süper o zaman ben geç kalacağız sanıyorumCanım ne kadar büyük olursa o kadar net gorunuyormus organları tam oluşuyormuş benimde 22. Haftada o yüzden sıkıntı yapma. İdeal olanı 20 ile 22 hafta arasıymış
Ben hala bişey hissedemiyorum sadece düz yatınca yerini görebiliyorumben iki gündür hissediyorum baya net baloncuk patlamasının ilerisinde artık müthiş bir şey <3
hepsiburada'da gordum. bu hafta gecerim siparisi.evet canım eşimde benim epey takıntılı birisi ilk çocuk olacağı içindir belki de bilmiyorum ama baya araştırmıştı. Kraft kanz falan hikaye yani :) Biz hepsi burada üzerinden almıştık epey uyguna gelmişti takip edersin trendyol ve hepsi burada dan. başka yerde satılmıyor zaten.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziGüzel haberlerini alırız inşallah canım
Ben, tum anlattiklarinizla. 19. haftadayim.Arkadaşlar yarın 18. Hafta bitiyor ama hala hissetmiyorum bebeğimi. Benim gibi olan var mı? Sol kasığımda da ara ara ağrı oluyor, bazen de karnımın bir noktasına bıçak sağlanıyor gibi oluyor.
Teşekkür ederim canım iyiydi çok şükür normaldi her şey yarım saat falan sürdü iç organlarına vs baktı plasentanın kanlanması vs her şey normaldi çok şükür, normal ultrason gibi sadece daha uzun sürüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhhat bize de kolay ve vaktinde doğum nasip etsin inşallahçokkkk heyecanlı ilk giden sensinn bize her şeyi anlat güzel haberlerle gel inşallah bebek yüzünüüü gösterirr inşallahh
bende öyle diyordum sanırım umudunu kestikten sonra hissetirmeye başlıyorlar ya da gerçekten canları nasıl isterse öyle davranıyorlarBen hala bişey hissedemiyorum sadece düz yatınca yerini görebiliyorumama hareket felan hissetmiyorum.
amiin inşallah buda geçtii sorunsuz çok iyiTeşekkür ederim canım iyiydi çok şükür normaldi her şey yarım saat falan sürdü iç organlarına vs baktı plasentanın kanlanması vs her şey normaldi çok şükür, normal ultrason gibi sadece daha uzun sürüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhhat bize de kolay ve vaktinde doğum nasip etsin inşallah
Çok şükür sağlıkla gelsin inşallah detaylı ultrasonu karından yaptılar değil mi vajinal olma var mı acaba?Teşekkür ederim canım iyiydi çok şükür normaldi her şey yarım saat falan sürdü iç organlarına vs baktı plasentanın kanlanması vs her şey normaldi çok şükür, normal ultrason gibi sadece daha uzun sürüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhhat bize de kolay ve vaktinde doğum nasip etsin inşallah
herkesin derdi başka işte bazıları hissedemiyorum diye korkuyor bazıları tehlikeli diye göbeğini koru her şeyden <3Ben bebeğin hareketlerini 17. Haftadan itibaren çok net bir şekilde hissediyorum dışardan bile görünüyor bu beni bazen korkutmuyor değil tehlikelere açık gibi bir hisse kapılıyorum, plasenta arka duvardaymış sanırım ondan aslında başta ön duvarda demişlerdi, bir de göbek bölgemde hiç yağ yok derim de çok ince. Gece hareketlerine uyanıyorum çoğu zaman ve beni sabah 5te uyandırıyor her gün
Teşekkür ederim inşallah, Evet karından baktı, sanmıyorum artık vajinal sadece Allah korusun kanama durumlarında bakıyorlar benceÇok şükür sağlıkla gelsin inşallah detaylı ultrasonu karından yaptılar değil mi vajinal olma var mı acaba?
Anladım çok teşekkür ederim. Bebişinizin yüzünü net gördünüz mü ben de 29 haziranda gireceğim çok heyecanlıyım. :)Teşekkür ederim inşallah, Evet karından baktı, sanmıyorum artık vajinal sadece Allah korusun kanama durumlarında bakıyorlar bence
Eğitim araştırma hastanesi olduğu için ben hiçbir şey görmedimAnladım çok teşekkür ederim. Bebişinizin yüzünü net gördünüz mü ben de 29 haziranda gireceğim çok heyecanlıyım. :)
Elifçiğim bende bebeğimi göre biliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum. Bende ters Rahim var plansenta felan dedin ya senin de böyle bişey var mıydı? Yoksa normal Rahime mi sahipsinBen bebeğin hareketlerini 17. Haftadan itibaren çok net bir şekilde hissediyorum dışardan bile görünüyor bu beni bazen korkutmuyor değil tehlikelere açık gibi bir hisse kapılıyorum, plasenta arka duvardaymış sanırım ondan aslında başta ön duvarda demişlerdi, bir de göbek bölgemde hiç yağ yok derim de çok ince. Gece hareketlerine uyanıyorum çoğu zaman ve beni sabah 5te uyandırıyor her gün
Çok geçmiş olsun bunları neden vermiştiniz. Rutin kontrollerde mi var yoksa sağlık sorununuz mu vardı bi de kaçıncı hafta da oldunuz.gunaydinlar. tam kan, idrar, idrar kultur ve tsh-serbest t4 icin kan ve idrar verdim. hamileyim diye cocuklara kullanilan igneden kullandilar. ilk defa canim yanmadi :)
Ben o yüzden gittiğim hastaneden detaylı için randevu aldım perinatolog buldum. İnşallah o minnak burnunu görebiliriz :)Eğitim araştırma hastanesi olduğu için ben hiçbir şey görmedimama burnu bana benziyormuş ve yüzü yuvarlakmış haftaya kendi doktoruma gidicem renkli bakıyor o zaman belki görebiliriz
Canım benim de ters rahim ama zaten gebelikte rahim normal yerine doğru hareket ediyormuş bizim durumda.Elifçiğim bende bebeğimi göre biliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum. Bende ters Rahim var plansenta felan dedin ya senin de böyle bişey var mıydı? Yoksa normal Rahime mi sahipsin
İnşaallahh sağlıkla doğup büyüsünler inşallahBen o yüzden gittiğim hastaneden detaylı için randevu aldım perinatolog buldum. İnşallah o minnak burnunu görebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?