- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Çalışanlar için haftasonu da oluyordu ama zor olabilir gerçektencanım desteğin için çok teşekkürler. Ancak ben çalışıyorum maalesef o tarz eğitimlere katılamıyorum
Kac haftaliktin?.Bebisi okadar hissediyomusun ciddenBende şöyle oldu içtikten sonra çok sık tuvalete çıktım sabah uyandığımda bebek yine sağ tarafıma toplanmıştı. C.tesi günü randevum var gidince söyleyeceğim. Değiştirmezse sizin söylediğinizi araştıracağım
19 a girmek üzereyimm hala tık yokkArtik bebegimi hissrtmek istiyorum ben deee herhalde bi 3 haftaya ancak hissederim
Ay semizotunu çok severim yoğurtlu cevizliBen sormadım ama magnezyumu yazarken şunu söylemişti doğal olarak tüketmeye çalış. Semiz otu olur, balık olur, ceviz olur felan diye ama onları ben dengeli beslenme için söyledi sanmıştım. Arkadaş dedikten sonra bakınca aslında multivitamini ilaç olarak vermek istememiş onu anladım. Cinsiyeti öğrenip sağlıklı olduğunu öğrenince sevinçten bişey konuşamamışım
Orası Antep miAy semizotunu çok severim yoğurtlu cevizliburda pirpirim diyorlar enfeeesss
Sakin zamanda yataga uzandiginizda da mi yok ?19 a girmek üzereyimm hala tık yokk
15+5 di pazar günü. Evet hissettim eşimle inanamadık hatta. Önce sevdik ama hep orda durunca da korktuk tabi. Ama çok şükür bişey yok bebek sağda doğruymuş ve sırt üstü yatıp ayaklarımı da uzatınca kendini belli etmişKac haftaliktin?.Bebisi okadar hissediyomusun cidden
benim ki 17+5 320 gr internetten baktığımda fazla ama doktor bana da bir şey söylemedi :)Bir sey soracagim size 15+1de gittim kontrolw en son , bebis 4 gun önde gidiyormus onda da sorun yok. Peki bebisin 144 gr oldugunj soyledi, sizde biraz tombiş mi, normal haftasina gore qgirligi fazla gibi geldi okudugum yazilara gore. Doktor bisey demedi gerci :)))
Bu dolar artışında önce bindirip sonra indirirler gibi geliyor ama ne zaman bilmiyorum. Biz de memuruz ayın 15 bizim alışveriş zamanımız oluyor. Bir kaç arkadaşım beşiğini ben vereyim arabasını ben vereyim felan dedi. Önceleri sıcak bakmıyordum ama hafta sonu beşiğe baktım tertemiz duruyor çizik bile yok neden olmasın dedim. Bebek arabasını dedesi alacak bugün konuştuk. Yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz bakalımKızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederimalışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
Ben hic hissetmedigim icin henuz cok sasirdim masallah15+5 di pazar günü. Evet hissettim eşimle inanamadık hatta. Önce sevdik ama hep orda durunca da korktuk tabi. Ama çok şükür bişey yok bebek sağda doğruymuş ve sırt üstü yatıp ayaklarımı da uzatınca kendini belli etmişBugün sabah yine ordaydı. Sanırım gece fark etmeden yatışım yine sırt üstü oluyor
benimki minik sanırımBir sey soracagim size 15+1de gittim kontrolw en son , bebis 4 gun önde gidiyormus onda da sorun yok. Peki bebisin 144 gr oldugunj soyledi, sizde biraz tombiş mi, normal haftasina gore qgirligi fazla gibi geldi okudugum yazilara gore. Doktor bisey demedi gerci :)))
Maşallah kuzucugabenim ki 17+5 320 gr internetten baktığımda fazla ama doktor bana da bir şey söylemedi :)
Oyle gorunuyo ki normal agirlik anlasilan. Internette 80 ila 150gr arasi diyordu bwnimki ust limutte sanrm :)))benimki minik sanırımben15+6 da gittim ama ultrasonda 15+4 çıktı 136 gramdı
Hatta bana senin kız çok oynuyor elleri de kapatmış Tekirdağ’da oturuyoruz biz tam şopar gibi dedikafa yapısı, omurilik ve el olayı gerçekten çok ilginç, benim doktor bacak arasına neredeyse bakmadan o üçlüye bakarak direk erkek gibi dedi ve ultrasonu bitirmişti. hatta çok kızmıştım içimden niye aşağıya iyice bakmadı diye.
Aslına bakılırsa bebeğim kasılmış benim araştırıp anladığım kadarıyla gün olarak biraz önden gidiyor. Magnezyum verdi doktor. Bakalım iyi gelecek mi? Gününde hissetmek daha güzel bence ben çok korktum rabbim kimseye yaşatmasın evet bişey yoktu ama ben bunu bilmiyordum.Ben hic hissetmedigim icin henuz cok sasirdim masallah
İri kemikli olacak annesibenim ki 17+5 320 gr internetten baktığımda fazla ama doktor bana da bir şey söylemedi :)
olsun tosunum her gün onu düşünüp mutluluktan çıldırıyorumİri kemikli olacak annesi
Benim bebeğim de 15+6 144 gr ama her bebek farklıdır. Arkadaşımın bebeği 8. Ayında gelişimi durdu mesala. Zayıf kaldı o zamana kadar herşey çok normaldi. Belli olmuyor yaniBir sey soracagim size 15+1de gittim kontrolw en son , bebis 4 gun önde gidiyormus onda da sorun yok. Peki bebisin 144 gr oldugunj soyledi, sizde biraz tombiş mi, normal haftasina gore qgirligi fazla gibi geldi okudugum yazilara gore. Doktor bisey demedi gerci :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?