O baloncuk gibi olanı bende hissettim sanırım ama bi kere olunca dedim yanıldım sanırım
Ben de demin dediğimde hissettim bir iki kere baloncuk o kadar. İlk gebelik olunca ben de hissettiklerimden emin olamıyorum. Belki hissettiğim başka şeyler de bebek ama anlayamıyorum ki işte :) İnş birkaç hafta geçince herhalde artık ayırt edebilicez diye umuyorumarka arkaya olmuyor o his bir kere oluyorsen kaçıncı hfatandaydın
Zor atlattım ama şükür grip geçti bir tek bazen arada öksürük tutuyor,şimdiki sorunum bebeğin eşinin aşağıda olmasıPapatyamelo geçmiş olsun tatlım yazın grip piyangosu ikimize vurdu sanırım hayırlısıyla bende atlatırım inşAllah
Nasıl oldun bu arada
Bende çok istiyordum. Yasak .Bugün minik kuşumla hamile pilatesine başlıyoruz. Aranızda pilatese giden ve kolay doğum yapan var mı?
bende çok istedim yoga ya da pilates ama doktorum izin vermedi. önceden yapıyo olsaydın tamam ama hamileyken başlamanı istemiyorum dediBugün minik kuşumla hamile pilatesine başlıyoruz. Aranızda pilatese giden ve kolay doğum yapan var mı?
Bende çok öksürüyorum.3. Günüm Ballı Süt limonlu ballı su tavuk çorbası içiyorum. Birde soğuk meyve yemim diye kayısıyı hoşaf gibi yaptım içtim. Ciğerim çıkacak gibi pcr testide verdim o malum bela hastalık çıkmazsa önce aile hekimine gideceğim sonra Jinekolog yazarım. Öksürmekten bebeğe birşey olacak diye korkuyorumZor atlattım ama şükür grip geçti bir tek bazen arada öksürük tutuyor,şimdiki sorunum bebeğin eşinin aşağıda olmasısanada geçmiş olsun canım,bol bol vitamin tüket dicemde yinede ilaçsız zor atlatılıyor,bana en son antibiyotik falan verdiler 3 serum taktılar,bir daha olmam İNŞALLAH grip falan,sen nasıl oldun
Bana da doktorum en başından yürüyüş yüzme önerdi geçen hafta da artık yoga ya da pilates de yapabilirsin. Hamile pilatesi sertifikası olması yeterli dedi. Hatta benim pilates hocam aynı zamanda doula son aylarda da doula olarak hizmet alıcam.bende çok istedim yoga ya da pilates ama doktorum izin vermedi. önceden yapıyo olsaydın tamam ama hamileyken başlamanı istemiyorum dedi
aynen bana da yürüyüş ve yüzme sadece dedi. E süpermiş doula olması da çok iyiBana da doktorum en başından yürüyüş yüzme önerdi geçen hafta da artık yoga ya da pilates de yapabilirsin. Hamile pilatesi sertifikası olması yeterli dedi. Hatta benim pilates hocam aynı zamanda doula son aylarda da doula olarak hizmet alıcam.
Şimdilik online başladım sonlara doğru eve gelip birebir çalışacağız. Kadın çok tatli. Doğum çantasında, doğum alışverişinde bile destek oluyormuş. Sancınız başladığında evinize geliyor meditasyon masaj pilates yaptırıyor sonra beraber hastaneye geçip doğumda destek oluyor .aynen bana da yürüyüş ve yüzme sadece dedi. E süpermiş doula olması da çok iyi
hangi şehirdesiniz :)Şimdilik online başladım sonlara doğru eve gelip birebir çalışacağız. Kadın çok tatli. Doğum çantasında, doğum alışverişinde bile destek oluyormuş. Sancınız başladığında evinize geliyor meditasyon masaj pilates yaptırıyor sonra beraber hastaneye geçip doğumda destek oluyor .
Kocaeli'de yaşıyorum :)hangi şehirdesiniz :)
Öyle hissetme.Bizler çok güzeliz. Benimde boyum kısa midi boy elbise hoşuna gidiyorsa iş yerin izin veriyorsa çok hoş duruyor hafif yüksek topuklu spor ayakkabılarla ♡kızlar ben kendimi çok çirkin hissediyorum yatayt gömlek giyiyorum işe gelirken haliyle bol zaten boyum kısa kiloluyum bilmiyorum yaa hiçbir şekilde güzel hissetmiyorum böyle hissetikce daha da çok salıyorum kendimi
Sakın böyle düşünmeyin tam tersi en güzel dönemlerimizi yaşıyoruz. Kilo gelip geçici bebişi emzirirken peşinde koşarken her şekilde vereceğiz. Kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor bu dönemde çünkü içimizde bir mucize taşıyoruz.kızlar ben kendimi çok çirkin hissediyorum yatayt gömlek giyiyorum işe gelirken haliyle bol zaten boyum kısa kiloluyum bilmiyorum yaa hiçbir şekilde güzel hissetmiyorum böyle hissetikce daha da çok salıyorum kendimi
karışmazlar ne giydiğime bilmiyorum upuzun saçlarımı çok dökülüyor diye biranda omuz hizasında kestim şimdi onun özlemini de çekiyorum makyajla bile güzel hissedemiyorumÖyle hissetme.Bizler çok güzeliz. Benimde boyum kısa midi boy elbise hoşuna gidiyorsa iş yerin izin veriyorsa çok hoş duruyor hafif yüksek topuklu spor ayakkabılarla ♡
kesinlikle zaten normal kilomun üzerine devasa bir kilo almadım 1,60 - 77 kiloyum suanda 2 kilo aldım ama bilmiyorum kendimi 100 kilo gibi hissediyorum eşimde asla öyle kötü hissetirecek biri değil ama neden böyle oluyor bilemedimSakın böyle düşünmeyin tam tersi en güzel dönemlerimizi yaşıyoruz. Kilo gelip geçici bebişi emzirirken peşinde koşarken her şekilde vereceğiz. Kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor bu dönemde çünkü içimizde bir mucize taşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?