- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Sizi üzen seylerden uzak durun kafanızı baska bi hobiye verin kitap okuyun bebeğinize birsey örün yorulunca uyuyun ama beyni Bos bırakmayın ya iş yapın müzik dinleyin ya bi hobi işte şimdi rahat olma zamanı bu zaman bi daha gelmeyecek siz sitres yaptığınız da karşı tarafın umrunda mı değil siz niye hem kendinize hem bebeğe sitres yaratıyorsunuz rahat olun bosverin en olmadı yarım saatlik gündüz yürüyüş yapın açık hava da nefes alın
Mantıklı. Bir de sana bi şey sorucam okyanus benim karnım bazen taş gibi oluyor bu sende de oluyor mu ?Boyle hıç kullanmadım bilmiyorum canım oglum da park yatak kullanmıstım 1.5 yasını geçkin yattı ve tatile giderken olsun ailemizin yanına giderken olsun her yerde kullandık kırılana kadar cılkını cıkardık en son kırıldı attık bunda ben de babycom doğal ahsap anne yanı diye satılıyo öyle alayım diyorum heyner e de babycom a da güzel diyolar anne tavsiyelerinde cıkıyo sürekli kendi yatagınla birlestirebiliyosun bunun tekerlekli olanını Alcam kullananlar memnun odadan odaya goturmek de kolaymıs ben oynatmam ama iyi bısey tekerlek olması
Ben ilk gebeligimde hamile kalmadan antidepresan kullanıyordum.. hamilelik dönemi bana çok iyi gelmişti hatta doğumdan sonra falan tamamen kesmişti antidepresanlari ..bende daha kötü olurum sanıyordum aksine gebelik ve doğum beni çok değiştirmişti..Ben çok sinirliyim. Antidepresan kullanırken hamile kaldım zaten.Planlı değildi gebeliğim. Gene de beklediğimden iyi. Ben daha kötü olurum diye düşünüyordum. Şu anda herkes bana karşı ayrı bir dikkat ediyor hissediyorum. Ama elimde değil. Hiçbir şeye tahammül ediyorum. Oğluma karşı çok sabirliydim. Ona bile bağırıyorum bazen. Sonra da vicdan azabı çekiyorum. Bir kısır döngünün içindeyim. Yürüyüş çok iyi geliyor. Gevsiyorum biraz. Allah hepimize yardım etsin.
güle kullan mama sandalyesi cok güzel oglumda kullandım hala oturur geniş olması avantajEki Görüntüle 3082661 Eki Görüntüle 3082662 Eki Görüntüle 3082663 merhaba hanımlarEki Görüntüle 3082664 merhaba hanımlar bütün eksikler aldım neredeysesadece dolabı kaldı
magnezyum kullanıyo musun artı su içmeye dikkat et kasılma ondan olur ben de olmuyo canım magnezyum kalsiyum kullanıyorum günlük 2 2 .5 litre de su iç bacakların da kasılma oluyo muMantıklı. Bir de sana bi şey sorucam okyanus benim karnım bazen taş gibi oluyor bu sende de oluyor mu ?
Teşekkürler canım evet güzel duruyor umarım sağlıkla nasip olur kullanmaktagüle kullan mama sandalyesi cok güzel oglumda kullandım hala oturur geniş olması avantaj
magnezyum kullanıyo musun artı su içmeye dikkat et kasılma ondan olur ben de olmuyo canım magnezyum kalsiyum kullanıyorum günlük 2 2 .5 litre de su iç bacakların da kasılma oluyo mu
Teşekkürler iyiyim geçti,Geçmiş olsun canım telas olunca anca okuyorum yazıları rabbim korumus iyisin demi
İnşallah bugün aksi bir şey olmadı gitmedim o yüzden doktoraÇok geçmiş olsun umarım bişey olamamıştır. Onu en güvenli yerde saklıyorsun ve bence bişey olmamıştır
Anladım çok sağ ol . Vitaminleri kullanmaya başladım pek önemsemiyordum ama düzenli kullanmak gerekiyorDeğildir sen merak etme. Vücudun savunma mekanizması o değerler. Bi virüs ya da enfeksiyonla savaştığı için azalmıştır.
Yok olmuyor. Su o kadar çok içiyorum kigüle kullan mama sandalyesi cok güzel oglumda kullandım hala oturur geniş olması avantaj
magnezyum kullanıyo musun artı su içmeye dikkat et kasılma ondan olur ben de olmuyo canım magnezyum kalsiyum kullanıyorum günlük 2 2 .5 litre de su iç bacakların da kasılma oluyo mu
Ne güzel olmuş. Ben de çok şaşırdım. Sifam olur bebeğim inşallah.Ben ilk gebeligimde hamile kalmadan antidepresan kullanıyordum.. hamilelik dönemi bana çok iyi gelmişti hatta doğumdan sonra falan tamamen kesmişti antidepresanlari ..bende daha kötü olurum sanıyordum aksine gebelik ve doğum beni çok değiştirmişti..
Okyanus canm senin cinsiyet partin dün değil miydi merak ettm iki gündür giremedim tek tek okudum mesajları en son pasta atmışsıngüle kullan mama sandalyesi cok güzel oglumda kullandım hala oturur geniş olması avantaj
Bende de var canım sertlik, özellikle göbek deliğinin altı sertleşiyoKızlar size de sormuş olayım. Bazen karnım böyle taş gibi oluyor. Özellikle ayaktayken göğüs kafesinin hemen altı böyle taş gibi. Bu kasılma mı yoksa başka bir şeymi
Erkek canımOkyanus canm senin cinsiyet partin dün değil miydi merak ettm iki gündür giremedim tek tek okudum mesajları en son pasta atmışsınsonucccc
Çok şükür bildiğim olumsuz bir şey yok işte yine stresler sardı beni hiç haraket hissedemiyorum 1 kere hissettim o kadarBüşra hayırdır canım ne oldu sadece arada bir bakıyorum bu mesajı gördüm de merak ettim ,inşallah olumsuz bir şey yoktur
Ayyy sen mi ben mi aynısı bende de var eşim dedi artık git kurtulÇok şükür bildiğim olumsuz bir şey yok işte yine stresler sardı beni hiç haraket hissedemiyorum 1 kere hissettim o kadarkorkuyorum her şey yolunda mı değil mi diye randevuya erken gitmemek için kendimi yiyorum
Evde yatıp dinleneyim diyorum sonra da yok yatma haraket iyidir diyorum be bileyim ya biliyorsun sen zaten her dönem bir şey çıkartıyorum
Aslında sağlık ocaklarında kalp atışına bakıyorlarmış acaba diyorum gidip baktırsam mı en azından randevuya kadar idare eder kalbi falan atıyor derseAyyy sen mi ben mi aynısı bende de var eşim dedi artık git kurtul23’ünde randevum ama hiçbir şey hissetmiyorum evet karnımda bir şişlik oldu ama hala hissedemiyorum ben de normalmiş ama ya öyle düşünmek istiyorum genelde ilk hamileliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormuş ben 18.haftadayım inşallah hissederiz bakalımm dayanabilecek miyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?