2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay Bunun farkını ben de bilmiyordum sandım ki ikisi de aynı şey

Kutu boyam var evde organik dediklerinden raf bekliyoCesaret edip boyamadım, korkuyorum bişi olursa diye

Kızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Çok geçmiş olsun umarım bişey olamamıştır. Onu en güvenli yerde saklıyorsun ve bence bişey olmamıştır

Canım benim plasenta posterior rahim arka duvarında bu yüzden daha rahat hissediyorum hareketlerini
Evet benimki ön duvarda o yüzden geç hissedermişim ama bu konu gerçekten canımı sıkıyor birde geçen hafta arkadaşımın bebeği karnında öldü ondan da etkilendim galiba rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bütün hamilelere inşallah

Amin canım inşallah evet olumsuz olaylar malesef ki bizleride olumsuz etkiliyor içini ferah tutmaya çalış sonuçta herşey bizler için Rabbim korusun tüm yavruları

Cnm saç maskarasının bir zararı yok mu? Nasıl kullanılıuor? Daha önce hiç kullanmadım yıkayınca geçiyor mu?

Amin canım inşallah evet olumsuz olaylar malesef ki bizleride olumsuz etkiliyor içini ferah tutmaya çalış sonuçta herşey bizler için Rabbim korusun tüm yavruları
Maalesef kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum resmen şu olumsuz olayları öğreneceğim diye atın 20. De randevum var hayırlısyla bi gelse
Amin amin

Cnm saç maskarasının bir zararı yok mu? Nasıl kullanılıuor? Daha önce hiç kullanmadım yıkayınca geçiyor mu?
Diplere değmiyor zaten yıkanınca çıkan bişey. Doktorum izin verdi, beyazlarıma öyle çözüm buldum. Üstünkörü sürsem bile en azından bembeyaz görüntü kayboluyor daha kabul edilebilir hale geliyor :)

Ay valla aldım bile Amazondan 35 liraya diplere değdirmeden mi sürüyoruz canım, terleyince falan çıkmaz umarım rezil olmayalım sonra

Ay Bunun farkını ben de bilmiyordum sandım ki ikisi de aynı şey
Bazı modeller hem puset hem oto koltuğu, hatta ana kucağı görevide yapıyor sallanabiliyor falan Aslında aynı şeyde diyebiliriz ama alırken garanti amaçlı sormak lazım oto koltuğu oluyormu diye. Şahsen oto koltuğu olarak kullanma taraftarı değilim pek dayanıklı şeyler değiller sonuçta. En zor alışveriş bebek arabası kısmı cidden kararsızım çok

Bebegin çevresinden gecen bir ip bant kayış gibi birşey neden ne zaman olduğu ne olacagi belli olmayan anneyide bebegide çaresiz birakabilen bir durum. Bebege dolanma ihtimalinde uzuv kaybi, anomali, yada kayip yaşanabiliyor int.biraz arastirinca moralim daha çok bozuldu. Bu hafta kesinleşir bizim umarim yoksa bu şüpheyle nasil geçecek günlerimiz bilmiyorum. Perinatolog olmama ihtimalinden de bahsetti biraz yüreğime su serpti inşallah degildir. Benim ve bebegim icinde dua edin lutfen

söylediğin şeyleri harfiyle yaşıyorım 15. haftada balık kayar gibi yer değişini çok net hissettim hatta bir iki gün daha bir şeyler hissettim daha sonra hiçbir şey yok. ben de 19 haftalığım bu arada. Korkumdan geçen hafta doktora gittim bebek içerde kıpır kıpır korkma en geç iki haftaya tekrar hissetmeye başlarsın dedi

Uyku konforum düştü resmen. Sağ tarafa yatınca daha rahatım sanki
ben de genelde soluma dönüp uyuyan biriyim ama şimdi sürekli sağ tarafıma ve sırt üstü yatasım geliyor, hatta çoğu zaman uyandığımda hep sırt üstü haldeyim. Aslında sağ ve sırt üstü yatmak doktorların önermediği şeyler

Bende bu konuda çok kararsızım ya. Puset ne kadar kullanılacak ki diye düşünüyorum sürekli. Puset çok gereksiz geliyor. Anne yanı alacağım bugün inşallah.

Ay valla aldım bile Amazondan 35 liraya diplere değdirmeden mi sürüyoruz canım, terleyince falan çıkmaz umarım rezil olmayalım sonra
Valla hiç başıma gelmedi akma durumu Diplere değdirsende sorun olacağını sanmam sonuçta yıkanınca çıkan bişey kana karıştığını sanmıyorum. Ama ben yine de değdirmeden yapıyorum Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur. Allah bütün bebişlerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsin Gerçekten yıpratıcı süreçler

Bende bu konuda çok kararsızım ya. Puset ne kadar kullanılacak ki diye düşünüyorum sürekli. Puset çok gereksiz geliyor. Anne yanı alacağım bugün inşallah.
1 yasını geçkin kullanıyorsun puseti cunku araba koltuğuna henüz yetişmiyo o arayı hem puset koyup kemer baglıyosun arabaya hem arabadan alıp bebek arabasına takıyosun eve cıkarırsan oturdugun yerden ayagınla salla ustune oyuncak tak ilk zaman oda ana kucagı gorevi goruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…