Araştırim ben de burayı, teşekkür ederim öneri içinBenim doktorum Mehmet Uludağanı önerdi, yeri Bağdat caddesinde fetus prenatal tanı diye geçiyor. 16 temmuz için 1000 lira fiyat aldık
Evet, gebelik takibimin yapıldığı hastane burası. Dr zeki salara gidiyorum. Genel olarak memnunum. Bütün detaylarıyla gebeliğinizi ince ayrıntısına kadar takip ediyor. Aynı zamanda şu an aktif olarak yapıyor mu bilmiyorum ama memorialda tüp bebek deneyimi de olan bir doktor. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için özellikle bu detaya özen göstermiştim. Hamileliğimin başında çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Doktor bey benim bu pimpirikli tavrımı ve stresimi farkedip beni hep frenledi. Ben sırf bu frenleyen tavrından dolayı özellikle devam ettim. Genel olarak memnunum ilgisinden, takibindenMerhaba, normalde de Ataşehir Memoriala mı gidiyosunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz diye merak ettim.
Teşekür ederim canım çoook amin. Hiçbirimize yaşatmasın inşAllah im bir daha yaşatmasın bu korkuyu sana sağlıcakla gelsin bebek
Bayanstress
Geçen gün detaylıda bunu sordum ben en son gittiğimde bebeklere göbek çevremden baktı o hafta hateketleri yukarda hissettim detaylıya gittiğimde hep kasıklarımdan baktı bebeklere hatta 1 haftadır kasıklarımda hissediyorum hareketlerini doktora sordugumda şuan bebekler çok küçük hep pozisyon ve yer değiştiriyolar dedi hatta benim ultrason 2 saat sürdü teki daha sonra göbek hizama geri geldi doktor bak şimdide yukarı geri çıktı demişti
Valla ben bu gidişle ondan da en azından birer paket alıcam herhalde. Detaylıdan sonra artık yapabilirim. Ben de hep nolacağı belli olmaz derim bu konularda aslında ve kesinlikle bu kadar erken başlamazdım. Kimsenin başına gelmez umarım tabiki ama sonrasını yüzde yüz bilemiyoruz tabi ama bu ekonomide de napıcamızı şaşırdık.Benim çevremde hamile olanlar 3. Kadar bez aldılar ben bi bez stoklamam be olacağı belli değil ama diğer her şeyi almak istiyorum mobilyaya ay sonu tekrar zam geliyormuş mesela arkadaş söyledi mobilya mağazası var
Hamilelikte belirtileriniz neler oldu bulanti koku hassasiyetiniz meselaKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
onlarca yakalanan kareden en neti sanırım bu benimkinin deNursucum detaylı ultrason foton çok güzel çıkmış bizimkisinin kolu bacağı dizi eli derken yanaklarını net görebiliyoruz çok şükürSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
ben 7. haftadan 13. haftaya kadar yoğun koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım ama kusma olmadı afedersin. et peynir acılı ve hamur işi şeyleri çok yedim. tatlıdan tiksindim daha yeni az az yiyebiliyorum tatlı şeyleriHamilelikte belirtileriniz neler oldu bulanti koku hassasiyetiniz mesela
Ayy valla süper olurYarın detaylı ultrasona giricem, sorayım doktora. Buraya da yazarım
Evet bugün yine göbek hizamda hissediyorum hareketleri ama dün hep aşağıdaydı aklım gitti bişeymi oldu aşağıya indi diyeBayanstress
Geçen gün detaylıda bunu sordum ben en son gittiğimde bebeklere göbek çevremden baktı o hafta hateketleri yukarda hissettim detaylıya gittiğimde hep kasıklarımdan baktı bebeklere hatta 1 haftadır kasıklarımda hissediyorum hareketlerini doktora sordugumda şuan bebekler çok küçük hep pozisyon ve yer değiştiriyolar dedi hatta benim ultrason 2 saat sürdü teki daha sonra göbek hizama geri geldi doktor bak şimdide yukarı geri çıktı demişti
Zoru geçmiş azı kalmış bilmiyorum e nabıza dulet mi ama salı gidip sorsan daha iyi canım umarım her sey yolundadır içini ferahlatır bosa uzuldum dersinSlm anneler..amniyosentez sonucu enabiza duser mi?surekli bakiyorum ama..doktorum 10gun sonra anca cikar demisti..sali gunu olucak 10 gun ama aklim hep sonucta
ben 7. haftadan 13. haftaya kadar yoğun koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım ama kusma olmadı afedersin. et peynir acılı ve hamur işi şeyleri çok yedim. tatlıdan tiksindim daha yeni az az yiyebiliyorum tatlı şeyleri
Anladim benim aynisi tatli asigi ben yiyemiyorum aci geliyo tadi makarnaya dustum resmin tursu suyu salgamben 7. haftadan 13. haftaya kadar yoğun koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım ama kusma olmadı afedersin. et peynir acılı ve hamur işi şeyleri çok yedim. tatlıdan tiksindim daha yeni az az yiyebiliyorum tatlı şeyleri
Turşu kokusundan da tiksinmiştim çok, tatlının tadı da acı gelmiyor tam aksine çok daha tatlı geldiği için ağzıma sürememiştim. Hala bile az az korkarak yiyorumAnladim benim aynisi tatli asigi ben yiyemiyorum aci geliyo tadi makarnaya dustum resmin tursu suyu salgam
Benim agzimin tadi hep acimsi kotu bi his ya yerken guzel ama yemeyi bitirince o his geri geliyoTurşu kokusundan da tiksinmiştim çok, tatlının tadı da acı gelmiyor tam aksine çok daha tatlı geldiği için ağzıma sürememiştim. Hala bile az az korkarak yiyorum
Evet canım ben mesajınızı geç gördüm yoksa yazardım korkulcak bişey değilmiş yaniEvet bugün yine göbek hizamda hissediyorum hareketleri ama dün hep aşağıdaydı aklım gitti bişeymi oldu aşağıya indi diyeAnnelik cidden zor işmiş devamlı endişe merak stres, ya birde seni düşünemiyorum her his her korku her heyecan üç katı
Bende dün içmedim yine kendimi sınıyorum bakalım geçen ki gibi kötü olmadım ama midemde bi garip halsizim umarım tamamen geçer de rahatlarız ilaca gerek kalmaz4 gundur, bulanti hapi kullanmiyorum.Sukur midem bulanmiyor.Sadece kahvaltidan sonra biraz hafif bulantiya benzer bi his oluyor.Sizler ne durumdasinjz?
Bende İstanbul’a yeni taşındığım için hastane doktor pek bilmiyordum. Sağlık sigortamız karşıladığı için Ataşehir Memorial’daki doktorlardan birini tercih etmem gerekiyordu. Tesadüf eseri Fırat beye gittim beğenmezsem değiştiririm diye ama memnun kaldım çok şükür. Onunla devam ediyorum bende. Sizinde o hastaneye gittiğinizi bilmek en azından içimi rahatlattı. İnsan kimseyi tanımayınca tavsiye falan da alamayınca tedirgin oluyor haliyle iyi bir hastane mi iyi bir doktor mı acaba diye.Araştırim ben de burayı, teşekkür ederim öneri için
Evet, gebelik takibimin yapıldığı hastane burası. Dr zeki salara gidiyorum. Genel olarak memnunum. Bütün detaylarıyla gebeliğinizi ince ayrıntısına kadar takip ediyor. Aynı zamanda şu an aktif olarak yapıyor mu bilmiyorum ama memorialda tüp bebek deneyimi de olan bir doktor. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için özellikle bu detaya özen göstermiştim. Hamileliğimin başında çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Doktor bey benim bu pimpirikli tavrımı ve stresimi farkedip beni hep frenledi. Ben sırf bu frenleyen tavrından dolayı özellikle devam ettim. Genel olarak memnunum ilgisinden, takibindeninternette resimlerden bayağı genç görünüyor bu arada, kendi de zaten ekstra genç görünüyor. İnsanı ilk başta "çok genç doktor yeterli deneyimi var mı" diye düşündürüyor ama aslında 48 yaşındaymış duyduğumuzda çok şaşırmıştık
Teşekür ederim canım çoook amin. Hiçbirimize yaşatmasın inş
Insallah gecer canim bulantinin halsizljk yapmasi berbat bisey insanin hep yatasi geliyor.Bende dün içmedim yine kendimi sınıyorum bakalım geçen ki gibi kötü olmadım ama midemde bi garip halsizim umarım tamamen geçer de rahatlarız ilaca gerek kalmaz
Bez dışında bende her şeyi alacağım ana kucagıda arkadaşım kullanıyor bir tane memnun onu düşünüyorum bir diğer arkadaşımda bim den almış 150 lirayaValla ben bu gidişle ondan da en azından birer paket alıcam herhalde. Detaylıdan sonra artık yapabilirim. Ben de hep nolacağı belli olmaz derim bu konularda aslında ve kesinlikle bu kadar erken başlamazdım. Kimsenin başına gelmez umarım tabiki ama sonrasını yüzde yüz bilemiyoruz tabi ama bu ekonomide de napıcamızı şaşırdık.
Şu sıralar ana kucağına sardım mesela, internetten bazı markalara baktım 3 4 ay kullananların ağırlığı tartmadı yırtıldı esnedi yorumlarını gördüm çok. Ana kucağı alan var mı kızlar? Kullanıcı yorumunu bildiğiniz ürünler falan var mı?
Bir de mesela çoğunluk yoykonun park yatağını alıyor diye görüyorum. Genel olarak güzel ama yatağın yanındaki file kısmın, alt katın tamamını görecek şekilde olmaması benim biraz kafamı kurcaladı. Bebeği uzanırken de uzaktan rahatça görme açısından düşündüm. Bilmiyorum belki de çok önemsiz bir detaydır busizin bunla ilgili düşünceleriniz neler merak ettim. Bir de dönencelere baktım daha ucuz şeylet sanıyordum ben ama gayet de 300 liradan falan başlıyor. Dönenceli bir model mi almak gerekir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?