2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar, devlette alttan mı muayene yapılıyor ? Ya da mecbur kalınca mı yapılıyor ? Ben alttan muayeneden korkuyorum. Söylemesi ayıp bugün ön tarafta ayağa kalktığımda sancı saplanıyor ara ara. Az öncede belime ağrı girdi. Eskiden ağrımıştı uzun bir süre, bir kaç yıl çektim. Yarım saattir aynı nokta yine başladı. Yattım bütün gün, umarım geçer. Haftaya randevum var az kaldı, acile de gitmek istemiyorum. Korkuyorum normalde de acilden.

Çok geçmiş olsun canım bol dua et, Allah yardımcın olsun umarım toparlarsınız ikinizde

O okuryazar canım bugün karnım dümdüz yatarken yamuk göründü birden . Bir baktım ki bebek resmen karnımın sağına toplanmış. Daha önce de bunu 2 kez yaşamıştım ama hayal mi görüyorum anlayamamıştım şaşkınlıktan. Bu sefer video bile çektim emin olmak için yakında belliki bayağı hareketler hissedeceğiz

Hayir tabi devlet olmasi alt muayene anlamina gelmez ama alttab muayeneyi gerektiren şeyler olabilir. Ornegin kanama olmasi durumu.Ustelik inanin alt muayeneden korkacak bir sey yok serbest ve rahat birakacaksin kendini.Acitan bir islem degil sadece biz o bolgeden psikolojikmen sakınıyoruz.Boyle korkulardan dolayi tedavimizi erteliyoruz, bu daha kötu.Gecmis olsun.

Ben de artik kanat cirpma gibi veya segiriyor gibi zaman zamanda baloncuk vuruyo veyq patliyorcasina ara ara hissediyorum bebisi ve sag tarfimda cogunlukla. Gaz, segirme vs.den cok fqrkli ayirdedebiliyorum :) Çok tatli duygular ya herkes tatsin insallah

Sağolasın. Kanamam yok, arada alttan sancı geliyor. Neyse bakalım bol su içiyorum şimdilik, umarım bir sorun çıkmaz

Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sancın devam ederse bence de bir doktora görünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…