İlk heyecan cok guzel masallahEvett ilk bebeğimiz geçen sene boş gebelik geçirdim sadece :)
yağız ve yiğit isimlerine bayılıyorum genelde böyle sarışın tospik erkek çocukları beliriyor gözümde nedense bizim soy adımız çok uzun o yüzden iki isim koyamadık eşimle ortak karar verdik.İsimler koyulmaya baslandırabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı doğsunlar Uraz Alp yada yağız efe düşünüyorum ben de talih şans demek Alp de yiğit er kişi yağız efe de yiğit er kişi anlamında ama net karar vermedim ikisi de ilk oğlumla uyumlu poyraz ege ilk oğlumun adı da
çokk güzel sana çok yardımı da olur cinsiyet belli miiİlk heyecan cok guzel masallahbenimde 12 yas ara olunca sanki ilk defa yasiyorum gibi herseyi unutmusum kizimla arkadas gibi olmusuz hic bi zorlugu kalmamisti bana simdi hersey sil bastan
Cocuk hastasi zaten yillardir cok istiyodu net birsey demedi gecen haftagittim 17+5 bacak arasi birsey goremedim dedi kiz dir dedim ona da net evet demedi erken dedi goruntude kotuydu iki arada birakti beni bu haftalarda cok benzer dediçokk güzel sana çok yardımı da olur cinsiyet belli mii
Eşsiz olmaz zaten fikirleri oluyo onlarda bakınıyor sağlıkla gelsinler insallahyağız ve yiğit isimlerine bayılıyorum genelde böyle sarışın tospik erkek çocukları beliriyor gözümde nedense bizim soy adımız çok uzun o yüzden iki isim koyamadık eşimle ortak karar verdik.
Cocuk hastasi zaten yillardir cok istiyodu net birsey demedi gecen haftagittim 17+5 bacak arasi birsey goremedim dedi kiz dir dedim ona da net evet demedi erken dedi goruntude kotuydu iki arada birakti beni bu haftalarda cok benzer dedi
Nursu buna yorum yapamadi net degil dedi buna kiz dedi ama nedense ben hep erkek hissediyorum kizim oldugu icin degil kizimda da hep kiz hissediyordum nasip artik etrafimda da yuzde 90 herkes erkek yorumu yapinca insan kendini bi kaptiriyo sanirim
Geçmiş olsun kuzum gerçekten bu atak günleri oturup ağlamalık.Tam da gece açığa çıkması insanı cildirtiyor.Uykun var ama uyuyamıyorsun.Tekrar ağrı gelme halinde masaj yaptırmayı da dene oldukça rahatlatıyorKızlar Günaydın ..
Resmen dün bacaklarım yandı resmen içinde ateş vardı saatlerce uyuyamadım gittim soğuk suyla yıkadım ama çok fayda etmedi.
kafa yapısı kıza benziyorNursu buna yorum yapamadi net degil dedi buna kiz dedi ama nedense ben hep erkek hissediyorum kizim oldugu icin degil kizimda da hep kiz hissediyordum nasip artik etrafimda da yuzde 90 herkes erkek yorumu yapinca insan kendini bi kaptiriyo sanirim
teşekkür ederim bir dahakine öyle yaptırıyım gittim dayanamadım soğuk suyla yıkadım biraz daha olsa kendime geldimGeçmiş olsun kuzum gerçekten bu atak günleri oturup ağlamalık.Tam da gece açığa çıkması insanı cildirtiyor.Uykun var ama uyuyamıyorsun.Tekrar ağrı gelme halinde masaj yaptırmayı da dene oldukça rahatlatıyor
Bende doktordan sonra kendimi kiza hazirladim zaten cikinti yok dedi olsa bu haftaya görünürdükafa yapısı kıza benziyor
Evet soğuk su da iyi geliyor ama sen yine de günlük sütünü ya da ayranini sodani eksik etme sakın.Bebekler büyürken analarina da çektiriyor malesefteşekkür ederim bir dahakine öyle yaptırıyım gittim dayanamadım soğuk suyla yıkadım biraz daha olsa kendime geldim
Allah gönlüne göre versin inşallahBende doktordan sonra kendimi kiza hazirladim zaten cikinti yok dedi olsa bu haftaya görünürdü
maalesef bir daha çocuk yapmak isteyeceğimi sanmıyorumEvet soğuk su da iyi geliyor ama sen yine de günlük sütünü ya da ayranini sodani eksik etme sakın.Bebekler büyürken analarina da çektiriyor malesef
Bazi vitaminlerin eksiiginde de olabilir sanirim magnezyum gibi.Gecmiyorsa doktorunuza danisin, daha once hayatimin stresli bir doneminde 1 hafta kadar yasamistim.Insani uyutmak bilmeyen bir sey bu.Sanırım bu normal bir şekilde tutamıyorum bacaklarımı hep bir hareket lazım iyi hissetmem iiçin
Hahahaha ne tesadüf bendemaalesef bir daha çocuk yapmak isteyeceğimi sanmıyorum3.5 çocuk doğuranlara artık çok büyük saygı duyuyorum
kramp giriyordu 2,3 gün önce söyledim hamilelikte olur böyle şeyler dedi..Bazi vitaminlerin eksiiginde de olabilir sanirim magnezyum gibi.Gecmiyorsa doktorunuza danisin, daha once hayatimin stresli bir doneminde 1 hafta kadar yasamistim.Insani uyutmak bilmeyen bir sey bu.
Bunu ben de diyorum ama ilk oğlumdan sonra kesinlikle doğurmam artık diyordum zaman gectikce unutuyosun bi kardesi olsun mutlaka dersin kafandan silinince kötü şeylermaalesef bir daha çocuk yapmak isteyeceğimi sanmıyorum3.5 çocuk doğuranlara artık çok büyük saygı duyuyorum
belkiiii senin gibi 5,6 yıl sonra Allah nasip ederse ama ülkenin hali bu durumdayken ne kadar durumumuz olur onu da bilmiyorumBunu ben de diyorum ama ilk oğlumdan sonra kesinlikle doğurmam artık diyordum zaman gectikce unutuyosun bi kardesi olsun mutlaka dersin kafandan silinince kötü şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?