2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güle güle sağlıkla kullansın, büyüsün miniğin inşallah hayırlı olsun

Kızılay Erzincan maden suyunda magnezyum oranı çok yüksek tavsiye ederim hatta Beypazarı'ndan daha da yüksek. Ama yanlışlıkla Kızılay Afyon almayın içinde nerdeyse magnezyum yok :)
Aynen kızılayın şehir şehir maden sularında magnezyum oranın bayağı farklı olduğunu ben de hamile kaldıktan sonra fark etmiştim :) Ey hamilelik sen nelere kadirsin

Çok teşekkür ederim canım. Gelirsek irtibatta olalım inşallah

Ayy yerim onun büyüyen totosunu. Bi tekme atsa sa bilsem nerede. Haftaya cuma tekrar gideceğim rahim ağzına baksın da taşına için hazırlıklara başlayacağım. Rota Kocaeli
20.haftadan sonra hissedermişiz kuzum stres yapma hiç birde hep tekme atacak yada hissedeceğiz diye birşey yokmuş son aylarda daha çok hareket halinde olurlarmış.

Ben ateşlenmim ağrımasına razıyım. Biontech gibidir ağrısı ben aşıyı vurulup oh ne güzel ağrımadı diyip ev işi yapmıştım akşamına kolumu kıpırdatamadım

Canım benim de tatile denk geliyor. Sağlık ocağındaki hemşire tatilden gelince yap dedi. Ağrı falan olursa diye. Benim 23. haftada olacak. 30lu bir hafta söyledi tam net hatırlamıyorum o zamana kadar mühlet varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…