2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İyi geceler benim bebeğimin cinsiyeti kız olarak ekleyebilirsiniz

Benim eşim de şimdiden alacağimiza o parayı dolar yapalim dedi ama dolarları bozmadan alacağımız her şeyi aldık yavas yavaş. Yanımıza kar kaldı
Valla TL cepte durunca saat başı zarar yazıyor bize ya herşeyi uygunu bulup alıcaz yada kıyıda köşe olan üç kuruşumuzu altın döviz vs yapıcaz beklicez. Diğer türlü işimiz zor Arabayı ilk almaya karar verdiğimde 2870tl idi şuan 4000. Benim birde tüp bebek muayeneler operasyonlar transfer ilaçlar şu bu derken ipin ucu kaçtı hesap edemiyoruz artık masrafı geleni gideni Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zamanlara denk geldi bizim minişlerimiz

Gercekten su gelecek kaygısı yüzünden çocuğumu liseye kadar okutacak parayı yatırım yaptım şimdiden. Başımıza ne geleceği belli olmaz.

Benim eşim de şimdiden alacağimiza o parayı dolar yapalim dedi ama dolarları bozmadan alacağımız her şeyi aldık yavas yavaş. Yanımıza kar kaldı
Tek sağlıkla gelsinler de varsın bazı şeyleri eksik kalsın elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz hepimiz Rabbim yardımcımız olsun daha doğuma çok var indirim kovalarız artık

Gercekten su gelecek kaygısı yüzünden çocuğumu liseye kadar okutacak parayı yatırım yaptım şimdiden. Başımıza ne geleceği belli olmaz.
Bende ufak ufak atıyorum devamlı. Allah’a şükür takılarım duruyorda içim bir nebze rahat ediyor ama yinede içimdeki korku gitmiyor berbat bir gidişatın içindeyiz Allah sonumuzu hayır etsin

Kızlar göbekler ne durumda ? ben 2 gündür kendimi tanıyamiyorum inceliyorumda birden çıktı sanki şoklara filan giriyorum bu göbek benim olamaz daha bi kaç gün önce hiç yok dicek kadardı sanırım hızla şişmeye başlıyorum

Kizlar selam agridan uyuyamadim nerdeyse aglayacaktim.sag ust bacagimda inanilmaz agri var bugun 3.gun ama sanki bacagimi ayiriyorlar nasil bir agri anlatamam.acidan uyandim sanki dayanamicam dedim o kadar kotu oldumki agri esigimde cok yuksektir ama bu agri mahvetti beni.bacagimi kesip atmak istiyorum oyle bir agri...ust bacak baldirlara ic bacaga vuruyor, doktoruma soramadim saatten oturu sizde bu durumlari yasayan var mi geciccidir insallah, 1 ay once sol bacagimda olmusti ama bu kdr yogun degildk.19 haftam bitcek pzt..

Gunaydin anneler nasilsiniz bir sorum olacakti aranizda erken de olsa seker yuklemesi yaptiracak olan var mi ben bu sali yaptiracagim doktorum oyle istedi 20 haftalik oluyorum. Sabah randevum 10 da o saate kadar nasil ac duracam bilmiyorum:/

Ben bir iki haftadir aynı gün aralığında o agrilari yaşamaya başladım büyüme atak günleri ile alakaliymis.Yine de önlem amaçlı bugün magnezyum yazdiracagim kendime.Rahatlamak için ağrıyı beklemeden yatmadan evvel ayaklarıma soğuk su tutuyorum hiç değilse uyumama yardımcı oluyor.Dayanilmaz ağrılarda eşime masaj yaptırıp uyuya kaldığım çok oldu o da inanılmaz işe yarıyor bu yöntemi de deneyebilirsiniz.

Hep aynı tarafa yatıyor olabilir misin ben aynı tarafa yattığımda dönerken uyanıyorum Ogün bacak ağrım devam ediyor resmen bütün yükü ü verdiğim için öyle bir şey mi acaba, geçmiş olsun inşallah hemen geçer

Kızlar benim göğüs uçlarım çok hassas t-shirt bile giydiğim de sızlıyor lansınoh sipariş verdim az önce ondan kullansan mı çoo mu erken

Bende anne yani aldım 6aya kadar onda yatırıp sonra Montessori bebek odasi aldık ona geçirmeyi düşünüyorum yoksa alismiyorlar sonrasında

Çok kötüyüm kızlar.basim boğazım ağrıyor halsizlik üşüme titreme ateş kusma hastaneye gittim serum verdiler kan idrar testinin sonucunu bekledem eve geçtim.hala devam ediyor hepsi kan çıktı CRP 12 çıkmış Dr gideceğim çok yüksek değil dimi bı kaç değerde bayagi düşük idrarı bekliyorum çıkınca doktara gidecem offf

Gunaydin anneler nasilsiniz bir sorum olacakti aranizda erken de olsa seker yuklemesi yaptiracak olan var mi ben bu sali yaptiracagim doktorum oyle istedi 20 haftalik oluyorum. Sabah randevum 10 da o saate kadar nasil ac duracam bilmiyorum:/
Canım seker yüklemesi için daha erken değil mi 24 28 arası yapılıyo niye erken istedi ki
Kızlar benim göğüs uçlarım çok hassas t-shirt bile giydiğim de sızlıyor lansınoh sipariş verdim az önce ondan kullansan mı çoo mu erken
Kullanabilirsin canım lansinoh labolinli olandan mı aldın son 3 ay da sürsen olur ama acıyosa baslaman da bi sakınca yok emzirirken silmene de gerek olmuyo onlar da bi bal mumu falan cıkmıs sımdı görmüssündür bu ara gogusler sis ucları cıktı ve kahve rengi emzirme olayına hazırlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…