Kızlar yarın 10 da ayrıntılı ultrasona giricem heyecandan uyuyamıyorum erkenden kalkmam lazm bide kızımızın ismini de belirledik inşallah adıyla yaşar Elisa Nur olacak kısmetse
Kızlar bebek arabası hangi markalardan bakıyorsunuz? Ben mamaspapas stradayı çok begendım (13.000 TL)ama bi yandanda okadar para vermek istemiyorum ama bakalım .. bazı tanıdıklar direk baston al diyor. Ama ana kucagı filan elimde kullanmakta zor olur mu diyorum gerçi kış bebeği olucak çok dışarı çıkılmaz gibi çok karışık kafam
Benim de en çok kafamı karıştıran konu. İnglesina’nın modellerine bayıldım ben de. Tek elle açılıp kapanabiliyor ama pahalı gibiler. Bir de Bugaboo’ya çok hafif ve dayanıklı diyorlar, emin olamadım.
Kızlar yarın 10 da ayrıntılı ultrasona giricem heyecandan uyuyamıyorum erkenden kalkmam lazm bide kızımızın ismini de belirledik inşallah adıyla yaşar Elisa Nur olacak kısmetse
Huzursuz bacak sendromu olabilir mi ?Genelde stres kaynakli olusur.Bacagini surekli sallamak veya veya uzerine baski olustugunda rahstlamak gibi seyler olur.
Huzursuz bacak sendromu olabilir mi ?Genelde stres kaynakli olusur.Bacagini surekli sallamak veya veya uzerine baski olustugunda rahstlamak gibi seyler olur.
İsimler koyulmaya baslandı rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı doğsunlar Uraz Alp yada yağız efe düşünüyorum ben de talih şans demek Alp de yiğit er kişi yağız efe de yiğit er kişi anlamında ama net karar vermedim ikisi de ilk oğlumla uyumlu poyraz ege ilk oğlumun adı da