Gündüz hep elim karnımda eve gidince de eşim devraliyor uyuyana kadar eli karnımda. Ama bazen sık sık hissediyorum bazen de nadiren hissediyorum normaldir inşallah :)Artık elim karnımda geziyorharika bi his tarif edilmez yaşanır demi
gerçekten her gün mutlu uyanmak için bir sebep ben kedime bile aşığım durup dururken allahım ne güzel kedi deyip çıldırıyorum evde oğluşum olunca bakalım nasıl olcak sanırım gıcık kaynanalardan olcamArtık elim karnımda geziyorharika bi his tarif edilmez yaşanır demi
O baloncuk gibi olanı bende hissettim sanırım ama bi kere olunca dedim yanıldım sanırımBn başlangıçta 14. hftada ve 15. haftada birer gün hissettim. Her ikisinde de göbeğimin byağı altı kasığa doğruydu. Sonra pek hissedemedim genel olaak
O kuruyan kısmı soymayın yolmayın knendiliğinden düşer diye okumuştum bir yerde. bir de ıslak görürseniz sıkmayın kesinlikle diye okumuştum.
Parol ve minoset kullanabilirsin hamileyken ama plus olmayanları olmasına dikkat et onları kullandırmıyorlar hamilelikte.
Bunları okurkn uzun süredir bir şey hissetmediğimi düşünüyordum ben de. Tam R Roseash baloncuk patlamasını okurken göbek deliğimin tam altında baloncuk patlaması gibi bir şey hissettim, galiba bebekti
arka arkaya olmuyor o his bir kere oluyorO baloncuk gibi olanı bende hissettim sanırım ama bi kere olunca dedim yanıldım sanırım
Kesinlikle bende o kaynanalardan olucamgerçekten her gün mutlu uyanmak için bir sebep ben kedime bile aşığım durup dururken allahım ne güzel kedi deyip çıldırıyorum evde oğluşum olunca bakalım nasıl olcak sanırım gıcık kaynanalardan olcam
Yaa yalnız olmamak ne güzel. En son ne zaman gördünüz bebeği, ya da ne zaman göreceksiniz?Ben, tum anlattiklarinizla. 19. haftadayim.
benimki iki ailenin de ilk torunuKesinlikle bende o kaynanalardan olucamHep yadırgardım evhamlı pimpirik anneleri, daha doğmadan onlardan beterim.
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun canımValla Sabaha kadar uyutmadı kol ağrısı beni herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama öldüm resmen. Doktor parol içebilirsin ağrı olursa demişti içmedim ben. Ama fikrimi sorarsan gribinin geçmesini bekle hem grip hemde o lanet ağrı aynı anda çekilmez olur
gerçekten her gün mutlu uyanmak için bir sebep ben kedime bile aşığım durup dururken allahım ne güzel kedi deyip çıldırıyorum evde oğluşum olunca bakalım nasıl olcak sanırım gıcık kaynanalardan olcam
dışardan bakan için basit bir tekir ama benim için dünyanın en tatlı yaramaz ve sinirli kedisiAyyy o kedi sevgisi zaten beni benden alıyor, bazen kendimi kaybediyorum severken
dışardan bakan için basit bir tekir ama benim için dünyanın en tatlı yaramaz ve sinirli kedisi
Burda arkadaşlardan mı etkileniyorum bilmiyorumTesekkur ederim. Tam kan ve idrari her ay istiyorum dedi takibimi yapan hoca. TSH ve Serbest T4 ben de subhipotiroidzm var, minik 25 mglik bir tiroid hapi alirim sabahlari, o nedenle gebelikte bir takipte olalim dediler. Yukselme azalma olursa diye. Idrar kulturunu de ayri olarak, gecen ay bir minik enfeksiyon atlattigim icin monurol sase kullanmistim. Bakalim herhangi bir enfeksiyon uremesi var mi tekrar, yoksa duzeldi mi diye bakacaklar.
Suan 19. haftadayim. Aile hekimliginde de 12. hafta gibi idrar ve kan bakilmisti. Gidin aile hekiminize gebeyim deyin, yapiyorlar boyle testleri.
bebekler şanslı evde bir kedi köpekle büyümek çok güzelAynen bizimki de koca vücutlu iri kemikli bi sarman. Başkası için alelade bi sokak kedisiAma deli oluyorum, yakaladıkça sıkıştırıyorum kolunu bacağını poposunu neresi olursa İyi ki varlar hayatımızda
Ben şuan 17. Haftamın içindeyim geçen hafta hissetmiştimarka arkaya olmuyor o his bir kere oluyorsen kaçıncı hfatandaydın
herkesin farklı ama benim bu ara sıklaştı geçen haftalarda bir hafta içinde toplasan 3 kere ancak hissetmişimdirBen şuan 17. Haftamın içindeyim geçen hafta hissetmiştim
29 Mayis'ta artik dogumumu yaptiracak hocada basladim. Orda gorduk. Cinsiyetini teyit etti. (1 hafta once de prenatolog ziyaretim olmustu.) Simdi bu pazara randevum var. Test sonuclarimi degerlendirecek. Rahim agzi olcumu de yapacak sanirim. Umarim iyi gecer. Esimin ilk babalar gunu olacak.Yaa yalnız olmamak ne güzel. En son ne zaman gördünüz bebeği, ya da ne zaman göreceksiniz?
Aklinizda kalmasin diye, aile hekiminize gidin ve orada size atanan yada atanacak ebe hemsire ile gorusun. Gebelere cok ozen gosteriyorlar. Ben 12. haftamda gitmistim haber vermeye ki, yetiskin olduktan sonra ilk devlet hastanesiydi gittigim. Hep ozele giderdim. Hemen kan ve idrar aldilar 1-2 gun sonrasina randevu vererek. Devlet karsiliyor hem de idrar sadece tam idrar degil ayni zamanda enfeksiyon ureme var mi diye idrar kulturu olarak da bakiliyor.Burda arkadaşlardan mı etkileniyorum bilmiyorumbende bi kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda baskı oluyor ve çok sık tuvalate çıkma ihtiyacı duyuyorum. Yanma felan yok bol su içiyorum zaten. Dedim acaba siz demi şikayetten gittiniz yoksa rutin kontrol mü diye merak ettim. Rutin kontrol olsaydı randevu alacaktım
Evet yazın çok zor ya inşallah biran evvel atlatırsınTeşekkür ederim tatlım
Vurulduğun kolun üstüne yatmadın umarım.
Grip olmamaya bak çok illet birşeynormal zamanda olsa antibiyotik içerdim
Şimdi çorba sıcak su portakal mandalina mevsimede değil limona dayadım kendimi c vitamini zencefil iyi diyorlar onuda doktora danışmadan içememyazın grip olmakta piyango gibi birşey
Geçmiş olsun şükür birşey yokmuş , ama yassı epitel enfeksiyon evet bende de 33 çıkmıştı üromisin şase vermişti doktor tek kullanımlık geçti şükür bol su iç demişti ama ne hikmettir bilmiyorum tekrarlıyor 4 kere oldu şu an gitsem yine yüksek çıkar şikayetlerim var kurtaramadım kendimi hiç ..Kızlar kasık ağrılarindan bahsedenler olmus bende bu yüzden hastanede açtım gözümü 3 gündür ağrım oluyordu doktor büyüme atakları dedi kızım gayet saglikliydi ac gitmistim ama kıpır kıpırdı plesenta rahim ağzı suyu her şeyi güzel dedi ağrısı olanlar korkmasınlar hemen ben de dun tüm gün ağladım boşuna strese sokmusum yavrumu
kan ve idrar tahlili de verdim demir ilacı kullanmama rağmen düşmüş kan değerlerim sanırım bulantı kaynaklı duzensiz kullanımdan faydasini gormedim,
idrarda da yassı epitel 70 lerde çıkmış enfeksiyon mu oluyor bu bilen var mi internete baktım ama anlayamadim tahlil sonucu göstermek için yarin gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?