Artık yapacak bir şey yok. Vereceğiz. Doğum için konuştuğumda ocakta zam yapıldı kasima kadar zam yapılmaz dedi ama artık ondan da korkuyorum.
3200 normal 4 küsürde sezeryan dedi bana ben sonuna kadar normalciyim ama bebek nasıl doğmak ister bilemem

Bende vitaminleri bırak deyince sasırmıstım diger randevularımda ikisinede sordum ilk 3 aydan sonra kanıtlanmış bi etkisi yok dedi

En büyük masraf kalemini aslında halletmişsin sleepy sızdırıyor diyor kullananlar ben o yüzden bez alırsam belki 1 2 paket denemelik alırım stok yapmayacağım

En büyük masraf kalemini aslında halletmişsin sleepy sızdırıyor diyor kullananlar ben o yüzden bez alırsam belki 1 2 paket denemelik alırım stok yapmayacağım
tiktok ilk defa bir işe yaradı bi kızın videosu vardı bez çok dolduğunda sarı bir çizgi var maviye geliyor mavi olduğunda çıkartıyorsun arkadaşım yeni doğum yaptı çok memnun ayrıca gerçek mi diye denettim gerçekten maviye dönüyor çizgi

Kürtajdan sonra rahim kendini toparlamamış olabilir. Hatta Bazı doktorlar kürtajdan sonra 6 ay bekle diyebiliyor

Kürtajdan sonra rahim kendini toparlamamış olabilir. Hatta Bazı doktorlar kürtajdan sonra 6 ay bekle diyebiliyor
Kontrol ettirdim doktora her şey temiz görünüyor dedi o zmn hamile kalmışım zaten.
Rahmim kalp şeklinde olmasından kaynaklı düşük riski artıyor dediler. Ama oğlum da ne kanamam oldu ne düşük riskim yine rahmim den kaynaklı 32 .haftada doğum yaptim

Ay bunu ilk defa duyuyorum sleepy de mi varmış çizgi hepsinde mi çok mantikliymis valla ya kim icat ettiyse bravo

Merhaba hanımlar. Umarım herkesin keyfi yerinde, bebekleri sağlıklı musmutludur. Yakın zamanda taşınıyorum ve iyi doktor bulma telaşı sardı. Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe civarında bildiğiniz iyi kadın doğum uzmanı var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kızlar ya Ankara Şehir hastanesinde Detaylı ultrason yapılıyor mu? ücretli, mi? bilgisi olan var mı.? Kaçıncı haftayı alıyorlar? malum özeller çok pahalı paketler karşılamıyor onu
Ben 2 hafta önce gittim, randevu almak için sıraya girdim, haftana göre randevu dolu yer yok dedi, muhtemelen uzun bi süre de dolu, orada ücretsiz ama maalesef yer yok, tıklım tıklımdı zaten

Ben kendi doktorumu önerebilirim Maltepe medical parkta Mehmet Akif sargın. Hem çok sakin hem de insanın telaşlandırmayan bir yapısı var. Gayet de ilgili, sorduğunuz soruları da güzel güzel cevaplıyor.

denemelik almayın çocuğun bezlerini sabit marka tutun yoksa pişik oluyor

Merhabalar bende osteacare almak istiyorum doktor kullanabilirsin demişti. Normal suya atmali magnezyum verdi ama
Midemi bulandırıyordu bunu almak istiyorum. İçinde başka vitaminlerde var. Siz memnunmusunuz ?

goonu ben de duymuştum bebek bezi gerçekten riskli bir iş bakalım ben de daha bakmadım 1 paket alıp koyacağım kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…