- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Kızlar bence bir hafta iki hafta önde gitmesine takılmayın. Benim oğlum iki üç hafta önde gidiyordu. Doktorum sürekli şekerden şüpheleniyordu. İri bir bebek olarak doğdu. Hala yasitlarina göre iriMerhaba bebeğin 1hafta önde gitmesi konusunda ne düşünüyor doktorunuz acaba benimde önde gidyoda
Evet biraz stresli zamanlar geçiriyorum gerçekten o da çok etkiledi beni şu An sadece çenem kaşınıyor döküntü yok ama akşama doğru artıyorGünaydın canım. Hamileligimi öğrendiğimde şoktan olsa gerek benzer bir şey yaşadım. Cildiracaktim. Cildiyeye gittim. Normalde ürtiker var bende. Siddetlenmis stresten. Jel verdi doktor. Azalarak geçti. Boyun ve çene altı ürtikeri cagristirdi bana. Cildiyeye git devam ederse.
Döküntü yok şimdilik ama çenem kaşınıyor boynum kaşınıyor çok stresli günler geçiriyorum o da etkiledi galiba bilemiyorum ama evet ben bi gideyim doktora teşekkürlerCanım bir hafta öncesine kadar bende de vardı benimki döküntülüydü kırmızı kabarcıklar şeklinde baya da bi yayıldı vücuduma doktorunla iletişime geç mutlaka bazı kaşıntılar zararsızmış bazıları da bebeğe zarar verebiliyormuş kan testi sonucu anlaşılıyor çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsın
Vajinal değil canım benim o şekilde kanamam hiç olmadı benim normal hayatımda kanım pıhtılaşmıyor şimdi de diş eti burun kanamam çok oluyor maalesef ,doğumda da sıkıntı oluşturacağı için yüksek riskli gebelik durumuna giriyor ilaç vs kullanmam gerekiyorHala kanama devam ediyor mu
Evet ne yazık kiKızlar kaşıntı sorunu yaşayan oldu mu , boynumda sırtımda ve karın göğüs tarafında hafif kaşıntılar hissediyorum özellikle boynum çenemin altı sabahtan beri var içerden içerden kaşınıyor neden olmuş olabilir acaba
Günaydın sabırsızlıkla bekliyoruz minnoşşuuKizlar gunaydin ben de bugun doktora gidecegim, insAllah cinsiyeti ogrenebilirimRabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize insAllah
O aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?Hayir ilk trimesterdan sonra vuruluyor. Doktorların bazıları istiyor bazıları istemiyor.Siz tercih ederseniz sağlık ocakları vuruyor .Sizede bağlı.
Çok geçmiş olsunkızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi
Soldan vuruyolar canım 20 haftalıkken vuruldum azıcık yakıyor sonra geciyoSeninde 2 hafta sonra sanırım tatlım
Aşının sağ sol kol farketmez sanırım
Ben oglumda vuruldum 2 doz tetenoz 2017 de sımdı tek vuruldum ama doktoruna sor ikinci doz ol derse bi doz daha planlayanlım dedi sanırım 5 i gectiği içinO aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?
Güvenilir bir otelde çokta korkma canm deniz daha iyi tabi. Enfeksiyonum zaten var benim geçmekte bilmiyor dedim gireym. Ama bugün ağrım var girmem daha sanırım tatile gidin tabi deniz tercihiniz olsun yüzmek çok iyi gelir gebelereCanim selam havuz tehlikeli değil mi hamilelikte? Enfeksiyon v.s adına. Eşimde bana tatile gidelim diyor ama ben korkuyorum mikrop kaparım diye
Bir sorun olmadığını söyledi sadeceMerhaba bebeğin 1hafta önde gitmesi konusunda ne düşünüyor doktorunuz acaba benimde önde gidyoda
Geçmiş olsun tedbir amaçlı kendi doktorunuza gidin istersenizkızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi
teşekkür ederim sadece su içerken bile midem bulanıyor ama şükür nefes alabiliyorum gerçekten nefess alamamak çok kötü bir şeymişÇok geçmiş olsunşuan nasılsın belirtiler geçti mi ? Doktorunla gorusmen çok iyi olmuş umarım tekrarı yaşanmaz
İlaç falan verdi mi pekikendi doktorumdu gittiğim kişi çalıştığım için akşamları hastaneye gidiyorum o oradaydı
yok vermedi eğer kusarsan ve çok yoğunlaşırsa serum takarız dedi benim doktor ilaç yanlısı değil bacağıma kramp giriyor dediğimde bile hamilelikte olur diyor magnezyum vermedi :/İlaç falan verdi mi peki
Her doktorun yöntemi farklı tabi . Sebze meyveye ağırlık verin o halde . Belki ağır yemekler yediyseniz ondan mı oldu kiyok vermedi eğer kusarsan ve çok yoğunlaşırsa serum takarız dedi benim doktor ilaç yanlısı değil bacağıma kramp giriyor dediğimde bile hamilelikte olur diyor magnezyum vermedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?