5-10 sarı leblebi ye tatlımMide bulantısı , kusma tekrar başladı sanırım
Bebek büyüyor diye kuzum rahim genişliyor böyle tatlı bir batma oluyor bendede her hafta başı oluyor önceleri şiddetliydi şimdi hafif oluyor .İçini ferah tutAy bu kramp galiba çiçeğim yaiçte değil dışta bir batma var vajinada.
Az ve sık beslen tatlım.Ayy bende öyle. Neden oldu böyle. Dünden beri çıkartıyorum
Ayy yerim onun büyüyen totosunu. Bi tekme atsa sa bilsem nerede. Haftaya cuma tekrar gideceğim rahim ağzına baksın da taşına için hazırlıklara başlayacağım. Rota KocaeliBebek büyüyor diye kuzum rahim genişliyor böyle tatlı bir batma oluyor bendede her hafta başı oluyor önceleri şiddetliydi şimdi hafif oluyor .İçini ferah tut
İyi çok şükür sevindim canımSevindim ağrın olmamasına. Tek ağrıyla atlattın şükür
Bazı bünyelerde ateş yapıyormuş.
Bende şimdi grip olup çok şükür ateşim yok ama ikisi birden etkiler diye ondan bu telaşım
Boğaz ağrım yanmam o öksürük geçti canim
Arada mukosa çıkaracakken öksürük oluyor. Hapşırma var.
Pcr testi negatif normal çıktı.
Doktoruma yediğimi içtiğimi yazdım böyle devam et dedi atlatmış gibisin dedi aşıyıda sordum onuda cevaplarsa evde dinlenmeyle geçecek gibi duruyor .
Her şey çok kokuyor yaAz ve sık beslen tatlım.
Ne yatağı bizede söyleyinaldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.
ŞükürBende öyle düşündüm dayanılmayacak kadar olmadı çok şükür ama insan korkuyor yine de
Amin tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinMaşallah minik kuşa. Sağlıkla gelsin. İstanbul'da fiyatlar hep bu civarda ben Kocaeli medicalparka fiyat sordum geçen ay 770 dediler ama bu ay kesin zam gelmiştir. Anadolu yakasında da hep 950 1000 liralar duydum arkadaşlardan.
Bekleriz Kocaeli'ye. Neresine taşınıyorsunuz?Ayy yerim onun büyüyen totosunu. Bi tekme atsa sa bilsem nerede. Haftaya cuma tekrar gideceğim rahim ağzına baksın da taşına için hazırlıklara başlayacağım. Rota Kocaeli
Bir fiyat alırken genelde 200 300 fazlasını söylemişler gibi hareket ediyorum çünkü o hızda zam geliyor :)Amin tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinevet sanırım bu civar fiyatlar eşim 600 700 civarı diye bakmış sanırım netten de emin olamadık ama zam gelmiştir tabi dediğiniz gibi
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 anne yani park yatak. Hollanda'da satiliyor diye cok guvendim acikcasi cunku Avrupa'da bebek urunleri guvenlik ve kimyasal kullanimina dair kanunlar cok sert. Ben hem park yatak hem anne yani gibi ariyordum, tam oldu simdi :)Ne yatağı bizede söyleyinindirim falan heyecan yaptım
Ay öğretmenim tayin olucam inşallah. Siz neredesiniz. Birinin olmasına çok sevindim ya. Doktor bulamam filan diye çekiniyordumBekleriz Kocaeli'ye. Neresine taşınıyorsunuz?
Kartepe'de yaşıyorum ben İzmit'te çalışıyorum. Her yer yakın birbirine aslında. Doktorum da Medicalpark'ta Reyhan Hanım.Ay öğretmenim tayin olucam inşallah. Siz neredesiniz. Birinin olmasına çok sevindim ya. Doktor bulamam filan diye çekiniyordum
Ben de o yatağı aldım fiyatı çok uygundu Hepsiburadada, chicco next to me forever vardı aklımda ama fiyat farkı çok fazla olunca denenebilir diye düşündüm yorumları güzel geneldealdim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.
Yaa ben de böyle seyrek seyrek "aha kesin bebek bu" dediğim şeyler hissediyorum ama sonra uzun süre tık yok. Cinsiyeti bir an evvel öğrenirsin inş, cıkma canını sağlıklı olsun da miniş :) Çıkınca bize de yaz bakalım pipili mi geliyor kukulu mu bilelim15. haftada hissettim bir iki gün sonra 20. haftaya kadar tık yok. Cinsiyet için de 16 haftadaki doktor erkek gibi dedi ben aynı gün 3 doktora muayne olmuştum. Biri %100 kız dedi diğer ikisi erkeğe benziyor dedi. Yani her iki durum için de üzgünüm. Allahtan yarın ayrıntılı randevum var da daha fazla beklemicem, yani inşallah diyim.
Maden sularının magnezyum oranları çok değişebiliyor. Alırken içeriğinden oranlarına bakmakta fayda var. Ben de çok maden suyu içebilen bir tip değilim. İçmişken bari çok megnezyum alim diye içeriğini ayrıca kurcalıyorum artık :)Düzenli muz yemiyorum maden suyunuda aklıma geldikçe tüketiyordum bi de öyle deneyeyim. Teşekkür ederim
Ben de soracaktım yazmışsın, eline sağlık :) Güle güle kullanınaldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.
gule gule kullanin, saglikla uyusun bebeginiz icinde :)Ben de o yatağı aldım fiyatı çok uygundu Hepsiburadada, chicco next to me forever vardı aklımda ama fiyat farkı çok fazla olunca denenebilir diye düşündüm yorumları güzel genelde
Teşekkür ederim canm daha yeni dönüyoruz eve öğleden sonra kapanmadan ugrucam inşallah düşünmemeye çalışıyorumTatil ona da iyi gelmiştir, dinlenmeye geçmiştir kuzucukben de bu pazartesi aynı endişeyle yakında bi hastaneye gittim hemen, doktora ağlaya ağlaya anlattım dünden beri hiç hissetmedim diye. “Bunlar erken haftalar her zaman hissetmeyebilirsiniz, yine de 8 saati geçen hareketsizlik durumlarında ‘bi şey olacağından değil’ ama sırf tedbir amaçlı bakmak istiyoruz” demişti. Yine sağlık ocağına git tabi, tedbirli olmakta fayda var. Ben sadece stresli gitme, için rahat git diye diyorum
Kızılay Erzincan maden suyunda magnezyum oranı çok yüksek tavsiye ederim hatta Beypazarı'ndan daha da yüksek. Ama yanlışlıkla Kızılay Afyon almayın içinde nerdeyse magnezyum yok :)Maden sularının magnezyum oranları çok değişebiliyor. Alırken içeriğinden oranlarına bakmakta fayda var. Ben de çok maden suyu içebilen bir tip değilim. İçmişken bari çok megnezyum alim diye içeriğini ayrıca kurcalıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?