- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Güle güle sağlıkla kullansın, büyüsün miniğin inşallahYoyko Exclusive Comfort 8 in 1 anne yani park yatak. Hollanda'da satiliyor diye cok guvendim acikcasi cunku Avrupa'da bebek urunleri guvenlik ve kimyasal kullanimina dair kanunlar cok sert. Ben hem park yatak hem anne yani gibi ariyordum, tam oldu simdi :)
Akakce'de baktim en uygun neresi diye. Hep 2000 lira uzeriydi. Hepsiburada'dan aldim 1620 gibi bir fiyata geldi sepet indirimiyle.
Aynen kızılayın şehir şehir maden sularında magnezyum oranın bayağı farklı olduğunu ben de hamile kaldıktan sonra fark etmiştim :) Ey hamilelik sen nelere kadirsinKızılay Erzincan maden suyunda magnezyum oranı çok yüksek tavsiye ederim hatta Beypazarı'ndan daha da yüksek. Ama yanlışlıkla Kızılay Afyon almayın içinde nerdeyse magnezyum yok :)
tesekkur ederim, siz de insallah. hepimiz saglikla kucagimiza alalim da esyalar tatli telas oluyor :)Güle güle sağlıkla kullansın, büyüsün miniğin inşallahhayırlı olsun
Araştıra araştıra prof. olduk :) Gerçekten öyle.Aynen kızılayın şehir şehir maden sularında magnezyum oranın bayağı farklı olduğunu ben de hamile kaldıktan sonra fark etmiştim :) Ey hamilelik sen nelere kadirsin
Amin cümlemiz inşallahtesekkur ederim, siz de insallah. hepimiz saglikla kucagimiza alalim da esyalar tatli telas oluyor :)
Bilmiyorum ki tam güzel beslenmeye başlamıştımAyy bende öyle. Neden oldu böyle. Dünden beri çıkartıyorum
Teşekkür ederim canım yapayım soda iyi olur5-10 sarı leblebi ye tatlım
Asidi kaçmış Maden suyuna limon sık yudum yudum iç.
Amin canım inşallahŞükürRabbim dayanılmayacak ağırlar yaşatmasın hiç birimize
bir liste ben de yapmaliyim. iyice agirlastiktan sonra paniklemek dogru olmaz. guzel urunler gordugumuzde paylasalim buradan :)Amin cümlemiz inşallah
Evet hemen hemen hergün aldıklarıma bakıyorumeksikleri falan yazıyorum telaşı bile ayrı güzel
Çok teşekkür ederim canım. Gelirsek irtibatta olalım inşallahKartepe'de yaşıyorum ben İzmit'te çalışıyorum. Her yer yakın birbirine aslında. Doktorum da Medicalpark'ta Reyhan Hanım.
Hatta aynı hastanede kuzenim de çocuk doktoru. Direkt ona emanet edeceğim inşallah sağlıkla gelirse. Hiç çekinceniz olmasın ben her konuda yardımcı olurum.
20.haftadan sonra hissedermişiz kuzum stres yapma hiç birde hep tekme atacak yada hissedeceğiz diye birşey yokmuş son aylarda daha çok hareket halinde olurlarmış.Ayy yerim onun büyüyen totosunu. Bi tekme atsa sa bilsem nerede. Haftaya cuma tekrar gideceğim rahim ağzına baksın da taşına için hazırlıklara başlayacağım. Rota Kocaeli
Ben ateşlenmim ağrımasına razıyım. Biontech gibidir ağrısıİyi çok şükür sevindim canımBu sıcaklarda cidden zor olur çünkü grip. İnşallah aşıyıda ağrısız sorunsuz atlatırsın. İyileştim diye hemen ayaklanma bir süre daha istirahat et dinlen güzelce
Benim aklım şuan ikinci dozda tüm cesaretim kırıldı daha 1 ay var ama ben onun stresine girdim
Yeter ki sağlıklı olsunlar. Doğunca da artık bi durum deriz20.haftadan sonra hissedermişiz kuzum stres yapma hiç birde hep tekme atacak yada hissedeceğiz diye birşey yokmuş son aylarda daha çok hareket halinde olurlarmış.
Amin hayırlısıyla inşAllahYeter ki sağlıklı olsunlar. Doğunca da artık bi durum deriz
Ayy bi görsek şöyle torpilleri bi ısırsak. Görmeden onları korumak çok zor.Amin hayırlısıyla inşAllah
O zamanda yaş yaş sendromları var ergenlik gibi
Daha heyecanlı aksiyonlu
Ben hayırlısıyla doğduda yanaklarından öperlerse şu kırmızı alerji oluyorlarya ondan olur diye korkuyorum şimdiden stres yaptımAyy bi görsek şöyle torpilleri bi ısırsak. Görmeden onları korumak çok zor.
Canım benim de tatile denk geliyor. Sağlık ocağındaki hemşire tatilden gelince yap dedi. Ağrı falan olursa diye. Benim 23. haftada olacak. 30lu bir hafta söyledi tam net hatırlamıyorum o zamana kadar mühlet varmış.Günaydın kızlar, doktorlarınız tetanoz aşısı için hangi haftayı söyledi. Benim 20+ da yaptır dedi ama biz tatilde olcaz olsun gitmeden veya döndüğünde yaptır. Ama sakın arada kaynamasın önemli dedi.Bayanstress senin kaçıncı haftada yapıldı
canım yoyko park yatak anne yanıda oluyor bi araştır istersen.Ne yatağı bizede söyleyinindirim falan heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?