Teşekkür ederim canım haftaya uğrayacağım inşallahBabymall indirimi zamanı git kuzum şuan yok zaten indirim falanMesela alacaklarını listele nette en ucuzlarını not al Babymall indirim yapıyor daha uygununu gösterince. Büyük parçalarda çok işe yarıyor
Kedi varsa sıkıntı olabilir çünkü tırmalamak için çok cezbedici kumaşa sahip park yataklarEvet ayarlandığı için istiyordum ben de. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama benim kedim biraz kemirgen ve kumaş delisikemirir o park yatağı.
1 ve 2 aldım bende sleepy tercih ettim natural serisiniBende stok yaptımsleppy tercih ettim inşallah iyi gelir siz hangisini tercih ettiniz ve kaç numaraya kadar aldınız acaba . Ben 1 den 4 kadar baya aldım ama keşke bir numara almasaydim dedim pek küçükmüş
Iste ona baslayacagim ben de yakinlarda. Bebek bezi fiyati encok firlayanlardan da, nereye ne kadar koyacagiz? :)Bende o bebek bezi alanlardanımKeşke daha çok alsaydım diyorum hatta. Uygunken almıştım çünkü. Ben en çok yatak seçiminde kararsızım En zor seçim o sanırım
benim en cok takildigim 1 (2-5 kilo) ve 2 (3-6 kilo) numara arasinda secim. orta kiloda bir yenidogan 2 numaraya da girer herhalde. 1 numara sart midir ?1 ve 2 aldım bende sleepy tercih ettim natural serisini3 için fiyat alarmındayım şuan indirim bekliyorum. Islak mendilde aynı şekilde bir koli bionatural bir koli natural stokladım. 1 almamız şart çünkü göbek kordon oyuntusu var ilk haftalar onu kullanıcaz
Bezlerde ust kilo degil de alt kilo baz aliniyo daha cok. 1numarayi 5kiloya kdr kullanamazsin mesela. Ama yenidogan için 1numarayla baslamak ideal. Zaten yeni dogduklarinda gunde 10 15 bez degistiriliyo diye hatirliyorum o paketler cok cabuk.bitiyobenim en cok takildigim 1 (2-5 kilo) ve 2 (3-6 kilo) numara arasinda secim. orta kiloda bir yenidogan 2 numaraya da girer herhalde. 1 numara sart midir ?
Aa göbek oyuntusunu bilmiyordum1 ve 2 aldım bende sleepy tercih ettim natural serisini3 için fiyat alarmındayım şuan indirim bekliyorum. Islak mendilde aynı şekilde bir koli bionatural bir koli natural stokladım. 1 almamız şart çünkü göbek kordon oyuntusu var ilk haftalar onu kullanıcaz
Yaaa resmen en korktugum sey suanHanımlar bugün kontrole gittim 12.haftada %90 kız dedi parti yaptık bide şimdi 17. Haftada öğreniyorum ki bir oğlum olacakmış. Doktor şok biz şok
Yatak konusu cidden zor karar ben odasını aldım büyüyen beşikli bilerek ebeveyn yataklı aldımki alıştırabileyim odasına diye ama hala kafamda oturan bir yatak yok malesefIste ona baslayacagim ben de yakinlarda. Bebek bezi fiyati encok firlayanlardan da, nereye ne kadar koyacagiz? :)
Yatak evet en cok dusunduren konuydu. Tecrubeli annelerden park yatak cok duydum, kardesim de 3-4 sene mobilya yatagina gecirememisti yigenimi. Park yatak ama ayni zamanda anne yani nasil olur diye cok bakmistim. Yarin gelecek bakalim nasil cikacak.
Youtube'da Aybuke Derin adli, yenidogan hemsiresi ve ayni zamanda 1 yil once anne olmus bir kisinin videolarini buldum. O da gerekliler, gereksizler diye bir liste yapmis. Oradan takiple bir minimal liste yapayim diyorum :)
Deneyimli annelerden destek almak lazım aslında bu konudabenim en cok takildigim 1 (2-5 kilo) ve 2 (3-6 kilo) numara arasinda secim. orta kiloda bir yenidogan 2 numaraya da girer herhalde. 1 numara sart midir ?
Evet yeni doğanlarda kordon oyuntusu var bebişi rahatsız etmesin canı yanmasın diyeAa göbek oyuntusunu bilmiyordumiyi olmuş aldığımız o zaman online daha uyguna geliyor tanesini 1 30 a almışım ben
%100 dedi gayet netti bizede gösterdiYaaa resmen en korktugum sey suanoyle alistirdim ki kendimi kizim olacagina...
Saglikla gelsinler de onemli olan o tabi. Bu sefer kesin miymis
Cidden ne alırsak kâr kalıyor yanımızaEvet yeni doğanlarda kordon oyuntusu var bebişi rahatsız etmesin canı yanmasın diyeBen aldığımda 98 kuruşa falan geliyordu tanesi şuan 2ye tekamül ediyor. Aşırı yükseldi
Evet bakayım bende biraz. SağolasınÇok sağlam ve kullanışlı geldi bana gayet de konforlu bir de dijital olmamasına rağmen köstekli saat gibi bir salladiginizda bir süre bebeği sallıyor kendi kendineben 4moms gibi dijital seslerin bebekleri olumsuz etkilediğini okumuştum o yüzden manuel bir ana kucağı almak istedim. Ama sıfır yerine ikinci el almanızı öneririm bayağı dayanıklı çünkü eskimesi mümkün değil
Malesef öyleCidden ne alırsak kâr kalıyor yanımıza
Evet eşim kumbara yapmıştı onunla aldık beşik bebek arabası vb şeyleri. Ona kalsa doğuma 1 ay kala alalım diyordu mağazayı bekleyip fiyatı artana kadar bizim evi beklesin dedim . Malesef herşeyi ince ince hesap yapmak zorunda kaldıkMalesef öyleBugün erteleyip yarın alırım dediğimiz şeye yarın bütçemiz yetmiyor. Sonra araki uygunu muadili vs vs denk gelsin.
Benim eşim de şimdiden alacağimiza o parayı dolar yapalim dediEvet eşim kumbara yapmıştı onunla aldık beşik bebek arabası vb şeyleri. Ona kalsa doğuma 1 ay kala alalım diyordu mağazayı bekleyip fiyatı artana kadar bizim evi beklesin dedim . Malesef herşeyi ince ince hesap yapmak zorunda kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?