2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları | English Home
English home'da 149 tlye güzel nevresimler var bir takım aldım ben bende henüz kıyafetlere tam başlamadım.

Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları | English Home
English home'da 149 tlye güzel nevresimler var bir takım aldım ben bende henüz kıyafetlere tam başlamadım.
Büyüyen beşik olduğu için benim nevresim olayı biraz karışık Birde sade fazla desenli olmayan bişey istiyorum işim biraz zor. Kıyafetlerin çoğunu BabyMall’den aldım büyük bir indirim vardı çoğu biorganic yada bilindik güzel organik markalar ama neredeyse pazar fiyatına almış oldum %50 civarı indirim vardı. Hangi şehirdesin Babymall varsa muhakkak bakmanı tavsiye ederim. Civil hepsine nazaran daha pahalı E-bebek daha uygun gibi perşembe pazar arası indirim günleri oluyor. Yerel mağazalar daha yüksek fiyatlı İzmir’de diğer şehirlerde de aynımı bilmiyorum

Hayırlı olsun ben de bunlardan düşünüyorum. Bu tip beşikler belli bir süre mi kullanılıyor? Ve ne kadar süre?

Benim bir iki parca daha kiyafet almam gerekli. Banyo kuvet seti, yatak ve nevresim de almam lazim. Simdiden bebek bezi alan arkadaslar da var ama ben daha oralara gelemedim :)
Kiyafet konusunda youtube'da bir kac video izledim. Alt ve ust sayisi vs. Biraz daha izleyip not almam iyi olur.
Paylasimlarinizi beklerim :)

Burda babymall da var, ebebekte var, ikisine de giderim de eşim biraz daha bekleyelim diyor. Bakalım artık.

Cok iyi almıssın ben hiç 1850 den asagı gormedim nadir 1750 oluyo denk getirsem ben de alıcam babycom insallah

Canım şu ana kucağına benzeyen şey nasıl kullanışlı mı ? Ben babybjörn muadili alayım diyorum. Bu da güzelmiş
Çok sağlam ve kullanışlı geldi bana gayet de konforlu bir de dijital olmamasına rağmen köstekli saat gibi bir salladiginizda bir süre bebeği sallıyor kendi kendine ben 4moms gibi dijital seslerin bebekleri olumsuz etkilediğini okumuştum o yüzden manuel bir ana kucağı almak istedim. Ama sıfır yerine ikinci el almanızı öneririm bayağı dayanıklı çünkü eskimesi mümkün değil

Hayırlı olsun ben de bunlardan düşünüyorum. Bu tip beşikler belli bir süre mi kullanılıyor? Ve ne kadar süre?
Teşekkür ederim Yani bana 2 yaşına kadar kullanılır dedi satıcı çocuk ama maksimum 1 yaş bence kullanım ömrü. Gerçi ayarlanabilir yüksekliği vesaire falan var ama bebiş ayaklandıktan sonra sıkıntı olabilir

Cok iyi almıssın ben hiç 1850 den asagı gormedim nadir 1750 oluyo denk getirsem ben de alıcam babycom insallah
Babymall mağazasının izmir şubesinde eğer internette onlardan daha uygun bir fiyat bulup götürürsen kurumsal bir satıcıya ait olan, kendileride aynı fiyata veriyorlar, o sayede uyguna aldık biz, Bebek arabamızda aynı taktikle alındı

Peki kızlar, Doona marka bi bebek arabası görüyorum son zamanlarda, yere yakın bi model, katlayınca direk oto koltuğu oluyor. Böyle bi şey nasıldır sizce?

Eklentiler

• BC861BCD-F7B1-4A8D-840E-5CE09B4D5739.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 46
Bende o bebek bezi alanlardanım Keşke daha çok alsaydım diyorum hatta. Uygunken almıştım çünkü. Ben en çok yatak seçiminde kararsızım En zor seçim o sanırım

Evet ayarlandığı için istiyordum ben de. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama benim kedim biraz kemirgen ve kumaş delisi kemirir o park yatağı.

Burda babymall da var, ebebekte var, ikisine de giderim de eşim biraz daha bekleyelim diyor. Bakalım artık.
Babymall indirimi zamanı git kuzum şuan yok zaten indirim falan Mesela alacaklarını listele nette en ucuzlarını not al Babymall indirim yapıyor daha uygununu gösterince. Büyük parçalarda çok işe yarıyor

Bende o bebek bezi alanlardanım Keşke daha çok alsaydım diyorum hatta. Uygunken almıştım çünkü. Ben en çok yatak seçiminde kararsızım En zor seçim o sanırım
Bende stok yaptım sleppy tercih ettim inşallah iyi gelir siz hangisini tercih ettiniz ve kaç numaraya kadar aldınız acaba . Ben 1 den 4 kadar baya aldım ama keşke bir numara almasaydim dedim pek küçükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…