Bende bacağım uyuşmuş şekilde kalkıyorum çare bulamadımGünaydın kızlar. Ben geceleri hiç rahat yatamıyorum ya. Sola yatıyorum kalçam uyuşuyor artık
Uyku konforum düştü resmen. Sağ tarafa yatınca daha rahatım sankiBende bacağım uyuşmuş şekilde kalkıyorum çare bulamadım
Ay Bunun farkını ben de bilmiyordum sandım ki ikisi de aynı şeyBenden beter durumdaymışsınPuset genelde takım halinde satılıyor arabayla beraber. Oto koltuğu ve puset ayrı şeyler ama kimileri oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor fakat ne kadar sağlıklı bilgim yok bu konuda
Kutu boyam var evde organik dediklerinden raf bekliyoMerhaba hanımlar. 16 haftayı doldurdum artık benim merak ettiğim bu aralar bitkisel saç boyasıyla saçı boyayabilir miyiz ya da boyayan var mı? İnternette çok net bilgiler yok forumlarda herkes farklı birşey söylemiş. Benim çok fazla beyazlarım var 4 ay kadar boyamadım ve artık çok kötü görüntü oluştu. İşe gittiğim için bu halimden çok rahatsızım artık.
Çok geçmiş olsun umarım bişey olamamıştır. Onu en güvenli yerde saklıyorsun ve bence bişey olmamıştırKızlar ufak çaplı bir kaza geçiriyorduk ailemle baya korktum titremeye başladım birden karnım kas katı kesildi bebeğe bir şey olmuş mudur
Geçmiş olsun canım telas olunca anca okuyorum yazıları rabbim korumus iyisin demiTeşekkür ederimsuan iyim
Evet benimki ön duvarda o yüzden geç hissedermişim ama bu konu gerçekten canımı sıkıyor birde geçen hafta arkadaşımın bebeği karnında öldü ondan da etkilendim galibaCanım benim plasenta posterior rahim arka duvarında bu yüzden daha rahat hissediyorum hareketlerini
Amin canım inşallah evet olumsuz olaylar malesef ki bizleride olumsuz etkiliyor içini ferah tutmaya çalış sonuçta herşey bizler için Rabbim korusun tüm yavrularıEvet benimki ön duvarda o yüzden geç hissedermişim ama bu konu gerçekten canımı sıkıyor birde geçen hafta arkadaşımın bebeği karnında öldü ondan da etkilendim galibarabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bütün hamilelere inşallah
Cnm saç maskarasının bir zararı yok mu? Nasıl kullanılıuor? Daha önce hiç kullanmadım yıkayınca geçiyor mu?Geçmiş olsun amniyotik bant sendromu nedir? Sürekli yeni şeyler duyuyor ve öğreniyoruz
Doktorum 20. haftaya kadar boya yok kapatıcı kullanabilirsin dedi. Baktım işe giderken saç maskarası işimi baya görüyor boyatmayadabilirim artık. Benim de aşırı beyazım var bu arada
Maalesef kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum resmen şu olumsuz olayları öğreneceğim diye atın 20. De randevum var hayırlısyla bi gelseAmin canım inşallah evet olumsuz olaylar malesef ki bizleride olumsuz etkiliyor içini ferah tutmaya çalış sonuçta herşey bizler için Rabbim korusun tüm yavruları
Diplere değmiyor zaten yıkanınca çıkan bişey. Doktorum izin verdi, beyazlarıma öyle çözüm buldum. Üstünkörü sürsem bile en azından bembeyaz görüntü kayboluyor daha kabul edilebilir hale geliyor :)Cnm saç maskarasının bir zararı yok mu? Nasıl kullanılıuor? Daha önce hiç kullanmadım yıkayınca geçiyor mu?
Ay valla aldım bile Amazondan 35 lirayaDiplere değmiyor zaten yıkanınca çıkan bişey. Doktorum izin verdi, beyazlarıma öyle çözüm buldum. Üstünkörü sürsem bile en azından bembeyaz görüntü kayboluyor daha kabul edilebilir hale geliyor :)
Bazı modeller hem puset hem oto koltuğu, hatta ana kucağı görevide yapıyor sallanabiliyor falanAy Bunun farkını ben de bilmiyordum sandım ki ikisi de aynı şey
Bebegin çevresinden gecen bir ip bant kayış gibi birşey neden ne zaman olduğu ne olacagi belli olmayan anneyide bebegide çaresiz birakabilen bir durum. Bebege dolanma ihtimalinde uzuv kaybi, anomali, yada kayip yaşanabiliyor int.biraz arastirinca moralim daha çok bozuldu. Bu hafta kesinleşir bizim umarim yoksa bu şüpheyle nasil geçecek günlerimiz bilmiyorum. Perinatolog olmama ihtimalinden de bahsetti biraz yüreğime su serpti inşallah degildir. Benim ve bebegim icinde dua edin lutfenGeçmiş olsun amniyotik bant sendromu nedir? Sürekli yeni şeyler duyuyor ve öğreniyoruz
Doktorum 20. haftaya kadar boya yok kapatıcı kullanabilirsin dedi. Baktım işe giderken saç maskarası işimi baya görüyor boyatmayadabilirim artık. Benim de aşırı beyazım var bu arada
söylediğin şeyleri harfiyle yaşıyorım 15. haftada balık kayar gibi yer değişini çok net hissettim hatta bir iki gün daha bir şeyler hissettim daha sonra hiçbir şey yok. ben de 19 haftalığım bu arada. Korkumdan geçen hafta doktora gittim bebek içerde kıpır kıpır korkma en geç iki haftaya tekrar hissetmeye başlarsın dediYa kızlar biz yarın 19 haftalık oluyoruz ben niye hissetmiyorum bu beni delirtiyor
Sadece 15. Haftada hissetttim çok değişik bir duyguydu ama daha yok hissetmiyorum
Bu 16 17 haftalarda hisseden arkadaşlar plesenta konumunuz nedir ?
ben de genelde soluma dönüp uyuyan biriyim ama şimdi sürekli sağ tarafıma ve sırt üstü yatasım geliyor, hatta çoğu zaman uyandığımda hep sırt üstü haldeyim. Aslında sağ ve sırt üstü yatmak doktorların önermediği şeylerUyku konforum düştü resmen. Sağ tarafa yatınca daha rahatım sanki
Bende bu konuda çok kararsızım ya. Puset ne kadar kullanılacak ki diye düşünüyorum sürekli. Puset çok gereksiz geliyor. Anne yanı alacağım bugün inşallah.Bazı modeller hem puset hem oto koltuğu, hatta ana kucağı görevide yapıyor sallanabiliyor falanAslında aynı şeyde diyebiliriz ama alırken garanti amaçlı sormak lazım oto koltuğu oluyormu diye. Şahsen oto koltuğu olarak kullanma taraftarı değilim pek dayanıklı şeyler değiller sonuçta. En zor alışveriş bebek arabası kısmı cidden kararsızım çok
Valla hiç başıma gelmedi akma durumuAy valla aldım bile Amazondan 35 lirayadiplere değdirmeden mi sürüyoruz canım, terleyince falan çıkmaz umarım rezil olmayalım sonra
Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur. Allah bütün bebişlerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsinBebegin çevresinden gecen bir ip bant kayış gibi birşey neden ne zaman olduğu ne olacagi belli olmayan anneyide bebegide çaresiz birakabilen bir durum. Bebege dolanma ihtimalinde uzuv kaybi, anomali, yada kayip yaşanabiliyor int.biraz arastirinca moralim daha çok bozuldu. Bu hafta kesinleşir bizim umarim yoksa bu şüpheyle nasil geçecek günlerimiz bilmiyorum. Perinatolog olmama ihtimalinden de bahsetti biraz yüreğime su serpti inşallah degildir. Benim ve bebegim icinde dua edin lutfen
1 yasını geçkin kullanıyorsun puseti cunku araba koltuğuna henüz yetişmiyoBende bu konuda çok kararsızım ya. Puset ne kadar kullanılacak ki diye düşünüyorum sürekli. Puset çok gereksiz geliyor. Anne yanı alacağım bugün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?