2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebişlere bu kış giyecekleri astronot tulum gibi bişi almak lazım mı? Minicik bebek soğuklarda dışarı cıkıjca ne giycek ne yapcak hiç anlayamadım :)

Evet ne yazık ki boynum değil de, bilekler, bacaklar, kollar, karın çevresi, batar gibi ani kaşıntılar, mümkün olduğunca her gün duş sonrası nemlendiriyorum ama yine de oluyor.
Havalar ısınıyor benim mevsimsel astımım da var acaba diyorum bu da öyle birşey olabilir hormonlar mevsim derken alerjik birşeydir belki hergün pencereyi açıyoruz falan hava zaten kirli yada bilemiyorum ya bende düşünüp duruyorum neden oldu diye randevu bulamadım doktor için , umarım geçici birşeydir

Ya benim midem gobegimden daha şiş.Afedersinz kabizlik da yok ama hormonlarla ilgili mi acaba .Midem bu kadar sismese hic hamile gibi durmayacagim.Karnim bile boyle degil
Benimde öyle bence gaz var internete baktığımda öyle gözüküyor. Hala alt karın ve üst karın olarak göbeğim o yuvarlaklık yok

Kızlar selam, bu ara o kadar sık tuvalete çıkıyorum ki içtiğim su geri çıkıyor resmen. Öyle idrarda yanma vs de yok. Hafif bi karnımda gerilme ağrı hissediyorum bu aralar başka da bir şikayetim yok. Sistit olsam az az ağrılı gelir diye düşünüyorum ama benim öyle değil. Bu aylarda sık idrara çıkmak normal mi

Bugünlerde salgın var bağırsak mikrobunu çevremde de yaşayan çok, bol sıvı tüket cırcır olursan patates ye, geçmiş olsun

Evet biraz stresli zamanlar geçiriyorum gerçekten o da çok etkiledi beni şu An sadece çenem kaşınıyor döküntü yok ama akşama doğru artıyor Ne olur ne olmaz ben bi gideyim en iyisi doktora
Aynı ben akşamları oluyordu. Kendini rahatlaticak şeyler yap. Cildiyeci kafanı boşalt dedi bana

Kızlar benim burnum o kadar kuru ki sanki nefes alamıyorum. Nasıl geçer bu ya
Benim de aynı zaten deviasyon da var burnumda iyice kuruyor. bu dönemlerde kuruluk yaşanıyormuş maalesef hava nemlendirici almıştım onu kullanıyorum iyi geliyor. Bebiş için de lazım olacak aslında edinmek gerek.
Ben geçen sene deermanın nemlendiricisini almıştım. altta uçucu yağ bölmesi var okaliptus vs damlatıp kullanıyorum.

Eklentiler

• deerma.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 44
hamilelik döneminde uçucu yağların kullanılması önerilmiyor diye okumuştum, siz sormuş muydunuz doktora bu konuyu

hamilelik döneminde uçucu yağların kullanılması önerilmiyor diye okumuştum, siz sormuş muydunuz doktora bu konuyu
Doktoruma sormadım ama araştırdığım kadarıyla ilk trimesterde önerilmiyor sonrasında herhangi bir zararı yok ben ilk trimesterde hava nemlendiriciyi boş çalıştırıyordum şimdi papatya yağı vs koyuyorum günün yorgunluğunu alıyor :)

Dikkat et canım o zaman
Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…