2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa evet normal muayeneye gidiyoruz 3 dk var yok gördüğümüz insan bakmak istiyor doya doya

Bak böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum bile. Ben de istim yaptırınca
yanına flash götürmeyi unutma belki lazım olur. Düğün videoların yanına bir bu minik mucizelerimizin videosunu saklarız.

15. haftada hissettim bir iki gün sonra 20. haftaya kadar tık yok. Cinsiyet için de 16 haftadaki doktor erkek gibi dedi ben aynı gün 3 doktora muayne olmuştum. Biri %100 kız dedi diğer ikisi erkeğe benziyor dedi. Yani her iki durum için de üzgünüm. Allahtan yarın ayrıntılı randevum var da daha fazla beklemicem, yani inşallah diyim.

Tıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason için ücret alıyorlar mı ? Bide bursa ve eskişehir de 5d var demişsiniz hangi hastaneler acaba bilgimiz var mı
Bursa Eskişehir tahminen var dedim
Sonra baktım Rizede 5d vardı yorumumun altına yazdım .
Tıp fakülteleri hakkında hiçbir bilgim yok malesef
Ama nereden randevu alacaksaniz erken almaya bakın randevu kalmayabiliyor talep çok sanırım

Aşı kartı vermediler e-nabızda otomatik oluşuyormuş zaten kuzum, TD Adult yazıyor aşı kartında. Temmuzun 18inede ikinci dozu yazdılar.
Ağrın nasıl oldu tatlım umarım iyisindir
Benim hocanın verdiği çizelgede tetanoz difteri olarak yazmış bugün onu soracağım haftayada tam iyileşirsem olacağım
Baktım kuzu senin vurulduğun benim doktorun dediği boğmaca olmayanı

Eklentiler

• 20220617_071036.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 40
Bugün bebiş hiç hareket etmedi ya yarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
Ben oyle hissetmedigim bi gun gobegime iki parmakla yuruyus yapma hareketi var ya bol bol onu yaptim sonrasinda bebek.hareketini hissetmistim. Muhtemelen pozisyonundan kaynaklaniyodur azcik durtersen tepki alabilirsin belki

Bugün bebiş hiç hareket etmedi ya yarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
aaa prenses ilk tatiline gitti yorulmuştur korkma benimki 2 gündür oynamıyordu hiç insan kafaya takınca hiç olmuyor en unmadığın anda gelir inşallah bir pııttt.

Ben oyle hissetmedigim bi gun gobegime iki parmakla yuruyus yapma hareketi var ya bol bol onu yaptim sonrasinda bebek.hareketini hissetmistim. Muhtemelen pozisyonundan kaynaklaniyodur azcik durtersen tepki alabilirsin belki
Günaydın canm durtmeyi denedim de yok tüm gece uyumadım gene yok

Tatil ona da iyi gelmiştir, dinlenmeye geçmiştir kuzucuk ben de bu pazartesi aynı endişeyle yakında bi hastaneye gittim hemen, doktora ağlaya ağlaya anlattım dünden beri hiç hissetmedim diye. “Bunlar erken haftalar her zaman hissetmeyebilirsiniz, yine de 8 saati geçen hareketsizlik durumlarında ‘bi şey olacağından değil’ ama sırf tedbir amaçlı bakmak istiyoruz” demişti. Yine sağlık ocağına git tabi, tedbirli olmakta fayda var. Ben sadece stresli gitme, için rahat git diye diyorum

Proporsiyonumuz aynıymış ben de 56 kiloyum üstüm zayıf hatta kaburga kemiklerim görünüyor ama kalça maşallah Allah yürü ya kulum demiş bir de memintolar da eklenince garip bir biçim aldım :) ama aynaya bakıp karnımı seviyorum bu değişimler hoşuma gidiyor.

Tatlım benim doktorun verdiği sağlık çizelgesinde ilk aşı için 20-22 yazıyor.
2.doz 24-26 hafta yazıyor.

Eklentiler

• 20220617_071036.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…