2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende ultrasonda eller ayaklar durmuyor görüyordum bakalım ayın 20 de inşallah her şey olunda gider

Mantıklıymış. Bundan alıcam inşallah

Eklentiler

• 6319A3C4-74F0-49A5-B201-72110647E25D.webp
    21 KB · Görüntüleme: 81
Mantıklıymış. Bundan alıcam inşallah
Boyle hıç kullanmadım bilmiyorum canım oglum da park yatak kullanmıstım 1.5 yasını geçkin yattı ve tatile giderken olsun ailemizin yanına giderken olsun her yerde kullandık kırılana kadar cılkını cıkardık en son kırıldı attık bunda ben de babycom doğal ahsap anne yanı diye satılıyo öyle alayım diyorum heyner e de babycom a da güzel diyolar anne tavsiyelerinde cıkıyo sürekli kendi yatagınla birlestirebiliyosun bunun tekerlekli olanını Alcam kullananlar memnun odadan odaya goturmek de kolaymıs ben oynatmam ama iyi bısey tekerlek olması

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-09-21-18-03-117_com.android.chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar psikolojiniz, öfke durumlarınız nasıl? Benim beynim flashback uzmanı oldu, geçmişte ne var ne yok önüme döküp bana tekrar tekrar hatırlatıyor, imkanı olsa doğduğum günden itibaren getirecek önüme

Ben görümcemle kavgaya bir tutuşuyorum görme yine beni alt ediyor öyle bir dili bir şansı var maşallah beynim bile ona çalışıyor , aklımdan bana cevap veriyor ağlayarak salona geri dönüyorum haberi olsa kendiyle gurur duyar

Hiç onu falan dusunme valla hamileliğinin keyfini çıkar bu zamanlar bi daha gelmeyecek

Benden bahsettin görümcem yok da, ben de herkesle kafamda kavga ediyorum

Hiç onu falan dusunme valla hamileliğinin keyfini çıkar bu zamanlar bi daha gelmeyecek

Keşke çıkarabilsek, niye böyle olduk Ben geçen haftalarda iyiydim de iki haftadır manyak oldum bu psikolojiden

ay vallahi ne güzel oldu, sağlıklı sonuçlarla dönelim inşallah, sen ayrıntılı ultrason mu yoksa cinsiyet mi?

Ayrıntılı ultrason benim. Cinsiyeti öğreneli çok oldu da, bebişi merak ediyorum, merak sardı içimi. Kendisiyle görüşmeyeli 20 Haziran’da artık 4 hafta olacak

5-10 arası hafif duygusal 10-14 haftalık arası normalden fazla sinir vardı sonra geçti 14 hafta sonrasında normal gibiyim ben

Hormonlar fena esir alıyor insanı .. kendi başıma kalmayayım valla kafamın içi kavga dövüş içinden çıkamıyorum işin Geçmişi bir bir döküyor önüme bir garip haller .. Allah yavrularımızı korusun içerde gerçekten bazen üzülüyorum onu da strese sokuyorumdur diye

Benden bahsettin görümcem yok da, ben de herkesle kafamda kavga ediyorum

Keşke çıkarabilsek, niye böyle olduk Ben geçen haftalarda iyiydim de iki haftadır manyak oldum bu psikolojiden

Sizi üzen seylerden uzak durun kafanızı baska bi hobiye verin kitap okuyun bebeğinize birsey örün yorulunca uyuyun ama beyni Bos bırakmayın ya iş yapın müzik dinleyin ya bi hobi işte şimdi rahat olma zamanı bu zaman bi daha gelmeyecek siz sitres yaptığınız da karşı tarafın umrunda mı değil siz niye hem kendinize hem bebeğe sitres yaratıyorsunuz rahat olun bosverin en olmadı yarım saatlik gündüz yürüyüş yapın açık hava da nefes alın

Benim de hep düşük çıkıyor o değerler. Sürekli düşük olduğu için artık önemsemiyorum. Enfeksiyon değil de grip tarzı bişey de geçiriyor olabilirsin.
Umarım ciddi birşey değildir yarın gideceğim

Ben çok sinirliyim. Antidepresan kullanırken hamile kaldım zaten. Planlı değildi gebeliğim. Gene de beklediğimden iyi. Ben daha kötü olurum diye düşünüyordum. Şu anda herkes bana karşı ayrı bir dikkat ediyor hissediyorum. Ama elimde değil. Hiçbir şeye tahammül ediyorum. Oğluma karşı çok sabirliydim. Ona bile bağırıyorum bazen. Sonra da vicdan azabı çekiyorum. Bir kısır döngünün içindeyim. Yürüyüş çok iyi geliyor. Gevsiyorum biraz. Allah hepimize yardım etsin.

Maalesef kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum resmen şu olumsuz olayları öğreneceğim diye atın 20. De randevum var hayırlısyla bi gelse
Amin amin
Büşra hayırdır canım ne oldu sadece arada bir bakıyorum bu mesajı gördüm de merak ettim ,inşallah olumsuz bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…