Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları | English HomeBen epey aldım kıyafet faslını bitirdim şükürSıcaklar gelmeden yavaş yavaş almak en iyisi internettende nedense alamıyorum normalde her alışverişimi online yaparım ama dokunup seçip görmek daha cazip geliyor bebişin alışverişinde Hijyen ve tekstil ürünlerini en sona bıraktım. Oto koltuğu, anakucağı, yatak, nevresim vs arayışındayız şimdi. Güzel ve uygun ürün gördükçe paylaşırım burda da
Büyüyen beşik olduğu için benim nevresim olayı biraz karışıkBebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları | English Home
English home'da 149 tlye güzel nevresimler var bir takım aldım benbende henüz kıyafetlere tam başlamadım.
Sanırım ben de öyle yapacağım, benim doktorum da çok övdü önerdiği doktoru, yorumları da iyiydiBen artık doktor ne derse onu yapıyorum. Benim detaylı yaptıracağım prof kendi doktorumun hastaneden arkadaşı gözüm kapalı güvenirim dedi. Güzel bakar dedi.
Hayırlı olsunBunu aldım ben geçen ay indirimden 1000tlye. Reflü yatağı koyup kullanmayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanıcam diye fazla teferruatlı ve maliyetli bişey almadım. Odasına alıştırıcam inşallah 4 5 aydan sonraFakat yoyko anne yanı cidden iyi ve sağlam güle güle kullansın bebiş inşallah Allah’ın izniyle
Benim bir iki parca daha kiyafet almam gerekli. Banyo kuvet seti, yatak ve nevresim de almam lazim. Simdiden bebek bezi alan arkadaslar da var ama ben daha oralara gelemedim :)Ben epey aldım kıyafet faslını bitirdim şükürSıcaklar gelmeden yavaş yavaş almak en iyisi internettende nedense alamıyorum normalde her alışverişimi online yaparım ama dokunup seçip görmek daha cazip geliyor bebişin alışverişinde Hijyen ve tekstil ürünlerini en sona bıraktım. Oto koltuğu, anakucağı, yatak, nevresim vs arayışındayız şimdi. Güzel ve uygun ürün gördükçe paylaşırım burda da
Burda babymall da var, ebebekte var, ikisine de giderim de eşim biraz daha bekleyelim diyor. Bakalım artık.Büyüyen beşik olduğu için benim nevresim olayı biraz karışıkBirde sade fazla desenli olmayan bişey istiyorum işim biraz zor. Kıyafetlerin çoğunu BabyMall’den aldım büyük bir indirim vardı çoğu biorganic yada bilindik güzel organik markalar ama neredeyse pazar fiyatına almış oldum %50 civarı indirim vardı. Hangi şehirdesin Babymall varsa muhakkak bakmanı tavsiye ederim. Civil hepsine nazaran daha pahalı E-bebek daha uygun gibi perşembe pazar arası indirim günleri oluyor. Yerel mağazalar daha yüksek fiyatlı İzmir’de diğer şehirlerde de aynımı bilmiyorum
Kraft Bedside Yatak Yanı Beşik Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu canm kraftin ama çok hoşuma gittiCanım bende bundan alayım diyorum. Hangi marka ne karara aldın
Cok iyi almıssın ben hiç 1850 den asagı gormedim nadir 1750 oluyo denk getirsem ben de alıcam babycom insallahBunu aldım ben geçen ay indirimden 1000tlye. Reflü yatağı koyup kullanmayı düşünüyorum. Çok kısa süre kullanıcam diye fazla teferruatlı ve maliyetli bişey almadım. Odasına alıştırıcam inşallah 4 5 aydan sonraFakat yoyko anne yanı cidden iyi ve sağlam güle güle kullansın bebiş inşallah Allah’ın izniyle
Aynen ya valla aklım çıktıHadi gözümüz aydınkorkutuyorlar vallahi
Başlarda öyleydi canım ama geçti çok şükürHafif bir ağrı ama sürekli var top oturmuş gibi kasigima
E bebek de var 1200 ama stok girmiyor. Buna da bakayım. Bi süre kullanıp montessoriye geçeceğimKraft Bedside Yatak Yanı Beşik Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu canm kraftin ama çok hoşuma gitti
Canım şu ana kucağına benzeyen şey nasıl kullanışlı mı ? Ben babybjörn muadili alayım diyorum. Bu da güzelmişKızlar bebiş için aldığım büyük eşyaları koyuyorum belki aklıniza takılan bir şey olur sorabilirsiniz
Çok sağlam ve kullanışlı geldi bana gayet de konforlu bir de dijital olmamasına rağmen köstekli saat gibi bir salladiginizda bir süre bebeği sallıyor kendi kendineCanım şu ana kucağına benzeyen şey nasıl kullanışlı mı ? Ben babybjörn muadili alayım diyorum. Bu da güzelmiş
Teşekkür ederimHayırlı olsunben de bunlardan düşünüyorum. Bu tip beşikler belli bir süre mi kullanılıyor? Ve ne kadar süre?
Babymall mağazasının izmir şubesinde eğer internette onlardan daha uygun bir fiyat bulup götürürsen kurumsal bir satıcıya ait olan, kendileride aynı fiyata veriyorlar, o sayede uyguna aldık biz, Bebek arabamızda aynı taktikle alındıCok iyi almıssın ben hiç 1850 den asagı gormedim nadir 1750 oluyo denk getirsem ben de alıcam babycom insallah
Bende o bebek bezi alanlardanımBenim bir iki parca daha kiyafet almam gerekli. Banyo kuvet seti, yatak ve nevresim de almam lazim. Simdiden bebek bezi alan arkadaslar da var ama ben daha oralara gelemedim :)
Kiyafet konusunda youtube'da bir kac video izledim. Alt ve ust sayisi vs. Biraz daha izleyip not almam iyi olur.
Paylasimlarinizi beklerim :)
Evet ayarlandığı için istiyordum ben de. Park yatak daha kullanışlı diyorlar ama benim kedim biraz kemirgen ve kumaş delisiTeşekkür ederimYani bana 2 yaşına kadar kullanılır dedi satıcı çocuk ama maksimum 1 yaş bence kullanım ömrü. Gerçi ayarlanabilir yüksekliği vesaire falan var ama bebiş ayaklandıktan sonra sıkıntı olabilir
Babymall indirimi zamanı git kuzum şuan yok zaten indirim falanBurda babymall da var, ebebekte var, ikisine de giderim de eşim biraz daha bekleyelim diyor. Bakalım artık.
Bende stok yaptımBende o bebek bezi alanlardanımKeşke daha çok alsaydım diyorum hatta. Uygunken almıştım çünkü. Ben en çok yatak seçiminde kararsızım En zor seçim o sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?