2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yağız ve yiğit isimlerine bayılıyorum genelde böyle sarışın tospik erkek çocukları beliriyor gözümde nedense bizim soy adımız çok uzun o yüzden iki isim koyamadık eşimle ortak karar verdik.

çokk güzel sana çok yardımı da olur cinsiyet belli mii
Cocuk hastasi zaten yillardir cok istiyodu net birsey demedi gecen haftagittim 17+5 bacak arasi birsey goremedim dedi kiz dir dedim ona da net evet demedi erken dedi goruntude kotuydu iki arada birakti beni bu haftalarda cok benzer dedi

Eklentiler

• IMG_20220613_145545.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 70
yağız ve yiğit isimlerine bayılıyorum genelde böyle sarışın tospik erkek çocukları beliriyor gözümde nedense bizim soy adımız çok uzun o yüzden iki isim koyamadık eşimle ortak karar verdik.
Eşsiz olmaz zaten fikirleri oluyo onlarda bakınıyor sağlıkla gelsinler insallah 6 dan gün almaya başlayacak benim ilk oglum da doğum yaptıgımda yarım gün krese vercem bu sene en azından ilkokul zamanı geldiğinde bebek de ele kola gelir iyi olur yoksa ara acılıp gidecekti yaş da geçiyo tabi 35 den önce olsun istedim

Cocuk hastasi zaten yillardir cok istiyodu net birsey demedi gecen haftagittim 17+5 bacak arasi birsey goremedim dedi kiz dir dedim ona da net evet demedi erken dedi goruntude kotuydu iki arada birakti beni bu haftalarda cok benzer dedi
Pasha22 bakmış mıydı genelde dedikleri çıkıyor

Pasha22 bakmış mıydı genelde dedikleri çıkıyor
Nursu buna yorum yapamadi net degil dedi buna kiz dedi ama nedense ben hep erkek hissediyorum kizim oldugu icin degil kizimda da hep kiz hissediyordum nasip artik etrafimda da yuzde 90 herkes erkek yorumu yapinca insan kendini bi kaptiriyo sanirim

Eklentiler

• IMG_20220510_114117.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar Günaydın ..
Resmen dün bacaklarım yandı resmen içinde ateş vardı saatlerce uyuyamadım gittim soğuk suyla yıkadım ama çok fayda etmedi.
Geçmiş olsun kuzum gerçekten bu atak günleri oturup ağlamalık.Tam da gece açığa çıkması insanı cildirtiyor.Uykun var ama uyuyamıyorsun.Tekrar ağrı gelme halinde masaj yaptırmayı da dene oldukça rahatlatıyor

Nursu buna yorum yapamadi net degil dedi buna kiz dedi ama nedense ben hep erkek hissediyorum kizim oldugu icin degil kizimda da hep kiz hissediyordum nasip artik etrafimda da yuzde 90 herkes erkek yorumu yapinca insan kendini bi kaptiriyo sanirim
kafa yapısı kıza benziyor

teşekkür ederim bir dahakine öyle yaptırıyım gittim dayanamadım soğuk suyla yıkadım biraz daha olsa kendime geldim

teşekkür ederim bir dahakine öyle yaptırıyım gittim dayanamadım soğuk suyla yıkadım biraz daha olsa kendime geldim
Evet soğuk su da iyi geliyor ama sen yine de günlük sütünü ya da ayranini sodani eksik etme sakın.Bebekler büyürken analarina da çektiriyor malesef

Sanırım bu normal bir şekilde tutamıyorum bacaklarımı hep bir hareket lazım iyi hissetmem iiçin
Bazi vitaminlerin eksiiginde de olabilir sanirim magnezyum gibi.Gecmiyorsa doktorunuza danisin, daha once hayatimin stresli bir doneminde 1 hafta kadar yasamistim.Insani uyutmak bilmeyen bir sey bu.

maalesef bir daha çocuk yapmak isteyeceğimi sanmıyorum 3.5 çocuk doğuranlara artık çok büyük saygı duyuyorum
Bunu ben de diyorum ama ilk oğlumdan sonra kesinlikle doğurmam artık diyordum zaman gectikce unutuyosun bi kardesi olsun mutlaka dersin kafandan silinince kötü şeyler

Bunu ben de diyorum ama ilk oğlumdan sonra kesinlikle doğurmam artık diyordum zaman gectikce unutuyosun bi kardesi olsun mutlaka dersin kafandan silinince kötü şeyler
belkiiii senin gibi 5,6 yıl sonra Allah nasip ederse ama ülkenin hali bu durumdayken ne kadar durumumuz olur onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…