2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaaaayydııınnn evden çıkarken ayağıma kramp girdi 1 saattir ağrıyor ben magnezyum kullanıyorum ama etkisi mi olmuyor anlamadım. Daha önce de girecek gibi oldu ama girmedi.

Bej 16. Haftada yaptirdim 2. Dozu 20 de yaptiracagim bir sorun olmadı

Günaaaayydııınnn evden çıkarken ayağıma kramp girdi 1 saattir ağrıyor ben magnezyum kullanıyorum ama etkisi mi olmuyor anlamadım. Daha önce de girecek gibi oldu ama girmedi.
Geçmiş olsun ben günde 1 muz 1 tanede Beypazarı maden suyu içiyorum iyi geliyor .Bebekle sanada şifa olur umarım

Kızlar günaydın, bugün kızımı görmeye gittim büyümüş her şey gayet iyi dedi doktor sonra detaylı için bir perinatoloğa yönlendirdi. Arayıp sordum 1000 lira dediler detaylı ultrason için. Normal fiyat mı bu? Sizlerin önerebileceği İstanbul Anadolu yakasında perinatolog var mıdır acaba?

Şükür bu sabah ağrı yok dünkü gibi Ama gecede epey ağrı yaptı sanki tüm kolum mormuş gibi sızlama şeklindeydi dün. Grip devammı hala senin geçmedi mi?

Kuzum benim doktor bu hafta yapmamı söylemişti 20nin içindeyken 19+1de yaptırmış oldum. Zaten aile hekimim kendi arayıp çağırdı. 19+ 20+ En ideal haftalarmış. Tatilin uzun değilse dönünce yaptır çünkü benimki gibi ağrı yaparsa zehir eder günlerini Yok yere ziyan olmasın tatilin

Ben krampların bugını buldum :) Magnezyuma başladığımdan beri çok şükür yaşamıyorum ama girecek gibi olduğunda hemen point flex le ayağımı açıyordum kramp girmeden geçiyor o zaman

Bu tarz ağırlar sızılar şiddetli olmadığı sürece normalmiş canım. Rahim genişliyor büyüme atakları hızlanıyor ondandır
Bende öyle düşündüm dayanılmayacak kadar olmadı çok şükür ama insan korkuyor yine de

Maşallah minik kuşa. Sağlıkla gelsin. İstanbul'da fiyatlar hep bu civarda ben Kocaeli medicalparka fiyat sordum geçen ay 770 dediler ama bu ay kesin zam gelmiştir. Anadolu yakasında da hep 950 1000 liralar duydum arkadaşlardan.

Şükür bu sabah ağrı yok dünkü gibi Ama gecede epey ağrı yaptı sanki tüm kolum mormuş gibi sızlama şeklindeydi dün. Grip devammı hala senin geçmedi mi?
Sevindim ağrın olmamasına. Tek ağrıyla atlattın şükür
Bazı bünyelerde ateş yapıyormuş.
Bende şimdi grip olup çok şükür ateşim yok ama ikisi birden etkiler diye ondan bu telaşım

Boğaz ağrım yanmam o öksürük geçti canim
Arada mukosa çıkaracakken öksürük oluyor. Hapşırma var.
Pcr testi negatif normal çıktı.
Doktoruma yediğimi içtiğimi yazdım böyle devam et dedi atlatmış gibisin dedi aşıyıda sordum onuda cevaplarsa evde dinlenmeyle geçecek gibi duruyor .

aldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.

Mide bulantısı , kusma tekrar başladı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…