2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Her doktorun yöntemi farklı tabi . Sebze meyveye ağırlık verin o halde . Belki ağır yemekler yediyseniz ondan mı oldu ki
evet öyle söyledi dün pilav köfte yedim ikide yağlı olunca dokundu sanırım anlamadım ki 2.3 gün yağlı yiyecekler yeme dedi

evet öyle söyledi dün pilav köfte yedim ikide yağlı olunca dokundu sanırım anlamadım ki 2.3 gün yağlı yiyecekler yeme dedi
Yoğurt falanda iyi gelir belki sogukça . Tekrar geçmiş olsun

Salgın var miğde ve bağırsak sorunu oluşturuyor.cocuklarda oldu benim çocuklar daha ağır oluyor doktora gitmeden geçmedi kusması.ishalde vardı .
ben sadece kustum ertesi gün geçti .yetişkinler daha hafif atlatıyor. endiselenme 1 2 gün sürüyor.gecmis olsun.

bilmiyordum sabah hiçbir şeyim yoktu biranda yamulunca korktum

Canım kaç kilo doğdu ve normal dogum yapabildin mi

Günaydın canım bende de hamile değilken bağırsak mikrobu olmuştu mide bulantısı yapıp baş dönemesi yapmıştı doktorunda dediği gibi yağlı yiyeceklerden uzak durdum dışardan yemek yemeyi de bıraktım evden ekmek arası götürdüm ama dışarıdan yemedim. Etli yiyecekler de yemedim geçti. Bu süre de ilaç kullanmadım. Nefes darlığı yapmamıştı bende. İnşallah tez zamanda atlatırsın.

bende artık dışardan yemiyorum baaya sıklaştırmıştım kilo yapar diye bıraktım ekmek arası kaşar domates yedim akşamda haşlanmış patates yerim geçiririm bu günü

O aşilarin 5 yil gecerliligi var sanirim ben 2018de vurunmustum gerekli olmaz muhtemelen.Peki doktor hepatit B vurunmami istedi?sizden var mi vurunan hamilelikte ?
Tüm dozları olduysanız gerek duymuyorlarmış.
Hayır sadece doktorun bana verdiği çizelgede tetanoz aşısı var .
Hepatit B hakkında hiçbir bilgim yok .

Birde kızlar erken doğar derler sizin kız baya nazlı cikmis demek ki cinsiyete bagli degil erken ya da geç dogması
2 gün daha gelmese suni sancıyla mecbur gelecekti.keyfi yerinde diyorduk hep yaşıtlarından önde gitti.
Ya ne güzel benimde önden gidiyor bir 10 gün simdiden böyleyse diye korkuyorum normal dogurmayi cok istiyorum inşallah nasip olur
İns nasip olur normal sanada .ben iki doğumuda tattim.ikinci kızım mecburi sezeryan oldu normal doğabilse 2 saatte gelecekti ama çok zorladı kordon dolonmasi nedeniyle gelemedi mecbur sezeryan olmuştum bebek karar veriyor nasıl doğacağını kısmet yani .

Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insallah bebişler

Arkadaşlar degerime bakar mısınız anlayan varsa

Simdi inceledim YOYKO'yu. Ingiltere ve AB'de de satiliyormus. Bebek urunlerinde(tekstil ve aksesuarda) AB cok sert kurallari var, guvenlik ve kullanilan kimyasallarla ilgili, isimden dolayi asinayim. Fiyati da gayet guzel. Yataga sabitlenebiliyormus, su sineklik olayina da bayildim.Once farkedemedim ama gizli tekerlekleri varmis, super hakikaten. Yanimda salona vs de gotururum. Malum ilk cocugum olacak, muhtemelen gozumun onunde olsun isterim, her nefes alisini izlerim
Cok cok tesekkur ederim, cok makbule gecti bu tavsiyeniz. Siz de gule gule kullanin bebisinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…