evet öyle söyledi dün pilav köfte yedim ikide yağlı olunca dokundu sanırım anlamadım ki 2.3 gün yağlı yiyecekler yeme dediHer doktorun yöntemi farklı tabi . Sebze meyveye ağırlık verin o halde . Belki ağır yemekler yediyseniz ondan mı oldu ki
Yoğurt falanda iyi gelir belki sogukça . Tekrar geçmiş olsunevet öyle söyledi dün pilav köfte yedim ikide yağlı olunca dokundu sanırım anlamadım ki 2.3 gün yağlı yiyecekler yeme dedi
Salgın var miğde ve bağırsak sorunu oluşturuyor.cocuklarda oldu benim çocuklar daha ağır oluyor doktora gitmeden geçmedi kusması.ishalde vardı .kızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi
bilmiyordum sabah hiçbir şeyim yoktu biranda yamulunca korktumSalgın var miğde ve bağırsak sorunu oluşturuyor.cocuklarda oldu benim çocuklar daha ağır oluyor doktora gitmeden geçmedi kusması.ishalde vardı .
ben sadece kustum ertesi gün geçti .yetişkinler daha hafif atlatıyor. endiselenme 1 2 gün sürüyor.gecmis olsun.
Ya cok sevindim gönlüne göre olmuş. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinEvet canım 3 kız demişlerdi 16. Haftamda baby shower yapmıştım
Bugün detaylıda 2 erkek 1 kız dedi yanılma payı yok dedi
Canım kaç kilo doğdu ve normal dogum yapabildin miKızlar bence bir hafta iki hafta önde gitmesine takılmayın. Benim oğlum iki üç hafta önde gidiyordu. Doktorum sürekli şekerden şüpheleniyordu. İri bir bebek olarak doğdu. Hala yasitlarina göre iriGenetik yapı da etken. Onlar ortalama ölçüler veriyor. Siz anne baba olarak iriydeniz doğal olarak çocuk da öyle oluyor.
Benim ilk kızımda hamilelik şekerim vardi.Canım kaç kilo doğdu ve normal dogum yapabildin mi
Ya ne güzel benimde önden gidiyor bir 10 gün simdiden böyleyse diye korkuyorum normal dogurmayi cok istiyorum inşallah nasip olurBenim ilk kızımda hamilelik şekerim vardi.
4 kilo doğdu hep önden gidiyordu zAten 40+5 de normal doğurdum.
Birde kızlar erken doğar derler sizin kız baya nazlı cikmis demek ki cinsiyete bagli degil erken ya da geç dogmasıBenim ilk kızımda hamilelik şekerim vardi.
4 kilo doğdu hep önden gidiyordu zAten 40+5 de normal doğurdum.
Günaydın canım bende de hamile değilken bağırsak mikrobu olmuştu mide bulantısı yapıp baş dönemesi yapmıştı doktorunda dediği gibi yağlı yiyeceklerden uzak durdum dışardan yemek yemeyi de bıraktım evden ekmek arası götürdüm ama dışarıdan yemedim. Etli yiyecekler de yemedim geçti. Bu süre de ilaç kullanmadım. Nefes darlığı yapmamıştı bende. İnşallah tez zamanda atlatırsın.kızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi
bende artık dışardan yemiyorum baaya sıklaştırmıştım kilo yapar diye bıraktım ekmek arası kaşar domates yedim akşamda haşlanmış patates yerim geçiririm bu günüGünaydın canım bende de hamile değilken bağırsak mikrobu olmuştu mide bulantısı yapıp baş dönemesi yapmıştı doktorunda dediği gibi yağlı yiyeceklerden uzak durdum dışardan yemek yemeyi de bıraktım evden ekmek arası götürdüm ama dışarıdan yemedim. Etli yiyecekler de yemedim geçti. Bu süre de ilaç kullanmadım. Nefes darlığı yapmamıştı bende. İnşallah tez zamanda atlatırsın.
Tüm dozları olduysanız gerek duymuyorlarmış.O aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?
Soldan vuruyolar canım 20 haftalıkken vuruldum azıcık yakıyor sonra geciyo
Hepatit-b sizin demi tutmadı icin tekrarlıyorsunuz benim o aşım tutmamış tekrar olucam hangi hafta olsam diye düşünüyorum umarım ağrılı değildir odaBilseydim bu aşıları gebe kalmadan önce olurdum .
Tetanoz kızamıkçık hepatit b
Yok ben genel için dedim .Zaten hormonlar tavan birde aşı olma stresi yükleniyorHepatit-b sizin demi tutmadı icin tekrarlıyorsunuz benim o aşım tutmamış tekrar olucam hangi hafta olsam diye düşünüyorum umarım ağrılı değildir oda
2 gün daha gelmese suni sancıyla mecbur gelecekti.keyfi yerinde diyorduk hep yaşıtlarından önde gitti.Birde kızlar erken doğar derler sizin kız baya nazlı cikmis demek ki cinsiyete bagli degil erken ya da geç dogması
İns nasip olur normal sanada .ben iki doğumuda tattim.ikinci kızım mecburi sezeryan oldu normal doğabilse 2 saatte gelecekti ama çok zorladı kordon dolonmasi nedeniyle gelemedi mecbur sezeryan olmuştum bebek karar veriyor nasıl doğacağını kısmet yani .Ya ne güzel benimde önden gidiyor bir 10 gün simdiden böyleyse diye korkuyorum normal dogurmayi cok istiyorum inşallah nasip olur
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insallah bebişler2 gün daha gelmese suni sancıyla mecbur gelecekti.keyfi yerinde diyorduk hep yaşıtlarından önde gitti.
İns nasip olur normal sanada .ben iki doğumuda tattim.ikinci kızım mecburi sezeryan oldu normal doğabilse 2 saatte gelecekti ama çok zorladı kordon dolonmasi nedeniyle gelemedi mecbur sezeryan olmuştum bebek karar veriyor nasıl doğacağını kısmet yani .
Simdi inceledim YOYKO'yu. Ingiltere ve AB'de de satiliyormus. Bebek urunlerinde(tekstil ve aksesuarda) AB cok sert kurallari var, guvenlik ve kullanilan kimyasallarla ilgili, isimden dolayi asinayim. Fiyati da gayet guzel. Yataga sabitlenebiliyormus, su sineklik olayina da bayildim.Once farkedemedim ama gizli tekerlekleri varmis, super hakikaten. Yanimda salona vs de gotururum. Malum ilk cocugum olacak, muhtemelen gozumun onunde olsun isterim, her nefes alisini izlerimsaol canım ben sağ tarafımda bir şişlik hissediyordum. Ama bebek heralde diyordum dün doktora gittiğimde sordum o da baktı ultrasonda ve orada tespit etti. bildiğin yumru gibi orası şişmiş ve sert. öylelikle farkettim. Gerçekten kafaya hiç bir şeyi takmamak lazımmış onu anladım. Umarım başarabilirim.
Saol canım yorumun için umarım iğneler bitince düzelir.
canım bende yoyko 8 in 1 aldım o da anne yanı olarak kullanıbilen park yataklardan. Hem senin yatağın ile de birleştirebiliyorsun yan tarafı iniyor aşağıya doğru. Bi bak istersen ona da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?