uzanmiyim o zaman ne olur ne olmazYüzüstü uzanmanı tavsiye etmem canım
Doktorlarda önermiyor zaten
Geçen gün boşluguma geldi saniyelik yüzüstü yattım tüm gün göbegimde değişik bi his oldu
Hadi bakalım inşallah hissedersin.akşam denicemmm heyecanlı
o günler gelse de rahatlasakBence rahat bırak hissettirmek isterse hissettirir. Daha henüz çok küçükler. Hele az dur biraz daha büyüsün de. Gece tekmelerle uyanacakmışız
Akrep burcu erkeği utanmamistir merak edin diye gizem yaratmistir
Baksana 4 ayı geride bıraktık çok şükür o günlerde geleceko günler gelse de rahatlasak
Valla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.Yüzüstü uzanmanı tavsiye etmem canım
Doktorlarda önermiyor zaten
Geçen gün boşluguma geldi saniyelik yüzüstü yattım tüm gün göbegimde değişik bi his oldu
Aynen canım hem daha erken ya ben hiç takmıyorum hareket edip etmedikleriniuzanmiyim o zaman ne olur ne olmaz
Evet canım bende bakmıştım. Normalde bende hep yüzüstü uyurum ama burdaki doktorlar tavsiye etmiyolar hatta o sayfadaki yazıya güvenerek bianda yüzüstü döndüm ama dönmez olaydım resmen tüm gün göbegimde baskı hissiyle dolaştımValla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.
tahmin edip değişen oldu ama net şu cinsiyet denilip değişenn olmadı henüzKiz oldugunu ogrenip erkek cikan mi var takip edemedim???
hafta sonu korktum baya o yüzden bi minnacık hareket içimi rahatlatacak ondan istiiyorumAynen canım hem daha erken ya ben hiç takmıyorum hareket edip etmediklerini
Üç tane olmasına ragmen 1-2 tane hissetmişimdir düşün oysa ultrasonda bile ikizler hep birbirlerini tekmeliyolar
Ben 2. Hissedişimde baya uzun hissetmiştimhafta sonu korktum baya o yüzden bi minnacık hareket içimi rahatlatacak ondan istiiyorum
Siizn için dua edicem kızlar yükseleni insanı anlayan bir yükselen olsun diyehepsi mi aynı olur
Bundan şüphelenen bi ben varım heraldeKiz oldugunu ogrenip erkek cikan mi var takip edemedim???
Her gebelik ve etkileri farklı işte. Kendi vücudunu dinleyip ona göre hareket etmek lazım. Bu sola yatma muhabbeti beni mahvediyor. Hem acayip tersime geliyor hem de belim ağrıyor. Sabit uyumaktan nefret ediyorum. Ben yatağa düz yatıp ters kalkan biri olarak zorlanıyorum valla.Evet canım bende bakmıştım. Normalde bende hep yüzüstü uyurum ama burdaki doktorlar tavsiye etmiyolar hatta o sayfadaki yazıya güvenerek bianda yüzüstü döndüm ama dönmez olaydım resmen tüm gün göbegimde baskı hissiyle dolaştım
Ay ondan bende bıktım ya dediğin gibi sabah kalkıyorum belim felçHer gebelik ve etkileri farklı işte. Kendi vücudunu dinleyip ona göre hareket etmek lazım. Bu sola yatma muhabbeti beni mahvediyor. Hem acayip tersime geliyor hem de belim ağrıyor. Sabit uyumaktan nefret ediyorum. Ben yatağa düz yatıp ters kalkan biri olarak zorlanıyorum valla.
Ben de bundan aldım trendyoldan içinde yatağı uyku seti yastıklari kenar korumalıkları cibinligi dahil baktım hepsi ayrı ayrı çok daha pahalıya geliyor boyle daha hesaplı 1800e geldi çok da tatlı hem yatak seviyesi ayarlanıyor önce yüksekte anne yani gibi kullanırım büyüyünce odasına geciririm yatak aşağı indirilebiliyormus tırmanmasın diye daha ulaşmadı elime ama gelince hemen kurcamBoyle hıç kullanmadım bilmiyorum canım oglum da park yatak kullanmıstım 1.5 yasını geçkin yattı ve tatile giderken olsun ailemizin yanına giderken olsun her yerde kullandık kırılana kadar cılkını cıkardık en son kırıldı attık bunda ben de babycom doğal ahsap anne yanı diye satılıyo öyle alayım diyorum heyner e de babycom a da güzel diyolar anne tavsiyelerinde cıkıyo sürekli kendi yatagınla birlestirebiliyosun bunun tekerlekli olanını Alcam kullananlar memnun odadan odaya goturmek de kolaymıs ben oynatmam ama iyi bısey tekerlek olması
B12 den korkma düşük olması çok normal hamile olmayan bir insanda dahi düşük olabilir. Keçiboynuzu pekmezi çok iyi geliyor. Penisilin için bişey diyemem enfeksiyonun bayağı fazla galiba. Çok geçmiş olsun. Kullandığın ilaçlar şifa olsun sanaMerhaba . Oğlum alkış yapıyordu ultrasonda babasınaDeğerlerin yerlerde dedi doktor B12 ve penisilin yazdı. Endişelendim biraz . Doğuma kadar kullanacağım büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?