2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim yardımcın olsun, bebeğini sağ salim zamanında kucağına al inşallah. İçini rahat tut 9ay kanaması olup sağlıkla bebeğini kavuşan çok

Evet çok güzel bir soru ben de bakındım biraz markalara ama karar veremedim. Bi de bu bebek arabalarına ilave puset mi alınıyor? O puset mi oto koltuğu oluyor? Benim kafa hepten karıştı
Ben de bunu çok merak ediyordum sonra çözdüm. Travel sistem bebek arabalarında hem puset hem bebek arabası koltuğu oluyor. İkisini de bebek arabasına takip kullanabiliyorsun. Puseti de ayrıca araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun ama tabi 6 aya falan anca

Geçmiş olsun canim, morelini yuksek tutumaya çalış yinede, dualarımdasin Istarahat ve sık kontrol mü öneriyorlar? Her hamilelik bir risk oluyor aslinda benide geceleri stresten bazen uyutmayan ruyalarima giren amniyotik bant sendromu var perinatolog takibindeyim onumuzdeki hafta tekrar gidecegim umarim kesin degildir der olumlu düşünmeye çalışıyorum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah

Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Geçmiş olsun canım. Acaba sen korktuğun icin mi kastın? Darbe almadiysan bir şey olmamıştır bence. Gene de takipte ol.

Ben de hep sağda bir şeyler oluyor gibi hissediyorum. Bir şeyler hissediyorum ben de ama henüz senin kadar net ayırt edemiyorum sanırım 1-2 hafta sonra artık tamam bu bebek diyebilirim

Merhaba hanımlar. 16 haftayı doldurdum artık benim merak ettiğim bu aralar bitkisel saç boyasıyla saçı boyayabilir miyiz ya da boyayan var mı? İnternette çok net bilgiler yok forumlarda herkes farklı birşey söylemiş. Benim çok fazla beyazlarım var 4 ay kadar boyamadım ve artık çok kötü görüntü oluştu. İşe gittiğim için bu halimden çok rahatsızım artık.

Geçmiş olsun amniyotik bant sendromu nedir? Sürekli yeni şeyler duyuyor ve öğreniyoruz Doktorum 20. haftaya kadar boya yok kapatıcı kullanabilirsin dedi. Baktım işe giderken saç maskarası işimi baya görüyor boyatmayadabilirim artık. Benim de aşırı beyazım var bu arada

Benim doktorum "2. Trimesterdan itibaren saç boyatabilirsin, doğal organik boyaları tercih etmeni isterim" diyor. Ünlüler platin bile yapıyor saçlarını hamileyken bknz. Katty perry, sorun olmaz bence.

Ya kızlar biz yarın 19 haftalık oluyoruz ben niye hissetmiyorum bu beni delirtiyor
Sadece 15. Haftada hissetttim çok değişik bir duyguydu ama daha yok hissetmiyorum
Bu 16 17 haftalarda hisseden arkadaşlar plesenta konumunuz nedir ?

Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Geçmiş olsun canım korktuğun için kasılmış olabilir yinede bi doktora görün istersen için rahatlar kadın doğum acile gidip anlatırsan bakarlar hemen randevuyla uğraşma istersen

Canım benim plasenta posterior rahim arka duvarında bu yüzden daha rahat hissediyorum hareketlerini

Benim doktorum kesinlik izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…