2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hepsiburada'da gordum. bu hafta gecerim siparisi.

çokkkk heyecanlı ilk giden sensinn bize her şeyi anlat güzel haberlerle gel inşallah bebek yüzünüüü gösterirr inşallahh
Teşekkür ederim canım iyiydi çok şükür normaldi her şey yarım saat falan sürdü iç organlarına vs baktı plasentanın kanlanması vs her şey normaldi çok şükür, normal ultrason gibi sadece daha uzun sürüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhhat bize de kolay ve vaktinde doğum nasip etsin inşallah

Ben hala bişey hissedemiyorum sadece düz yatınca yerini görebiliyorum ama hareket felan hissetmiyorum.
bende öyle diyordum sanırım umudunu kestikten sonra hissetirmeye başlıyorlar ya da gerçekten canları nasıl isterse öyle davranıyorlar öksür bakalım içten 2.3 kere belki oynaşırr

amiin inşallah buda geçtii sorunsuz çok iyi

Ben bebeğin hareketlerini 17. Haftadan itibaren çok net bir şekilde hissediyorum dışardan bile görünüyor bu beni bazen korkutmuyor değil tehlikelere açık gibi bir hisse kapılıyorum, plasenta arka duvardaymış sanırım ondan aslında başta ön duvarda demişlerdi, bir de göbek bölgemde hiç yağ yok derim de çok ince. Gece hareketlerine uyanıyorum çoğu zaman ve beni sabah 5te uyandırıyor her gün

Çok şükür sağlıkla gelsin inşallah detaylı ultrasonu karından yaptılar değil mi vajinal olma var mı acaba?

herkesin derdi başka işte bazıları hissedemiyorum diye korkuyor bazıları tehlikeli diye göbeğini koru her şeyden <3

Anladım çok teşekkür ederim. Bebişinizin yüzünü net gördünüz mü ben de 29 haziranda gireceğim çok heyecanlıyım. :)
Eğitim araştırma hastanesi olduğu için ben hiçbir şey görmedim ama burnu bana benziyormuş ve yüzü yuvarlakmış haftaya kendi doktoruma gidicem renkli bakıyor o zaman belki görebiliriz

Elifçiğim bende bebeğimi göre biliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum. Bende ters Rahim var plansenta felan dedin ya senin de böyle bişey var mıydı? Yoksa normal Rahime mi sahipsin

gunaydinlar. tam kan, idrar, idrar kultur ve tsh-serbest t4 icin kan ve idrar verdim. hamileyim diye cocuklara kullanilan igneden kullandilar. ilk defa canim yanmadi :)
Çok geçmiş olsun bunları neden vermiştiniz. Rutin kontrollerde mi var yoksa sağlık sorununuz mu vardı bi de kaçıncı hafta da oldunuz.

Eğitim araştırma hastanesi olduğu için ben hiçbir şey görmedim ama burnu bana benziyormuş ve yüzü yuvarlakmış haftaya kendi doktoruma gidicem renkli bakıyor o zaman belki görebiliriz
Ben o yüzden gittiğim hastaneden detaylı için randevu aldım perinatolog buldum. İnşallah o minnak burnunu görebiliriz :)

Elifçiğim bende bebeğimi göre biliyorum ama hareketlerini hissetmiyorum. Bende ters Rahim var plansenta felan dedin ya senin de böyle bişey var mıydı? Yoksa normal Rahime mi sahipsin
Canım benim de ters rahim ama zaten gebelikte rahim normal yerine doğru hareket ediyormuş bizim durumda.
bebeğin plasentası rahimin ön duvarında olunca bebekle ve karın duvarı arasında plasenta olduğu için daha geç hissediliyormuş belki öyle bir şey vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…