18 haftalik ise geldikten sonra basladi masa basi gibi calisiyorum ayagimin altinda tahta var yukseltiyorum. İraz daha iyi simdiUykudan uyandığında olduysa eğer yatış pozisyonundan da olabilir. Gün içinde kendini yoklamaya devam et. Kaç haftalıksın.
Yer aciyolar kendilerine de biz pinpirik yapiyoz birazDünde benim oldu aynı şekilde yazdım buraya dinlenmek iyi gelir dedi anneler yattım sol tarafıma bol su içtim enfeksiyon olursa diye ,biraz daha iyim , bugün çok çok azaldı yine yatıyorum korkudan da artıyor biraz iş güç yapamıycam artık bugün tatilbebekler büyüyor biraz zorlayacaklar bu şekilde bence
Bn başlangıçta 14. hftada ve 15. haftada birer gün hissettim. Her ikisinde de göbeğimin byağı altı kasığa doğruydu. Sonra pek hissedemedim genel olaakBebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz???Bugun bi 10 kere gobek deligimin ust hizasinda sagli sollu baloncuk patlamasi gibi seyler oldu, ama gaz degil kesnlikle.
O kuruyan kısmı soymayın yolmayın knendiliğinden düşer diye okumuştum bir yerde. bir de ıslak görürseniz sıkmayın kesinlikle diye okumuştum.Kızlar meme ucumda sarı sütümsü bir madde var kuruyo ve temizlemeye çalışinca acıyor sizin de böyle mi nasıl yumuşatıp temizleyecegim ben bunu
Parol ve minoset kullanabilirsin hamileyken ama plus olmayanları olmasına dikkat et onları kullandırmıyorlar hamilelikte.Kızlar iyi akşamlar bugün çok fena boğaz ve baş ağrım var sanırım grip olacağım hamilelikte parol içen var mı ben doktora sormamışım hiç belki rahatlatır mı diye düşünüyorum baya Bi rahatsız hissediyorum kendimi
Benimde bugün 17.haftamız bitti hiç tık yok ne kelebek uçuşu ne başka bişey ara ara sancı gibi bişey oluyor ama o bebiş gibi gelmiyor bana
Bunları okurkn uzun süredir bir şey hissetmediğimi düşünüyordum ben de. Tam R Roseash baloncuk patlamasını okurken göbek deliğimin tam altında baloncuk patlaması gibi bir şey hissettim, galiba bebektiben iki gündür hissediyorum baya net baloncuk patlamasının ilerisinde artık müthiş bir şey <3
Aynen müdahale etmemeye çalışıyorum meme ucunu uyarmak iyi değilmiş. Böyle devam edecez inşallah bol bol süt olsun bebişler doysun :)Bn başlangıçta 14. hftada ve 15. haftada birer gün hissettim. Her ikisinde de göbeğimin byağı altı kasığa doğruydu. Sonra pek hissedemedim genel olaak
O kuruyan kısmı soymayın yolmayın knendiliğinden düşer diye okumuştum bir yerde. bir de ıslak görürseniz sıkmayın kesinlikle diye okumuştum.
Parol ve minoset kullanabilirsin hamileyken ama plus olmayanları olmasına dikkat et onları kullandırmıyorlar hamilelikte.
Bunları okurkn uzun süredir bir şey hissetmediğimi düşünüyordum ben de. Tam R Roseash baloncuk patlamasını okurken göbek deliğimin tam altında baloncuk patlaması gibi bir şey hissettim, galiba bebekti
Senin maaşallah bol süt olacak gibiAynen müdahale etmemeye çalışıyorum meme ucunu uyarmak iyi değilmiş. Böyle devam edecez inşallah bol bol süt olsun bebişler doysun :)
15. haftada başladı çok ciddiye almadım başlarda baktım kabuklanma artmış bildiğiniz kurumuş süt gibi. Bu dönemlerde normalmiş herkesin meme yapısı farklı. İnşallah bol olur da valla hiç mamaya bulaşmadan hallederiz bu işi :) Ablam emzireceği zaman memesini bir açıyodu çocuğun yüzüne gözüne tazyikli süt fışkırıyodu :)Senin maaşallah bol süt olacak gibiBende böyle bir şey olmadı daha, senin kaçıncı haftada başladı? Gerçi sütün geliceni anlamak için ille bunu görmek mi lazım emin de değilim ama insan merak ediyor bende de olur mu diye En önemlisi bebelere vitamin olsun tabi ama bir formül mamanın fiyatı olmuş comolokko, sütümüz olsa iyi olur
Olmadan limon Ballı ılık su iç ben oldum boğazım çok kötü şuan olduktan sonra daha zor geciyor boğaz ağrısı öksürük.Kızlar iyi akşamlar bugün çok fena boğaz ve baş ağrım var sanırım grip olacağım hamilelikte parol içen var mı ben doktora sormamışım hiç belki rahatlatır mı diye düşünüyorum baya Bi rahatsız hissediyorum kendimi
Tesekkur ederim. Tam kan ve idrari her ay istiyorum dedi takibimi yapan hoca. TSH ve Serbest T4 ben de subhipotiroidzm var, minik 25 mglik bir tiroid hapi alirim sabahlari, o nedenle gebelikte bir takipte olalim dediler. Yukselme azalma olursa diye. Idrar kulturunu de ayri olarak, gecen ay bir minik enfeksiyon atlattigim icin monurol sase kullanmistim. Bakalim herhangi bir enfeksiyon uremesi var mi tekrar, yoksa duzeldi mi diye bakacaklar.Çok geçmiş olsun bunları neden vermiştiniz. Rutin kontrollerde mi var yoksa sağlık sorununuz mu vardı bi de kaçıncı hafta da oldunuz.
Hey maşallah sen bu genetikle bu işin hakkında gelirsin gibi görünüyor15. haftada başladı çok ciddiye almadım başlarda baktım kabuklanma artmış bildiğiniz kurumuş süt gibi. Bu dönemlerde normalmiş herkesin meme yapısı farklı. İnşallah bol olur da valla hiç mamaya bulaşmadan hallederiz bu işi :) Ablam emzireceği zaman memesini bir açıyodu çocuğun yüzüne gözüne tazyikli süt fışkırıyodu :)
Başlıyordur artık gelişmeye benim de hiç meme ucum yoktu şimdi koyulaştı büyüdü daha da büyüyecekmiş o kahverengi alan daha da genişleyecek :) Anne olunca insanın dünyadaki tek endişesi bebeği oluyormuş gerçekten o doysun da meme ucu parçalansın hiç önemli değil :)Hey maşallah sen bu genetikle bu işin hakkında gelirsin gibi görünüyor
Ben de yakın bir arkadaşı emzirirken izliyordum bazen. Kız bir memeden emzirirken diğer meme musluk gibi akıyordu. Bir meme uyarılınca diğeri de uyarılıyormuş aynı şekilde. Çok şaşırmıştım o gün bunu görünce.
15. hafta diyince açıp memelerime baktım :) bende şimdilik belirgin bir büyüme ve meme uçlarında bayağı bir büyüme, kabarıklık söz konusu. Önceden sadece üşüyünce çıkan diğer zamanlarda çıkıntı gibi görünmeyen meme uçlarım şimdi her daim büyük bir çıkıntı şeklinde duruyo. Her kişinin belirtisi farklı oluyor gerçi, umarım tüm bebelere yetecek süt olsun
sata göre mi 19+6 olarak gittin canım, nasipse bende cumartesi gideceğim 19+6 olacağımSanırım ilk giden benim canım benim19+6 da gittim
16. hafta diyor sizin detaylarinizda, benim 16. da belli olmustu. Umarim saglikli ve gonlunuze gore haberler alirsiniz.Bugün benim de doktor randevum var. Cinsiyet belli olacak mı bakalım?
1 haftadır bendede oluyor südyenime bulaşıyo dün beyaz südyen takmıstım heryeri leke olmuş baya korktum araştırdım normal yazıyorduKızlar meme ucumda sarı sütümsü bir madde var kuruyo ve temizlemeye çalışinca acıyor sizin de böyle mi nasıl yumuşatıp temizleyecegim ben bunu
Geçmiş olsun canımBayanstress
Bende olacaktım grip olunca geçene kadar olmayacağım yarın doktora danışacağım bir sakınca görmezse olacağım
Normal normal artık süt üretmeye başlıyoruz yavaştan. :)1 haftadır bendede oluyor südyenime bulaşıyo dün beyaz südyen takmıstım heryeri leke olmuş baya korktum araştırdım normal yazıyordu
Evet baloncuk patlaması gibi bende de oluyo, kendini hatırlatıyo oğluşumArtik emin oldum o bebis.Artik ciddi ciddi hissediyorum
Artık elim karnımda geziyorben iki gündür hissediyorum baya net baloncuk patlamasının ilerisinde artık müthiş bir şey <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?