Geçmedi ama sızlama gibi hafifledi acaba bebek mi orada kiGeçtimi nasıl oldun?
yanına flash götürmeyi unutmaYaa evet normal muayeneye gidiyoruz 3 dk var yok gördüğümüz insan bakmak istiyor doya doya
Bak böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum bile. Ben de istim yaptırınca
15. haftada hissettim bir iki gün sonra 20. haftaya kadar tık yok. Cinsiyet için de 16 haftadaki doktor erkek gibi dedi ben aynı gün 3 doktora muayne olmuştum. Biri %100 kız dedi diğer ikisi erkeğe benziyor dedi. Yani her iki durum için de üzgünüm. Allahtan yarın ayrıntılı randevum var da daha fazla beklemicem, yani inşallah diyim.İlk gebeliklerde çoğu kişi 20. Haftadan sonra hissediyormuş. Bazı bebeklerin yeri farklı olunca anneleri erken hissediyor galiba, onu da burada öğrendim. Cinsiyet de fark ediyor diyorlar. Şeyi anlamadım sen cinsiyeti mi öğrenmek istiyorsun bebek hareketini hissetmediğin için mi üzgünsün
Çok güzel anı kalırdıYaa bende Rizeliyim ama istanbulda yaşıyorun tühh olsaydım giderdim
Bursa Eskişehir tahminen var dedimTıp fakültelerinde ayrıntılı ultrason için ücret alıyorlar mı ? Bide bursa ve eskişehir de 5d var demişsiniz hangi hastaneler acaba bilgimiz var mı
Ağrın nasıl oldu tatlım umarım iyisindirAşı kartı vermediler e-nabızda otomatik oluşuyormuş zaten kuzum, TD Adult yazıyor aşı kartında. Temmuzun 18inede ikinci dozu yazdılar.
dün gittin mi acile, nasılsın?Geçmedi ama sızlama gibi hafifledi acaba bebek mi orada ki
Evet insallah. Ayrintili ultrason hem onemli hem de bebisi cok guzel görüyorsunAnladım canım, kesin yaptıracak mısın ?
Ohh iyi bariGerçekten hamilelikten sanırım bugün biraz maske falan yaptım oje sürdüm kendime geldim birazcık
Ben oyle hissetmedigim bi gun gobegime iki parmakla yuruyus yapma hareketi var ya bol bol onu yaptim sonrasinda bebek.hareketini hissetmistim. Muhtemelen pozisyonundan kaynaklaniyodur azcik durtersen tepki alabilirsin belkiBugün bebiş hiç hareket etmedi yayarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
aaa prenses ilk tatiline gitti yorulmuştur korkma benimki 2 gündür oynamıyordu hiç insan kafaya takınca hiç olmuyor en unmadığın anda gelir inşallah bir pııttt.Bugün bebiş hiç hareket etmedi yayarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
Günaydın canm durtmeyi denedim de yok tüm gece uyumadım gene yokBen oyle hissetmedigim bi gun gobegime iki parmakla yuruyus yapma hareketi var ya bol bol onu yaptim sonrasinda bebek.hareketini hissetmistim. Muhtemelen pozisyonundan kaynaklaniyodur azcik durtersen tepki alabilirsin belki
Amin inşallahaaa prenses ilk tatiline gitti yorulmuştur korkma benimki 2 gündür oynamıyordu hiç insan kafaya takınca hiç olmuyor en unmadığın anda gelir inşallah bir pııttt.
uzak değilse git için rahatlarrAmin inşallahyoksa gidecm sağlık ocağına tüm haftasonu kabus olmasin
GünaydınnnnnnGünaydın kızlar
Tatil ona da iyi gelmiştir, dinlenmeye geçmiştir kuzucukBugün bebiş hiç hareket etmedi yayarın tatil bitiyor Allah'tan bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum. Hep onu dinledim tüm gün yok hareketlik dün çok yoruldum ondandır insallah uyuyordur
Proporsiyonumuz aynıymış ben de 56 kiloyum üstüm zayıf hatta kaburga kemiklerim görünüyor ama kalça maşallah Allah yürü ya kulum demişYa ben de makyajı bırakmıştım, kötü hissediyordum, body shop’tan makyaj malzemeleri aldım, yapınca daha iyi hissetmeye başladım. Bi de ben 55-56 kilolardayım, ama yanlara doğru basenli yapım var. Bu da beni mutsuz ediyordu, ilk haftalarda verdiğim kilolar yüzümden gitti, sonra alınca basene geldi her zamanki gibiartık ya elbise giyiyorum ya da pantolon üstü upuzun bluz. Napalım her vücut tipine göre çözümler mevcut nasılsa. Hiiiç üzülüp stres olmaya gerek yok insan kendine baktıkça mutlu oluyor.
Tatlım benim doktorun verdiği sağlık çizelgesinde ilk aşı için 20-22 yazıyor.Günaydın kızlar, doktorlarınız tetanoz aşısı için hangi haftayı söyledi. Benim 20+ da yaptır dedi ama biz tatilde olcaz olsun gitmeden veya döndüğünde yaptır. Ama sakın arada kaynamasın önemli dedi.Bayanstress senin kaçıncı haftada yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?