- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Çok geçmiş olsun canım bol dua et, Allah yardımcın olsun umarım toparlarsınız ikinizdeGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
İnşallah canım teşekkür ederim ALLAH razı olsunÇok geçmiş olsun canım bol dua et, Allah yardımcın olsun umarım toparlarsınız ikinizde
Ben aldım canım, istersen linkinide bırakayım belki sana da bir fikir olurKızlar aranızda bebek arabası alan yada almayı düşündüğü bir model olan varmı? Kullanımı kolay hafif birşey arıyorum ama aşırı kararsızım
MaşaAllah annesine mi sarılmış o kuzucuk17+3 ten selamlar millet. Bugün kontrolümüz var kızımız olacağı kesinleşti194 Gr olmuş iki gözümün çiçeği
Amin inşallah tekmeledi de çekerken hanfendiMaşaAllah annesine mi sarılmış o kuzucukAllah uzun sağlıklı ömür versin hepimizin evlatlarına
Oyyy17+3 ten selamlar millet. Bugün kontrolümüz var kızımız olacağı kesinleşti194 Gr olmuş iki gözümün çiçeği
İnşallah canım. Haber ederim mutlaka Allah razı olsunHaberdar et canım umarım kötü bişey çıkmaz
Hayir tabi devlet olmasi alt muayene anlamina gelmez ama alttab muayeneyi gerektiren şeyler olabilir. Ornegin kanama olmasi durumu.Ustelik inanin alt muayeneden korkacak bir sey yok serbest ve rahat birakacaksin kendini.Acitan bir islem degil sadece biz o bolgeden psikolojikmen sakınıyoruz.Boyle korkulardan dolayi tedavimizi erteliyoruz, bu daha kötu.Gecmis olsun.Kızlar, devlette alttan mı muayene yapılıyor ? Ya da mecbur kalınca mı yapılıyor ? Ben alttan muayeneden korkuyorum. Söylemesi ayıp bugün ön tarafta ayağa kalktığımda sancı saplanıyor ara ara. Az öncede belime ağrı girdi. Eskiden ağrımıştı uzun bir süre, bir kaç yıl çektim. Yarım saattir aynı nokta yine başladı. Yattım bütün gün, umarım geçer. Haftaya randevum var az kaldı, acile de gitmek istemiyorum. Korkuyorum normalde de acilden.
Ben de artik kanat cirpma gibi veya segiriyor gibi zaman zamanda baloncuk vuruyo veyq patliyorcasina ara ara hissediyorum bebisi ve sag tarfimda cogunlukla. Gaz, segirme vs.den cok fqrkli ayirdedebiliyorum :) Çok tatli duygular ya herkes tatsin insallahO okuryazar canım bugün karnım dümdüz yatarken yamuk göründü birden . Bir baktım ki bebek resmen karnımın sağına toplanmış. Daha önce de bunu 2 kez yaşamıştım ama hayal mi görüyorum anlayamamıştım şaşkınlıktan. Bu sefer video bile çektim emin olmak içinyakında belliki bayağı hareketler hissedeceğiz
Sağolasın. Kanamam yok, arada alttan sancı geliyor. Neyse bakalım bol su içiyorum şimdilik, umarım bir sorun çıkmazHayir tabi devlet olmasi alt muayene anlamina gelmez ama alttab muayeneyi gerektiren şeyler olabilir. Ornegin kanama olmasi durumu.Ustelik inanin alt muayeneden korkacak bir sey yok serbest ve rahat birakacaksin kendini.Acitan bir islem degil sadece biz o bolgeden psikolojikmen sakınıyoruz.Boyle korkulardan dolayi tedavimizi erteliyoruz, bu daha kötu.Gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun. Sancın filan varsa doktora git istersenKızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Eczaneden aldım ben netten önermem yada guvenilir siteden alın alıcaksanızMerhaba bende osteocare alicam ama netten nerden alabilirim güvenli siz nerden aldınız ?
Çok sağol sancım yok ama sol kasığım ağrıyor ve karnım sert sadeceÇok geçmiş olsun. Sancın filan varsa doktora git istersen
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sancın devam ederse bence de bir doktora görünmelisin.Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?