2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet bende adını çok duymuştum canım bi arayıp görüşeyim çok teşekkür ederim

Kızlar gecelerim kabus oldu. Uyku uyumak çok zor geç dalıyorum gece kalkıyorum kalkınca yine bir dalma süresi. Karnıma baskı oluyor üzerine yatıyor gibi oluyorum tam yan yatsam bacaklarım ağrıyor. Dayanamadım bugün hamile yastığı sipariş verdim ben eve geçene kadar anca kargo gelir diye ilk gebelikte kullanmamıştım bakım insallah iyidir

geçmiş olsun inşallah işine yarar

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Pazar günü güzel haberleri bekliyoruz

Zayıflar daha hızlı alıyor bence de benimde çevremde hep oyle oldu .bende 43 tüm başlangıçta suan tam 50 olmuşum.
bir yerde okumuştum zayıfların yağ oranı az olduğu için vücut bebeği korumak için karında yağ depoluyormuş bizim zaten maaşallahımız olduğu için yağlıyız gerek duymuyor herhalde

Ceken bilir, cok zor. Benim de surekli uyanmali ve uykuya dalamamali geciyor gecelerim. Gunduzleri bu yuzden ara ara bir tuhaf oluyorum. Kullandiktan sonra burada yazarsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim.
Gule gule kullanin.

Kızlar özel de dediğiniz rakamlar cok fazla normal doktor bakıyor bide ün hastanesine gidip prof. Baktırın 420 liraya baktırdım ben

Yaa evet normal muayeneye gidiyoruz 3 dk var yok gördüğümüz insan bakmak istiyor doya doya
o muhteşem duyguyu tahmin ediyorum ben de doktordan ayrıntılı ultrasondaki renkli videosunu istedim vereceğini söyledi cumartesini iple çekiyorum
Bak böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum bile. Ben de istim yaptırınca

Kızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
Acıbadem prof perinatolog ücreti 1700 tl dendi. İkinci kez aradığımda 4000 küsür dendi inş ikincisi değildir yanlış söylemiştir kadın. emin olamıyorum. Normal bir yerde bile 1000 tl ise prof 1700 olabilir

Aile hekimim çok ilgili hemen arayıp kayıt açtılar. Ebe hanım numarasını verdiler soru sorabilirsiniz diye. Yarın bi arayayım bakalım ne diyecek.

Aynı ağrı benim sol tarafımda var doktor normal dedi. Kanaman yoksa ya da yüksek tansiyonun yoksa ya da tuvaletini yaparken zonklar şekilde ağrımıyorsa sorun yok demişti. Ama kontrole gittiğinde sor yine de.

İçinde bir mucizeyi gerçekleştiriyorsun sen mükemmelsin ve eşsiz güzelliğe sahipsin. Bu geçici bir dönem ve senin şu an böyle hissetmen de çok normal. Ama istersen güzel bi kuaföre git saçlarını felan yaptır makyaj yaptır saçını boyatma ama kendini havaya getir sonra bol bol hamiş fotosu Çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…