- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.426
- 83
Bej 16. Haftada yaptirdim 2. Dozu 20 de yaptiracagim bir sorun olmadıGünaydın kızlar, doktorlarınız tetanoz aşısı için hangi haftayı söyledi. Benim 20+ da yaptır dedi ama biz tatilde olcaz olsun gitmeden veya döndüğünde yaptır. Ama sakın arada kaynamasın önemli dedi.Bayanstress senin kaçıncı haftada yapıldı
geçmiş olsunn dikkatli olGünaaaayydııınnnevden çıkarken ayağıma kramp girdi 1 saattir ağrıyor ben magnezyum kullanıyorum ama etkisi mi olmuyor anlamadım. Daha önce de girecek gibi oldu ama girmedi.
Geçmiş olsun ben günde 1 muz 1 tanede Beypazarı maden suyu içiyorum iyi geliyor .Bebekle sanada şifa olur umarımGünaaaayydııınnnevden çıkarken ayağıma kramp girdi 1 saattir ağrıyor ben magnezyum kullanıyorum ama etkisi mi olmuyor anlamadım. Daha önce de girecek gibi oldu ama girmedi.
Düzenli muz yemiyorum maden suyunuda aklıma geldikçe tüketiyordum bi de öyle deneyeyim. Teşekkür ederimGeçmiş olsun ben günde 1 muz 1 tanede Beypazarı maden suyu içiyorum iyi geliyor .Bebekle sanada şifa olur umarım
Rica ederim bende muzu haftada 3 yemeye dikkat ediyorum kabız olmamak içinDüzenli muz yemiyorum maden suyunuda aklıma geldikçe tüketiyordum bi de öyle deneyeyim. Teşekkür ederim
Gitmedim yarım saat sonra sızlamaya döndü geçti gaz sancısıydı galiba iyiyim şuandadün gittin mi acile, nasılsın?
Bu tarz ağırlar sızılar şiddetli olmadığı sürece normalmiş canım. Rahim genişliyor büyüme atakları hızlanıyor ondandırGeçmedi ama sızlama gibi hafifledi acaba bebek mi orada ki
Şükür bu sabah ağrı yok dünkü gibiAğrın nasıl oldu tatlım umarım iyisindir
Benim hocanın verdiği çizelgede tetanoz difteri olarak yazmış bugün onu soracağım haftayada tam iyileşirsem olacağım
Baktım kuzu senin vurulduğun benim doktorun dediği boğmaca olmayanı
20 haftalık oldum canım benGünaydın kızlar, doktorlarınız tetanoz aşısı için hangi haftayı söyledi. Benim 20+ da yaptır dedi ama biz tatilde olcaz olsun gitmeden veya döndüğünde yaptır. Ama sakın arada kaynamasın önemli dedi.Bayanstress senin kaçıncı haftada yapıldı
Kuzum benim doktor bu hafta yapmamı söylemişti 20nin içindeyken 19+1de yaptırmış oldum. Zaten aile hekimim kendi arayıp çağırdı. 19+ 20+ En ideal haftalarmış. Tatilin uzun değilse dönünce yaptır çünkü benimki gibi ağrı yaparsa zehir eder günleriniGünaydın kızlar, doktorlarınız tetanoz aşısı için hangi haftayı söyledi. Benim 20+ da yaptır dedi ama biz tatilde olcaz olsun gitmeden veya döndüğünde yaptır. Ama sakın arada kaynamasın önemli dedi.Bayanstress senin kaçıncı haftada yapıldı
Ben krampların bugını buldum :) Magnezyuma başladığımdan beri çok şükür yaşamıyorum ama girecek gibi olduğunda hemen point flex le ayağımı açıyordum kramp girmeden geçiyor o zamanGünaaaayydııınnnevden çıkarken ayağıma kramp girdi 1 saattir ağrıyor ben magnezyum kullanıyorum ama etkisi mi olmuyor anlamadım. Daha önce de girecek gibi oldu ama girmedi.
Bende öyle düşündüm dayanılmayacak kadar olmadı çok şükür ama insan korkuyor yine deBu tarz ağırlar sızılar şiddetli olmadığı sürece normalmiş canım. Rahim genişliyor büyüme atakları hızlanıyor ondandır
Maşallah minik kuşa. Sağlıkla gelsin. İstanbul'da fiyatlar hep bu civarda ben Kocaeli medicalparka fiyat sordum geçen ay 770 dediler ama bu ay kesin zam gelmiştir. Anadolu yakasında da hep 950 1000 liralar duydum arkadaşlardan.Kızlar günaydın, bugün kızımı görmeye gittim büyümüşher şey gayet iyi dedi doktor sonra detaylı için bir perinatoloğa yönlendirdi. Arayıp sordum 1000 lira dediler detaylı ultrason için. Normal fiyat mı bu? Sizlerin önerebileceği İstanbul Anadolu yakasında perinatolog var mıdır acaba?
Sevindim ağrın olmamasına. Tek ağrıyla atlattın şükürŞükür bu sabah ağrı yok dünkü gibiAma gecede epey ağrı yaptı sanki tüm kolum mormuş gibi sızlama şeklindeydi dün. Grip devammı hala senin geçmedi mi?
aldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.evet canım eşimde benim epey takıntılı birisi ilk çocuk olacağı içindir belki de bilmiyorum ama baya araştırmıştı. Kraft kanz falan hikaye yani :) Biz hepsi burada üzerinden almıştık epey uyguna gelmişti takip edersin trendyol ve hepsi burada dan. başka yerde satılmıyor zaten.
Ay bu kramp galiba çiçeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?