Bende ultrasonda eller ayaklar durmuyor görüyordum bakalım ayın 20 de inşallah her şey olunda gidersöylediğin şeyleri harfiyle yaşıyorım 15. haftada balık kayar gibi yer değişini çok net hissettim hatta bir iki gün daha bir şeyler hissettim daha sonra hiçbir şey yok. ben de 19 haftalığım bu arada. Korkumdan geçen hafta doktora gittim bebek içerde kıpır kıpır korkma en geç iki haftaya tekrar hissetmeye başlarsın dedi
Mantıklıymış. Bundan alıcam inşallah1 yasını geçkin kullanıyorsun puseti cunku araba koltuğuna henüz yetişmiyoo arayı hem puset koyup kemer baglıyosun arabaya hem arabadan alıp bebek arabasına takıyosun eve cıkarırsan oturdugun yerden ayagınla salla ustune oyuncak tak ilk zaman oda ana kucagı gorevi goruyo
Boyle hıç kullanmadım bilmiyorum canım oglum da park yatak kullanmıstım 1.5 yasını geçkin yattı ve tatile giderken olsun ailemizin yanına giderken olsun her yerde kullandık kırılana kadar cılkını cıkardık en son kırıldı attık bunda ben de babycom doğal ahsap anne yanı diye satılıyo öyle alayım diyorum heyner e de babycom a da güzel diyolar anne tavsiyelerinde cıkıyo sürekli kendi yatagınla birlestirebiliyosun bunun tekerlekli olanını Alcam kullananlar memnun odadan odaya goturmek de kolaymıs ben oynatmam ama iyi bısey tekerlek olmasıMantıklıymış. Bundan alıcam inşallah
Bende ondan düşünüyorumMantıklıymış. Bundan alıcam inşallah
ben de 20 sinde gideceğim tesadüflerin bu kadarıBende ultrasonda eller ayaklar durmuyor görüyordum bakalım ayın 20 de inşallah her şey olunda gider
Cidden tesadüfün bu kadarıben de 20 sinde gideceğim tesadüflerin bu kadarısağlıklı olsunlar kuzular. İçimi rahat tut annesi
Bende ultrasonda eller ayaklar durmuyor görüyordum bakalım ayın 20 de inşallah her şey olunda gider
ben de 20 sinde gideceğim tesadüflerin bu kadarısağlıklı olsunlar kuzular. İçimi rahat tut annesi
Ben görümcemle kavgaya bir tutuşuyorum görmeKızlar psikolojiniz, öfke durumlarınız nasıl? Benim beynim flashback uzmanı oldu, geçmişte ne var ne yok önüme döküp bana tekrar tekrar hatırlatıyor, imkanı olsa doğduğum günden itibaren getirecek önüme
Hiç onu falan dusunme valla hamileliğinin keyfini çıkar bu zamanlar bi daha gelmeyecekBen görümcemle kavgaya bir tutuşuyorum görmeyine beni alt ediyor öyle bir dili bir şansı var maşallah beynim bile ona çalışıyor , aklımdan bana cevap veriyor ağlayarak salona geri dönüyorum haberi olsa kendiyle gurur duyar
Ben görümcemle kavgaya bir tutuşuyorum görmeyine beni alt ediyor öyle bir dili bir şansı var maşallah beynim bile ona çalışıyor , aklımdan bana cevap veriyor ağlayarak salona geri dönüyorum haberi olsa kendiyle gurur duyar
Hiç onu falan dusunme valla hamileliğinin keyfini çıkar bu zamanlar bi daha gelmeyecek
ay vallahi ne güzel oldu, sağlıklı sonuçlarla dönelim inşallah, sen ayrıntılı ultrason mu yoksa cinsiyet mi?Ben de 20’sinde gidicem kızlar, nasıl denk gelmiş
ay vallahi ne güzel oldu, sağlıklı sonuçlarla dönelim inşallah, sen ayrıntılı ultrason mu yoksa cinsiyet mi?
5-10 arası hafif duygusal 10-14 haftalık arası normalden fazla sinir vardı sonra geçti 14 hafta sonrasında normal gibiyim benKızlar psikolojiniz, öfke durumlarınız nasıl? Benim beynim flashback uzmanı oldu, geçmişte ne var ne yok önüme döküp bana tekrar tekrar hatırlatıyor, imkanı olsa doğduğum günden itibaren getirecek önüme
Güzel haberlerle gelelim inşallahBen de 20’sinde gidicem kızlar, nasıl denk gelmiş
Hormonlar fena esir alıyor insanı .. kendi başıma kalmayayım valla kafamın içi kavga dövüş içinden çıkamıyorum işinHiç onu falan dusunme valla hamileliğinin keyfini çıkar bu zamanlar bi daha gelmeyecek
Benden bahsettingörümcem yok da, ben de herkesle kafamda kavga ediyorum
Keşke çıkarabilsek, niye böyle oldukBen geçen haftalarda iyiydim de iki haftadır manyak oldum bu psikolojiden
Sizi üzen seylerden uzak durun kafanızı baska bi hobiye verin kitap okuyun bebeğinize birsey örün yorulunca uyuyun ama beyni Bos bırakmayın ya iş yapın müzik dinleyin ya bi hobi işte şimdi rahat olma zamanı bu zaman bi daha gelmeyecek siz sitres yaptığınız da karşı tarafın umrunda mı değil siz niye hem kendinize hem bebeğe sitres yaratıyorsunuz rahat olun bosverin en olmadı yarım saatlik gündüz yürüyüş yapın açık hava da nefes alınHormonlar fena esir alıyor insanı .. kendi başıma kalmayayım valla kafamın içi kavga dövüş içinden çıkamıyorum işinGeçmişi bir bir döküyor önüme bir garip haller .. Allah yavrularımızı korusun içerde gerçekten bazen üzülüyorum onu da strese sokuyorumdur diye
Umarım ciddi birşey değildir yarın gideceğimBenim de hep düşük çıkıyor o değerler. Sürekli düşük olduğu için artık önemsemiyorum. Enfeksiyon değil de grip tarzı bişey de geçiriyor olabilirsin.
Ben çok sinirliyim. Antidepresan kullanırken hamile kaldım zaten.Kızlar psikolojiniz, öfke durumlarınız nasıl? Benim beynim flashback uzmanı oldu, geçmişte ne var ne yok önüme döküp bana tekrar tekrar hatırlatıyor, imkanı olsa doğduğum günden itibaren getirecek önüme
Büşra hayırdır canım ne oldu sadece arada bir bakıyorum bu mesajı gördüm de merak ettim ,inşallah olumsuz bir şey yokturMaalesef kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum resmen şu olumsuz olayları öğreneceğim diye atın 20. De randevum var hayırlısyla bi gelse
Amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?