İşte bende aynı şeyleri hissediyorum maalesef ki erken de girmek istemiyorum detaylıyı belki o gün yaptırır 20 oluyoruz çünkü ne bileyim az kaldı rabbim önce akıl sağlığı sonra dayanma gücü versin diyorum artıkAyyy sen mi ben mi aynısı bende de var eşim dedi artık git kurtul23’ünde randevum ama hiçbir şey hissetmiyorum evet karnımda bir şişlik oldu ama hala hissedemiyorum ben de normalmiş ama ya öyle düşünmek istiyorum genelde ilk hamileliklerde 20.haftadan sonra hissediliyormuş ben 18.haftadayım inşallah hissederiz bakalımm dayanabilecek miyim ben de
Ayyy hayırlı olsun pasamiz Allah analı babalı büyütsünBelki tanıdık biri cıkar diye resim atmaya korkuyorum hem konfeti patlattık hem pastanın için maviydi hem de cinsiyet balonu patlattık cok güzel geçtielifselman
Tabiki git canm ebeler kesinlikle bakar büyüdüler artık miniklerAslında sağlık ocaklarında kalp atışına bakıyorlarmış acaba diyorum gidip baktırsam mı en azından randevuya kadar idare eder kalbi falan atıyor derse
Amin canım cok tesekkur ederimAyyy hayırlı olsun pasamiz Allah analı babalı büyütsün
Benim de 29 Haziran’da detaylı ultrason ama 23’ünde randevum var riskli gebelikte beni yüksek riskli gebelik de takip ettiği için daha Kısa aralık gibi oluyor aslndaİşte bende aynı şeyleri hissediyorum maalesef ki erken de girmek istemiyorum detaylıyı belki o gün yaptırır 20 oluyoruz çünkü ne bileyim az kaldı rabbim önce akıl sağlığı sonra dayanma gücü versin diyorum artık
Yeni öğrendim bunuTabiki git canm ebeler kesinlikle bakar büyüdüler artık minikler
Doppler cihazıyla kalp atışını dinliyorlar canm 16. Haftadan itibaren duyuluyor ama cihaza göre 18 den önce gelme diyorlar genel olarak duyamayiz gebe korkmasin boş uere diueYeni öğrendim bunuNasıl bakıyorlar bu arada
Evet ben neden oluyor merak ediyorumBende de var canım sertlik, özellikle göbek deliğinin altı sertleşiyo
Ben daha detaylı için randevu almadımBenim de 29 Haziran’da detaylı ultrason ama 23’ünde randevum var riskli gebelikte beni yüksek riskli gebelik de takip ettiği için daha Kısa aralık gibi oluyor aslnda
İki nedeni olur biri kasılma canım ama çok normal magnezyum eksikliğinden ama takviye rağmen varsa vucud rahmi genisletmek için yaptığı bir eylem ikisi de risk barindirmiyo korkulacak bişe yok bende de oluyorelifselman canım sen bilirsin benim karnım bazen taş gibi oluyor ama ağrı sızı yok neden acaba kasılma mı bu
Gunaydin gecmis olsun nasil oldunuz bugun benimde doktor randevum var bakalim goster ek mi benim minigim heyecanliyim cokGünaydın kızlar
inşşallah gösterirr <3 iyiyim ama hareket hissetmiyorum yani hareket hissediyorum ama göbeğimde değil sırtıma ve boşluğuma doğru oda bebek mi yoksa bebekle alakalı bir şey mi bilmiyorum eğer bugünde hiçbir şey hissetmezsem yarın doktora gidciemGunaydin gecmis olsun nasil oldunuz bugun benimde doktor randevum var bakalim goster ek mi benim minigim heyecanliyim cok
Günaydınn , valla bende aynı şekilde iş yerine gelir gelmez siteyi açıyorum çıkana kadar açık akşamda evde bakıyorum bağımlı oldum resmenGünaydıngözümü açar açmaz siteye geliyor olmam , herkesin birbirinin sorununu kendi sorunu gibi görüp zaman ayırması yardımcı olması ayyy ne kadar güzel ya Burada ki Herkesi çok seviyorum Allah hiç birimize acı ağrı göstermesin bebelerin büyüdüğünü de görelim burdan içimde bir sevgi fırtınası var bugün herkese sarılasım var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?