2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benimde bir çıkıntı gördüm dedi büyük olasılık erkek dedi ya gene arada kaldım şimdi kordon buyur orda durur mu sizce

Artık elim karnımda geziyor harika bi his tarif edilmez yaşanır demi
gerçekten her gün mutlu uyanmak için bir sebep ben kedime bile aşığım durup dururken allahım ne güzel kedi deyip çıldırıyorum evde oğluşum olunca bakalım nasıl olcak sanırım gıcık kaynanalardan olcam

O baloncuk gibi olanı bende hissettim sanırım ama bi kere olunca dedim yanıldım sanırım

Kesinlikle bende o kaynanalardan olucam Hep yadırgardım evhamlı pimpirik anneleri, daha doğmadan onlardan beterim.

Kesinlikle bende o kaynanalardan olucam Hep yadırgardım evhamlı pimpirik anneleri, daha doğmadan onlardan beterim.
benimki iki ailenin de ilk torunu Birde boş gebelik geçirdim bu ikinci hamileliğim o şeyler yaşanmasın diye bütün herkes el bebek gül bebek iddare ediyor doğduğunda düşünemiyorum

Teşekkür ederim tatlım
Vurulduğun kolun üstüne yatmadın umarım.
Grip olmamaya bak çok illet birşey normal zamanda olsa antibiyotik içerdim
Şimdi çorba sıcak su portakal mandalina mevsimede değil limona dayadım kendimi c vitamini zencefil iyi diyorlar onuda doktora danışmadan içemem yazın grip olmakta piyango gibi birşey

Ayyy o kedi sevgisi zaten beni benden alıyor, bazen kendimi kaybediyorum severken

dışardan bakan için basit bir tekir ama benim için dünyanın en tatlı yaramaz ve sinirli kedisi

Aynen bizimki de koca vücutlu iri kemikli bi sarman. Başkası için alelade bi sokak kedisi Ama deli oluyorum, yakaladıkça sıkıştırıyorum kolunu bacağını poposunu neresi olursa İyi ki varlar hayatımızda

Burda arkadaşlardan mı etkileniyorum bilmiyorum bende bi kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda baskı oluyor ve çok sık tuvalate çıkma ihtiyacı duyuyorum. Yanma felan yok bol su içiyorum zaten. Dedim acaba siz demi şikayetten gittiniz yoksa rutin kontrol mü diye merak ettim. Rutin kontrol olsaydı randevu alacaktım

Yaa yalnız olmamak ne güzel. En son ne zaman gördünüz bebeği, ya da ne zaman göreceksiniz?
29 Mayis'ta artik dogumumu yaptiracak hocada basladim. Orda gorduk. Cinsiyetini teyit etti. (1 hafta once de prenatolog ziyaretim olmustu.) Simdi bu pazara randevum var. Test sonuclarimi degerlendirecek. Rahim agzi olcumu de yapacak sanirim. Umarim iyi gecer. Esimin ilk babalar gunu olacak.

Aklinizda kalmasin diye, aile hekiminize gidin ve orada size atanan yada atanacak ebe hemsire ile gorusun. Gebelere cok ozen gosteriyorlar. Ben 12. haftamda gitmistim haber vermeye ki, yetiskin olduktan sonra ilk devlet hastanesiydi gittigim. Hep ozele giderdim. Hemen kan ve idrar aldilar 1-2 gun sonrasina randevu vererek. Devlet karsiliyor hem de idrar sadece tam idrar degil ayni zamanda enfeksiyon ureme var mi diye idrar kulturu olarak da bakiliyor.
Sizi kayitlarlar, ve asi-kan&idrar kontrolu icin ararlar.

Evet yazın çok zor ya inşallah biran evvel atlatırsın Bol bol meyve tüketip dinlenmek dışında pek bir şans yok malesef.

Geçmiş olsun şükür birşey yokmuş , ama yassı epitel enfeksiyon evet bende de 33 çıkmıştı üromisin şase vermişti doktor tek kullanımlık geçti şükür bol su iç demişti ama ne hikmettir bilmiyorum tekrarlıyor 4 kere oldu şu an gitsem yine yüksek çıkar şikayetlerim var kurtaramadım kendimi hiç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…