2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bu kramp galiba çiçeğim ya içte değil dışta bir batma var vajinada.
Bebek büyüyor diye kuzum rahim genişliyor böyle tatlı bir batma oluyor bendede her hafta başı oluyor önceleri şiddetliydi şimdi hafif oluyor .İçini ferah tut

Bebek büyüyor diye kuzum rahim genişliyor böyle tatlı bir batma oluyor bendede her hafta başı oluyor önceleri şiddetliydi şimdi hafif oluyor .İçini ferah tut
Ayy yerim onun büyüyen totosunu. Bi tekme atsa sa bilsem nerede. Haftaya cuma tekrar gideceğim rahim ağzına baksın da taşına için hazırlıklara başlayacağım. Rota Kocaeli

İyi çok şükür sevindim canım Bu sıcaklarda cidden zor olur çünkü grip. İnşallah aşıyıda ağrısız sorunsuz atlatırsın. İyileştim diye hemen ayaklanma bir süre daha istirahat et dinlen güzelce
Benim aklım şuan ikinci dozda tüm cesaretim kırıldı daha 1 ay var ama ben onun stresine girdim

Amin tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin evet sanırım bu civar fiyatlar eşim 600 700 civarı diye bakmış sanırım netten de emin olamadık ama zam gelmiştir tabi dediğiniz gibi

Amin tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin evet sanırım bu civar fiyatlar eşim 600 700 civarı diye bakmış sanırım netten de emin olamadık ama zam gelmiştir tabi dediğiniz gibi
Bir fiyat alırken genelde 200 300 fazlasını söylemişler gibi hareket ediyorum çünkü o hızda zam geliyor :)

Ne yatağı bizede söyleyin indirim falan heyecan yaptım
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 anne yani park yatak. Hollanda'da satiliyor diye cok guvendim acikcasi cunku Avrupa'da bebek urunleri guvenlik ve kimyasal kullanimina dair kanunlar cok sert. Ben hem park yatak hem anne yani gibi ariyordum, tam oldu simdi :)
Akakce'de baktim en uygun neresi diye. Hep 2000 lira uzeriydi. Hepsiburada'dan aldim 1620 gibi bir fiyata geldi sepet indirimiyle.

Ay öğretmenim tayin olucam inşallah. Siz neredesiniz. Birinin olmasına çok sevindim ya. Doktor bulamam filan diye çekiniyordum
Kartepe'de yaşıyorum ben İzmit'te çalışıyorum. Her yer yakın birbirine aslında. Doktorum da Medicalpark'ta Reyhan Hanım.
Hatta aynı hastanede kuzenim de çocuk doktoru. Direkt ona emanet edeceğim inşallah sağlıkla gelirse. Hiç çekinceniz olmasın ben her konuda yardımcı olurum.

aldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.
Ben de o yatağı aldım fiyatı çok uygundu Hepsiburadada, chicco next to me forever vardı aklımda ama fiyat farkı çok fazla olunca denenebilir diye düşündüm yorumları güzel genelde

Yaa ben de böyle seyrek seyrek "aha kesin bebek bu" dediğim şeyler hissediyorum ama sonra uzun süre tık yok. Cinsiyeti bir an evvel öğrenirsin inş, cıkma canını sağlıklı olsun da miniş :) Çıkınca bize de yaz bakalım pipili mi geliyor kukulu mu bilelim
Düzenli muz yemiyorum maden suyunuda aklıma geldikçe tüketiyordum bi de öyle deneyeyim. Teşekkür ederim
Maden sularının magnezyum oranları çok değişebiliyor. Alırken içeriğinden oranlarına bakmakta fayda var. Ben de çok maden suyu içebilen bir tip değilim. İçmişken bari çok megnezyum alim diye içeriğini ayrıca kurcalıyorum artık :)
aldim biraz once yatagi :) En ucuz Hepsiburada'da gorunuyordu, bir de sepette 15% indirim aldim. Cok uyguna gelmis oldu. tekrar tesekkurler tavsiyeniz icin.
Ben de soracaktım yazmışsın, eline sağlık :) Güle güle kullanın

Teşekkür ederim canm daha yeni dönüyoruz eve öğleden sonra kapanmadan ugrucam inşallah düşünmemeye çalışıyorum

Kızılay Erzincan maden suyunda magnezyum oranı çok yüksek tavsiye ederim hatta Beypazarı'ndan daha da yüksek. Ama yanlışlıkla Kızılay Afyon almayın içinde nerdeyse magnezyum yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…