Suanda saçlarımın uclarını kestirdimİçinde bir mucizeyi gerçekleştiriyorsun sen mükemmelsin ve eşsiz güzelliğe sahipsin. Bu geçici bir dönem ve senin şu an böyle hissetmen de çok normal. Ama istersen güzel bi kuaföre git saçlarını felan yaptır makyaj yaptır saçını boyatma amakendini havaya getir sonra bol bol hamiş fotosu Çek
Ben prof perinatolag yaptırdım üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde 420 liraya dediğiniz flyatlar dudak ucuklatıyo yaniAcıbadem prof perinatolog ücreti 1700 tl dendi. İkinci kez aradığımda 4000 küsür dendi inş ikincisi değildir yanlış söylemiştir kadın. emin olamıyorum. Normal bir yerde bile 1000 tl ise prof 1700 olabilir
Ohhh mis gibiSuanda saçlarımın uclarını kestirdimküttü zaten saçma sapan uzanmıştı bugün kendime cilt bakımı falan yapıcsm bakım günü ilan ediyorm
Evet öyle bana da çok uçuk geldi. Ama diğer yerleri de araştırdım istanbulda normal perinatologlar 1000 tl civarı geneldeBen prof perinatolag yaptırdım üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde 420 liraya dediğiniz flyatlar dudak ucuklatıyo yani
Benim Doktor da izmirde üniversite eğitim araştırma hastanesinde ayrıntılı yi kendi yapacak .fiyatını sormamistim ben ama 3 hafta sonra gel dedi kararlastiririz gününü dedi.siz hangi ildeydinizBen prof perinatolag yaptırdım üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde 420 liraya dediğiniz flyatlar dudak ucuklatıyo yani
Saçmalama, kendine renkli güzel elbiseler bak. Çok güzelsindir eminim. Kilo dediğin verilir, doğum sonrası spor, emzirme, diyet vs ile çözülür, kalıcı bi şey değil. Hamilesin hem sen, ne büyük ayrıcalık tip konusundakızlar ben kendimi çok çirkin hissediyorum yatayt gömlek giyiyorum işe gelirken haliyle bol zaten boyum kısa kiloluyum bilmiyorum yaa hiçbir şekilde güzel hissetmiyorum böyle hissetikce daha da çok salıyorum kendimi
Isparta canım valla ben 420 ye yaptırdım sdü eğitim ve araştırma hastanesinde profesör perinatolag hem de kendi doktorum da aynı hastane de profesör ona da muayne 250 veriyoruz burdadaki özellerin muayne uctetinden fazla ama değer biri 165 indirimli hali biri 150 oda oyak olan kuruluşlarda indirim yapıyorlar askerlere oyle ama uzman eller daha iyi bide ben normal dogum istiyorum Allah nasip ederse ilk oğlumu sezeryan oldum zorunlu insallah bunda basıma oglumdaki gibi talihsizlik gelmez ve kendinden gelmeye karar verir ikinci oglumBenim Doktor da izmirde üniversite eğitim araştırma hastanesinde ayrıntılı yi kendi yapacak .fiyatını sormamistim ben ama 3 hafta sonra gel dedi kararlastiririz gününü dedi.siz hangi ildeydiniz
Eksik dua etme canım, hamilesin duan kabul olabilir. Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz. Meme uçlarının yaralanması çok korkunç bir ağrı, bebek emerken işkence gibi ağrı çekiyorsun ağlayarak emziriyorsun. Sütün de bol olsun sen de iyi ol, keyifli bir emzirme geçirin inşallahBaşlıyordur artık gelişmeye benim de hiç meme ucum yoktu şimdi koyulaştı büyüdü daha da büyüyecekmiş o kahverengi alan daha da genişleyecek :) Anne olunca insanın dünyadaki tek endişesi bebeği oluyormuş gerçekten o doysun da meme ucu parçalansın hiç önemli değil :)
Teşekkürler poncikkleee sizi seviyorummSaçmalama, kendine renkli güzel elbiseler bak. Çok güzelsindir eminim. Kilo dediğin verilir, doğum sonrası spor, emzirme, diyet vs ile çözülür, kalıcı bi şey değil. Hamilesin hem sen, ne büyük ayrıcalık tip konusundaİyice belirginleşsin, zaten ilk o dikkat çekecek
Tatlım ben Adanada yaptıracağım. 1000 TL fiyatı Prof.DrKızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
Teşekker ederimTatlım ben Adanada yaptıracağım. 1000 TL fiyatı Prof.Dr
Rica ederimTeşekker ederimdemek ki aşağı yukarı fiyatlar aynı.
Benim de muayane ücreti 243 tl ydi en son pazartesi gittim 284 olmuş zam gelmiş.ikili testi 356 tl ye yapmıştı. Bakalım ayritiliya ne isteyecek.ama özel hastanelere göre burası daha uygun her kosulda.nasip olursa doğumu da burda yapi cam.nasip kısmet hangisi olursa artık sezeryan yada normal bakalimIsparta canım valla ben 420 ye yaptırdım sdü eğitim ve araştırma hastanesinde profesör perinatolag hem de kendi doktorum da aynı hastane de profesör ona da muayne 250 veriyoruz burdadaki özellerin muayne uctetinden fazla ama değer biri 165 indirimli hali biri 150 oda oyak olan kuruluşlarda indirim yapıyorlar askerlere oyle ama uzman eller daha iyi bide ben normal dogum istiyorum Allah nasip ederse ilk oğlumu sezeryan oldum zorunlu insallah bunda basıma oglumdaki gibi talihsizlik gelmez ve kendinden gelmeye karar verir ikinci oglum
Dayanamadın dimiSağ ol canım ben dayanamadım doktora gittim sormayı unuttum neden hissetmiyorum diye hızlı hızlı baktı 18+5 ama 20 küsür görünüyordu yarın kan idrar flaan baktıracağım biraz kasık ağrım var gibi neyse ki bebeğim sağlam duruyor yerindeplasenta ile ilgili bir şeyler dedi aşağıda kı falan diyince şu an bir önemi yok vs dedi devlete gitmiştim öylesine olduğu için değişik bir muayene stili yine de kötü değildi dr ama tatmin edici de değil
Ayni seyi ben hissediyorum bikac gundur. Yemelerimi kesmeye karar verdim en azindan bundan sonra az kilo alayim diye. Halbuki suanda ilk dogumdan 1sene sonra giydigim kiyafetleri giyiyorum. O zamana kiyasla cok degilim belki ama aynada gordugumu begenmiyorum. Bi de yuzum hep sivilce oldu hic olmazdi.kesinlikle zaten normal kilomun üzerine devasa bir kilo almadım 1,60 - 77 kiloyum suanda 2 kilo aldım ama bilmiyorum kendimi 100 kilo gibi hissediyorum eşimde asla öyle kötü hissetirecek biri değil ama neden böyle oluyor bilemedim
Ben de medipole gidiyorum bizimki 1200e yakin. 800 iyiymis yineKızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
Yaa bende Rizeliyim ama istanbulda yaşıyorun tühh olsaydım giderdimRica ederimKart olursa 1100 dedi tatlım.
1 ay öncesi almıştım. Randevu olmayabiliyor.Riskli gebelikleride takip ettikleri için bu detaylı ultrason 3d 4d diye geçiyor Bursada yada Eskişehir yanlış görmediysem 5d vardı o tam net gösteriyor doğmuş gibidoktorun adını şimdi bulamıyorum
Rizeymiş Doç.Dr.Beril.Gürlek 5d bakıyor bir incele mükemmel ya çok uzak olmasa giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?