2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize işin şakasındayız tabiiii ama yıl olarak erkek yılı sanirim kimi duysam erkek doğuruyor bu sene
kız dediler kandırdılar bizi kasım erkekleri utangaç çıktı naz yaptılar son dakika patır patır göstermeye başladılar

Kızlar günaydın, ben de 5-6 gündür hafif hafif hissediyordum, hep de günün aynı saatlerinde. Ama dün öğleden sonra hissetmedim bi daha. İş yerime yakın bi tıp merkezi var, sabah korkuyla oraya gittik, çok şükür iyiymiş kızçemiz doktor da “daha çok erken, her zaman hissetmemeniz normal” dedi. İçimiz rahatladı bu vesileyle tekrar görmüş olduk küçükhanımı

Yüzüstü uzanmayi dene istersen. Yani yüzüstü uzanmanin bir sakıncası yoksa tabi. İlk cocugumda okumuştum ve denemiştim.

Kızlar mide yanmalarım başladı ve ben bununla basıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Mide bulantısı daha mı iyiydi neydi kararsız kaldım

Kızlar mide yanmalarım başladı ve ben bununla basıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Mide bulantısı daha mı iyiydi neydi kararsız kaldım
Gece yatmadan evvel süt içmeye başlayabilirsin aslında süt mideyi rahatlatıyor baya normal hayatta da mide problemim olduğu için her türlü şeyi öğrendim.Mide yanması evet daha kotu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…