2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktordan geliyorum 17+1 haftalıgız gene gostermedi kendini birde 2.trimesterda yapılan ntd testi istediler? Duydunuzmu hiç ?

Son düzenleme:
Doktordan geliyorum 17+1 haftalıgız gene gostermedi kendini birde 2.trimesterda yapılan ntd testi istediler? Duydunuzmu hiç ?
Yaa biraz daha bekleyeceksin desene. Ben de senden haber bekliyordum, kafa şekli çok benziyo senin bebişe, ordan bişeyler çıkarırım diye düşünüyordum Benim top kafa gösterir yarın inşallah. Ne nazlı çıktı bu Kasım bebeleri, bizimki de 2 hafta önce göstermedi, üstelik bakan asistan cinsiyet eğitimindeymiş, ‘ Şanslısın cinsiyetini anlamak için uğraşacağım’ dedi, anlayamadı

Haftaya inş gidicem tekrar doktor bi ara gelirsin dedi ama haftaya gitmeyi düşünüyorum . Gostermeyincede kız mı acaba filan diyorum çok ilginç sağlıklı olsunlarda ama işte insanda merak ediyor hayırlısı artık yarın bakalım senden haber beklıyoruz bu arada ntd tarana testi hakkıdna bilgin var mı ?

Ntd ( Nöral Tüp Defecti) riskine 3 lü tarama testi içinde bakılıyor, 3 lü tarama testine ntd tarama testi demiş olabilir. Down sendromu, trizomi 18 adı verilen genetik hastalık ve ntd riskine bakılıyor 3 lü taramada.

Hımm 3lü tarama testinin içindeki bibgenetik testi istemiş bizden. Bı kaç tane daha vardı çünkü 1 tane işaretlemişti artık yaptırdık bİzde bakalım hayırlısı ile

Şimdi daha iyi anladım AFP testi istedi bİzden:))

Çok emin konuşttu doktorum, saklamadı dedi. Çok net dedi. Ayy hep duyuyorum kız dediler erkek geldi diye veya tam tersini. Umarım öyle olamz, bi sürü kız cicisi aldık

B
3200 normal 4 küsürde sezeryan dedi bana ben sonuna kadar normalciyim ama bebek nasıl doğmak ister bilemem
Benim ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. 5.000 dedi bana. Valla ilk cocugumda normal doğum için deli oluyordum ama kısmet olmadı. İnşallah sana kısmet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…