2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet ayarlandığı için istiyordum ben de. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama benim kedim biraz kemirgen ve kumaş delisi kemirir o park yatağı.
Kedi varsa sıkıntı olabilir çünkü tırmalamak için çok cezbedici kumaşa sahip park yataklar Hışır hışır kısa sürede mahvolma ihtimali yüksek

Bende stok yaptım sleppy tercih ettim inşallah iyi gelir siz hangisini tercih ettiniz ve kaç numaraya kadar aldınız acaba . Ben 1 den 4 kadar baya aldım ama keşke bir numara almasaydim dedim pek küçükmüş
1 ve 2 aldım bende sleepy tercih ettim natural serisini 3 için fiyat alarmındayım şuan indirim bekliyorum. Islak mendilde aynı şekilde bir koli bionatural bir koli natural stokladım. 1 almamız şart çünkü göbek kordon oyuntusu var ilk haftalar onu kullanıcaz

Bende o bebek bezi alanlardanım Keşke daha çok alsaydım diyorum hatta. Uygunken almıştım çünkü. Ben en çok yatak seçiminde kararsızım En zor seçim o sanırım
Iste ona baslayacagim ben de yakinlarda. Bebek bezi fiyati encok firlayanlardan da, nereye ne kadar koyacagiz? :)
Yatak evet en cok dusunduren konuydu. Tecrubeli annelerden park yatak cok duydum, kardesim de 3-4 sene mobilya yatagina gecirememisti yigenimi. Park yatak ama ayni zamanda anne yani nasil olur diye cok bakmistim. Yarin gelecek bakalim nasil cikacak.
Youtube'da Aybuke Derin adli, yenidogan hemsiresi ve ayni zamanda 1 yil once anne olmus bir kisinin videolarini buldum. O da gerekliler, gereksizler diye bir liste yapmis. Oradan takiple bir minimal liste yapayim diyorum :)

benim en cok takildigim 1 (2-5 kilo) ve 2 (3-6 kilo) numara arasinda secim. orta kiloda bir yenidogan 2 numaraya da girer herhalde. 1 numara sart midir ?

benim en cok takildigim 1 (2-5 kilo) ve 2 (3-6 kilo) numara arasinda secim. orta kiloda bir yenidogan 2 numaraya da girer herhalde. 1 numara sart midir ?
Bezlerde ust kilo degil de alt kilo baz aliniyo daha cok. 1numarayi 5kiloya kdr kullanamazsin mesela. Ama yenidogan için 1numarayla baslamak ideal. Zaten yeni dogduklarinda gunde 10 15 bez degistiriliyo diye hatirliyorum o paketler cok cabuk.bitiyo

Ben de anne yani beşik bakiyorum buyuk parcalardan tek ihtiyacim o. Gerisi oglumdan kalma var zaten 2. Bebe rahatmis baya onda da ahsap olanlarda hevesim var onlardan tercih ederim sanirim. Ama evinizde park besik yoksa kesinlikle 1tane edinmelisiniz hem evde hem seyahatte cok kullanisli

Aa göbek oyuntusunu bilmiyordum iyi olmuş aldığımız o zaman online daha uyguna geliyor tanesini 1 30 a almışım ben

Hanımlar bugün kontrole gittim 12.haftada %90 kız dedi parti yaptık bide şimdi 17. Haftada öğreniyorum ki bir oğlum olacakmış. Doktor şok biz şok
Yaaa resmen en korktugum sey suan oyle alistirdim ki kendimi kizim olacagina...
Saglikla gelsinler de onemli olan o tabi. Bu sefer kesin miymis

Yatak konusu cidden zor karar ben odasını aldım büyüyen beşikli bilerek ebeveyn yataklı aldımki alıştırabileyim odasına diye ama hala kafamda oturan bir yatak yok malesef o nedenle park yatağını maliyetsiz bir model seçtim bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı Hayırlı olsun bebişinin yatağıda annesi sağlıklı sıhattlı mutlu bir bebiş olarak yatsın büyüsün inşallah

Deneyimli annelerden destek almak lazım aslında bu konuda Ama çevremdekiler 3 numara stoklamamın mantıklı olduğunu söylediler. Karambole almış olduk artık nasip

Aa göbek oyuntusunu bilmiyordum iyi olmuş aldığımız o zaman online daha uyguna geliyor tanesini 1 30 a almışım ben
Evet yeni doğanlarda kordon oyuntusu var bebişi rahatsız etmesin canı yanmasın diyeBen aldığımda 98 kuruşa falan geliyordu tanesi şuan 2ye tekamül ediyor. Aşırı yükseldi

Evet bakayım bende biraz. Sağolasın

Malesef öyle Bugün erteleyip yarın alırım dediğimiz şeye yarın bütçemiz yetmiyor. Sonra araki uygunu muadili vs vs denk gelsin.
Evet eşim kumbara yapmıştı onunla aldık beşik bebek arabası vb şeyleri. Ona kalsa doğuma 1 ay kala alalım diyordu mağazayı bekleyip fiyatı artana kadar bizim evi beklesin dedim . Malesef herşeyi ince ince hesap yapmak zorunda kaldık

Benim eşim de şimdiden alacağimiza o parayı dolar yapalim dedi ama dolarları bozmadan alacağımız her şeyi aldık yavas yavaş. Yanımıza kar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…