2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O baloncuk gibi olanı bende hissettim sanırım ama bi kere olunca dedim yanıldım sanırım

arka arkaya olmuyor o his bir kere oluyor sen kaçıncı hfatandaydın
Ben de demin dediğimde hissettim bir iki kere baloncuk o kadar. İlk gebelik olunca ben de hissettiklerimden emin olamıyorum. Belki hissettiğim başka şeyler de bebek ama anlayamıyorum ki işte :) İnş birkaç hafta geçince herhalde artık ayırt edebilicez diye umuyorum

Kızlar kasığımın sağ tarafında hafif sızı gibi ağrı gibi bir his var bazen sürekli oluyor bazen gelip gidiyor. Normal mi sizce bu? Acaba bebek hareketimi diyorum ama bebek hareketleri sızı ağrı gibi olmaz bence

Papatyamelo geçmiş olsun tatlım yazın grip piyangosu ikimize vurdu sanırım hayırlısıyla bende atlatırım inşAllah

Nasıl oldun bu arada
Zor atlattım ama şükür grip geçti bir tek bazen arada öksürük tutuyor,şimdiki sorunum bebeğin eşinin aşağıda olması sanada geçmiş olsun canım,bol bol vitamin tüket dicemde yinede ilaçsız zor atlatılıyor,bana en son antibiyotik falan verdiler 3 serum taktılar,bir daha olmam İNŞALLAH grip falan,sen nasıl oldun

Bugün minik kuşumla hamile pilatesine başlıyoruz. Aranızda pilatese giden ve kolay doğum yapan var mı?
Bende çok istiyordum. Yasak .
Doğumu kolaylaştırması ayrı doğum sonrası emzirme kaynaklı duruş bozukluğu sırt ağrısınada iyi geliyor.Hem sana hem bebeğine şifa olsun ♡

Bugün minik kuşumla hamile pilatesine başlıyoruz. Aranızda pilatese giden ve kolay doğum yapan var mı?
bende çok istedim yoga ya da pilates ama doktorum izin vermedi. önceden yapıyo olsaydın tamam ama hamileyken başlamanı istemiyorum dedi

Bende çok öksürüyorum.3. Günüm Ballı Süt limonlu ballı su tavuk çorbası içiyorum. Birde soğuk meyve yemim diye kayısıyı hoşaf gibi yaptım içtim. Ciğerim çıkacak gibi pcr testide verdim o malum bela hastalık çıkmazsa önce aile hekimine gideceğim sonra Jinekolog yazarım. Öksürmekten bebeğe birşey olacak diye korkuyorum

Canım hayırlısıyla yukarıya çıkar sen bol bol dinlen.Alllahım bu pis gripten seni bebeğini korumuş. Hayırlısıyla bunuda atlatacaksın

bende çok istedim yoga ya da pilates ama doktorum izin vermedi. önceden yapıyo olsaydın tamam ama hamileyken başlamanı istemiyorum dedi
Bana da doktorum en başından yürüyüş yüzme önerdi geçen hafta da artık yoga ya da pilates de yapabilirsin. Hamile pilatesi sertifikası olması yeterli dedi. Hatta benim pilates hocam aynı zamanda doula son aylarda da doula olarak hizmet alıcam.

aynen bana da yürüyüş ve yüzme sadece dedi. E süpermiş doula olması da çok iyi

aynen bana da yürüyüş ve yüzme sadece dedi. E süpermiş doula olması da çok iyi
Şimdilik online başladım sonlara doğru eve gelip birebir çalışacağız. Kadın çok tatli. Doğum çantasında, doğum alışverişinde bile destek oluyormuş. Sancınız başladığında evinize geliyor meditasyon masaj pilates yaptırıyor sonra beraber hastaneye geçip doğumda destek oluyor .

hangi şehirdesiniz :)

kızlar ben kendimi çok çirkin hissediyorum ya tayt gömlek giyiyorum işe gelirken haliyle bol zaten boyum kısa kiloluyum bilmiyorum yaa hiçbir şekilde güzel hissetmiyorum böyle hissetikce daha da çok salıyorum kendimi

Öyle hissetme.Bizler çok güzeliz. Benimde boyum kısa midi boy elbise hoşuna gidiyorsa iş yerin izin veriyorsa çok hoş duruyor hafif yüksek topuklu spor ayakkabılarla ♡

Sakın böyle düşünmeyin tam tersi en güzel dönemlerimizi yaşıyoruz. Kilo gelip geçici bebişi emzirirken peşinde koşarken her şekilde vereceğiz. Kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor bu dönemde çünkü içimizde bir mucize taşıyoruz.

Öyle hissetme.Bizler çok güzeliz. Benimde boyum kısa midi boy elbise hoşuna gidiyorsa iş yerin izin veriyorsa çok hoş duruyor hafif yüksek topuklu spor ayakkabılarla ♡
karışmazlar ne giydiğime bilmiyorum upuzun saçlarımı çok dökülüyor diye biranda omuz hizasında kestim şimdi onun özlemini de çekiyorum makyajla bile güzel hissedemiyorum

kesinlikle zaten normal kilomun üzerine devasa bir kilo almadım 1,60 - 77 kiloyum suanda 2 kilo aldım ama bilmiyorum kendimi 100 kilo gibi hissediyorum eşimde asla öyle kötü hissetirecek biri değil ama neden böyle oluyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…