2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İşte bende aynı şeyleri hissediyorum maalesef ki erken de girmek istemiyorum detaylıyı belki o gün yaptırır 20 oluyoruz çünkü ne bileyim az kaldı rabbim önce akıl sağlığı sonra dayanma gücü versin diyorum artık

Benim de 29 Haziran’da detaylı ultrason ama 23’ünde randevum var riskli gebelikte beni yüksek riskli gebelik de takip ettiği için daha Kısa aralık gibi oluyor aslnda

Benim de 29 Haziran’da detaylı ultrason ama 23’ünde randevum var riskli gebelikte beni yüksek riskli gebelik de takip ettiği için daha Kısa aralık gibi oluyor aslnda
Ben daha detaylı için randevu almadım
Niye riskli gebelik olarak takip ediliyorsun

elifselman canım sen bilirsin benim karnım bazen taş gibi oluyor ama ağrı sızı yok neden acaba kasılma mı bu
İki nedeni olur biri kasılma canım ama çok normal magnezyum eksikliğinden ama takviye rağmen varsa vucud rahmi genisletmek için yaptığı bir eylem ikisi de risk barindirmiyo korkulacak bişe yok bende de oluyor

Günaydın gözümü açar açmaz siteye geliyor olmam , herkesin birbirinin sorununu kendi sorunu gibi görüp zaman ayırması yardımcı olması ayyy ne kadar güzel ya Burada ki Herkesi çok seviyorum Allah hiç birimize acı ağrı göstermesin bebelerin büyüdüğünü de görelim burdan içimde bir sevgi fırtınası var bugün herkese sarılasım var valla

Gunaydin gecmis olsun nasil oldunuz bugun benimde doktor randevum var bakalim goster ek mi benim minigim heyecanliyim cok
inşşallah gösterirr <3 iyiyim ama hareket hissetmiyorum yani hareket hissediyorum ama göbeğimde değil sırtıma ve boşluğuma doğru oda bebek mi yoksa bebekle alakalı bir şey mi bilmiyorum eğer bugünde hiçbir şey hissetmezsem yarın doktora gidciem

Günaydınn , valla bende aynı şekilde iş yerine gelir gelmez siteyi açıyorum çıkana kadar açık akşamda evde bakıyorum bağımlı oldum resmen

Kızlar selam, ara ara ben de karnımda kasılma gibi bi şey hissediyorum ama şiddetli değil ve aralıklı oluyor magnezyum alayım diyorum. Doktor ekstra bi şeye gerek yok demişti ama zararı olmaz herhalde değil mi? Bir de hangi magnezyumu kullanıyorsunuz, önerebileceğiniz marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…