2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırdır anneme ne oluyor acaba demiştir Ya da yeterince nazlandim demiştir

Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı? ablamda ikili mamajoo var ama bazı yerlerde mamajoonun çok acıttığı söyleniyo bir fikriniz var mı?
Canm ilk cocugum hiç emmedi reddetti hep sagarak verdim ama kullanmadık bile hatta uzun süre. Philips aldım berbaaaatti mamajo aldım Allahım böyle rahat bişe yok asla acitmiyor zaten kademesi çok var ayarlarsin

Selam kızlar bugün doktora gittik artık kendini gösterdi bebegim Bir kızım oluyor inş
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin Kafa yapısına bakarak tahminde bulunup yanıldığım ilk bebek oldu 10 doğru 1 yanlış, demekki önceki haftalardaki ultrason fotoğrafları daha belirleyici oluyor kafa yapısında, önceki fotoğrafını kıza benzetmiştim sonrakileri görünce fikrimi değiştirdim, bir arkadaşta daha böyle olduk Pasha22 ile

evet açtırmıştım ama ona rağmen aramadılar, ben mi arasam acaba
Bence genel olarak aramıyorlar bunun için. Zaten beni kaydımdan sonra sadece bir kere aradılar sonra daha hiç aranmadım. Ben de aynı şeyi düşünüyordum aşı için arıcaklar mı diye ama doktorum takip ediyor nasılsa diye endişelenmedim.

Evet evet o bendim

Canim selam havuz tehlikeli değil mi hamilelikte? Enfeksiyon v.s adına. Eşimde bana tatile gidelim diyor ama ben korkuyorum mikrop kaparım diye
Deniz tatili ise hiç sıkıntı yok aksine denize girmek, tuzlu su iyi gelir doktoruma da sordum rahatlıkla gidebilirsin dedi. Havuz zaten bence normal zamanlarda da hijyenik değil o yüzden ben tercih etmiyorum hiç.

Kızlar kaşıntı sorunu yaşayan oldu mu , boynumda sırtımda ve karın göğüs tarafında hafif kaşıntılar hissediyorum özellikle boynum çenemin altı sabahtan beri var içerden içerden kaşınıyor neden olmuş olabilir acaba

Canım bir hafta öncesine kadar bende de vardı benimki döküntülüydü kırmızı kabarcıklar şeklinde baya da bi yayıldı vücuduma doktorunla iletişime geç mutlaka bazı kaşıntılar zararsızmış bazıları da bebeğe zarar verebiliyormuş kan testi sonucu anlaşılıyor çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsın

Aynı ben hamileliğim sürpriz oldu öğrendiğimde nasıl çıkaram diye oturup ağladım 3. Hamilelik tecrübeden olsa gerek

Günaydın canım. Hamileligimi öğrendiğimde şoktan olsa gerek benzer bir şey yaşadım. Cildiracaktim. Cildiyeye gittim. Normalde ürtiker var bende. Siddetlenmis stresten. Jel verdi doktor. Azalarak geçti. Boyun ve çene altı ürtikeri cagristirdi bana. Cildiyeye git devam ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…