2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya bu ağrılar bende de oluyor ve korkuyorum. Sanki yanıyor gibi

Ya bu ağrılar bende de oluyor ve korkuyorum. Sanki yanıyor gibi
Bende yanla değil yanma varsa sürmeli kontrol edin kendinizi mantar veya enfeksiyon olabilir
Bendeki bildiğiniz bıçak agrısı sanki bıçak saplanıyor saniye tuttum doktoruma gidince söyleyeceğim 3-5 dk aralıklarla geliyor 6-7 sn de sürüyor gibi

Doğru söylüyorsun ya dua ederken ayrıntı vermek lazımmış

Farkediyor mu ya o kadar bilmiyorum ki, doktorumdan dolayı mı aceba sizde normalde oradan mı randevu alıyordunuz?
Kendi drum da orda evet ama onun ucreti uygun baya. Ayrintiliyi perinatolog yapiyo o yuzden fiyati farkli. Ikili testi de ayni kisi yapmisti 1100civariydi o da

Gerçekten hamilelikten sanırım bugün biraz maske falan yaptım oje sürdüm kendime geldim birazcık

evet ilk, 13 15 haftalık civarı olsam tamamda 20 haftalık oldk be canım sıkmamak elde değil, gerçi öyle annelerimiz var doğumda öğreniyor cinsiyeti ne diyim
İlk gebeliklerde çoğu kişi 20. Haftadan sonra hissediyormuş. Bazı bebeklerin yeri farklı olunca anneleri erken hissediyor galiba, onu da burada öğrendim. Cinsiyet de fark ediyor diyorlar. Şeyi anlamadım sen cinsiyeti mi öğrenmek istiyorsun bebek hareketini hissetmediğin için mi üzgünsün

Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason için ücret alıyorlar mı ? Bide bursa ve eskişehir de 5d var demişsiniz hangi hastaneler acaba bilgimiz var mı

karışmazlar ne giydiğime bilmiyorum upuzun saçlarımı çok dökülüyor diye biranda omuz hizasında kestim şimdi onun özlemini de çekiyorum makyajla bile güzel hissedemiyorum
Merak etmeyin ben de oyleyim ustelik hamilelikten once baya da zayiflamis guzellesmistim simdi cok kilo almadim ama yuzumde ödem var sanki bi de midem cikti o sisko gosteriyo.Ama esim sagolsun hic cirkin hissettirmez beni oyuzden takmamaya calisiyorm.Allah bize saglik versin herseyden onemlisi bu.

Gerçekten hamilelikten sanırım bugün biraz maske falan yaptım oje sürdüm kendime geldim birazcık

Ya ben de makyajı bırakmıştım, kötü hissediyordum, body shop’tan makyaj malzemeleri aldım, yapınca daha iyi hissetmeye başladım. Bi de ben 55-56 kilolardayım, ama yanlara doğru basenli yapım var. Bu da beni mutsuz ediyordu, ilk haftalarda verdiğim kilolar yüzümden gitti, sonra alınca basene geldi her zamanki gibi artık ya elbise giyiyorum ya da pantolon üstü upuzun bluz. Napalım her vücut tipine göre çözümler mevcut nasılsa. Hiiiç üzülüp stres olmaya gerek yok insan kendine baktıkça mutlu oluyor.

Bugün bebiş hiç hareket etmedi ya yarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur

Hayırlısı canım ben oglum da da cok istedim normal olsun ama oglum karnımda kaka yapıtı sitrese girdi haraketsiz diye gittim iyi ki gittim acil sezeryan oldum aksama ölü doğum olurmus rabbim hissettirdi ve sağlıkla sezeryanla alındı cok sukur dogdugunda her yeri kakaydı antibiyotik falan vurdular cok sukur ediyorum bu oğlum da ınsallah basıma bısey gelmez öyle sonuna kadar norml istiyorum Allah izin verir nasip ederse gittiğim doktor burda tek özeller direk sezeryan diyo zaten ilki sezeryan diye aradan 6 seneden gün alcam gecmiş olcak 24 ay diyolar neden bile isteye kesileyim diyorum tabi nasip insallah normal doğum nasip olur

Bugün bebiş hiç hareket etmedi ya yarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
Belki sen harekrtliyken hareket etmistir o zamana denk gelmistir ve bizler hareketliyken hissetmemiz gercekten zorlasiyor.Ayrica bana doktorum boyle durumlarda sut ic mumkumse muz da ye, muz yoksa tatli tuket ve dinlenmeye çekil.En gec 1 saat icinde hareketlilik olacaktir demisti.Sen de deneyebilirsin

Sağ kasığımda bir ağrı var bir saattir falan acaba acile gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…