2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kac haftaliktin?.Bebisi okadar hissediyomusun cidden

Ay semizotunu çok severim yoğurtlu cevizli burda pirpirim diyorlar enfeeesss

Ay semizotunu çok severim yoğurtlu cevizli burda pirpirim diyorlar enfeeesss
Orası Antep mi Ben de severim pirpirimi ama doğal olarak yetişeni, antepte değilim, burada pazarlarda satılan iri yapraklı olanı yiyemiyorum çok farklı geliyor tadı

Bir sey soracagim size 15+1de gittim kontrolw en son , bebis 4 gun önde gidiyormus onda da sorun yok. Peki bebisin 144 gr oldugunj soyledi, sizde biraz tombiş mi, normal haftasina gore qgirligi fazla gibi geldi okudugum yazilara gore. Doktor bisey demedi gerci :)))

Kac haftaliktin?.Bebisi okadar hissediyomusun cidden
15+5 di pazar günü. Evet hissettim eşimle inanamadık hatta. Önce sevdik ama hep orda durunca da korktuk tabi. Ama çok şükür bişey yok bebek sağda doğruymuş ve sırt üstü yatıp ayaklarımı da uzatınca kendini belli etmiş Bugün sabah yine ordaydı. Sanırım gece fark etmeden yatışım yine sırt üstü oluyor

benim ki 17+5 320 gr internetten baktığımda fazla ama doktor bana da bir şey söylemedi :)

Bu dolar artışında önce bindirip sonra indirirler gibi geliyor ama ne zaman bilmiyorum. Biz de memuruz ayın 15 bizim alışveriş zamanımız oluyor. Bir kaç arkadaşım beşiğini ben vereyim arabasını ben vereyim felan dedi. Önceleri sıcak bakmıyordum ama hafta sonu beşiğe baktım tertemiz duruyor çizik bile yok neden olmasın dedim. Bebek arabasını dedesi alacak bugün konuştuk. Yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz bakalım

Ben hic hissetmedigim icin henuz cok sasirdim masallah

benimki minik sanırım ben15+6 da gittim ama ultrasonda 15+4 çıktı 136 gramdı

Hatta bana senin kız çok oynuyor elleri de kapatmış Tekirdağ’da oturuyoruz biz tam şopar gibi dedi biraz izletti bize böyle bi foto vereyim dedi ve verdi. Hani değişir mi bilmiyorum ama mantık olarak erkek bebekte ya testisin ya da pipinin ufakta olsa oluşması gerekmiyor mu diye de düşünmeden edemiyorum. Çünkü bana etrafımda o kadar çok oğlun olacak dediler ki kendimi erkek bebeğe alıştırmış iyice. Şüphe yok içimde ama bakalım rabbim ne verirse en hayrlısını verir

Ben hic hissetmedigim icin henuz cok sasirdim masallah
Aslına bakılırsa bebeğim kasılmış benim araştırıp anladığım kadarıyla gün olarak biraz önden gidiyor. Magnezyum verdi doktor. Bakalım iyi gelecek mi? Gününde hissetmek daha güzel bence ben çok korktum rabbim kimseye yaşatmasın evet bişey yoktu ama ben bunu bilmiyordum.

Benim bebeğim de 15+6 144 gr ama her bebek farklıdır. Arkadaşımın bebeği 8. Ayında gelişimi durdu mesala. Zayıf kaldı o zamana kadar herşey çok normaldi. Belli olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…