2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba bebeğin 1hafta önde gitmesi konusunda ne düşünüyor doktorunuz acaba benimde önde gidyoda
Kızlar bence bir hafta iki hafta önde gitmesine takılmayın. Benim oğlum iki üç hafta önde gidiyordu. Doktorum sürekli şekerden şüpheleniyordu. İri bir bebek olarak doğdu. Hala yasitlarina göre iri Genetik yapı da etken. Onlar ortalama ölçüler veriyor. Siz anne baba olarak iriydeniz doğal olarak çocuk da öyle oluyor.

Evet biraz stresli zamanlar geçiriyorum gerçekten o da çok etkiledi beni şu An sadece çenem kaşınıyor döküntü yok ama akşama doğru artıyor Ne olur ne olmaz ben bi gideyim en iyisi doktora

Döküntü yok şimdilik ama çenem kaşınıyor boynum kaşınıyor çok stresli günler geçiriyorum o da etkiledi galiba bilemiyorum ama evet ben bi gideyim doktora teşekkürler

Hala kanama devam ediyor mu
Vajinal değil canım benim o şekilde kanamam hiç olmadı benim normal hayatımda kanım pıhtılaşmıyor şimdi de diş eti burun kanamam çok oluyor maalesef ,doğumda da sıkıntı oluşturacağı için yüksek riskli gebelik durumuna giriyor ilaç vs kullanmam gerekiyor

Evet ne yazık ki boynum değil de, bilekler, bacaklar, kollar, karın çevresi, batar gibi ani kaşıntılar, mümkün olduğunca her gün duş sonrası nemlendiriyorum ama yine de oluyor.

kızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi

Hayir ilk trimesterdan sonra vuruluyor. Doktorların bazıları istiyor bazıları istemiyor.Siz tercih ederseniz sağlık ocakları vuruyor .Sizede bağlı.
O aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?

Çok geçmiş olsun şuan nasılsın belirtiler geçti mi ? Doktorunla gorusmen çok iyi olmuş umarım tekrarı yaşanmaz

O aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?
Ben oglumda vuruldum 2 doz tetenoz 2017 de sımdı tek vuruldum ama doktoruna sor ikinci doz ol derse bi doz daha planlayanlım dedi sanırım 5 i gectiği için

Canim selam havuz tehlikeli değil mi hamilelikte? Enfeksiyon v.s adına. Eşimde bana tatile gidelim diyor ama ben korkuyorum mikrop kaparım diye
Güvenilir bir otelde çokta korkma canm deniz daha iyi tabi. Enfeksiyonum zaten var benim geçmekte bilmiyor dedim gireym. Ama bugün ağrım var girmem daha sanırım tatile gidin tabi deniz tercihiniz olsun yüzmek çok iyi gelir gebelere

Geçmiş olsun tedbir amaçlı kendi doktorunuza gidin isterseniz

Çok geçmiş olsun şuan nasılsın belirtiler geçti mi ? Doktorunla gorusmen çok iyi olmuş umarım tekrarı yaşanmaz
teşekkür ederim sadece su içerken bile midem bulanıyor ama şükür nefes alabiliyorum gerçekten nefess alamamak çok kötü bir şeymiş

yok vermedi eğer kusarsan ve çok yoğunlaşırsa serum takarız dedi benim doktor ilaç yanlısı değil bacağıma kramp giriyor dediğimde bile hamilelikte olur diyor magnezyum vermedi :/
Her doktorun yöntemi farklı tabi . Sebze meyveye ağırlık verin o halde . Belki ağır yemekler yediyseniz ondan mı oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…