Ayyy en heycanlisi kalp sesi ile cinsiyet öğrenmek sanirimGünaydın kızlar bende bugün bebisimi görmeye gidicem cinsiyetinide öğrenirim inşallah bugün artık
son öğrenenlerin hepsi erkek bakalım zinciri kırcak mısınGünaydın kızlar bende bugün bebisimi görmeye gidicem cinsiyetinide öğrenirim inşallah bugün artık
Evet ya kızlar hep önde gidiyordu ne oldu da erkekler anaları çoğalmışson öğrenenlerin hepsi erkek bakalım zinciri kırcak mısın
süperr Allah bağışlasın iki kız kardeş arkadaşa gerek duymazlarHerkese hayırlı günler az önce bizde doktordan geldik bir kızım daha oluyormuş hayirlisi bakalim..Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayida nasip eder inşallah
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize işin şakasındayız tabiiii ama yıl olarak erkek yılı sanirim kimi duysam erkek doğuruyor bu senezinciri kırdı dogatam kızı oluyormuşş :)
kız dediler kandırdılar biziRabbim hayırlı evlatlar versin hepimize işin şakasındayız tabiiii ama yıl olarak erkek yılı sanirim kimi duysam erkek doğuruyor bu sene
Yüzüstü uzanmayi dene istersen. Yani yüzüstü uzanmanin bir sakıncası yoksa tabi. İlk cocugumda okumuştum ve denemiştim.inşşallah gösterirr <3 iyiyim ama hareket hissetmiyorum yani hareket hissediyorum ama göbeğimde değil sırtıma ve boşluğuma doğru oda bebek mi yoksa bebekle alakalı bir şey mi bilmiyorum eğer bugünde hiçbir şey hissetmezsem yarın doktora gidciem
bütün yüküm göbekte olmaz mı o zamanYüzüstü uzanmayi dene istersen. Yani yüzüstü uzanmanin bir sakıncası yoksa tabi. İlk cocugumda okumuştum ve denemiştim.
Yani çok uzun süre değil. Birkaç dakikalığınabütün yüküm göbekte olmaz mı o zaman
akşam denicemmm heyecanlıYani çok uzun süre değil. Birkaç dakikalığına
Yüzüstü uzanmanı tavsiye etmem canımbütün yüküm göbekte olmaz mı o zaman
Bence rahat bırak hissettirmek isterse hissettirir. Daha henüz çok küçükler. Hele az dur biraz daha büyüsün de. Gece tekmelerle uyanacakmışızbütün yüküm göbekte olmaz mı o zaman
Akrep burcu erkeği utanmamistir merak edin diye gizem yaratmistirkız dediler kandırdılar bizikasım erkekleri utangaç çıktı naz yaptılar son dakika patır patır göstermeye başladılar
Geçmiş olsun canım ben soguk süt içiyorum iyi geliyorKızlar mide yanmalarım başladıve ben bununla basıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Mide bulantısı daha mı iyiydi neydi kararsız kaldım
Gece yatmadan evvel süt içmeye başlayabilirsin aslında süt mideyi rahatlatıyor baya normal hayatta da mide problemim olduğu için her türlü şeyi öğrendim.Mide yanması evet daha kotu yaKızlar mide yanmalarım başladıve ben bununla basıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Mide bulantısı daha mı iyiydi neydi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?