- 18 Kasım 2019
- 84
- 50
- 88
- 30
Yaa biraz daha bekleyeceksin desene. Ben de senden haber bekliyordum, kafa şekli çok benziyo senin bebişe, ordan bişeyler çıkarırım diye düşünüyordumDoktordan geliyorum 17+1 haftalıgız gene gostermedi kendinibirde 2.trimesterda yapılan ntd testi istediler? Duydunuzmu hiç ?
Yaa biraz daha bekleyeceksin desene. Ben de senden haber bekliyordum, kafa şekli çok benziyo senin bebişe, ordan bişeyler çıkarırım diye düşünüyordumBenim top kafa gösterir yarın inşallah. Ne nazlı çıktı bu Kasım bebeleri, bizimki de 2 hafta önce göstermedi, üstelik bakan asistan cinsiyet eğitimindeymiş, ‘ Şanslısın cinsiyetini anlamak için uğraşacağım’ dedi, anlayamadı
Ntd ( Nöral Tüp Defecti) riskine 3 lü tarama testi içinde bakılıyor, 3 lü tarama testine ntd tarama testi demiş olabilir. Down sendromu, trizomi 18 adı verilen genetik hastalık ve ntd riskine bakılıyor 3 lü taramada.Haftaya inş gidicem tekrardoktor bi ara gelirsin dedi ama haftaya gitmeyi düşünüyorum . Gostermeyincede kız mı acaba filan diyorum çok ilginç sağlıklı olsunlarda ama işte insanda merak ediyor hayırlısı artık yarın bakalım senden haber beklıyoruz bu arada ntd tarana testi hakkıdna bilgin var mı ?
Ntd ( Nöral Tüp Defecti) riskine 3 lü tarama testi içinde bakılıyor, 3 lü tarama testine ntd tarama testi demiş olabilir. Down sendromu, trizomi 18 adı verilen genetik hastalık ve ntd riskine bakılıyor 3 lü taramada.
Ntd ( Nöral Tüp Defecti) riskine 3 lü tarama testi içinde bakılıyor, 3 lü tarama testine ntd tarama testi demiş olabilir. Down sendromu, trizomi 18 adı verilen genetik hastalık ve ntd riskine bakılıyor 3 lü taramada.
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahHımm 3lü tarama testinin içindeki bibgenetik testi istemiş bizden. Bı kaç tane daha vardı çünkü 1 tane işaretlemişti artık yaptırdık bİzde bakalım hayırlısı ile
Amin inş teşekkür ederimGüzel sonuçlar alırsınız inşallah
Çok emin konuşttu doktorum, saklamadı dedi. Çok net dedi. Ayy hep duyuyorum kız dediler erkek geldi diye veya tam tersini. Umarım öyle olamz, bi sürü kız cicisi aldıkBenim bebeğimde direkt kız bebek dedi. Biz şaşa kaldık cinsiyetini bilmiyorduk AA dememiş miydim dedi. Sonra kafa yapısına omurilik yapısına ve ellerine baktı evet kız bebek diye yineledi. Boyu 119 mm 144 gr dedi. Çok net olunca bende şüphe oluşturmadı. Hatta bacak arası fotosunu çekti. Bakın bomboş herhangi bir oluşum yok dedi. Bence de nettir niye verdiği ihtimal de çok yüksek
Maalesef canım ciddiyim. Sonraki kontrolümde resmen benim üzerimden uzman asistana ders verdineeee ciddi miisn yuh şşaka gibi resmen, ozman mecbur verip gideceğiz özele..
5.000 demişti.Ne kadar su an dogum ucreti
Benim ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. 5.000 dedi bana. Valla ilk cocugumda normal doğum için deli oluyordum ama kısmet olmadı. İnşallah sana kısmet olur.3200 normal 4 küsürde sezeryan dedi bana ben sonuna kadar normalciyim ama bebek nasıl doğmak ister bilemem
Sağlıkla gelsin minik prens inşallahKızlarre belli olduOğluşum geliyo
Hadi bakalım bir minik oğluş haberi dahaKızlarre belli olduOğluşum geliyo
Sağlıkla gelsin minik prens inşallahhayırlı olsun canım
Aminnn teşekkürler inşHadi bakalım bir minik oğluş haberi dahasağlıkla gelsin
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahKızlarre belli olduOğluşum geliyo
İnşallah bi ne istersek isteyelim bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyorB
Benim ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. 5.000 dedi bana. Valla ilk cocugumda normal doğum için deli oluyordum ama kısmet olmadı. İnşallah sana kısmet olur.
Sona kalanlar hep erkek çıktı hayırlı olsun erkek annesiiiKızlarre belli olduOğluşum geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?