2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yüzüstü uzanmanı tavsiye etmem canım
Doktorlarda önermiyor zaten
Geçen gün boşluguma geldi saniyelik yüzüstü yattım tüm gün göbegimde değişik bi his oldu
Valla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.

uzanmiyim o zaman ne olur ne olmaz
Aynen canım hem daha erken ya ben hiç takmıyorum hareket edip etmediklerini
Üç tane olmasına ragmen 1-2 tane hissetmişimdir düşün oysa ultrasonda bile ikizler hep birbirlerini tekmeliyolar

Valla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.
Evet canım bende bakmıştım. Normalde bende hep yüzüstü uyurum ama burdaki doktorlar tavsiye etmiyolar hatta o sayfadaki yazıya güvenerek bianda yüzüstü döndüm ama dönmez olaydım resmen tüm gün göbegimde baskı hissiyle dolaştım

Aynen canım hem daha erken ya ben hiç takmıyorum hareket edip etmediklerini
Üç tane olmasına ragmen 1-2 tane hissetmişimdir düşün oysa ultrasonda bile ikizler hep birbirlerini tekmeliyolar
hafta sonu korktum baya o yüzden bi minnacık hareket içimi rahatlatacak ondan istiiyorum

hafta sonu korktum baya o yüzden bi minnacık hareket içimi rahatlatacak ondan istiiyorum
Ben 2. Hissedişimde baya uzun hissetmiştim
Biraz aç kalmıştım sonra yemegi yedim sırtüstü uzanmıştım bayada hissettim
Sende böyle yap belki hissedersin

Her gebelik ve etkileri farklı işte. Kendi vücudunu dinleyip ona göre hareket etmek lazım. Bu sola yatma muhabbeti beni mahvediyor. Hem acayip tersime geliyor hem de belim ağrıyor. Sabit uyumaktan nefret ediyorum. Ben yatağa düz yatıp ters kalkan biri olarak zorlanıyorum valla.

Ay ondan bende bıktım ya dediğin gibi sabah kalkıyorum belim felç
Artık onuda önemsemiyorum sağada yatıyorum sırtüstüde yatıyorum valla
Başta herşeyi takan ben artık hiçbişeyi takmıyorum onu farkettim

Ben de bundan aldım trendyoldan içinde yatağı uyku seti yastıklari kenar korumalıkları cibinligi dahil baktım hepsi ayrı ayrı çok daha pahalıya geliyor boyle daha hesaplı 1800e geldi çok da tatlı hem yatak seviyesi ayarlanıyor önce yüksekte anne yani gibi kullanırım büyüyünce odasına geciririm yatak aşağı indirilebiliyormus tırmanmasın diye daha ulaşmadı elime ama gelince hemen kurcam
Bu arada bu modeller amazonda bir kaç ilanda 1500 kusurdu yine herşey dahil iptal iadeyle ugrasmadik almak isteyenlerin bilgisi olsun

Merhaba . Oğlum alkış yapıyordu ultrasonda babasına Değerlerin yerlerde dedi doktor B12 ve penisilin yazdı. Endişelendim biraz . Doğuma kadar kullanacağım büyük ihtimalle
B12 den korkma düşük olması çok normal hamile olmayan bir insanda dahi düşük olabilir. Keçiboynuzu pekmezi çok iyi geliyor. Penisilin için bişey diyemem enfeksiyonun bayağı fazla galiba. Çok geçmiş olsun. Kullandığın ilaçlar şifa olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…