Ya bu ağrılar bende de oluyor ve korkuyorum. Sanki yanıyor gibiDayanamadın dimiben ne zaman hissetmeye başlarım diye sorduğumda ön rahimde 20. Haftaları rahat bulur demişti bende pazartesiyi iple çekiyorum bakalım beni neler bekliyor iki gündür bende de genitalde bıçak saplanması gibi agrı var
Farkediyor mu ya o kadar bilmiyorum ki, doktorumdan dolayı mı aceba sizde normalde oradan mı randevu alıyordunuz?Ben de medipole gidiyorum bizimki 1200e yakin. 800 iyiymis yine
Bende yanla değil yanma varsa sürmeli kontrol edin kendinizi mantar veya enfeksiyon olabilirYa bu ağrılar bende de oluyor ve korkuyorum. Sanki yanıyor gibi
Şimdilik online sona doğru hoca direkt eve gelecek bire bir çalışacağızBen de istiyorum ama yüzyüze evime yakın bir yer bulamadım. Siz yüzyüze mi gidiyorsunuz yoksa online mı?
Doğru söylüyorsun ya dua ederken ayrıntı vermek lazımmışEksik dua etme canım, hamilesin duan kabul olabilir. Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz. Meme uçlarının yaralanması çok korkunç bir ağrı, bebek emerken işkence gibi ağrı çekiyorsun ağlayarak emziriyorsun. Sütün de bol olsun sen de iyi ol, keyifli bir emzirme geçirin inşallah
Kendi drum da orda evet ama onun ucreti uygun baya. Ayrintiliyi perinatolog yapiyo o yuzden fiyati farkli. Ikili testi de ayni kisi yapmisti 1100civariydi o daFarkediyor mu ya o kadar bilmiyorum ki, doktorumdan dolayı mı aceba sizde normalde oradan mı randevu alıyordunuz?
Anladım canım, kesin yaptıracak mısın ?Kendi drum da orda evet ama onun ucreti uygun baya. Ayrintiliyi perinatolog yapiyo o yuzden fiyati farkli. Ikili testi de ayni kisi yapmisti 1100civariydi o da
Gerçekten hamilelikten sanırım bugün biraz maske falan yaptım oje sürdüm kendime geldim birazcıkAyni seyi ben hissediyorum bikac gundur. Yemelerimi kesmeye karar verdim en azindan bundan sonra az kilo alayim diye. Halbuki suanda ilk dogumdan 1sene sonra giydigim kiyafetleri giyiyorum. O zamana kiyasla cok degilim belki ama aynada gordugumu begenmiyorum. Bi de yuzum hep sivilce oldu hic olmazdi.
İlk gebeliklerde çoğu kişi 20. Haftadan sonra hissediyormuş. Bazı bebeklerin yeri farklı olunca anneleri erken hissediyor galiba, onu da burada öğrendim. Cinsiyet de fark ediyor diyorlar. Şeyi anlamadım sen cinsiyeti mi öğrenmek istiyorsun bebek hareketini hissetmediğin için mi üzgünsünevet ilk, 13 15 haftalık civarı olsam tamamda 20 haftalık oldk be canım sıkmamak elde değil, gerçi öyle annelerimiz var doğumda öğreniyor cinsiyeti ne diyim
Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason için ücret alıyorlar mı ? Bide bursa ve eskişehir de 5d var demişsiniz hangi hastaneler acaba bilgimiz var mıRica ederimKart olursa 1100 dedi tatlım.
1 ay öncesi almıştım. Randevu olmayabiliyor.Riskli gebelikleride takip ettikleri için bu detaylı ultrason 3d 4d diye geçiyor Bursada yada Eskişehir yanlış görmediysem 5d vardı o tam net gösteriyor doğmuş gibidoktorun adını şimdi bulamıyorum
Rizeymiş Doç.Dr.Beril.Gürlek 5d bakıyor bir incele mükemmel ya çok uzak olmasa giderdim
Merak etmeyin ben de oyleyim ustelik hamilelikten once baya da zayiflamis guzellesmistim simdi cok kilo almadim ama yuzumde ödem var sanki bi de midem cikti o sisko gosteriyo.Ama esim sagolsun hic cirkin hissettirmez beni oyuzden takmamaya calisiyorm.Allah bize saglik versin herseyden onemlisi bu.karışmazlar ne giydiğime bilmiyorum upuzun saçlarımı çok dökülüyor diye biranda omuz hizasında kestim şimdi onun özlemini de çekiyorum makyajla bile güzel hissedemiyorum
Gerçekten hamilelikten sanırım bugün biraz maske falan yaptım oje sürdüm kendime geldim birazcık
Tabiki gelsin yazarmCeken bilir, cok zor. Benim de surekli uyanmali ve uykuya dalamamali geciyor gecelerim. Gunduzleri bu yuzden ara ara bir tuhaf oluyorum. Kullandiktan sonra burada yazarsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim.
Gule gule kullanin.
Aşı kartı vermediler e-nabızda otomatik oluşuyormuş zaten kuzum, TD Adult yazıyor aşı kartında. Temmuzun 18inede ikinci dozu yazdılar.Bayanstress kuzu sana aşı kartı verdilermi. Vurdukları aşı tetanoz difterimiydi yoksa tetanoz difteri boğmaca olanmı
Hayırlısı canım ben oglum da da cok istedim normal olsun ama oglum karnımda kaka yapıtı sitrese girdi haraketsiz diye gittim iyi ki gittim acil sezeryan oldum aksama ölü doğum olurmus rabbim hissettirdi ve sağlıkla sezeryanla alındı cok sukurBenim de muayane ücreti 243 tl ydi en son pazartesi gittim 284 olmuş zam gelmiş.ikili testi 356 tl ye yapmıştı. Bakalım ayritiliya ne isteyecek.ama özel hastanelere göre burası daha uygun her kosulda.nasip olursa doğumu da burda yapi cam.nasip kısmet hangisi olursa artık sezeryan yada normal bakalim
Belki sen harekrtliyken hareket etmistir o zamana denk gelmistir ve bizler hareketliyken hissetmemiz gercekten zorlasiyor.Ayrica bana doktorum boyle durumlarda sut ic mumkumse muz da ye, muz yoksa tatli tuket ve dinlenmeye çekil.En gec 1 saat icinde hareketlilik olacaktir demisti.Sen de deneyebilirsinBugün bebiş hiç hareket etmedi yayarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
Geçtimi nasıl oldun?Sağ kasığımda bir ağrı var bir saattir falan acaba acile gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?