2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim doktorum Mehmet Uludağanı önerdi, yeri Bağdat caddesinde fetus prenatal tanı diye geçiyor. 16 temmuz için 1000 lira fiyat aldık
Araştırim ben de burayı, teşekkür ederim öneri için
Merhaba, normalde de Ataşehir Memoriala mı gidiyosunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz diye merak ettim.
Evet, gebelik takibimin yapıldığı hastane burası. Dr zeki salara gidiyorum. Genel olarak memnunum. Bütün detaylarıyla gebeliğinizi ince ayrıntısına kadar takip ediyor. Aynı zamanda şu an aktif olarak yapıyor mu bilmiyorum ama memorialda tüp bebek deneyimi de olan bir doktor. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için özellikle bu detaya özen göstermiştim. Hamileliğimin başında çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Doktor bey benim bu pimpirikli tavrımı ve stresimi farkedip beni hep frenledi. Ben sırf bu frenleyen tavrından dolayı özellikle devam ettim. Genel olarak memnunum ilgisinden, takibinden internette resimlerden bayağı genç görünüyor bu arada, kendi de zaten ekstra genç görünüyor. İnsanı ilk başta "çok genç doktor yeterli deneyimi var mı" diye düşündürüyor ama aslında 48 yaşındaymış duyduğumuzda çok şaşırmıştık
Allah im bir daha yaşatmasın bu korkuyu sana sağlıcakla gelsin bebek
Teşekür ederim canım çoook amin. Hiçbirimize yaşatmasın inş

Hmm bi korkuyu daha arkada bırakalım o zaman teşekkür ederiz

Kızlar bebek arabası hangi markalardan bakıyorsunuz? Ben mamaspapas stradayı çok begendım (13.000 TL)ama bi yandanda okadar para vermek istemiyorum ama bakalım .. bazı tanıdıklar direk baston al diyor. Ama ana kucagı filan elimde kullanmakta zor olur mu diyorum gerçi kış bebeği olucak çok dışarı çıkılmaz gibi çok karışık kafam

Benim çevremde hamile olanlar 3. Kadar bez aldılar ben bi bez stoklamam be olacağı belli değil ama diğer her şeyi almak istiyorum mobilyaya ay sonu tekrar zam geliyormuş mesela arkadaş söyledi mobilya mağazası var
Valla ben bu gidişle ondan da en azından birer paket alıcam herhalde. Detaylıdan sonra artık yapabilirim. Ben de hep nolacağı belli olmaz derim bu konularda aslında ve kesinlikle bu kadar erken başlamazdım. Kimsenin başına gelmez umarım tabiki ama sonrasını yüzde yüz bilemiyoruz tabi ama bu ekonomide de napıcamızı şaşırdık.

Şu sıralar ana kucağına sardım mesela, internetten bazı markalara baktım 3 4 ay kullananların ağırlığı tartmadı yırtıldı esnedi yorumlarını gördüm çok. Ana kucağı alan var mı kızlar? Kullanıcı yorumunu bildiğiniz ürünler falan var mı?

Bir de mesela çoğunluk yoykonun park yatağını alıyor diye görüyorum. Genel olarak güzel ama yatağın yanındaki file kısmın, alt katın tamamını görecek şekilde olmaması benim biraz kafamı kurcaladı. Bebeği uzanırken de uzaktan rahatça görme açısından düşündüm. Bilmiyorum belki de çok önemsiz bir detaydır bu sizin bunla ilgili düşünceleriniz neler merak ettim. Bir de dönencelere baktım daha ucuz şeylet sanıyordum ben ama gayet de 300 liradan falan başlıyor. Dönenceli bir model mi almak gerekir diye düşündüm.

Nursucum detaylı ultrason foton çok güzel çıkmış bizimkisinin kolu bacağı dizi eli derken yanaklarını net görebiliyoruz çok şükür Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
onlarca yakalanan kareden en neti sanırım bu benimkinin de kuzular bir rahat durmuyorlar maşallah kıpır kıpırlar

Hamilelikte belirtileriniz neler oldu bulanti koku hassasiyetiniz mesela
ben 7. haftadan 13. haftaya kadar yoğun koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım ama kusma olmadı afedersin. et peynir acılı ve hamur işi şeyleri çok yedim. tatlıdan tiksindim daha yeni az az yiyebiliyorum tatlı şeyleri

Evet bugün yine göbek hizamda hissediyorum hareketleri ama dün hep aşağıdaydı aklım gitti bişeymi oldu aşağıya indi diye Annelik cidden zor işmiş devamlı endişe merak stres, ya birde seni düşünemiyorum her his her korku her heyecan üç katı

Slm anneler..amniyosentez sonucu enabiza duser mi?surekli bakiyorum ama..doktorum 10gun sonra anca cikar demisti..sali gunu olucak 10 gun ama aklim hep sonucta
Zoru geçmiş azı kalmış bilmiyorum e nabıza dulet mi ama salı gidip sorsan daha iyi canım umarım her sey yolundadır içini ferahlatır bosa uzuldum dersin hayırlı haberle gel

Anladim benim aynisi tatli asigi ben yiyemiyorum aci geliyo tadi makarnaya dustum resmin tursu suyu salgam

Anladim benim aynisi tatli asigi ben yiyemiyorum aci geliyo tadi makarnaya dustum resmin tursu suyu salgam
Turşu kokusundan da tiksinmiştim çok, tatlının tadı da acı gelmiyor tam aksine çok daha tatlı geldiği için ağzıma sürememiştim. Hala bile az az korkarak yiyorum

Evet canım ben mesajınızı geç gördüm yoksa yazardım korkulcak bişey değilmiş yani
Evet valla benim stres daha fazla bugun hep sol tarafimdaki vurdu simdide digerleri neden vurmadi diye stres yapiyorum allah sabir versin bize

4 gundur, bulanti hapi kullanmiyorum.Sukur midem bulanmiyor.Sadece kahvaltidan sonra biraz hafif bulantiya benzer bi his oluyor.Sizler ne durumdasinjz?
Bende dün içmedim yine kendimi sınıyorum bakalım geçen ki gibi kötü olmadım ama midemde bi garip halsizim umarım tamamen geçer de rahatlarız ilaca gerek kalmaz

Bende İstanbul’a yeni taşındığım için hastane doktor pek bilmiyordum. Sağlık sigortamız karşıladığı için Ataşehir Memorial’daki doktorlardan birini tercih etmem gerekiyordu. Tesadüf eseri Fırat beye gittim beğenmezsem değiştiririm diye ama memnun kaldım çok şükür. Onunla devam ediyorum bende. Sizinde o hastaneye gittiğinizi bilmek en azından içimi rahatlattı. İnsan kimseyi tanımayınca tavsiye falan da alamayınca tedirgin oluyor haliyle iyi bir hastane mi iyi bir doktor mı acaba diye.

Bez dışında bende her şeyi alacağım ana kucagıda arkadaşım kullanıyor bir tane memnun onu düşünüyorum bir diğer arkadaşımda bim den almış 150 liraya ona da baktım gelse hiç kaçırmadan onuda alırım nette 380 lerde gayet sağlam demir yapısı kumaşı ben beğendim tabi herkesin görsel zevkide farklıdır
Park yatak sevmediğim için Meltem smartın kral modelini aldım mağazasında 4.100 dü nette 3.800 e buldum onu aldım pazartesi kargoya verilecek inşallah sorunsuz gelir bakalım
Dönencelere dokunma amann cidden bende o fiyatlar beklemiyordum kuzenime yaptıracağım ben biri amigurini örüyor bir diğer kuzenim anasınıfı öğretmeni o keçeden yapar gideri örer derken öyle hem istediğim olur hemde maliyet olarak daha uyguna gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…