2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Suanda saçlarımın uclarını kestirdim küttü zaten saçma sapan uzanmıştı bugün kendime cilt bakımı falan yapıcsm bakım günü ilan ediyorm

Ben prof perinatolag yaptırdım üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde 420 liraya dediğiniz flyatlar dudak ucuklatıyo yani

Ben prof perinatolag yaptırdım üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde 420 liraya dediğiniz flyatlar dudak ucuklatıyo yani
Evet öyle bana da çok uçuk geldi. Ama diğer yerleri de araştırdım istanbulda normal perinatologlar 1000 tl civarı genelde

Benim Doktor da izmirde üniversite eğitim araştırma hastanesinde ayrıntılı yi kendi yapacak .fiyatını sormamistim ben ama 3 hafta sonra gel dedi kararlastiririz gününü dedi.siz hangi ildeydiniz

Saçmalama, kendine renkli güzel elbiseler bak. Çok güzelsindir eminim. Kilo dediğin verilir, doğum sonrası spor, emzirme, diyet vs ile çözülür, kalıcı bi şey değil. Hamilesin hem sen, ne büyük ayrıcalık tip konusunda İyice belirginleşsin, zaten ilk o dikkat çekecek

Benim Doktor da izmirde üniversite eğitim araştırma hastanesinde ayrıntılı yi kendi yapacak .fiyatını sormamistim ben ama 3 hafta sonra gel dedi kararlastiririz gününü dedi.siz hangi ildeydiniz
Isparta canım valla ben 420 ye yaptırdım sdü eğitim ve araştırma hastanesinde profesör perinatolag hem de kendi doktorum da aynı hastane de profesör ona da muayne 250 veriyoruz burdadaki özellerin muayne uctetinden fazla ama değer biri 165 indirimli hali biri 150 oda oyak olan kuruluşlarda indirim yapıyorlar askerlere oyle ama uzman eller daha iyi bide ben normal dogum istiyorum Allah nasip ederse ilk oğlumu sezeryan oldum zorunlu insallah bunda basıma oglumdaki gibi talihsizlik gelmez ve kendinden gelmeye karar verir ikinci oglum

Eksik dua etme canım, hamilesin duan kabul olabilir. Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz. Meme uçlarının yaralanması çok korkunç bir ağrı, bebek emerken işkence gibi ağrı çekiyorsun ağlayarak emziriyorsun. Sütün de bol olsun sen de iyi ol, keyifli bir emzirme geçirin inşallah

Teşekkürler poncikkleee sizi seviyorumm

Teşekker ederim demek ki aşağı yukarı fiyatlar aynı.
Rica ederim Kart olursa 1100 dedi tatlım.

1 ay öncesi almıştım. Randevu olmayabiliyor.Riskli gebelikleride takip ettikleri için bu detaylı ultrason 3d 4d diye geçiyor Bursada yada Eskişehir yanlış görmediysem 5d vardı o tam net gösteriyor doğmuş gibi doktorun adını şimdi bulamıyorum

Rizeymiş Doç.Dr.Beril.Gürlek 5d bakıyor bir incele mükemmel ya çok uzak olmasa giderdim

Son düzenleme:
Kızlar benim alt göbeğim ve üst göbeğim birleşmedi daha normal mi? Her gün takılcak bir şey buluyorum. Hamile göbeği gibi durmuyo

Benim de muayane ücreti 243 tl ydi en son pazartesi gittim 284 olmuş zam gelmiş.ikili testi 356 tl ye yapmıştı. Bakalım ayritiliya ne isteyecek.ama özel hastanelere göre burası daha uygun her kosulda.nasip olursa doğumu da burda yapi cam.nasip kısmet hangisi olursa artık sezeryan yada normal bakalim

Dayanamadın dimi ben ne zaman hissetmeye başlarım diye sorduğumda ön rahimde 20. Haftaları rahat bulur demişti bende pazartesiyi iple çekiyorum bakalım beni neler bekliyor iki gündür bende de genitalde bıçak saplanması gibi agrı var

Ayni seyi ben hissediyorum bikac gundur. Yemelerimi kesmeye karar verdim en azindan bundan sonra az kilo alayim diye. Halbuki suanda ilk dogumdan 1sene sonra giydigim kiyafetleri giyiyorum. O zamana kiyasla cok degilim belki ama aynada gordugumu begenmiyorum. Bi de yuzum hep sivilce oldu hic olmazdi.

Yaa bende Rizeliyim ama istanbulda yaşıyorun tühh olsaydım giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…