ya çok teşekkür ederim gerçekten beni çok mutlu ettinAaaa sizin buradaki cana yakın iyi niyetli yorumlarınızı okuyorum hiç inanasım yok ki kalbinizin güzelliği yüzünüze geçmiştirhiççç hormonlara aldırmayın çirkin annemi olurmuş yahu bi alın kucağınıza size baksın hayran hayran sorun bakalım yavrunuza dünyada sizden daha güzel kadın mı var ?
Agrı yapıyo canım benim de o gün kolum agrıdı bayaGeçmiş olsun canımValla Sabaha kadar uyutmadı kol ağrısı beni herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama öldüm resmen. Doktor parol içebilirsin ağrı olursa demişti içmedim ben. Ama fikrimi sorarsan gribinin geçmesini bekle hem grip hemde o lanet ağrı aynı anda çekilmez olur
evet elbise, etek hiç tarzım değil ama suan tarzım olan şeyler çok garip duruyor beni mutlu hissetirenleri giyeceğim kendimi elbise giydiğimde çok garip hissediyorum geçen gün pembe elbiseyle geldim işe midi boy tatlı bol bir elbise herkes çok begenmişti ama ben kendimi çok garip hissetim insanların alışkanlıklarını bırakması gerçekten cok zor oluyormuşBu bir döngü zaten içine düşünce çkması zor olabiliyor. Sen kendini döngüden kurtar :) Doktorun bitkisel boyaya da mı izin vermiyor? ona da izin yoksa @eras0201 geçenlerde saç maskarası önermişti. maskarayla hafifleyecek gibi ise maskara ile en azından en görünen yerleri maskaralayabilirsin.
Tayt giymekte bir sorun yok bence, ayrıca hamilelikte en rahatı sonuçta. İşte kimse tayt yüzünden salaş olduğunu düşünmüyordur bence. Ben de bazen instagram fenomeni hamileler gibi giyineyim istiyorum ama hayat instagram değil malum. Taytının üzerine güzel bluzlar giy, hamilelerin giyebileceği esnek triko elbiselerden giyip göbüşün üstüne bi kemer at mesela. Çok güzel görünüyor o şekilde de. Hem basit hem rahat :) Esnek beli lastikli maksi ve midi etekler de çok şık duruyor bence. Birkaç yere bakındım istediğim gibi bulamadım henüz ama ben de beli lastikli eteklerden alıcam bugün yarın, onları da değerlendirebilirsin.
Yaaa detaylı da bu şekilde göz kırpışına kadar göründüğünü bilmiyordum. Renkli mi yapıyorlar detaylıyı yoksa rutin siyah beyaz ultrason olarak mı yapıyorlar acaba?Son adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyordu benim erken yumurtlama ürünü oğlumo yüzden doktor olcumlerime göre 20 Ocak yaptı son adet tarihimi ona gore 19+6 da gittim evet canım öyle güzeldi ki mesela ilk kez yüzünü gördüm izledim yarım saat kıpır kıpır elleri yumuk yumuk yüzünü kapatıp acıyodu hala gozumun önünden gitmiyo
Pantolonsever biriysen evet biraz daha zor işin ama zamanla içine sinen bir şeyler bulucana eminim. Kendini çirkin hissetme sakın haaaevet elbise, etek hiç tarzım değil ama suan tarzım olan şeyler çok garip duruyor beni mutlu hissetirenleri giyeceğim kendimi elbise giydiğimde çok garip hissediyorum geçen gün pembe elbiseyle geldim işe midi boy tatlı bol bir elbise herkes çok begenmişti ama ben kendimi çok garip hissetim insanların alışkanlıklarını bırakması gerçekten cok zor oluyormuş
Her türlü bakıyo canım 3 boyutlu da sıyah beyaz da pozisyon yakaladıkca her seyini ölçüp bakıyo bizim bilmediğimiz değişik isimlerle şu şura güzel bu bura oyle kimini anladım kimini anlamadım ama ekran dan bebeşi bol bol seyretmeye vaktin oluyoYaaa detaylı da bu şekilde göz kırpışına kadar göründüğünü bilmiyordum. Renkli mi yapıyorlar detaylıyı yoksa rutin siyah beyaz ultrason olarak mı yapıyorlar acaba?
Pantolonsever biriysen evet biraz daha zor işin ama zamanla içine sinen bir şeyler bulucana eminim. Kendini çirkin hissetme sakın haaa
Evet canım, hamile kaldığın kiloyu dikkate alıyorlar. Bende 55 ile kaldım şuan 51'e kadar düştüm, şuan 53 kiloyum yavaş yavaş toparlıyorum.Aklıma birşey takıldı . Be 63 kg ile hamile kaldım 58 e kadar düştüm . Sonra 2 kg aldım şuan 60 kiloyum . Hamilelik boyunca aldığım kiloyu 63 ten mi hesaplayacagım ?
Anladım canım teşekkür ederimEvet canım, hamile kaldığın kiloyu dikkate alıyorlar. Bende 55 ile kaldım şuan 51'e kadar düştüm, şuan 53 kiloyum yavaş yavaş toparlıyorum.
Ben de istiyorum ama yüzyüze evime yakın bir yer bulamadım. Siz yüzyüze mi gidiyorsunuz yoksa online mı?Bugün minik kuşumla hamile pilatesine başlıyoruz. Aranızda pilatese giden ve kolay doğum yapan var mı?
Ben özel muayenesi olan daha önce gittiğim bir doktora sordum 300 dedi hastaneler daha mı fazla anlamadım. Yoğunluk oluyormuş şimdiden randevu almak lazımKızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
medilife 980 nerde oturuyorsun bilmiyorumKızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
Bilmiyorum ki şimdi Medilife'a sordum orasıda 1100'müş. Sizin gittiğiniz doktor hangi semtteBen özel muayenesi olan daha önce gittiğim bir doktora sordum 300 dedi hastaneler daha mı fazla anlamadım. Yoğunluk oluyormuş şimdiden randevu almak lazım
Beylikdüzündekini aradım az önce bana 1100 dedi.medilife 980 nerde oturuyorsun bilmiyorum
o muhteşem duyguyu tahmin ediyorumSon adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyordu benim erken yumurtlama ürünü oğlumo yüzden doktor olcumlerime göre 20 Ocak yaptı son adet tarihimi ona gore 19+6 da gittim evet canım öyle güzeldi ki mesela ilk kez yüzünü gördüm izledim yarım saat kıpır kıpır elleri yumuk yumuk yüzünü kapatıp acıyodu hala gozumun önünden gitmiyo
Antalya konaklı da . Ciddi bir fark varmış arada .Bilmiyorum ki şimdi Medilife'a sordum orasıda 1100'müş. Sizin gittiğiniz doktor hangi semtte
abooo zam gelmişBeylikdüzündekini aradım az önce bana 1100 dedi.
bende izmirde perinatoloğa gideceğim, 850 tlKızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
İzmir'de hangi perinatolog canım ben doktor ve fiyat arayışındayım Sada hastanesi ve medikal park 1000 TL dedibende izmirde perinatoloğa gideceğim, 850 tl
Doç. Dr. Cenk Gezer canım, Alsancakta muayenehanesi. ben ikili test içinde kendisine gittim. o zamanda ultrasonla çok detaylı bakmıştı. Çok memnun kaldım. Bana güven verdi. Hem kendi doktorum önermişti hemde google yorumları çok iyiydi.İzmir'de hangi perinatolog canım ben doktor ve fiyat arayışındayım Sada hastanesi ve medikal park 1000 TL dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?