2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde öksürmekten artık kaburgalarım falan baya batmaya ağrımaya başlamıştı artık onların ağrısından öksürmeye korkuyordum,biraz zeytin yağını ısıt hafifce sırtına sür 1-2 gün öyle kalsın,veya viks varsa evde onuda çok az ayaklarının altına,sırtına sür fazla aşağılara gelmeden sırtına sürdükten sonra bi havluyla kapat sabaha kadar dursun sonra hiç bekletmeden hemen duş al terlersen,ben önce viksi yaptım sonraki günde zeytin yağını yaptım birazda olsa hafifleme göstermişti belki sende daha çok işe yarar

karışmazlar ne giydiğime bilmiyorum upuzun saçlarımı çok dökülüyor diye biranda omuz hizasında kestim şimdi onun özlemini de çekiyorum makyajla bile güzel hissedemiyorum
Saçların uzayacak. Hemde daha hızlı doktorların verdiği multivitaminler dökülen saç yerine bebek saçları çıkartıyor. Çinko var içinde.
Makyaja zaten gerek yok senin ışıltın yeter. Bebeğimiz güzelliğimize dahada doğal bir ışıltı katıyor. Sakın olumsuz düşünme.Evet bu dalgalanmalar hepimize oluyor .Mümkün mertebe hafif atlatmamiz lazım sen üzülürsen bebişte üzülür. O üzülmeni asla istemez .

doğru diyorsun saçma sapan geçecek şeyler için bebitomu üzmeyeyim

2 kilo almışsınız çok iyi gidiyorsunuz bence her gün kendinizi telkin edin özellikle kremlenirken anneliği sonuna kadar hissedin. Elbiseler etekler bandanalar o kadar yakışıyor ki göbekle saçınız da omuz hizasındaysa bence ekstra tatlı olur denemelisiniz.

Bende hirilti yok sırtımda felanda benimki değişik bir grip umarım o korktuğum çıkmaz Dört gözle sonucu bekliyorum. Balgam söküyorken öksürük geliyor sadece

pinterest girip biraz kopya çekiyim en azından bu ara tarzımı değiştirip kendimi motive etmeye çalışayim en iyisi

Bende hamilelikle beraber bel bölgemde çok yağlandm ki olağan bir şeymiş okumuştum bebeği korumak için karın bölgeniz yağlanır diye. Tayt giyince yanlarım çıkıyor diye üzerine ince gömlek vesaire atmak zorunda kalıyorum. Ama bazı giysiler elbiseler var ki yanlarımı hiç göstermiyor. Sen de böyle kendini daha iyi hissedicen giysi türleri bul :) Ben de çok kilo almadım ama hep şişkin tombişim gibi gliyor :) Kafamızda yaratıyoruz bunu bence, sen kendine süslenip fotolar çekinmeyi ihmal etme yine :)

doğru diyorsun saçma sapan geçecek şeyler için bebitomu üzmeyeyim
Bu arada senin kilon başlangıcına göre çok iyi.
Benim boy 1.62 başlangıç kilom 48,600 gramdim şuan 19 haftalığız 52 kiloyum yani sonum hiç iyi değil ekmek ve bulguru yasakladı doktor sabahları avuç içi kadar ekmek haftada 2 de bulgur grip olduğum için şuan 3 gündür hep Sıvı tüketiyorum 48e geri düşebilirim

ben şişman olduğum için galiba hızlı kilo almadım normal yiyorum her şeyi

gerçekten şuanda sanki hastalıklıyım gibi her şeyden mahrum bırakıyorum kendimi sanırım bu yüzden de tribe giriyorum

pinterest girip biraz kopya çekiyim en azından bu ara tarzımı değiştirip kendimi motive etmeye çalışayim en iyisi
Bazen önemli toplantılarda ben de tayt gömlek giyiyorum kendimi rahatsız hissediyorum ama elbise etek giydiğim günler efil efil benden mutlusu yok

Bazen önemli toplantılarda ben de tayt gömlek giyiyorum kendimi rahatsız hissediyorum ama elbise etek giydiğim günler efil efil benden mutlusu yok
tayt giyince daha kötü aslında her yer ortada daha da geniş görüyorum kendimi birde saçlarım aşırı derece beyazladı neden bilmiyorum ama bir sürü beyazım var asla doktorum izin vermiyor boyamama

ben şişman olduğum için galiba hızlı kilo almadım normal yiyorum her şeyi
Ben ilk üç ay bulantım olmadı diye .Yemediğim bütün karbonhidratı yedim .Pişmanmıyım asla .Ben mutluysam bebekte mutlu
Birde kendine şişman deme kemiklerin iri .Bu kelimeler hep seni olumsuz yapar.Psikoterapistim hep olumlama yap derdi .O yüzden diyorum .Kilon olabilir ama derin sıkıdır. Bazılarımız zayıf ama derdimiz sarkar herkes farklı.

bebek kilo alsın sağlıklı olsun da kilo verilir tam verirken hamile kaldım zaten şişman değilim balık etliyimm

Aslında benim hic şikayetim yoktu sadece kasık ağrısı oldu üç gündür idrarda yanma vs yok çok su içiyorum ama anlayamadım inşallah ilerlemeden geçer hamilelik öncesi çok vek tüm enfeksiyondan ilaç kullanmayı da hic istemiyorum sirkeli su iç dediler bir de onu deneyecegim
Ya sorma ben de kilo almadim aslında yani hamilelik başındaki kilomdayim bulantilardan vermiştim çünkü ilk zamanlar bol bi pantolon almıştım beli lastikli of herkes kilo aldın dedi aslında almadim ama genisledim mi vucudum mu saldı tövbe ettim bi daha giymemeye çok densiz insan var bir de kime neyse kilomdan sinir ediyorlar beni

bence kilo almak değil ama genişliyoruz sanırım o yüzden farklı geliyor gözümüze ben aynı o şekilde şuanki halimde 5 ay önceki fotoğrafıma bakıyorum dağlar kadar fark var gören 10 kilo aldım sanar

bebek kilo alsın sağlıklı olsun da kilo verilir tam verirken hamile kaldım zaten şişman değilim balık etliyimm
Aaaa sizin buradaki cana yakın iyi niyetli yorumlarınızı okuyorum hiç inanasım yok ki kalbinizin güzelliği yüzünüze geçmiştir hiççç hormonlara aldırmayın çirkin annemi olurmuş yahu bi alın kucağınıza size baksın hayran hayran sorun bakalım yavrunuza dünyada sizden daha güzel kadın mı var ?

gerçekten şuanda sanki hastalıklıyım gibi her şeyden mahrum bırakıyorum kendimi sanırım bu yüzden de tribe giriyorum
Bu bir döngü zaten içine düşünce çkması zor olabiliyor. Sen kendini döngüden kurtar :) Doktorun bitkisel boyaya da mı izin vermiyor? ona da izin yoksa eras0201 geçenlerde saç maskarası önermişti. maskarayla hafifleyecek gibi ise maskara ile en azından en görünen yerleri maskaralayabilirsin.
Tayt giymekte bir sorun yok bence, ayrıca hamilelikte en rahatı sonuçta. İşte kimse tayt yüzünden salaş olduğunu düşünmüyordur bence. Ben de bazen instagram fenomeni hamileler gibi giyineyim istiyorum ama hayat instagram değil malum. Taytının üzerine güzel bluzlar giy, hamilelerin giyebileceği esnek triko elbiselerden giyip göbüşün üstüne bi kemer at mesela. Çok güzel görünüyor o şekilde de. Hem basit hem rahat :) Esnek beli lastikli maksi ve midi etekler de çok şık duruyor bence. Birkaç yere bakındım istediğim gibi bulamadım henüz ama ben de beli lastikli eteklerden alıcam bugün yarın, onları da değerlendirebilirsin.

sata göre mi 19+6 olarak gittin canım, nasipse bende cumartesi gideceğim 19+6 olacağım
Son adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyordu benim erken yumurtlama ürünü oğlum o yüzden doktor olcumlerime göre 20 Ocak yaptı son adet tarihimi ona gore 19+6 da gittim evet canım öyle güzeldi ki mesela ilk kez yüzünü gördüm izledim yarım saat kıpır kıpır elleri yumuk yumuk yüzünü kapatıp acıyodu hala gozumun önünden gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…