- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Hayırdır anneme ne oluyor acaba demiştirYazmamışım yatükürüğümü yutarken boğuluyordum haliyle öksürdüm 3.5 kere çocuğum ne olduğunu anlayamadı telaşla iki üç pıt pıt yaptığı içerde bebeğini hissetmek isteyen öksürsün bakalım belki işe yarar
Canm ilk cocugum hiç emmedi reddetti hep sagarak verdim ama kullanmadık bile hatta uzun süre. Philips aldım berbaaaatti mamajo aldım Allahım böyle rahat bişe yok asla acitmiyor zaten kademesi çok var ayarlarsinKızlar süt sağma makinesi aldınız mı? ablamda ikili mamajoo var ama bazı yerlerde mamajoonun çok acıttığı söyleniyo bir fikriniz var mı?
Canım senin 3 kız demişlerdi degil mi yanlis mi hatirliyorum
Ay bunu duyduğuma çok sevindimCanm ilk cocugum hiç emmedi reddetti hep sagarak verdim ama kullanmadık bile hatta uzun süre. Philips aldım berbaaaatti mamajo aldım Allahım böyle rahat bişe yok asla acitmiyor zaten kademesi çok var ayarlarsin
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinSelam kızlar bugün doktora gittik artık kendini gösterdi bebegimBir kızım oluyor inş
Bence genel olarak aramıyorlar bunun için. Zaten beni kaydımdan sonra sadece bir kere aradılar sonra daha hiç aranmadım. Ben de aynı şeyi düşünüyordum aşı için arıcaklar mı diye ama doktorum takip ediyor nasılsa diye endişelenmedim.evet açtırmıştım ama ona rağmen aramadılar, ben mi arasam acaba
Olabilir yeter bu kadar gizem annemi delirtmiyim artıkHayırdır anneme ne oluyor acaba demiştirYa da yeterince nazlandim demiştir
Evet evet o bendimHayırlı olsun, sağlıkla gelsinKafa yapısına bakarak tahminde bulunup yanıldığım ilk bebek oldu 10 doğru 1 yanlış, demekki önceki haftalardaki ultrason fotoğrafları daha belirleyici oluyor kafa yapısında, önceki fotoğrafını kıza benzetmiştim sonrakileri görünce fikrimi değiştirdim, bir arkadaşta daha böyle olduk Pasha22 ile
Canim selam havuz tehlikeli değil mi hamilelikte? Enfeksiyon v.s adına. Eşimde bana tatile gidelim diyor ama ben korkuyorum mikrop kaparım diyeKızlar biz tatile geldik 3 günlüğüne bittim tukendim ilk günden 4 dk havuzda durdum sadece
Evet canım 3 kız demişlerdi 16. Haftamda baby shower yapmıştımCanım senin 3 kız demişlerdi degil mi yanlis mi hatirliyorum
Deniz tatili ise hiç sıkıntı yok aksine denize girmek, tuzlu su iyi gelir doktoruma da sordum rahatlıkla gidebilirsin dedi. Havuz zaten bence normal zamanlarda da hijyenik değil o yüzden ben tercih etmiyorum hiç.Canim selam havuz tehlikeli değil mi hamilelikte? Enfeksiyon v.s adına. Eşimde bana tatile gidelim diyor ama ben korkuyorum mikrop kaparım diye
Canım bir hafta öncesine kadar bende de vardı benimki döküntülüydü kırmızı kabarcıklar şeklinde baya da bi yayıldı vücuduma doktorunla iletişime geç mutlaka bazı kaşıntılar zararsızmış bazıları da bebeğe zarar verebiliyormuş kan testi sonucu anlaşılıyor çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınKızlar kaşıntı sorunu yaşayan oldu mu , boynumda sırtımda ve karın göğüs tarafında hafif kaşıntılar hissediyorum özellikle boynum çenemin altı sabahtan beri var içerden içerden kaşınıyor neden olmuş olabilir acaba
Yeri belki farklıdır. Sıkma canını, ilk gebeliğin miydi?bilmiyorum hala.doktor cumartesi özel kliniğine çağırdı uzun uzun bakarız diye, pazarda babalar günü pazar sata göre 20 haftalık olacağız ve sıpamdan hala ses yok
evet ilk, 13 15 haftalık civarı olsam tamamda 20 haftalık oldk be canım sıkmamak elde değil, gerçi öyle annelerimiz var doğumda öğreniyor cinsiyeti ne diyimYeri belki farklıdır. Sıkma canını, ilk gebeliğin miydi?
Merhaba bebeğin 1hafta önde gitmesi konusunda ne düşünüyor doktorunuz acaba benimde önde gidyoda18+2 e olacağım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor bebek . Bende olmayı düşünüyorum
Aynı ben hamileliğim sürpriz oldu öğrendiğimde nasıl çıkaram diye oturup ağladım 3. Hamilelik tecrübeden olsa gerekbu bebiş buraya girdi de nasıl çıkacak diye bazen endişeleniyorum. Allah izin verirse her şey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Yarın hamile pilatesine başlayacağım son aylara doğru da doula desteği alacağım.
Günaydın canım. Hamileligimi öğrendiğimde şoktan olsa gerek benzer bir şey yaşadım. Cildiracaktim. Cildiyeye gittim. Normalde ürtiker var bende. Siddetlenmis stresten. Jel verdi doktor. Azalarak geçti. Boyun ve çene altı ürtikeri cagristirdi bana. Cildiyeye git devam ederse.Kızlar kaşıntı sorunu yaşayan oldu mu , boynumda sırtımda ve karın göğüs tarafında hafif kaşıntılar hissediyorum özellikle boynum çenemin altı sabahtan beri var içerden içerden kaşınıyor neden olmuş olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?