Rabbim yardımcın olsun, bebeğini sağ salim zamanında kucağına al inşallah. İçini rahat tut 9ay kanaması olup sağlıkla bebeğini kavuşan çokGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Ben de bunu çok merak ediyordum sonra çözdüm. Travel sistem bebek arabalarında hem puset hem bebek arabası koltuğu oluyor. İkisini de bebek arabasına takip kullanabiliyorsun. Puseti de ayrıca araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun ama tabi 6 aya falan ancaEvet çok güzel bir soruben de bakındım biraz markalara ama karar veremedim. Bi de bu bebek arabalarına ilave puset mi alınıyor? O puset mi oto koltuğu oluyor? Benim kafa hepten karıştı
Geçmiş olsun canim, morelini yuksek tutumaya çalış yinede, dualarımdasinGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Acaba sen korktuğun icin mi kastın? Darbe almadiysan bir şey olmamıştır bence. Gene de takipte ol.Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Ben de hep sağda bir şeyler oluyor gibi hissediyorum. Bir şeyler hissediyorum ben de ama henüz senin kadar net ayırt edemiyorumBen de artik kanat cirpma gibi veya segiriyor gibi zaman zamanda baloncuk vuruyo veyq patliyorcasina ara ara hissediyorum bebisi ve sag tarfimda cogunlukla. Gaz, segirme vs.den cok fqrkli ayirdedebiliyorum :) Çok tatli duygular ya herkes tatsin insallah
Evet ve birkaç daha düşük çıkan şeyler varBeyaz kan hücrelerin mi düşük çıkmış?
Geçmiş olsun amniyotik bant sendromu nedir? Sürekli yeni şeyler duyuyor ve öğreniyoruzGeçmiş olsun canim, morelini yuksek tutumaya çalış yinede, dualarımdasinIstarahat ve sık kontrol mü öneriyorlar? Her hamilelik bir risk oluyor aslinda benide geceleri stresten bazen uyutmayan ruyalarima giren amniyotik bant sendromu var perinatolog takibindeyim onumuzdeki hafta tekrar gidecegim umarim kesin degildir der olumlu düşünmeye çalışıyorum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah
Doktorum 20. haftaya kadar boya yok kapatıcı kullanabilirsin dedi. Baktım işe giderken saç maskarası işimi baya görüyor boyatmayadabilirim artık. Benim de aşırı beyazım var bu aradaMerhaba hanımlar. 16 haftayı doldurdum artık benim merak ettiğim bu aralar bitkisel saç boyasıyla saçı boyayabilir miyiz ya da boyayan var mı? İnternette çok net bilgiler yok forumlarda herkes farklı birşey söylemiş. Benim çok fazla beyazlarım var 4 ay kadar boyamadım ve artık çok kötü görüntü oluştu. İşe gittiğim için bu halimden çok rahatsızım artık.
Benim doktorum "2. Trimesterdan itibaren saç boyatabilirsin, doğal organik boyaları tercih etmeni isterim" diyor. Ünlüler platin bile yapıyor saçlarını hamileyken bknz. Katty perry, sorun olmaz bence.Merhaba hanımlar. 16 haftayı doldurdum artık benim merak ettiğim bu aralar bitkisel saç boyasıyla saçı boyayabilir miyiz ya da boyayan var mı? İnternette çok net bilgiler yok forumlarda herkes farklı birşey söylemiş. Benim çok fazla beyazlarım var 4 ay kadar boyamadım ve artık çok kötü görüntü oluştu. İşe gittiğim için bu halimden çok rahatsızım artık.
Hakkınızda hayırlısı kuzum Allah’ın izniyle her şey güzel sonuçlanacakPazartesi olcak canım, belirsizlik çok kötü bişey yaa. Böyle garip bir ruh hali içindeyiz ve sadece hakkımızda en hayırlısı olsun diyoruz
Benim de hep düşük çıkıyor o değerler. Sürekli düşük olduğu için artık önemsemiyorum. Enfeksiyon değil de grip tarzı bişey de geçiriyor olabilirsin.Evet ve birkaç daha düşük çıkan şeyler var
Geçmiş olsun canım korktuğun için kasılmış olabilir yinede bi doktora görün istersen için rahatlar kadın doğum acile gidip anlatırsan bakarlar hemen randevuyla uğraşma istersenKızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Canım benim plasenta posterior rahim arka duvarında bu yüzden daha rahat hissediyorum hareketleriniYa kızlar biz yarın 19 haftalık oluyoruz ben niye hissetmiyorum bu beni delirtiyor
Sadece 15. Haftada hissetttim çok değişik bir duyguydu ama daha yok hissetmiyorum
Bu 16 17 haftalarda hisseden arkadaşlar plesenta konumunuz nedir ?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sancın devam ederse bence de bir doktora görünmelisin.
Yok darbe almadım korktum büyürk ihtimalle o yüzden olduGeçmiş olsun canım. Acaba sen korktuğun icin mi kastın? Darbe almadiysan bir şey olmamıştır bence. Gene de takipte ol.
Benim doktorum kesinlik izin vermiyorMerhaba hanımlar. 16 haftayı doldurdum artık benim merak ettiğim bu aralar bitkisel saç boyasıyla saçı boyayabilir miyiz ya da boyayan var mı? İnternette çok net bilgiler yok forumlarda herkes farklı birşey söylemiş. Benim çok fazla beyazlarım var 4 ay kadar boyamadım ve artık çok kötü görüntü oluştu. İşe gittiğim için bu halimden çok rahatsızım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?