2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı? ablamda ikili mamajoo var ama bazı yerlerde mamajoonun çok acıttığı söyleniyo bir fikriniz var mı?

hanımlar tetanoz aşısı hangi haftalarda yapılıyor. yaptıranlar sizi ASM den aradılar mı yoksa siz mi gittiniz.

Merhaba kızlar 14 haftada doktor cinsiyet söylemek istemedi ama bacak arası boş dedi erkek olsa çıkıntı olurdu dedi yinede temkinliyim erken vs dedi 12 haftada boş demişti bacak arası bu şekil olan varmı

Merhaba kızlar 14 haftada doktor cinsiyet söylemek istemedi ama bacak arası boş dedi erkek olsa çıkıntı olurdu dedi yinede temkinliyim erken vs dedi 12 haftada boş demişti bacak arası bu şekil olan varmı
bana da öyle dedi 16 da erkek çıktı biraz bekle

Bana da 13+5 te yüksek ihtimalle kız, testis oluşmamış bu dönemde oluşuyor genelde dedi 17+3 te kız dedi alışverişe başlayabilirsiniz dedi :)

Hepsiburada e bebek satıcı olarak seçip bakabilirsin canim bir sürü şey aldım çok dip fiyatlar.Cocuk sweetler var 17 TL 2/3 yaşını bile aldım insan neye vermiyor 17 TL
Evet baktım hemen kıyafetler çok uygun şu an. Teşekkür ederim

nasıl anladın çook geçmiş olsun ilk defa duydum dinlen çok yorma kendini
saol canım ben sağ tarafımda bir şişlik hissediyordum. Ama bebek heralde diyordum dün doktora gittiğimde sordum o da baktı ultrasonda ve orada tespit etti. bildiğin yumru gibi orası şişmiş ve sert. öylelikle farkettim. Gerçekten kafaya hiç bir şeyi takmamak lazımmış onu anladım. Umarım başarabilirim.

Saol canım yorumun için umarım iğneler bitince düzelir.

canım bende yoyko 8 in 1 aldım o da anne yanı olarak kullanıbilen park yataklardan. Hem senin yatağın ile de birleştirebiliyorsun yan tarafı iniyor aşağıya doğru. Bi bak istersen ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…