- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Biz sormuştuk bu haftalarda iyi birşey bu dedi doktor.Merhaba bebeğin 1hafta önde gitmesi konusunda ne düşünüyor doktorunuz acaba benimde önde gidyoda
aynı durumdaymışız. Bende tek mi çift mi olayım diye doktoruma soracağım.Ben oglumda vuruldum 2 doz tetenoz 2017 de sımdı tek vuruldum ama doktoruna sor ikinci doz ol derse bi doz daha planlayanlım dedi sanırım 5 i gectiği için
En güzeli şifası olsun.bende artık dışardan yemiyorum baaya sıklaştırmıştım kilo yapar diye bıraktım ekmek arası kaşar domates yedim akşamda haşlanmış patates yerim geçiririm bu günü
Öyle mi iyi ozaman çok sevindim benim bebeğimin başında kist var bu rahatlatı enazindanBiz sormuştuk bu haftalarda iyi birşey bu dedi doktor.
Havalar ısınıyor benim mevsimsel astımım da var acaba diyorum bu da öyle birşey olabilir hormonlar mevsim derken alerjik birşeydir belki hergün pencereyi açıyoruz falan hava zaten kirli yada bilemiyorum ya bende düşünüp duruyorum neden oldu diye randevu bulamadım doktor için , umarım geçici birşeydirEvet ne yazık kiboynum değil de, bilekler, bacaklar, kollar, karın çevresi, batar gibi ani kaşıntılar, mümkün olduğunca her gün duş sonrası nemlendiriyorum ama yine de oluyor.
Benimde öyle bence gaz var internete baktığımda öyle gözüküyor. Hala alt karın ve üst karın olarak göbeğim o yuvarlaklık yokYa benim midem gobegimden daha şiş.Afedersinz kabizlik da yok ama hormonlarla ilgili mi acaba .Midem bu kadar sismese hic hamile gibi durmayacagim.Karnim bile boyle degil
Benim deeeeKızlar benim burnum o kadar kuru ki sanki nefes alamıyorum. Nasıl geçer bu ya
Ben buhurdanlık gibi bişi aldım altında mum yanıo üstüne su koyuyorsun yanımda o uyurken baya rahatlattı gibi. Uyuduğun odayı nemlendirmek önemliKızlar benim burnum o kadar kuru ki sanki nefes alamıyorum. Nasıl geçer bu ya
Bugünlerde salgın var bağırsak mikrobunu çevremde de yaşayan çok, bol sıvı tüket cırcır olursan patates ye, geçmiş olsunkızlar günaydın dün bir saat koltukta uyuya kalmışım kalktığımda nefes alamıyordum bildiğiniz göğsümde bir sancı midem bulanıyor karnım gurulduyor yürüyorum evin içinde ama nefes alamıyorum resmen gece gece sokağa çıktık hava almak için geçmedi en sonunda hastaneye gittik kendi doktorum vardı bebekle alakalı bir sorun değil dedi bağırsaklarında mikrop oluşmuştur yağlı yeme bir kaç gün dedi ne alaka hala anlamış değilim çok kusma olursa gel serum taktırırız dedi
teşekkür ederim öyleymiş bugün öğrendim baya kişi geçirmişBugünlerde salgın var bağırsak mikrobunu çevremde de yaşayan çok, bol sıvı tüket cırcır olursan patates ye, geçmiş olsun
Aynı ben akşamları oluyordu. Kendini rahatlaticak şeyler yap. Cildiyeci kafanı boşalt dedi banaEvet biraz stresli zamanlar geçiriyorum gerçekten o da çok etkiledi beni şu An sadece çenem kaşınıyor döküntü yok ama akşama doğru artıyorNe olur ne olmaz ben bi gideyim en iyisi doktora
Benim de aynı zaten deviasyon da var burnumda iyice kuruyor. bu dönemlerde kuruluk yaşanıyormuş maalesef hava nemlendirici almıştım onu kullanıyorum iyi geliyor. Bebiş için de lazım olacak aslında edinmek gerek.Kızlar benim burnum o kadar kuru ki sanki nefes alamıyorum. Nasıl geçer bu ya
hamilelik döneminde uçucu yağların kullanılması önerilmiyor diye okumuştum, siz sormuş muydunuz doktora bu konuyuBenim de aynı zaten deviasyon da var burnumda iyice kuruyor. bu dönemlerde kuruluk yaşanıyormuş maalesef hava nemlendirici almıştım onu kullanıyorum iyi geliyor. Bebiş için de lazım olacak aslında edinmek gerek.
Ben geçen sene deermanın nemlendiricisini almıştım. altta uçucu yağ bölmesi var okaliptus vs damlatıp kullanıyorum.
Doktoruma sormadım ama araştırdığım kadarıyla ilk trimesterde önerilmiyor sonrasında herhangi bir zararı yok ben ilk trimesterde hava nemlendiriciyi boş çalıştırıyordum şimdi papatya yağı vs koyuyorum günün yorgunluğunu alıyor :)hamilelik döneminde uçucu yağların kullanılması önerilmiyor diye okumuştum, siz sormuş muydunuz doktora bu konuyu
Dikkat et canım o zamanVajinal değil canım benim o şekilde kanamam hiç olmadı benim normal hayatımda kanım pıhtılaşmıyor şimdi de diş eti burun kanamam çok oluyor maalesef ,doğumda da sıkıntı oluşturacağı için yüksek riskli gebelik durumuna giriyor ilaç vs kullanmam gerekiyor
Inan bebis midemdeymis gibi cok sisimBenimde öyle bence gaz var internete baktığımda öyle gözüküyor. Hala alt karın ve üst karın olarak göbeğim o yuvarlaklık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?