- 25 Kasım 2020
- 3.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Ben sormadım ama magnezyumu yazarken şunu söylemişti doğal olarak tüketmeye çalış. Semiz otu olur, balık olur, ceviz olur felan diye ama onları ben dengeli beslenme için söyledi sanmıştım. Arkadaş dedikten sonra bakınca aslında multivitamini ilaç olarak vermek istememiş onu anladım. Cinsiyeti öğrenip sağlıklı olduğunu öğrenince sevinçten bişey konuşamamışımKızlar bende multivitamin kullanıyordum doktorum bıraktırdı bunlar bi işe yaramıyo diye iki doktora gidiyorum ikiside aynısını dedi
3200 normal 4 küsürde sezeryan dedi bana ben sonuna kadar normalciyim ama bebek nasıl doğmak ister bilememArtık yapacak bir şey yok. Vereceğiz. Doğum için konuştuğumda ocakta zam yapıldı kasima kadar zam yapılmaz dedi ama artık ondan da korkuyorum.
Bende vitaminleri bırak deyince sasırmıstım diger randevularımda ikisinede sordum ilk 3 aydan sonra kanıtlanmış bi etkisi yok dediBen sormadım ama magnezyumu yazarken şunu söylemişti doğal olarak tüketmeye çalış. Semiz otu olur, balık olur, ceviz olur felan diye ama onları ben dengeli beslenme için söyledi sanmıştım. Arkadaş dedikten sonra bakınca aslında multivitamini ilaç olarak vermek istememiş onu anladım. Cinsiyeti öğrenip sağlıklı olduğunu öğrenince sevinçten bişey konuşamamışım
En büyük masraf kalemini aslında halletmişsinbebek arasını ve puseti kuzenim verdi maxi cosi travel sistem araba pusette joie marka arabanın sürümü kolay yeğenimi çok gezdirdik deneyimliyim ama aşırı pahalanmış o ayrı tabi. Yatağını bayramdan sonra almayı düşüyorum şampuan , pişik kremi , kıyafet ıvır zıvır aldım henüz gerçek alışverişe başlayamadımsleepyde kampanya vardı 168 adet 3 numara 204 adette 2 numara aldık 369 tl geldi ikisi
tiktok ilk defa bir işe yaradı bi kızın videosu vardı bez çok dolduğunda sarı bir çizgi var maviye geliyor mavi olduğunda çıkartıyorsun arkadaşım yeni doğum yaptı çok memnun ayrıca gerçek mi diye denettim gerçekten maviye dönüyor çizgiEn büyük masraf kalemini aslında halletmişsinsleepy sızdırıyor diyor kullananlar ben o yüzden bez alırsam belki 1 2 paket denemelik alırım stok yapmayacağım
Kürtajdan sonra rahim kendini toparlamamış olabilir. Hatta Bazı doktorlar kürtajdan sonra 6 ay bekle diyebiliyor1.5 ay önce 11 haftalik kalp durduğu için kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım .doktor tahminine göre 6+3 un.
Aslında 5 yaşında oğlum var bu seferki hamileliklerim niye böyle oldu anlamadım. Ve tuhaf olan benim gibi yatış verdigi hasta çok. Aacaba bu aşılar mi bizi böyle yaptı
Kontrol ettirdim doktora her şey temiz görünüyor dedi o zmn hamile kalmışım zaten.Kürtajdan sonra rahim kendini toparlamamış olabilir. Hatta Bazı doktorlar kürtajdan sonra 6 ay bekle diyebiliyor
Ay bunu ilk defa duyuyorum sleepy de mi varmış çizgi hepsinde mi çok mantikliymis valla ya kim icat ettiyse bravotiktok ilk defa bir işe yaradı bi kızın videosu vardı bez çok dolduğunda sarı bir çizgi var maviye geliyor mavi olduğunda çıkartıyorsun arkadaşım yeni doğum yaptı çok memnun ayrıca gerçek mi diye denettim gerçekten maviye dönüyor çizgi
Hepsinde var mı bilmiyorumAy bunu ilk defa duyuyorum sleepy de mi varmış çizgi hepsinde mi çok mantikliymis valla ya kim icat ettiyse bravo
Ben 2 hafta önce gittim, randevu almak için sıraya girdim, haftana göre randevu dolu yer yok dedi, muhtemelen uzun bi süre de dolu, orada ücretsiz ama maalesef yer yok, tıklım tıklımdı zatenKızlar ya Ankara Şehir hastanesinde Detaylı ultrason yapılıyor mu? ücretli, mi? bilgisi olan var mı.? Kaçıncı haftayı alıyorlar? malum özeller çok pahalı paketler karşılamıyor onu
Ben kendi doktorumu önerebilirimMerhaba hanımlar. Umarım herkesin keyfi yerinde, bebekleri sağlıklı musmutludur. Yakın zamanda taşınıyorum ve iyi doktor bulma telaşı sardı. Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe civarında bildiğiniz iyi kadın doğum uzmanı var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
denemelik almayın çocuğun bezlerini sabit marka tutun yoksa pişik oluyorEn büyük masraf kalemini aslında halletmişsinsleepy sızdırıyor diyor kullananlar ben o yüzden bez alırsam belki 1 2 paket denemelik alırım stok yapmayacağım
Haha çok iyi ya acemi anne olduğunuz belli. Neredeyse tüm bebek bezi markalarında yıllardır var o çizgiGüldüm okuyunca Güzel bir özellik tabi.
Merhabalar bende osteacare almak istiyorum doktor kullanabilirsin demişti. Normal suya atmali magnezyum verdi amaGünaydın canım. Ben osteacare kullanmadan önce bi kaç kere küçük kramp uyuşukluk olmuştu. Takviye aldığımdan beri düzeldi. Doktoruna danışıp kullansbilirsin 3. aydan sonra başlanması gerekiyor. Şişlik için de yürüyüş bol su iyi gelir gibi
İlk çocuğumuz olduğu için olabilir miHaha çok iyi ya acemi anne olduğunuz belli. Neredeyse tüm bebek bezi markalarında yıllardır var o çizgiGüldüm okuyunca Güzel bir özellik tabi.
denemek için bir markanın bezini alacağım dedim :)denemelik almayın çocuğun bezlerini sabit marka tutun yoksa pişik oluyor
Asitli olduğu için geneli böyleHaklısın aslında ama tüm magnezyum çeşitleri ekşi tatta mı acaba.
goonu ben de duymuştum bebek bezi gerçekten riskli bir iş bakalım ben de daha bakmadım 1 paket alıp koyacağım kenarabiz de büyük eşyalardan başladık beşiği arabası anakucağı mama sandalyesi bile aldık şimdiden uygun fiyatlı diye hatta 200 adet bebek bezi aldık yine indirimli diye goon marka bebeği olan bir arkadaş çok önerdi risk aldık bakalım..
eminönüne gitmeyi düşünüyorum toplu kıyafet alışverişi için organik güzel mağazalar varmış orda bulamazsam e bebekte herşey var zaten paraya bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?