2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Çok haklısın ama olmuyor sanki, tezimi yazmam lazım, haftaya izlemeye giricem o bile kafamı dağıtamıyor. Umarım geçici bir süreçtir bu. Hafta içi işteyken iş güç muhabbet vs derken sıkıntı olmuyor da akşamları fena çarpıyor hormonlar Hamile yogasına giderim belki, o iyi gelir sanki…

Mantıklı. Bir de sana bi şey sorucam okyanus benim karnım bazen taş gibi oluyor bu sende de oluyor mu ?

Kızlar size de sormuş olayım. Bazen karnım böyle taş gibi oluyor. Özellikle ayaktayken göğüs kafesinin hemen altı böyle taş gibi. Bu kasılma mı yoksa başka bir şeymi

Ben ilk gebeligimde hamile kalmadan antidepresan kullanıyordum.. hamilelik dönemi bana çok iyi gelmişti hatta doğumdan sonra falan tamamen kesmişti antidepresanlari ..bende daha kötü olurum sanıyordum aksine gebelik ve doğum beni çok değiştirmişti..

Eki Görüntüle 3082661 Eki Görüntüle 3082662 Eki Görüntüle 3082663 merhaba hanımlarEki Görüntüle 3082664 merhaba hanımlar bütün eksikler aldım neredeyse sadece dolabı kaldı
güle kullan mama sandalyesi cok güzel oglumda kullandım hala oturur geniş olması avantaj

Mantıklı. Bir de sana bi şey sorucam okyanus benim karnım bazen taş gibi oluyor bu sende de oluyor mu ?
magnezyum kullanıyo musun artı su içmeye dikkat et kasılma ondan olur ben de olmuyo canım magnezyum kalsiyum kullanıyorum günlük 2 2 .5 litre de su iç bacakların da kasılma oluyo mu

Teşekkürler canım evet güzel duruyor umarım sağlıkla nasip olur kullanmakta

Değildir sen merak etme. Vücudun savunma mekanizması o değerler. Bi virüs ya da enfeksiyonla savaştığı için azalmıştır.
Anladım çok sağ ol . Vitaminleri kullanmaya başladım pek önemsemiyordum ama düzenli kullanmak gerekiyor

Yok olmuyor. Su o kadar çok içiyorum ki

Ne güzel olmuş. Ben de çok şaşırdım. Sifam olur bebeğim inşallah. O ilaçlara tekrar dönmek zorunda kalmam.

Okyanus canm senin cinsiyet partin dün değil miydi merak ettm iki gündür giremedim tek tek okudum mesajları en son pasta atmışsın sonucccc

Kızlar size de sormuş olayım. Bazen karnım böyle taş gibi oluyor. Özellikle ayaktayken göğüs kafesinin hemen altı böyle taş gibi. Bu kasılma mı yoksa başka bir şeymi
Bende de var canım sertlik, özellikle göbek deliğinin altı sertleşiyo

Büşra hayırdır canım ne oldu sadece arada bir bakıyorum bu mesajı gördüm de merak ettim ,inşallah olumsuz bir şey yoktur
Çok şükür bildiğim olumsuz bir şey yok işte yine stresler sardı beni hiç haraket hissedemiyorum 1 kere hissettim o kadar korkuyorum her şey yolunda mı değil mi diye randevuya erken gitmemek için kendimi yiyorum
Evde yatıp dinleneyim diyorum sonra da yok yatma haraket iyidir diyorum be bileyim ya biliyorsun sen zaten her dönem bir şey çıkartıyorum

Ayyy sen mi ben mi aynısı bende de var eşim dedi artık git kurtul 23’ünde randevum ama hiçbir şey hissetmiyorum evet karnımda bir şişlik oldu ama hala hissedemiyorum ben de normalmiş ama ya öyle düşünmek istiyorum genelde ilk hamileliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormuş ben 18.haftadayım inşallah hissederiz bakalımm dayanabilecek miyim ben de

Aslında sağlık ocaklarında kalp atışına bakıyorlarmış acaba diyorum gidip baktırsam mı en azından randevuya kadar idare eder kalbi falan atıyor derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…