2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı? ablamda ikili mamajoo var ama bazı yerlerde mamajoonun çok acıttığı söyleniyo bir fikriniz var mı?
Özellikle ilk günler için çok önemli. Olmazsa olmaz bence. Öncelikle alınması gereknelerden. Ben oğlumda aldım avent marka. Memnun kalmıştım. Senin dediğin markayı bilmiyorum canim.

Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı? ablamda ikili mamajoo var ama bazı yerlerde mamajoonun çok acıttığı söyleniyo bir fikriniz var mı?
Benim ilk doğumumdan kalan medela var. Oğlum kuvözde kaldığı dönemde ve sonrasında çok işe yaradı.

Anladım baya şok olmusunuzdur bana cinsiyet demek istemedi bacak arası boş dedi 12 haftada ve 14 de pipi çıkintisi görünmuyor dedi
tamam işte benimde bacak arası boş gözüktüğü için kıza benzetti aynı şey sadece kız olarak dillendirmemiş sizinki

Canım ben yengemden travel alıcam ilk aylar puseti kullanayım diye. Birde ya baston ya kabin alayım dedim bu gğzelmiş

Ben aldım canım. 620 TL idi

Eklentiler

• BEA37237-1DE6-449E-8C69-A3D54CC42FA1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar az önce tükürüğümü yutarken boğuluyordum ha
Yazmamışım ya tükürüğümü yutarken boğuluyordum haliyle öksürdüm 3.5 kere çocuğum ne olduğunu anlayamadı telaşla iki üç pıt pıt yaptığı içerde bebeğini hissetmek isteyen öksürsün bakalım belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…